- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.981
merhaba kızlarrrrrrrr
herkese geçmiş olsun hava çok soğuk aman bebişleri iyi koruyalım da hasta olmasınlar derim..
bu arada ben de işe başladım kızıma babanesi bakıyor arada da ananesi bakacak..çok özlüyorum kızımı çooook hep aklım onda...
bızde pnomokok asımızı vurdurup geldık sukur...cok aglamadı bebegım allahtan..hatta hemsıre ıgneyı soktugunda sesı cıkmadı ne zamankı ılacı vermeye basladı o zaman cıglıgı bastı oglusum..:çok üzgünüm:
rota vırusu sordum 3.aya kadardı artık olmaz dedı.zaten 3.aya kadar bebeklerın bu vırusu kapmaları yuksek olasılıkta dedı.yanı bız yaptırmıcaz rotayı arkadaslar..
bu arada oglusum 8 kg olmus teyzelerıartık kılo alımı durur dedı doktor :teytey:
hadi geçmiş olsun arkadasım bi dahaki dozu sordunmu
maşallahoğluşuna cnm egemende 7800 olmuş zaten 6.ayda doğum kl sunun 2 katı olması gerekirmiş bizimkiler aceleci biraz inşallah ek gıdalara gecincede iştahlı birer bebek olurlar
duygucum maşşallah oğluşunaaaa tosuncuk , sen doğum yaptığında kaç kilo gelmişti ege.
duygu beeeee hem 3100 doğdu şimdi 8 kilo vayyyyyyyyy ananasını yavvv, benimki 3800 doğdu 7 kilo şimdi acaba benimki böbreğinden dolayımı az aldı yaaa yada benim sütümmü yetmiyor çocuğa yoksa iştahsızmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duygu beeeee hem 3100 doğdu şimdi 8 kilo vayyyyyyyyy ananasını yavvv, benimki 3800 doğdu 7 kilo şimdi acaba benimki böbreğinden dolayımı az aldı yaaa yada benim sütümmü yetmiyor çocuğa yoksa iştahsızmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bızde pnomokok asımızı vurdurup geldık sukur...cok aglamadı bebegım allahtan..hatta hemsıre ıgneyı soktugunda sesı cıkmadı ne zamankı ılacı vermeye basladı o zaman cıglıgı bastı oglusum..:çok üzgünüm:
rota vırusu sordum 3.aya kadardı artık olmaz dedı.zaten 3.aya kadar bebeklerın bu vırusu kapmaları yuksek olasılıkta dedı.yanı bız yaptırmıcaz rotayı arkadaslar..
bu arada oglusum 8 kg olmus teyzelerıartık kılo alımı durur dedı doktor :teytey:
aytencim sen şöyle yap o zaman madem 50 cc ile doyuyor diyorsan, 100 lüğü buzluktan çıkarttığında buzdolabında çözülmesini bekle. 50 - 50 ısıtıp ver.. böylece dökmemiş olursun canım :ecrin_bebek:
töbe de kız şükret haline benim kızda 3280 doğdu hastaneden çıkarken 3.025 e düşmüştü şimdi 6 kiloo geçen hafta kontrolde tartıldık yemiyor benimki yese belki benim minik kuşumda alırdı kilo ama dr normal diyorr bakalım işte bundan sonra belki iştahı yerine gelirde yer alır biraz sağlıklı olsunda kiloyu çok takmıyorum ama siz şükredin bencee benim minik kuşumun yüzü küçüldü resmen almıyor veriyor sankii senağlama
kızzz 1 dakıka arayla yazmısın cevap ver dıyonnnn verıyomm ya:===)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?