Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bugün denize internetten fisher price ın salıncağını aldım.bizim ana kucağı yoktu.ana kucağı bakarken bunu buldum aldım inşallah iyi birşeydir deniz de sever . kullanan var mı böyle birşey ?
Fisher Price Taşınabilir Lüks Salıncak adı. link koymak yasaklanmış sanırım koymuyorum o yüzden

Evet canım aynen bende boyle dedım esıme.. zaten annemler gercekten uzak bır yerde uygun bulurlarsa bunu ıyıce dusunuruz esımle.. ne kadar sure kalıcam babamlarda yada annem bende zaten uzun kalamaz babam annemsız yapamaz camasırı utusu yemegı eksık olmasına gelemez huyudur :)) hele kayınvalıdem le ne kadar ıyı bır ınsan olsada hıc rahat edemem.. bu zamana kadar korudugum mesafem oyle bır donemde yuz goz olmamıza sebep olur.. o yuzden bende demıstım esıme eger annemler cok uzaga gıderse bızde senın askerlık yaptıgın yere gelrıız evcı yazarsın aksamları gelırsın dedım.. bakalım.. benımkı bu 2009 ağustosta gıdecek tarıhını aldırdı... aslında bu aralıgın basında gıdecektı yanı sımdı askerdeydı normalde ama benım dogumla cok bıtıstıgı ıcın bırakıp gıdemem dedı ve ertelettı. valla ben daha hamıleyken yanı hamılellıgın 5 aylarında fılan dıyordu askere 6 ay kaldı 5 ay kaldı fılan dıye sureklı kara dusuneclere dalıyrdu daha var dıyrdum yabana atıyordum ama bak sımdı geldı gectı aslında askerde olacaktı ve bılıyorum bu agustosta cabuk gelecek.. zaman gecmemeycekmıs gıbı gelsede cok cabuk gecıyor.. bilmiyorum ne yapacagız.. benneyaptımki

Canım henuz elıne gecmedımı kullanmadınız mı ? bızde boyle sallanan bırseye ıhtıyac duyuyoruz aslında.. byle bırsey mı alsak acaba ? bunlarda uyuabılırde heralde degıl mı ? olur mu ? CADIARZU yanı her zaman degılde bazı zamanlar.. bununla sallatara uyutabılırmıyız acep :)) ucuna bır ip baglarım eskı mantık yattıgım yerden sallarım olmaz miiii delikafadulden

şekerim bu kendi kendine sallaniiii 8 değişik hızı varmış,melodileri varmışş arat google dan bak sende.ben bugün sipariş verdim yarın falan anca gelir kullanmadım yani daha
ama bunda kesin uyurlar bence.gün içinde sırt üstü yatıp duruyo zavallım kucağa da fazla almıyorum üzülüyorum sırtı ağrıycak canı sıkılcak diye .. çocuğum aynı yere bakıp duruyo bazen salonda farklı koltuklara yatırıyorum yeni yerler görsün die :)
o zaman ben kullanayım sane deneyimlerimi aktarıyım iyi bişeyse alırsın sende . fiyatı da uygun geldi bana sırf ana kucakları da bu fiyat neredeyse 149 a aldım . hemde katlanıyo falan fazla yer kaplamıyo ufak bişiii

vay be teknolojı ıste ip mip gerıde kaldı desene.. kaydirigubbakcemile3
tahmın ettım emme :)) tamam o zaman sen kullan bana soyle olur mu ? bız boyle konusuyorken bazen aklıma gelıyor cok guluyorum ya.. sankı kendımız ıcın konusuyormusuz gıbı.. sen kullan bana da haber ver bende alırım derken kaydirigubbakcemile3 bezler hakkında da.. mesela memnunmusun fılan dıyoruz ya sankı bız takıyoruz bezlerı.. :roflol: bı an dusunuyorum da hayal gucum süperdr kaydirigubbakcemile3
bu arada ufak bırsey dedın ya acaba ne kadara kadar kullanıyor.. senın dedıgını aratttm netten baska modellere baktım senınkıne de ne kadar guzel salıncaklar varmıs yahu...
ya bırsey degıl butun ev bebıslerın esyaları ıle dolacak gamyoncuiremsu :sm_confused:
ben az eesya sevıyorum ama ev gıttıkca doluyor ne etcez bılmem.. bu da sımdı yıne yer kaplıcak salonda.. oyun halısı da var zaten .. CADIARZU

