Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran cım biberon emziklerini ve normal emziklerin kullanım ömrü 1 aydır.. özellkle doktorum belirtti..Ayda bir yenileri ile değiştir dedi..
İnşallah değiştirdikten sonra mamayı şapu şupur yer.. Annesini de çok üzmez
cokacimcoook

Arkadaşlar Günaydın
Canım ben de mama kullanıyorum bişey sorucam biberonun sadece emziklerini ayda bir değiştiriyorsun değil mi yani biberonların kendilerinin değişmesi için de belli bir süre var mı;?

aşkolsun hicran koycan tabi fotoları kızz ne olcak üşenmesem makinadan yüklemeye bende koyacam ama sanırım çookkkk tembelimm

arkadaslar pnömokok aşını yaptırıp geldim şimdi çok ağldaı yavrum
acaba calpol versemmi şimdiden huysuzlanmasın diye siz ne yaptınız arkadsaslarr
çünkü allah korusun dr a falan götürmek zorunda kalsaM EŞİMİM İŞ YERİ BAYA UZAK
LÜTFEN CVPPPPPPPPPPPP

canım biz aşıdan hemen sonra verdik 4 er saat arayla yarım ölçke. hemen verki ağrısı ateşi olmasın. biz çok şükür aşıdan sonra yaşamadık ağrı ateş, çünkü şurubu hemen verdik

Canım pnomokok u ıkıncı ay da yaptırdık ası yaptırıp geldıgımızde aksam ustu cok agladı huysuzlandı baya hıc oyle agladıgını gormemıstım ılk defa olmustu.. ama hıcbırsey vermedık... doktor atesı cıkarsa 37,5 u gecerse ama.. atesı cıkar gıbı oldu 37 ıydı soyduk bıraz oyle rahatladı sonra sakınledı yavas yavas .. bır sey vermeye gerek kalmadı bır daha olmadı.. agrı kesıcı hıc bahsetmedı bıze doktor..

gunaydınlarrr herkese
mehtapcım bızde ogleden sonra gıdıyoruz pnomokok ıcın canım..gecen sefer 5lı karmada egenın atesı olmustu yazmıstım burda hatırlarsan bu sefer bende korkuyorum acıkcası.calpol yok evde en ıyısı omu acaba yazdırsammı?bende sadece surup var bırde panalgıne fıtıl.gercı oda ates dusurucu ama..

aytencim sağol verdim şimdi yarım ölçek inşallah ates olmaz bişey daha sorcam bigünmü verdin şurubu

aytencim sağol verdim şimdi yarım ölçek inşallah ates olmaz bişey daha sorcam bigünmü verdin şurubu

1 GÜN VERDİM CANIM AMA BAKSANA HERKESİN DOKTORU FARKLI YÖNLENDİRİYOR BETÜLÜN DOKTORUDA VERDİRMEMİŞ SEN KARAR VER ARTIK BEN DOKTORUMUN DEDİĞİNİ YAPTIM BİR SORUN YAŞAMADIM BETÜLDE DOKTORUNUN DEDĞİNİ YAPMIŞ SORUN YAŞAMAMIŞ.a.s.

Arkadaşlar Günaydın
Canım ben de mama kullanıyorum bişey sorucam biberonun sadece emziklerini ayda bir değiştiriyorsun değil mi yani biberonların kendilerinin değişmesi için de belli bir süre var mı;?

yok canım sadece her kullanımdan sonra ya da önce yarım saat kaynatıyorum.. içinde bakteri oluşmasın diye..

cnm karma ası olduğumuzda egemenin dru fitil verebilirsin demişti
ama bugün saglık ocagındaki dr fitil en son verilecek sey calpol verebilirsin dedi
benim merak ettiğimde ates olmadan verelip verilmedigiydi surubun
cok tesekkür ederim eytencim cvp verdiğn içina.s.

Bende dün yaptırdım pnömokok aşısını... Hiç birşey vermedim.. biraz huzursuzdu sadece uykusunda da mırıldandı.. Hemşire ilaç vermeme gerk olmadığını söyledi.. Bu aşı hemen ateş yapmaz.10 gün içinde ateş olursa ve burun akıntısı falan yoksa aşıdandır dedi.. Ateş olursa yarım fitil ver rahatlar ama ateş olmadan bişi verme dedi..

sağol cnm bende atesten korkuyorum işte verdim calpol valla inşallah çıkmaz.callpol ağrı kesicimi sadece etes içinde veriyolar cnm ası semptomlar içinde

slm eylül annelerı çok kısıtlı zamanlarda giriyoruz. bu nedenle bı türlü tanısamadık yurt dısında yasıyorum ama suan ist.dayım benım bebişim alp berk de bu gun tam 3. ayını bıtırdı. bu ay asısı yok 4. ayda var. yanı dr bişey söylemedı sizler hangi aşıları yaptırdınız. ek gıdaya baslayan varmı? ben bebişi akşamları yıkayıp yatırıyorum br gun yııyorum birgun yıkamıyorum doğrumu yapıyorum sizler neler yapıyosunuz bunları paylasalım bilgi ve tecrubelerınızı beklıyorum.(ben ebeyım ama teorık le pratık çok farklı bazı seylerı ıstesekde yapamıyoruz bebiş kuralını kendı koyuyor malef)

duygucum bende bugün yazdırdım asıdan sonra
bide bugün bi dahAki doz bir ay sonra dedi hemşire karma asıyla birlikte
ama drumuz -ilk olarak 2-4-6. aylarda demişti sonra3.-5.-7.aylarda yapılmasına karar vermişti pnömokok için
acaba peşpşe yapılabilyormu ası dr a sorcam bu ay- bakalım sana hangi zamana verecekler diğer dozu

SELAM CANIM BENDE BİR GÜN YIKILORUM BİR GÜN YIKAMIYORUM SUYA U YÜZDEN ÇABUK ALIŞTI AMA İLK ZAMANLAR YIKARKEN ORTAILIĞI AYAĞA KALDIRIYODURRR, AYY O HALLERİ GELDİ AKLIMAAA KUZUM BENİM GÖREMİYODUDA FAZLA TAM NE YAPILDIĞINI ANLAMIYODU ÇOK AĞLIYODU O KADAR DA DİKKAT EDİYODUK YAVAŞ YAVAŞ YIKIYODUK KORKMASIN DİYEİ NEYSE Kİ O GÜNLER GEÇTİ ŞİMDİ BAYILIYOR SOYMAYA BAŞLADIĞIMDA ANLIYOR BANYO YAPACAĞINIII GÜLMEYE BAŞLIYOR KUZUMMMM

sağol cnm tabi doğrusu odur heralde ama eşimin işi uzak olduğundan önlem amacıyla verdim mecburen

Bana sağlık ocağında pnömokok için 2. dozu 23 ocak tarihine gün verdiler

ilk dozu da 23 aralıkta yaptılar.. Peş peşe yapılıyor herhalde fisfisfis

canım benım kı yıkanırken sorun çıkarmıyo hiç ağlamıyo çok sukur her aksam yıkıyodum ama şimdi hava çok soguk oyüzden bigün yıkıyorum bir gun yıkamıyorum.

herkese günaydın güzel anneler
benim korktuğum başıma geldi ve benden ogluma grip bulaştı sanırım sürekli hapşuruyor gözleri sulanıyor ve öksürüyor senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…