- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.061
tamam güzelim ver ÇOK TESEKKÜR EDERİM
Canım pnomokok u ıkıncı ay da yaptırdık ası yaptırıp geldıgımızde aksam ustu cok agladı huysuzlandı baya hıc oyle agladıgını gormemıstım ılk defa olmustu.. ama hıcbırsey vermedık... doktor atesı cıkarsa 37,5 u gecerse ama.. atesı cıkar gıbı oldu 37 ıydı soyduk bıraz oyle rahatladı sonra sakınledı yavas yavas .. bır sey vermeye gerek kalmadı bır daha olmadı.. agrı kesıcı hıc bahsetmedı bıze doktor..
yok canım sadece her kullanımdan sonra ya da önce yarım saat kaynatıyorum.. içinde bakteri oluşmasın diye..
herkese günaydın güzel anneler
benim korktuğum başıma geldi ve benden ogluma grip bulaştı sanırım sürekli hapşuruyor gözleri sulanıyor ve öksürüyor senağlama
duygu beeeee hem 3100 doğdu şimdi 8 kilo vayyyyyyyyy ananasını yavvv, benimki 3800 doğdu 7 kilo şimdi acaba benimki böbreğinden dolayımı az aldı yaaa yada benim sütümmü yetmiyor çocuğa yoksa iştahsızmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar birde bişey sorucam size bilgisayar açıkken bebişleriniz aynı odada mı oluyo
betülcüm katılıyorum sana her zaman pozitif düşünmek lazım... sırnaşık şey
mesela rüya gördüğümde bile iyi yorum yapacak kişye anlatırım ben bazıları vardır hemen kötüye yorarlar nefret ederim onlardan...
Kız 5 dk kaynat yeter hadi 10 olsuna.s
Gece yatarken bebıslerın ustune ne örtüyorsunuz?ben once yorgan battanıye orttum kalın geldı sımdı sadece yrogan ortuyorum zaten sabaha kadar kalorıferde calısıyor yeterlı degılmı?
Sağol cnım, seninki reflüden dolayı işthsızlaşmıştır kullandığın ilaç muhtemelen motilliumdur, gaviscon ifantta kullanıyorum ben epey düzeldi nazlı, o biberonu görünce çığlık çığlığa ağlamaları azaldı. ilaçlarını düzenli kullanmalısın ki reflünün yemek borusuna verdiği tahribat düzelsin.Birde öğün aralarını uzat, artık büyüyorlar 4-5saatte bir besle 3 saatte bir canı yemek istemiyordur.
selam kızlarr ben dağılmış durumdayım kız durmuyor bizim idrar kültürü de çıkmadı bugün yarın belli olur öle dedilerr kız bugün hiiiç uymadı eşimde evde ama ben yorulunca o alıyordu ben mutfağa yemek yap bulaşık yıka biberonlşarı temizle sofra kur kaldır çamaşır ütüle bsonra yine çocuğa bak mahvoldum valla artık hiiiç yetişemiyorum ya işler çoğaldı ya ben yoruldum yada artık ben bi halt beceremiyorum ev aldı başını gidiyorr ne çamaşırlara yetişeb,iliyorum ne temizliğe önceleri uyuyordu benimki az biraz da rahat ediyordum yapıyoprdum ev işlerini parça parça ama artık sadece yemek çamaşır ve bebişle ilgilenebiliyorum çamaşırlarımı bile katlayıp kaldırmam kuruttuktan sonra 1 gün alıyor yemek te yemiyor gene bizimkii uyku sersemi emiyordu biraz ama bugün uyumadığı için emziremedim de sağdım 2 defa ama süt miktarı içler acısı siz napıyorsunuz nasıl yetiştirebiliyorsunu yoksa benimle aynı sıkıntıyımı yaşıyorsunuz sizler de
Sorma canım yaa,benim oğlanın zararı yoktu ama 2 gündür biraz huysuz ve biraz önce tüm zorlamalarıma rağmen beni emmedi, sağdım verdim.:sm_confused: Sen yinede şükret,elin kolun acımadan iş yapabiliyorsun ben masayı bile silerken parmaklarım bileklerim acıyor malum eklem romatizmasıBütün gün ince ince sızladı kemiklerim..Herşeyin başı sağlık.Halimize şükürler olsun derdin ev işlerini yetiştirememek olsun,sütün yetmesse mama yaparsın olsun.Sırtın nasıl oldu bende boyun düzleşmesi var,bel düzleşmesi var,daha önce sinir sıkışması tedavisi gordum şimdi tekrarlar gibi,sırt kaslarımda kısalmada varmış.:sm_confused: Hangi ilacı kullanıyorsun?Röntgen çektirmemizin bebeğe zararı varmı acaba?Baş ağrısı için gittiğimde nöroloji doktoru bebeğin küçük film çekemeyiz demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?