Doğum yapmış olan anneler buraya....

teekkür ederim kızlar.betül bişey daha sorucam.tekmelediğinde çıkan müzikler varya, onların sesi çok boğuk çıkıyor.biz bile zor duyuyoruz.özellikle hayvan sesleri.sizindemi öyle.ayrıca kafasına yastık koyuyorum ,ördeğede vurup ses çıkarıyo ama genede pek sevmedi gibi.inşallah alışır.

günaydın eşim giderken bizim ufaklık kalkıyo alıştı altını değştirip emzirip yatırıyorum ben de yatıyodum yatkalk sersem oluyorum oyuzden bu gun yatmadımiş yapıcam biraz ütüleri birikti elma kurdumun....

benimkinin ilgisini,normalde bi bebeğin ilgisini çekicek hiçbişey çekmiyo malesef..almadık şey bırakmadım..oyun halısındaki şeylere 1-2 dk bakıyo sonra sıkılıyo..varsa yoksa kucak...neler çekiyorum bu kucak yüzünden bi bilseniz..hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştım..sinirden çatlıyorum bazen..bide kucağıma alıp oturmakda yasak..illa dolaşıcaz evin içinde..tuvalete bile bazen (ayıptır söylemesi)yan komşuyu çağırıp gidiyorum..yemek yaparken canım çıkıyo..bi ayağımla salıncakta sallıyorum filan..of offfffff..

Gunaydın Arkadaslarr..

Merve takvımın cok hoşmuş.. :)) o kaplumbağanın 1 e geldıgı gunlerde olucak değilmii.. uzak gıbı gelıyor ama zaman aslında cabuk gecıyor..

teşekkür ederim canım..kaplumbağa yavaş yavaaaş 1 e ulaşacak ama bizim için son sürat geçmeye devam edecek zaman, inşAllah sağlıkla..

özlem ben de aldım renkleri ve oyuncakların sesleri ilgisini çekiyor ama yalnızca bakıyor çünkü betülün de dediği gibi kolu da yetişmiyo tepedeki oyuncaklara.. hele canı sıkkınken hiç ilgilenmiyo,sanırım bir iki ay sonra daha bilinçli olarak oynarlar..:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende oyun halısı almak istıyorum kızlar ama şimdi mi tam zamanı ben hep beşikte yatırıyorum dönenceye tepkı vermeye basladı sesı falanda artık anlıyo erken mı acaba şimdi

yok canım bızde boguk cıkmıyor.. acaba pil mi az sızınkın de.. mozart kısmına acıncada mı boguk sesler? bırde sadece basına yastıkla degıl de mesela altına komple ıkı yada uce katlanmıs battanıye sersen.. ben oyle yaptm bu seklde oyuncaklar hep elının arasında oluyor sureklı tutmaya calısıyor yakalıyor fılan baya kavradı o sayede tutmayı cekmeyı agzına göturmeyı ogrendı..

Son düzenleme:
ya bende oyun halısı almak istıyorum kızlar ama şimdi mi tam zamanı ben hep beşikte yatırıyorum dönenceye tepkı vermeye basladı sesı falanda artık anlıyo erken mı acaba şimdi

ben aldıktan sonra anladım ki erken..evet oyuncaklara bakıyo sesleri hoşuna gidiyo rengarenk olması da ilgisini çekiyo ama oyun halısının amacı tekmeleyip, oyuncaklara vurup ses çıkartmalarını sağlamak falan..şimdi kazara eli çarparsa oyuncaklar.. bunları biliçli yapabilmeleri için en az iki ay var gibi .. :CüvCüv:

Canım valla en az ıkı ay dedıgın bence cok yanı.. ben mesela aldıgıımızda ıkı bucuk ayylıktı gercekten bununla oynayarak tutması cekmesı yakaladıgını agzına götürmesi hızlı bır sekılde gelıstı bu cok dıkkatımızı cektı.. evet tekmeledıgınde sesının cıktıgının farkında değil onun ıcın bıraz erken ama halı ıcın değil bence. tabı herkesın bebegı de aynı olmuyor kmıısı sevıyor kımısı sevmıyor amaa ıyııkı almısım dıyorum ben bana cok zaman kazandırıyor.. ve Aslanında cok hosuna gıdıyor gercekten.. 5-6 aydan sonra da tabıkı daha bılınclı olucaktr oyuncakların cıkardıgı ses acısından..

evet canım ben de zaten bilinçli olarak oynamalarına daha var dedim..şu anda eli rast gelir de; oyuncaktan ses çıkarsa.. yoksa oyuncağın ses çıkardığının farkında olup, oyuncak ötsün diye bilinçli olarak vurmasına en az bir iki ay vardır demek istedim..:CüvCüv:

Hımm pardon Anladım canım..
gamyoncuiremsu naniknanik

benim kız baya baya konuşmaya başladı ağzı durmuyor hele de biri onunla konuşup vakit geçirirse keyfi de yerinde ise artık dinle dur agu ları va ları sizinkiler ne alemde

benim kız baya baya konuşmaya başladı ağzı durmuyor hele de biri onunla konuşup vakit geçirirse keyfi de yerinde ise artık dinle dur agu ları va ları sizinkiler ne alemde

Aynen valla konustukca konusuyor aguuu aguu ama agudan baska seslerde cıkarıyor boyle acayıp seker oluyor ama.. hele bı heyecanlanıyo ellerı ayakları gorucen ucucak sankı, bır durmuyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

canım sana bişey sorabilirmıyım acaba senın oyun halısının ismı ne netten baktım da çok begendıgım olmadı birtane begendiğim var oda 225ytl yazıyo çok pahalı geldı bana bazılarıda çok de......

Aynen valla konustukca konusuyor aguuu aguu ama agudan baska seslerde cıkarıyor boyle acayıp seker oluyor ama.. hele bı heyecanlanıyo ellerı ayakları gorucen ucucak sankı, bır durmuyor.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

evet yaa sanki bişeyler söylemeye çalışıyor gibi ben konuşunca özellikle bir sesler çıkarıyor bazen alıyorum koltuk altlarından tutup ayaklarını hissetsin diye kucağıma ayalarını bastırıyorum hafiften hafiften hoppala diyorum bir hoşuna gidiyor öyle bir çığlık atıyorki o ses minik kuşumdan nasıl çıkıyor hayret valla tiz bir çığlık resmen ve ağzı kulakarında babamızda kıskanıyor tabiiii :roflol:

kızlar kilolar ne alemde pekii ben 81 de takılı kaldım doğuma 92 ile girmiştim 1 aydır aynı kilodayım ne iniym ne çıkıyom koşu bandını kurdum ama üzerine çıkamadım henüz valla ne fırsatım oluyor ne mecalim sizler nasılsınız

benim doğumdan önce son kilsm 69 du sezeryandan bi haftA sonra 61 klydum sonra tartıldım 56 ydı bayramdada 62 cıktımkafamçokkarıştı kl vereceğime alıyorum sasırdım ne diyim.eşim sen adette olmadın hamilemisin dedi emin olmama rağmen test yaptım bi de .ama sütüm azalıyo diye iyice yemeye verdim kendimi

kızlar kabızlık için zeytinyaği içiriyoruz diyordunuz ya
marketten alınan olabilirmi acaba kafayı yicem ya egemen kendi yapamıyo kakasını ıkınıp duruyor ama gazdan baska bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…