Doğum yapmış olan anneler buraya....

umarım doğru linki yolladım cnm.buarda farklı bi takvim olsun görüyorum sizlerde farklı farklı cicili bicili seyler var onalrdan birni koyarsan sevinirm cnm

neyını kıskancam yaww sayfa sayfa yazmanımı:roflol: allaha sukur elım tutuyor bende yazarımda baska ıslerım var yazmakla ugrasamıyorumdelikafadulden
sen kıskanma kız ben daha tecrubelı anneyım dıyee:roflol:sen hamıleyken ben cocuk buyutuyordum:roflol::roflol:

Benimkinede dün aşı yapıldı akşam çok ağladı,ilk kez ağlarken gördüm:çok üzgünüm:

yok canım sadece her kullanımdan sonra ya da önce yarım saat kaynatıyorum.. içinde bakteri oluşmasın diye..

Kız 5 dk kaynat yeter hadi 10 olsuna.s

herkese günaydın güzel anneler
benim korktuğum başıma geldi ve benden ogluma grip bulaştı sanırım sürekli hapşuruyor gözleri sulanıyor ve öksürüyor senağlama

Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin:1no2:

Benimk 6.370 doktor bebeğin 6 aylık olsaydı ben yinede normal sınırlarda derdim dedi,takma kafana daha ne olsun.

kızlar birde bişey sorucam size bilgisayar açıkken bebişleriniz aynı odada mı oluyo

Evet canım,umarım zararı yoktur.

Aynen öyle kötüye yormaları yokmu sinir oluyorum.

Dün gece ateşlendim,bütün eklem yerlerim sızladı,romatizmam tutunca böyle oluyor geçen gecede aynı şey oldu bebişimi emziremedim alıpta mama yapıp verdim dün yine romatizmadan sandım ama baktım göğsüm taş gibi olmuş sağıyorum çıkmyor,mastit olmuşum meğer.Mastitte hasta eder zaten insanı.Doktora gidelim dedim eşime sabah gidersin yat uyu diyor.Sabaha kadar gözümü kırpmadım,sabah o hastaneye gitti romatologtan randevu almak için 27 ocak'a vermişler randevuyu.O gelincede acile gittik doktorda mastit dedi antibiyotik yazdı.Şimdi nasılsın derseniz eklem yerlerim sızlıyor ara ara(kafama takmamaya çalışıyorum),göğsüm acıyor biraz,kulaklarım zaten bir haftadır durmadan çınlıyor,idare ediyoruz işte.Ben 9 aylık hamileyken bile cam siliyordum,doğumdan beri 3. acile gidişim..Neyse Allah daha beterinden saklasın.Kızlar internete hastalıklara bakınca insan çok kötü oluyor neler yazıyo neler umutsuzluğa kapılıoyrum,yinede araştırıyorum üzülüyorum sonra:1no2:

kızlar bu resımlı çizelgelerı nasıl yaptınız ben bıturlu yapamıyorum bide oglusumun bugun 3.ayı bıttı süreklı mızmız emmek ıstıyo doymuyomu anlamadım ya kucakta durmak ıstıyo normaldede hıç kucaga almayız öle yatar ne yapsam ben ya baslasam mı ek gıdaya....

Gece yatarken bebıslerın ustune ne örtüyorsunuz?ben once yorgan battanıye orttum kalın geldı sımdı sadece yrogan ortuyorum zaten sabaha kadar kalorıferde calısıyor yeterlı degılmı?

bizim ev merkezi sistem gece kapanıyo . ben uyku tulumu aldım gece ona sokuyorum .üzerine de bi battaniye örtüyorum

Sedoşşş canım NAzlı iyimi sen ondan haber ver
Öpüyorum ikinizi de...Secret yap sen de Duygunun dediği gibi,nazar mazar bunlar boş hayatım sen pozitif düşün yeter...kaydirigubbakcemile5
Bu arada benle hep aynı fikirdesin ama daha adımı öğrenemedin lan GÜL:jeyyar:

Duygu,Betül gene atışmışınız kız kaçırdım yoksam kızıştırırdım arayı iyice:roflol:

Bu arada bebe bisküvisi bizim evden hiç eksik olmaz ben bayılırım sütle ezip yemeye
öyle pütürlü olmuyor eriyip gidiyor ben ondan elma suyula karıştırınca bir zararı olmayacağını düşünüyorum....

