- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.881
papatyam, benim de sütüm gitgide azalmaya başladı artık mama ve sütümün yanında elma suyuna da başladım.hatta arada elma suyuna yarım bebe biskuvisi de eziyorum kaşıkla veriyorum.
benimde sigortam var rota virüsü sigorta kapsamında nasıl yaptırıyoruz?
ya arkadaşlar ben profil resmi ekliyorum ama msj yazdığımda görünmüyo niye acaba bilen var mı
canım profil resmini değil avatar resmi eklemen gerekiyor mesajlarda çıkması için
profil resmi sadece profil sayfanda gözüküyor
canımm kullanıcı kontrol paneline gir sol taraftaki listede
Ayarlar & Özellikler
Avatarını Değiştir diye seçenek var ordan yapacaksın
Merhabalaaarrr...
Tatlı Annişlerin tatlı bebişleri nasılsınız.. umarım herkescıkler ıyıdır..
Bizde annemdeyız.. öğlenden gectım.. özlüyorlar toruncuklarını görsünler diye getırdım..
ama apartmanlar da yanyana orası da ayrı bır mesele :))
Bu arada kızlar benımkı artık ellerını parmaklarını da gectı kendı dudagını emıyor..
sizinkiler de böle bırsey var mı ?
ıkıncı bırsey de bebeklerınız düz zemıne tamamen yuzustu yatıyorlerken kollarının dirseklerıne dayanıp kendılerını yanı baslarını kaldırıyorlarmı yardımsız yastıksız ve desteksız ?
canım bence haline şükret ayak parmagını emen bebişler bile varmış :icecream:Merhabalaaarrr...
Tatlı Annişlerin tatlı bebişleri nasılsınız.. umarım herkescıkler ıyıdır..
Bizde annemdeyız.. öğlenden gectım.. özlüyorlar toruncuklarını görsünler diye getırdım..
ama apartmanlar da yanyana orası da ayrı bır mesele :))
Bu arada kızlar benımkı artık ellerını parmaklarını da gectı kendı dudagını emıyor..
sizinkiler de böle bırsey var mı ?
ıkıncı bırsey de bebeklerınız düz zemıne tamamen yuzustu yatıyorlerken kollarının dirseklerıne dayanıp kendılerını yanı baslarını kaldırıyorlarmı yardımsız yastıksız ve desteksız ?
evet betülcüm benim kızım kaldırabiliyo o şekilde baiını maaşallahama çabuk yoruluyor başınıda yere bırakmak istemiyor ve ağlıyor bizde alıyoz tabi.
canım bence haline şükret ayak parmagını emen bebişler bile varmış :icecream:
canım benim kız 1 haftadır çok az yemeye başladı aç kalıyor resmen günlük ihtiyacının yarısını yemeye başladı bu ara mamayı beğenmemiştir belki olağan bir iştahsızlıktır demişti dr ama deam edince tahlil istedi idrar az önce öğrendim az bişey enfksiyon var ama fazla değil dedi kültür yarın belli olacakmış inşallah temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?