- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.101
Gunaydınn tanger, sende benım gıbı erkencısın sanırım..
bız her gun 7 den sonra yatmıyoruz son uyanması oluyor bızımkının..
eeee birileri gibi 12 lere kadarr yatmıyoruzz tabiii ondan yazıcak vaktımız varr... :roflol: ( duygu ya duyurulurr ) :jeyyar:
Gunaydın Arkadaslarr..
Merve takvımın cok hoşmuş.. :)) o kaplumbağanın 1 e geldıgı gunlerde olucak değilmii.. uzak gıbı gelıyor ama zaman aslında cabuk gecıyor..
günaydın herkese.betülcüm burdayken sana bişey sormak istiyorum.aslan emre oyun halısında hala vakit geçiriyomu.aynı halıdan bizde aldık ama eylül naz pek fazla içinde kalmak istemiyo.boşuna aldık galiba diye çok üzülüyorum
teekkür ederim kızlar.betül bişey daha sorucam.tekmelediğinde çıkan müzikler varya, onların sesi çok boğuk çıkıyor.biz bile zor duyuyoruz.özellikle hayvan sesleri.sizindemi öyle.ayrıca kafasına yastık koyuyorum ,ördeğede vurup ses çıkarıyo ama genede pek sevmedi gibi.inşallah alışır.
ya bende oyun halısı almak istıyorum kızlar ama şimdi mi tam zamanı ben hep beşikte yatırıyorum dönenceye tepkı vermeye basladı sesı falanda artık anlıyo erken mı acaba şimdi
ben aldıktan sonra anladım ki erken..evet oyuncaklara bakıyo sesleri hoşuna gidiyo rengarenk olması da ilgisini çekiyo ama oyun halısının amacı tekmeleyip, oyuncaklara vurup ses çıkartmalarını sağlamak falan..şimdi kazara eli çarparsa oyuncaklar.. bunları biliçli yapabilmeleri için en az iki ay var gibi .. :CüvCüv:
Canım valla en az ıkı ay dedıgın bence cok yanı.. ben mesela aldıgıımızda ıkı bucuk ayylıktı gercekten bununla oynayarak tutması cekmesı yakaladıgını agzına götürmesi hızlı bır sekılde gelıstı bu cok dıkkatımızı cektı.. evet tekmeledıgınde sesının cıktıgının farkında değil onun ıcın bıraz erken ama halı ıcın değil bence. tabı herkesın bebegı de aynı olmuyor kmıısı sevıyor kımısı sevmıyor amaa ıyııkı almısım dıyorum ben bana cok zaman kazandırıyor.. ve Aslanında cok hosuna gıdıyor gercekten.. 5-6 aydan sonra da tabıkı daha bılınclı olucaktr oyuncakların cıkardıgı ses acısından..
evet canım ben de zaten bilinçli olarak oynamalarına daha var dedim..şu anda eli rast gelir de; oyuncaktan ses çıkarsa.. yoksa oyuncağın ses çıkardığının farkında olup, oyuncak ötsün diye bilinçli olarak vurmasına en az bir iki ay vardır demek istedim..:CüvCüv:
benim kız baya baya konuşmaya başladı ağzı durmuyor hele de biri onunla konuşup vakit geçirirse keyfi de yerinde ise artık dinle dur agu ları va ları sizinkiler ne alemde
yok canım bızde boguk cıkmıyor.. acaba pil mi az sızınkın de.. mozart kısmına acıncada mı boguk sesler? bırde sadece basına yastıkla degıl de mesela altına komple ıkı yada uce katlanmıs battanıye sersen.. ben oyle yaptm bu seklde oyuncaklar hep elının arasında oluyor sureklı tutmaya calısıyor yakalıyor fılan baya kavradı o sayede tutmayı cekmeyı agzına göturmeyı ogrendı..
Aynen valla konustukca konusuyor aguuu aguu ama agudan baska seslerde cıkarıyor boyle acayıp seker oluyor ama.. hele bı heyecanlanıyo ellerı ayakları gorucen ucucak sankı, bır durmuyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
kızlar kilolar ne alemde pekii ben 81 de takılı kaldım doğuma 92 ile girmiştim 1 aydır aynı kilodayım ne iniym ne çıkıyom koşu bandını kurdum ama üzerine çıkamadım henüz valla ne fırsatım oluyor ne mecalim sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?