Kızlar araştırırken bu yazıyı buldumm;

Bebeklere Soğuk Algınlığı İlacı Vermeyin!!!
(Bu yazı toplam 15000 defa okundu)

FDA soğuk algınlığı ve öksürük kesici ilaçların çocuklarda işe yaramadığını açıkladı. ABD Gıda ve İlaç İdaresi nin (FDA) danışmanları, soğuk algınlığı ve öksürük ilaçlarının 6 yaşın altındaki çocuklarda işe yaramadığını ve kullanılmaması gerektiğini bildirdi.

FDA nın kendi bünyesi dışındaki uzmanlardan oluşan danışma komisyonunun üyelerinden Pennsylvania Üniversitesi öğretim üyesi Sean Henry, "şu anda elimizdeki verilere göre, bu ilaçlar işe yaramıyor görünüyor" dedi.

Uzmanların 6 yaşın altındaki çocuklarda etkili olmadığı için kullanılmamasını istediği ilaçlar dekonjestanlar, balgam sökücüler (ekspektoranlar), antihistaminikler ve öksürük kesenlerden (anti-tussiflerden) birini ya da birden fazlasını içeren ilaçlar.

Komisyonun aldığı başka bir kararla bu etken maddeleri içeren ilaçlarla ilgili daha fazla inceleme yapılması da istendi.

İlaç şirketlerinin 2 yaş altındakilere reçetesiz satılan bu tür ilaçların satışını durdurmak için harekete geçtiği belirtildi.

Uzmanlar bu tür ilaçların daha büyük çocuklarda işe yaradığını gösteren veriler de olmadığını belirtiyorlar, ancak bu ilaçların kullanımına karşı bir tavsiyede bulunmaktan kaçınıyorlar.

İlaç sanayi yetkilileri ise çocuklarda soğuk algınlığı ve öksürük tedavisi için yılda 3,8 milyar kez kullanılan bu ilaçlarının işe yaradığını ve güvenli olduğunu savunuyor.

selam kızlarr ben dağılmış durumdayım kız durmuyor bizim idrar kültürü de çıkmadı bugün yarın belli olur öle dedilerr kız bugün hiiiç uymadı eşimde evde ama ben yorulunca o alıyordu ben mutfağa yemek yap bulaşık yıka biberonlşarı temizle sofra kur kaldır çamaşır ütüle bsonra yine çocuğa bak mahvoldum valla artık hiiiç yetişemiyorum ya işler çoğaldı ya ben yoruldum yada artık ben bi halt beceremiyorum ev aldı başını gidiyorr ne çamaşırlara yetişeb,iliyorum ne temizliğe önceleri uyuyordu benimki az biraz da rahat ediyordum yapıyoprdum ev işlerini parça parça ama artık sadece yemek çamaşır ve bebişle ilgilenebiliyorum çamaşırlarımı bile katlayıp kaldırmam kuruttuktan sonra 1 gün alıyor yemek te yemiyor gene bizimkii uyku sersemi emiyordu biraz ama bugün uyumadığı için emziremedim de sağdım 2 defa ama süt miktarı içler acısı siz napıyorsunuz nasıl yetiştirebiliyorsunu yoksa benimle aynı sıkıntıyımı yaşıyorsunuz sizler de

evet canım motlium kullanıyoruz ama sanki işe yaramıyor gibi geliyor bana yemek saati zaten yemek istemediğinden uzuyor mecburen 4-5-6-7-saat ara oluyor geceleri beslemek ölüm gibi geliyor artık yemiyor çünki ve ben ısrar etmeye çalışıncada uyanıyor oyüzden korkuyorum vermiyorum istemeyince am öle oluncada 8-9 saat aç kalıyor ve yediği mama miktarı da az oluyorr 4-5 saatte toplasan 60-100 cc arası bişey oluyor

