Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ya çok geçmiş olsun.benimkide grıp olmustıdr bir çay kasıgı ıhlamur yada ada çayı ver dedı ama ben cesaret edemedım dadece 1 kez ada çayı verdım onun dısında sadece anne sütü veriyorum.se n dıkkat et sul gıdalar al meyve ye çok geçmiş olsun

kızlar havalar soğudu ben banyoyu haftada 2ye indirdim banyo yapınca çok rahatlıyor ama bayramdan önce hastalanmıştı bayramdan sonrada tekrarladı sık banyo yaptırmıyorumartık

merhaba herkese
annemle konuştum o bana illa pirinç unu alıp sütle muhallebi yap günde bi öğün olsun ver diyo hem kusmasına iyi gelir diyo biraz daha koyu olacağı için
daha almadım ama şimdi sizinde yazdıklarınıza baktım herrkes ek bişeyler vermeye başlamış azda olsa napsam ki
annem bizi büyütürken onunda emzirme sorunu olmuş(kaderimiz aynı) sütü varmış ama meme ucu emzirmeye müsait değimiş sütü öyle akıp gitmiş emzirememiş tabi şimdiki gibi pompa falanda bulamamış
sma vermiş kırkınız çıktıktan sonra pirinç unu muhallebisi veriyodum diyo
sanırım bende yarın alıp denicem

tünaydın hepinize :içelim:
tanger hoşgeldin..3. ay içerisinde rota virüsü ve pnömokok aşısı olduk biz.. 4.ayda karma aşı olacağız.. ek gıdalara henüz başlamadık..anne sütü yettiği sürece ilk 6 ay başka birşey verme dedi dr..
selin ben aşıdan sonra çok huysuzlandığı için yarım fitil vermiştim..paranox-s fitil..ağrı kesici ve ateş düşürücü..
bir de biz 17 aralık ta olduk ilk dozu.. ikinci doz şubat ta üçüncü doz nisan da yazmış dr.umuz deftere..

herkese günaydın güzel anneler
benim korktuğum başıma geldi ve benden ogluma grip bulaştı sanırım sürekli hapşuruyor gözleri sulanıyor ve öksürüyor senağlama

geçmiş olsun güldencim..bu havalarda maalesef ne kadar dikkat etsek de olabiliyorlar..
dr.una götürmen en iyisi olur canım..ben öksürünce ilerlememesi için hemen götürüyorum...belki size de ilaç verir ilerlemeden atlatmış olursunuz..yeniden geçmiş olsun....

Canım dışarda kar yağıyor eşim görevde evde yalnızım hastane oturduğum yere uzak nasıl yapcam bilmiyorum eşimime ulaşmam zor bulunduğu yerde cep tel yasaksenağlama ve şuan yakınımda kimsem yok

nurdancım pastörize sütmü kullanmayı düşünüyorsun 1 yaşına kadar suyla yapılıyor diye bilişyorum bence sütle yapma cnm
ben elma ve havuç suyu veriyorum dr un söylemesine göre kademeli olarak artırcam bi de arada sırada ıhlamurun ilk suyunu veriyorum

merhaba herkse mutlu günler
bugün uyandıımızda heryer bembeyazdı çok güzledi memleketimin ilk karı yağdııııı :teytey: :içelim:

sizler nasılsınız bn hala hastayım :çok üzgünüm:

güldencim gecmiş olsun atesı var mı cnm

agrı kesici ve ateş düşürücü şurup vermiştim gecede vardı şimdi düştü içeriyi sürekli buharlı yapıyorum bide kaynamış ve ılımış su verdim umamrım elma suyu falan veriyimi iyi gelirmi 4 ayını doldurdu şimdide ıhlamur kaynatıyorum yazdıklarınıza göre bişeyler yapıyorum ayrıca hepiniz iyiki varsınız en azından bilgi alabiliyorum bu sayede sanırım dr yarın gidebiliriz eşim yarın gelcek

güldenciğim çok geçmiş olsun bitki .çayı verebilirsin bence ben genellikle veriyorum ıhlamur verebilirsin veya papatya çayı da iyi geliyor

güldenciğim çok geçmiş olsun bitki .çayı verebilirsin bence ben genellikle veriyorum ıhlamur verebilirsin veya papatya çayı da iyi geliyor

saol canım yavrum gece dogru dürüst uyumadı şimdi uyyor biraz ne kadar veriyosun çayı hangi ölçüye göre birde bu çaylara şeker atıyomusun canım

cnm ıhlamur verebilirsin bencede bişey olmaz atesi yoksa cok sorun etme o kadar yaygınki
su aralar benim oğlumda hastaydı bi drun verdiklerin diğer dr bıraktırdı sadece serum fizyolojik gündüz gecede sterimar sprey kullan dedi
ama atesi kontrol et saat bası cnm ben kafayı yicem zaten atesölçer velimde sürekli 4.atesölçerimiz ancak memnun kaldım

saol canım yavrum gece dogru dürüst uyumadı şimdi uyyor biraz ne kadar veriyosun çayı hangi ölçüye göre birde bu çaylara şeker atıyomusun canım

güldenciğim bebeğine göre değişiyor eğer bebeğin severek içerse 100 ml ye kadar verebilirsin benimki ne verirsem havada kaptığı için 100 ml veriyorum ben biraz da şeker katıyorum aslında bebeklere şeker yasak ama şekersizde çok kötü oluyor tadı
yani sana ve bebeğinin damak zevkine göre değişebiliyor

canım bilmiyorum olmazsa cts doktor kontrolümüz var sorarım öyle yaparım ama ek bişeylere başlayacağım 4.ayı bitirmesini beklemeyeceğim tabi, doktora soraraka.s

bende sütümyettiğince başka bişi vermek istemıyorum açıkçası ama 26 sında kontrolümüz dr verebılırkılo alımı az çünki....birde azcık ateşlendiğinde huzursuzlandıgında dahı hıç ılac vermedım kendı adıma vermenınde cok iyi bişi oldugunu sanmıyorum nezle vb hastalık durumu hariç..sütümüde hiç sağıp vermedim biberondan mumkun mertebe havaylabile temas etmemesi ben gibi pasaklı anneler için avantajlı..ek gıdaya başlıyınca şimdiden düşünüyorum o kapların hıjyenı falan benım gözümde büyüyo..birde bi arkadaşımıza 3 ayı geçince rota virüs olmaz demiş dr eyvah geç kaldım ozaman.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…