- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.021
kızlar,nasıl çıkmış oğluşuuuummmmmm?? bayram sabahı
kızlar biz 3 ayı geçtik bugün yaptı doktorumuz rota virüsü aşısını.Bu aşı ateş yapıyo mu yaptıran arkadaşlar.
bebeğinin kilosu kilosu 8 kg olan arkadaşlar ek mamada veriyormusunuz , mesela duygucum veriyon mu?
betül nbr cnm? oğluşun napıyor?benim oğlum çok hasta deli gibi öksürüyor nerdeyse ciğerleri sökülcek içim acıyor bide inat giib öksürürken gözümün içine bakıyor sanki medet umuyor bende çok kötü oluyorum yaya şu benim takviimimi düzelticektin ya sana zahmet bi düzeltirmisin cnm?
kürk mantolu madonna ne değişikmiş isminnn selammmmmmmmm
ayten kaçırdın kızları yaaa:)))
sedacımbize de 1 ay önce reflü teşhisi kondu öksürükte var zaten ama geçen hafta kontrolümüzde göğsünü falan hep kontrol etti dr sorun yok dedi reflü için bir şurup kullanıyoruz ama bilemiyorum artıkk işe yarıyormu yaramıyormu yememesi beni mahvediyor canım yaa sanada çok geçmiş olsun inşallah bidaha hastalanmaz bebişin allaha emanet olun canım
canım muhallebiyi sütle mi yapacan?1 yaşına kadar süt verme bence en azından şöyle 8-9 aylık olana kadar eskiden verirlermiş tamam ama artık yeni araştırmalar sayesinde neyin zararlı neyin faydalı olduğunu biliyoruz eskiden bilmeden verirlermiş.Bu araştırmaları ve tavsiyeleri de eskiden de yaparlarmış bişeycik olmaz deyip göz ardı etme bence.Şeker ve tuzda minimum düzeyde olması gerekiyor,bence pirinç unundansa havuç veya elma suyunun içine 1 cici bebe bisküvisi daha iyi olur hem doyurucu da olur.
E artık dursun bi zaahmet yaneee,sizinkiler erkek diye mi bu kadar ağırlar ayol?benim kız da 6500gr doktor çok iyi dediydi Alla allaaaaCADIARZU
Nasıl yani 3. aydan sonra hastalık riski kalmıyor mu Duygu? o zaman ben 3 gün için mi vurdurdum bu aşıyı?6 aralıkta olmuştu benim kızım 9unda 3 ay dolacaktı...madem öyle 2. dozunu neden 6 aya kadar tamamlayın dediler ben anlamadım şimdi.sositososito
elma suyuyla bisküviyi ezip verince yiyebiliyo mu bebişler.biraz kıvamlı olur da ondan sordum.ben yalnızca elma suyu veriyorum.yiyebiliyosa ben de vereyim.
bi de ben daha havuç suyu vermedim.gaz yapar mı acaba versem mi ki.büyük kızıma 4 aylık olunca pirinç unu ile mama yapıp vermiştim sütü sulandırarak ve çok güzel yemişti.hiç bir zararı da olmamıştı ama şimdi biraz daha mı pimpirikliyim ne ben de anlamadım...
canım ben anne sutunden baska bırsey vermıyorum.kızlar biz 3 ayı geçtik bugün yaptı doktorumuz rota virüsü aşısını.Bu aşı ateş yapıyo mu yaptıran arkadaşlar.
bebeğinin kilosu kilosu 8 kg olan arkadaşlar ek mamada veriyormusunuz , mesela duygucum veriyon mu?
Kız mommy aynı kafayız seninle, bende ne verilir ne yedirilir ne yedirilmez falan hep senle aynı fikirdeyim.İnek sütü 1 yaşından evvel sakıncalı..Yalnııız mandalina, portakal ise çok asitli olduğu için 6 aydan sonra tavsiye ediliyor, balık, sarmısak 1 yaşından evvel yasak..işte böyle kafanıza takılan soruları pediatri portalında online doktorlara sorabilirsiniz..Ek gıda için şu sıra çok erken belki 1 ay sonra önce sulu, sonra pütürlü en son katı gıdaya geçilir. Şu bebeği oturtmaya başlama konusunda da hem fikirdik, ben o konuyu çok araştırdım 3 aylık bir bebek destekli yada desteksiz asla bir kaç saniyeden fazla oturur pozisyonda durmamalıymış. Bazı arkadaşlar bana çıkışmıştı ama intenet önümüzde araştırmak bedava...Bin makaleden sadece 1-2 tanesi oturtulabilir demiş hangisine inanmak size kalmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?