bence çok iyi yapmışsınız erteleterek, şimdi bebişlerimiz çok küçükkkk hiç değilse o zaman kadar hem sen alışmış olursun anneliğe bakım vs.. daha kolay olur, hemde bu zorlu dönemi beraber atlatmış olursunuz.bizimkisi 1-2 sene daha gitmek istemiyorr bende istemiyorumm, hatta takılıyorum seni göndermeyeceğim dolapta saklayacağım diyee:roflol::roflol:
Bu arada yaşlandıkça bütün erkekler aynı oluyor herhalde, bizimkisi de öylee,annemsiz kahvaltı bile hazırlayamıyor aslında daha önceleri hazırlardı ama yaşlandıkça huyları değişiyor daha bağımlı oluyorlar annen kalırsa şayet yanında onun için zor olacak..

gözde 11 kiloya kadar kullanılabiliyormuş,herhalde en fazla 8-9. aya kadar kullanılabilir gibime geliyor,inşallah sıkılmaz içinde eğer öyleyse bende alırım..
güzel günler de kullansınn bebeğin..

betul ve eda allah yardımcınız olsun eslerınıze ınsallah sagsalım kavusursunuz.su gıbı gecsın..cok zordur emınım ya dusunuyorumda..:a015:
betulcum kusura bakma konusurken tam bır baktım kucagımdan bır koku ayıptır soylemesı ıste b.. kokusu.ayyy benımkı belıne kadar batmıs:bbo:ne zaman yaptı anlamadım hayret bırsey temızlemekle olmadı mecbur soktum yıkadım derken karnı acıktı kustu bır baktım sen cevrımdısı olmusun bılesırnaşık şey
gozdecım gule gule kullanın salıncagınızı.tavsıyelerını beklıyoruza.s.

yalnız 11 kg ya kadarmıs bana az geldı ya.benımkı 8 kg nerdeyse zaten:bbo:

sedacım tekrar gecmıs olsun nazlınıda op bızım ıcın kocamana.s.bende rota vırus yaptırmayanlardanım.gıttıgım ıkı doktorda gerek yok dedı.ozellıkle anne sutu alan bebeklerde gereksız sudan ve pıs ortamlardan bulasıyor dedı ama yıne arastırayım:1hug:

duygucum 11 aya kadar kullanım sallanma anlamında agırlık olunca sallanmıyor.sallanamıyor gücü yetmiyor ama ondan sonra mama sandalyesi niyetine kullanabiliyosun.arkadaşımda var kızı 13 aylık hala kullanıyor,gittiğimde bende oğlumu koydum.çok sevdi ama şu ara alamayız sanırım.ama ilk fırsatta alcam inş.
betülcüm askerlik..off of çok zor benim eşim iki sene önce biz evliyken gitti.ben de annmlere taşınmadım tek başıma kaldım evimizde tam 5.5 ay.karışanım görüşenim olmadı bazen ark.larımla 12 lere kadar gezdim arabamda vardı.başka türlü vakitte geçmezdi zaten.bazen peynir ekmek yedim bazen pizza söyledim bazen de yemek yaptım adam akıllı ama çoook rahattım.Allahım sabır versin.sana da eşine de.oğlunuzun yüzüne baksın tez vakitte döner inşallah gör de bak.

benim oğlum tamamen yan dönebiliyor ama sadece altı açıkken.bu arada altını açmadan kakasını yapmama gibi bi huyu var sıpamın.doğduğundan beri bu böyle..:CüvCüv:

benimki daha 6,5 kg :) formunu koruyo yawrum fazla yemiyo :)
bu gidişle 1 yaşına kadar kullanır herhalde . zaten artık eskisi kadar çok kilo almayacaklar.

