Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bi görsen sanki ameliyatlı gibi hareket ediyorum,robot gibi.............

bwnsw aynı gibiyim canım eğilmek çok sıkıntın veriyor özellikle bide benim ellerde uyuşmalarda var dr kolluk dedi verdi ytadı çizdi ellerine takıyormuşsun ama takınca elini kullanamıyorsun en az 1 ay takman lazım dedi kaslar feci oluyor bazı kadınlarda dedi nasıl takayım 1 ay kıza kim bakazak kızı nasıl tutar emziririm sonra öle robot gibi dedim almadım neyse görüüşürüz

Uyumadımı senin bıdık?Benimkinin tam uyku saati 01.30 .Yatağına yatırdım ağzınada emziğini verdim uyur şimdi.Çok acıktım kociş bişeyler hazırlıyo gece hastalandığımda pek merhametsizdi ya sağı solu belli olmuyo:roflol: Öptüm seni İYİGECELER..Tatlı uykular,renkli rüyalar.

kızlar
hepinize günaydın babamızişe gitti minik oğlusumda uyuyo ben bu gun gerı yatmadım.sizler nasılsınız nasıl geçti bu gece anlatın bakalımmm...

umarım doğru linki yolladım cnm.buarda farklı bi takvim olsun görüyorum sizlerde farklı farklı cicili bicili seyler var onalrdan birni koyarsan sevinirm cnm

Canım olmuş ancak doğum tarıhını yanlıs gırmıssın bır gunluk gozukuyor onu duzeltmen lazım.. ben sana en ıyısı ana lınnkı atayım cetvelıde kendı zevkıne gore sec tum herseyı gır create ticker de sonra bana lınkı gonder daha ıyı olur.. musaıt oldugunca gırınce yaparsın ok...

bizim ev merkezi sistem gece kapanıyo . ben uyku tulumu aldım gece ona sokuyorum .üzerine de bi battaniye örtüyorum

Canım ne yaptın salıncak gelmedımı daha ?? ben senden cok merak ettım hee.. kaydirigubbakcemile3
]

Hadi madem dediğin gibi olsun.. kaydirigubbakcemile3 eee yardımsever ruhluyum kahretsınn huyumdur sengözlerimebaksanab üşenmem faydalı olmaya çalışırım ne yapayım...
Vay be demek ben hamıleyken sen cocuk bakıyordun ee yılların tecrubesı de bırıkmıstır ustune tasıyamaazsın o zaman sen sımdı :roflol: eccukte bana verde ben taşiim... :roflol:
hep senmı kızdıracan anacım bırazda benden olsun.. :roflol: yaşasın kötülük sloganımız bu heralde. kötükedihüso

Gunaydınn tanger, sende benım gıbı erkencısın sanırım..
bız her gun 7 den sonra yatmıyoruz son uyanması oluyor bızımkının..

eeee birileri gibi 12 lere kadarr yatmıyoruzz tabiii ondan yazıcak vaktımız varr... :roflol: ( duygu ya duyurulurr ) :jeyyar:

Gunaydın Arkadaslarr..

Merve takvımın cok hoşmuş.. :)) o kaplumbağanın 1 e geldıgı gunlerde olucak değilmii.. uzak gıbı gelıyor ama zaman aslında cabuk gecıyor..

günaydın herkese.betülcüm burdayken sana bişey sormak istiyorum.aslan emre oyun halısında hala vakit geçiriyomu.aynı halıdan bizde aldık ama eylül naz pek fazla içinde kalmak istemiyo.boşuna aldık galiba diye çok üzülüyorum

Evet canım oynuyor ama mesela dun pek ıcınde durmak ıstemedı bıraz mızmızdı gun boyunca uyumak ıstedı hep.. ama genelde oynuyor.. boşa almış olmazsın canım daha bunun onunde kac ay var 12 aylıga kadar oynalıyor bununla sımdı ıstemese bıle bır ıkı ay sonrasında yıne oynayacaktır yıne :) kı o kadar uzamazda.. ayrıca bebeği halısının ustune bır sey koymadan mı yatrıyorsun bende ılk oyle yapıyordum uzanması zor oldugu ıcın pek oynayamıyordu yastıkla destekledım yaklastdm yukarı sımdı her hareketınce oyuncaklar ses cıkarıyor daha cok ılgusını cekıyor oynuyor dene ıstersen..ayagınıda tekmelemeye yaklastır.. cıngırdayan ordegı elıne en yakın yere koy :)

canım bende oyun halısı aldım ve içinde çok eğleniyo bizim bebiş ağladığı zaman onun içine yatırıyorum hemen susuyor maşallah bende o arada işlerimi yapıyorum...bizimkinde ışıklı müzikli bi maymun var o çok hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…