- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.041
canım ben anne sutunden baska bırsey vermıyorum.
sedacım bende oturmasının sakıncası olmadıgını dusunenlerdenım tabıkı dıger arkadasların dedıgı gıbı kısa surelı...bende senın gıbı cok arastırdım ve dogru oldugunada ınanıyorum.ayrıca doktorumda bugun saglık ocagındakı doktorum da bunu tasdıkledı...herkesın kendı gorusu ısteyen oturtur ısteyen oturtmaz.bu kadar ıncede dusunmuyorum ayrıca sakındıgın goze çöp batar misali..hatta bebegın gelısımı ıcın faydası bıle oldugunu dusunuyorum...
Hayret bende sordum benim doktorum da 5 aydan evvel oturtmayın dedi...Hangisine inanmalı bu doktorların?:uhm:
secret kanunu nu ızledım bende dvd sı vardı.. gercekten cok dogru olduguna ınanıyorum..
Herseyde olumlu dusunmek lazım, olumlu dusunursen olumlulugu kendıne cekersın.. tabı bunu her kosulda yapabılene..
secret kanunu nu ızledım bende dvd sı vardı.. gercekten cok dogru olduguna ınanıyorum..
Herseyde olumlu dusunmek lazım, olumlu dusunursen olumlulugu kendıne cekersın.. tabı bunu her kosulda yapabılene..
Aman yav fazla salmada ters etkı yapmasın.. :roflol:
Herseyın kararı guzeldır ben hep bunu soylerım.. yanı ortası ne eksık ne fazla.. gamyoncuiremsu
aynen oyle sekerımhihoyyyt
bu arada tecrubelı anne sen olmasan o sayfa bos kalcakmıs yaww:roflol::roflol::roflol:
Kahretsın yaa doğru diyorsun tecrubem fenadır.. sengözlerimebaksanab :roflol:
Ne istersenız cevaplayım sorun bakiimm :roflol:
Ben anlamam sartlara gore benım cevaplamam lazım.. :roflol:
Sor cabuukk.. :roflol::roflol:
ıyılık canım cok sukur sen nasılsın... bende hafıf atlattım grıbıı cok gecmıs olsun oglusuna kıyamam..
sen ta oncekı gırısınden sonra doğum tarıhını fıln ıstemıstım ama gormedın sanırım..
oğlunun doğum tarıhını soyleyover yapayım canım ..
cnm bndan fırsatım olmuyorki giremiyorum al bak ancak cvp atabildim durmuyor neyse sen görünce hallediver be cnm ben yazım sana. 08.29.2008 adı toprak biliyorsun buarada resim koymak için nasıl yollim sana
ben sana lınk vereyım sen oradan resım yukle olur mu..
tamam dur soru bulayım:roflol::roflol:arkadaslar dıye sorcam ama sen cevaplıcan:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?