Sorma canım yaa,benim oğlanın zararı yoktu ama 2 gündür biraz huysuz ve biraz önce tüm zorlamalarıma rağmen beni emmedi, sağdım verdim.:sm_confused: Sen yinede şükret,elin kolun acımadan iş yapabiliyorsun ben masayı bile silerken parmaklarım bileklerim acıyor malum eklem romatizması Bütün gün ince ince sızladı kemiklerim..Herşeyin başı sağlık.Halimize şükürler olsun derdin ev işlerini yetiştirememek olsun,sütün yetmesse mama yaparsın olsun.Sırtın nasıl oldu bende boyun düzleşmesi var,bel düzleşmesi var,daha önce sinir sıkışması tedavisi gordum şimdi tekrarlar gibi,sırt kaslarımda kısalmada varmış.:sm_confused: Hangi ilacı kullanıyorsun?Röntgen çektirmemizin bebeğe zararı varmı acaba?Baş ağrısı için gittiğimde nöroloji doktoru bebeğin küçük film çekemeyiz demişti.

şu ek gıdalar konusunda bende bir parça fikir şeyedeyimmm:roflol: tabiiki herkes kendi düşüncesinde inancında özgür bende 4 ay bitmeden ek gıda verme taraftarı değilim zaten çok hassas mideleri 4 ay dolunca meyve suyu ile başlayıp kademe kademe ilerlenilmesi gerekir bencede her tr besini tabiiki tatırmak gerek ama yedirerek değil mesela ben 4 ay dolunca her yediğim yemekten bir parmak ağzına vermeyi düşünüyorum tadını alsın alışsın diye ama acı ekşi vs şeyleri değil tabii:roflol: meyve suyu ve muhallebi verebilirim bakalım dr ne diyecek ben büyük kızıma özellikle patates nişastası bulup muhallebisini yapardım iyi derlerdi bilemiyorum yanii ama şuna inanıyorumki kendi kaşığını tutana kadar her yemekten yeme tatırma çalışmalarını yaptınız yaptınız sonra her yemeği yemeyen seçici bir kişilk çıkabilirrr benm büyük kızımda yaptıklarım hatırladığım kadarı ile 5 ayda sebze haşlayıp püre yapmaya başlamıştım meyve suyunu sıkıp vermeye ise 4 ayda ve çok hoşuna giderdi tatlarına bakıp içmek keşke yaz olsaydı mevsim meyvelerini alıp yedirirdik bebişlere kışa denk geldik organik gıda satışı olan yer de yok yakınlarda öle her meyvede verilmez ama napçaksın mecbur kalıcaz işte

sen ne diyorsun bacım yaa sağ kolum parmaktan dirseğe öle cıyorki nerdeyse ağlayarak iş yapıcam napiim mecbur dişimi sıka sıka yapmaya çalışıuyorum yapmazsam kim yapacak sırt ağrılarım hala devam ediyor fiziğe gitmem gerek ama zaman yok bebişi kime nasıl bırakıp gideyim gideceğim hastane gidiş geliş 1 saat 1 saat te izik 2 saat sürer kızımı bırakmak hoşuma gitmiyor bazen bankada işim oluyor mecbur gitmem gerekince eşim bakıyor yarım saat falan o zaman bile tedirgin oluyorum ya ben yokken bişey olursa diye doktora nasıl gideyim valla ooooofff offff röntgen çektirmenin zararı olacağını sanmıyorum ama emin değilim sonuçta vücuda radyasyon veriliyor sakıncalı olabiliri tabii ben 2 ayrı ağrı kesici ve kas gevşetici kullanıyorum çok ağrım olduğunda çok fazla kullanamıyorum ilaçları midemde de sorun var süte de geçme ihtimalleri her ilaçta var tabii ondan da çekiniyorum ama önümüzdeki hafta fizik tedaviyi ayarlıcam artık dayanamıyom annemde kalıcam mecbur 3-5 gün ordan hastane daha yakı öle idare edicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…