iyi akşamlar kızlar
2009 eylül anneleri başlık açmış zaman ne çabuk geçiyor yaa onların doğumunda inşAllah bizim bebişlerin doğum günlerini kutluyor olacağız..o zaman da hep beraber buradan dertleşmeye konuşmaya devam ediyor olur muyuz acaba :1rolleyes: inşAllah..
herkesi ve bebişleri öpüyorum Şeniz

betülcüm ve edacım sağsalim gidip gelsin askere kocişleriniz hemencik geçsin vakitler sayılı gün çabuk geçer

ne kadar çok çeşitle başlamışsın,yavaş yavaş başlasaydın benim dr önce yoğurtla başla dedi taze yoğurt 1 hafta sadece yoğurt ve anne sütü sonraki hafta bir çeşit meyve ekle menüye dedi böyle böyle alıştıra alıştıra git sen de hemen herşeyi denetme yaw yazık anne sütünden sonra bu ne yaa der...cokacimcoook

ben de bazen mandalina emdiriyorum aman çok dikkat edelim bir hüp diye çektilermi Allah korusun boğazlarına kaçar...Ay bir daha biberonla vereyim bende bari...

benimki de aynen 9 da yataktayken şimdi mızmızlanmayı öğrendi 11 de yatıyor bir kaç gündür...meyve suyu olarak ne veriyorsun?Elma suyu mu?

buda bizim resimlerimizzz
silicem sonra alıntı ypmayın emi kızlarrr

....................................
...................................
..................................
.................................
ne oluyo kız bu resimler nasıldı ki sildirdin?
zırt pırt resim koyan sen değil misin bacıım...:roflol:

Bu arada burda okuduğum şeylerin aynısının aynı dönemde benim kızımında yaptığını hayretler içinde izliyorum..tamam aynı dönem bebikleri ama bu kadar mı denk gelir siz ne yazıyorsanız tam da aynı şeyleri yaşıyoruz...Çok güzel yaa,iyiki varsınız,çoğu zaman arkadaşlarımdan ve ailemden bile yakın görüyorum sizi,çünkü aynı zaman da aynı olayları yaşıyoruz...:sm_cool:

benimki yüzüstü yatmayı sevmiyor yatırınca ağlıyor zilli ama ne hikmetse doktora gidince doktor yatırıp bakıyor 1-2 dk ve hiç tepki vermiyor bizmki duruyor ve başını kaldırıyor ve sağa sola bakınıyor maşallahhh

YOK HAYATIM BEN SLİKON KULLANIYORUM HATTA 2 AY DOLUYOR BİBERONA BAŞLAYALI EMZİKLERİ DEĞİŞTİRİCEM NOLUR NOLMAZ DİYE DEFORME GÖRÜNMÜYOR AMA DEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM BENDE O NEDEN LE DEĞİŞTİRİCEM EMZİKLERİ AMA EVDE YENİ BİBERONLARDA VAR ONLARIDA ALMIYOR SAMAM PEK ÖLE OLACAĞINI AMA BAKALIM ARTIK DÜZELİR İNŞALLAH AMA BUGÜN YİNE SİNİR OLDUM VALLA SAAT 3 TE 70 CC YEDİ ZAR ZOR YARIM SAATTE ANCAK YEDİ SONRA 5:30 DA EMZİRDİM 5 DK KADAR VE 11 DE 20 CC YEDİ BAŞLADI İTELEMEYE BİBERONU ELİYLE DİLİYLE İTTİRİYOR BENDE GÜLDÜRÜP GÜLDÜRÜP AĞZINI AÇINCA AĞZINA SIKTIM BİBERONU 50 CC YE TAMAMLADIM ONU ANCAK SONRASINDA SİNİRLENMEYE BAŞLAD ÇÜNKİİ ŞİMDİDE EMZİRİCEM YENİ UYUDU İYİCE DERİN UYUSUN ÖLE EMZİRMEYİ DENİCEM EMMEZSE SÜTÜMÜ SAĞICAM VERİCEM MECBUR İNŞALLA YER

sedacımbize de 1 ay önce reflü teşhisi kondu öksürükte var zaten ama geçen hafta kontrolümüzde göğsünü falan hep kontrol etti dr sorun yok dedi reflü için bir şurup kullanıyoruz ama bilemiyorum artıkk işe yarıyormu yaramıyormu yememesi beni mahvediyor canım yaa sanada çok geçmiş olsun inşallah bidaha hastalanmaz bebişin allaha emanet olun canım

napiim bacım ev haliii işte kociş ve diğer kızımda var ya kociş resim koyunca kızıyor bana bide buraya üye olmadan da konulara bakanlar var ya o nedenle herkes görmese daha iyi olur dedim sadece siz görün istiyom yaww bide zırp pırt noluyor kızzz ağlarım bak bidaha koymam ozamannnsenağlama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…