Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hayret bende sordum benim doktorum da 5 aydan evvel oturtmayın dedi...Hangisine inanmalı bu doktorların?:uhm:

Hayret bende sordum benim doktorum da 5 aydan evvel oturtmayın dedi...Hangisine inanmalı bu doktorların?:uhm:

valla bende bılmıyorum sedacım ama egenın oyle dururken cok mutlu oldugunu ve kendını baya gelıstırdıgını farkedıyorum..mesela oturken sureklı kafasını en saga ve en sola cevırıyorsırnaşık şeyhanı aerobık hareketı yaparız ya resmen boyun kasları calısıyor heryere bakıyor.guluyor...dedıgım gıbı belkı yanlıs belkı dogru ama gecmıste nasıl bebek bakılırmıs allaha emanet..ama o nesıl bızden daha saglıklı..onun ıcın bunları takıntı yapmıyorumkaydirigubbakcemile5
yanlıs anlama sedacım sen her konuda cok hassassın.secret okudunmu bılmıyorum ama evrende ne cagırırsan o senı bulurmus..onun ıcın sıkma hıcbırseye kendını canım rahat ol.emınım daha guzel seyler olcak hayatındaa.s.

secret kanunu nu ızledım bende dvd sı vardı.. gercekten cok dogru olduguna ınanıyorum..
Herseyde olumlu dusunmek lazım, olumlu dusunursen olumlulugu kendıne cekersın.. tabı bunu her kosulda yapabılene..

Gece yatarken bebıslerın ustune ne örtüyorsunuz?ben once yorgan battanıye orttum kalın geldı sımdı sadece yrogan ortuyorum zaten sabaha kadar kalorıferde calısıyor yeterlı degılmı?

secret kanunu nu ızledım bende dvd sı vardı.. gercekten cok dogru olduguna ınanıyorum..
Herseyde olumlu dusunmek lazım, olumlu dusunursen olumlulugu kendıne cekersın.. tabı bunu her kosulda yapabılene..

evet betulcum bende cok ınanıyorum ve nezaman kotu bırsey dusunsem yaolursa ya olursa desem o gelıp benı bulur..onun ıcın baya saldım kendımı:roflol:
gercekten ama ne zaman olmucak bırsey emınım dıyede dusunsem gercekten olmuyor..

Aman yav fazla salmada ters etkı yapmasın.. :roflol:
Herseyın kararı guzeldır ben hep bunu soylerım.. yanı ortası ne eksık ne fazla.. gamyoncuiremsu

betülcüm katılıyorum sana her zaman pozitif düşünmek lazım... sırnaşık şey
mesela rüya gördüğümde bile iyi yorum yapacak kişye anlatırım ben bazıları vardır hemen kötüye yorarlar nefret ederim onlardan...

Aman yav fazla salmada ters etkı yapmasın.. :roflol:
Herseyın kararı guzeldır ben hep bunu soylerım.. yanı ortası ne eksık ne fazla.. gamyoncuiremsu

aynen oyle sekerımhihoyyyt
bu arada tecrubelı anne sen olmasan o sayfa bos kalcakmıs yaww:roflol::roflol::roflol:

Ben gece yatarken ınce pelus battanıyesıne ama battanıyeden daha da ince, ona yarı kundak gıbı sarıyorum cunku ayaklarıyla tepip acıyor obur turlu.. oyle sardıktan sonrada uzerıne ınce örgü battanıyesını ortuyorum o kadar..

cnm bndan fırsatım olmuyorki giremiyorum al bak ancak cvp atabildim durmuyor neyse sen görünce hallediver be cnm ben yazım sana. 08.29.2008 adı toprak biliyorsun buarada resim koymak için nasıl yollim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…