Doğum yapmış olan anneler buraya....

%20 sini ödedim ben canım pnömokok ta öle oldu

kızlar benim evde çok işim var kaçıyorum sonra işler bitince gelirim gene ütü çamaşır yemek kızın kıyafetleri ayırılacak bazıları küçüldü artık dolabı düzenlemem lazım vss görüşürüz kendinize iyi bakın bebişlerede tabii :)

canımm kullanıcı kontrol paneline gir sol taraftaki listede
Ayarlar & Özellikler
Avatarını Değiştir diye seçenek var ordan yapacaksın

herkese merhabalar güzel
ben hastayım oglumada bulaşcak diye çok korkuyorum zencefil falan hak getire napcam bu halde bilmiyorum bide hapşurduğumda aglıyor :) korkuyor garibim herhal yüksek sesi hiç sevmiyor

Merhabalaaarrr...
Tatlı Annişlerin tatlı bebişleri nasılsınız.. umarım herkescıkler ıyıdır..
Bizde annemdeyız.. öğlenden gectım.. özlüyorlar toruncuklarını görsünler diye getırdım..
ama apartmanlar da yanyana orası da ayrı bır mesele :))

Bu arada kızlar benımkı artık ellerını parmaklarını da gectı kendı dudagını emıyor..
sizinkiler de böle bırsey var mı ?
ıkıncı bırsey de bebeklerınız düz zemıne tamamen yuzustu yatıyorlerken kollarının dirseklerıne dayanıp kendılerını yanı baslarını kaldırıyorlarmı yardımsız yastıksız ve desteksız ?

evet betülcüm benim kızım kaldırabiliyo o şekilde baiını maaşallahama çabuk yoruluyor başınıda yere bırakmak istemiyor ve ağlıyor bizde alıyoz tabi.

canım bence haline şükret ayak parmagını emen bebişler bile varmış :icecream:

evet betülcüm benim kızım kaldırabiliyo o şekilde baiını maaşallahama çabuk yoruluyor başınıda yere bırakmak istemiyor ve ağlıyor bizde alıyoz tabi.

peki canım o şekilde ne kadar sure duruyor. ve yuzustu ne kadr sure duruyor.. benımkı hıc sevmıyor tepınıyor sınırlenıyor kaldırıyorum hemen.. :bbo:
yuzusttu duz zemıne bırakınca dirseklerinden kuvvet alıp basını ne derece kaldırıyr tarıf edermısın ?

canım bence haline şükret ayak parmagını emen bebişler bile varmış :icecream:

Evet bunu bır doktora sordum bebekler ortalama 3. aydan sonra parmaklarını, 6. aydan sonra ayaklarını agzına sokarmıs.. :))
benımkı zaten altını degıstırırken ayaklarını havaya kaldırdıgımda ellerı ve ayaklarıyla oynuyor :) 6 aya yakın tutar agzına da goturur heralde :)))
bende gotururum valla yerım onun lokum ayaklarını.. kaydirigubbakcemile3

canım eğer biberon kullanıyorsan emzik kısmı kauçuk ise steril etmek için kaynattıkça yapısı bozulurmuş ve koku olabilirmiş bu yüzdende bebiş biberon almak istemiyor olabilir.
ben hamileyken emzik seçerken silikonmu kauçukmu olsun diye tecrübeli bir anniş bana öyle söylemişti.
inşallah iştahı geri gelir kuzunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…