Doğum yapmış olan anneler buraya....

cnm ben hamıle kalmadan once 54 tum doguma 65 le gıttım suan 53 kıloyum:lepi::teytey:

betülcüm mrb.bugün çok oldum ama sana bişey daha sorucam.o gözdeyle bahsettiğiniz salıncak hangi marka ve nerede satışta.çok acil.cvb ın için şimdiden öptüm.

ben 50 kilo ile hamile kaldım 61 ile doguma gittim.şimdi 54 kiloyum sütüm azaldı diye habire yemek yıyorum bu arada bende titreşim aletını takamaım sezeryanlıyım bıraz karnım acıdı bu gün gene deneyeem bakalım hayırlısı.......

ya kızlarrrr bende oğlusuma birsürü sey almak istiyorum ama şimdi annemlerde kalıyoruz yeterince kalabalıgımız var birde 1 ay sonra yurt dısına gidicem valizime sıgdıramam ozaman alsam acaba geç mi alp berk 5 aylık oluyoo

betülcüm seninki yağmur ormanlarımıydı
ondan gördüm 89 tl ye ama almadım cesit azdı çünkü biraz daha bakınıcam

yok canım yagmur ormanları baska o fisher price ın.. benım dedıgım yazdıgım gıbı adı tamamıyle baska adı yok..

betülcüm mrb.bugün çok oldum ama sana bişey daha sorucam.o gözdeyle bahsettiğiniz salıncak hangi marka ve nerede satışta.çok acil.cvb ın için şimdiden öptüm.

Canım fisher price delux sallanabılır salıncak tı.. bebeshop sıtesınde gordum.. google dan salıncagın adını yaz cıkar..

yok canım gec kalıncak bırsey yok.. sen de ufak tefek seyler alırsın sımdılık onlarla oynar.. sonucta hepımız oyun halılarıyla buyumedık degıl mı :1hug: almasak ta olur yanı.. ama ıste maksat oyalamak olsun oynatmak olsun.. :1rolleyes:

Canım fisher price delux sallanabılır salıncak tı.. bebeshop sıtesınde gordum.. google dan salıncagın adını yaz cıkar..

selam kızlarrr
salıncak geldi geri gönderdim. içindeki kullanım kılavuzunda 6 ay - 9 kg ye kadar yazıyor . salaklar 11 kg yazmışlar siteye aydan da hiç bahsetmemişler.
bir de yazıyor ki bebeğiniz 9 kg den az olsa bile çok hareketliyse bindirmeyin . benimki durduğu yerde durmuyo zaten eller ayaklar sürekli çırpınıyo korkuyorum uçacak sonunda diye :) birde kurdum salıncağı oturttum sıpayı durmadı ağlamaya başladı . ana kucağında da durmaz mı bu çocuk acaba yaa bütün gün koltukta yatıyo
sizinkiler napıyo nerde yatırıyosunuz gün içinde.herhalde çoğunuz ana kucağı kullanıyordur .

cnm ben hamıle kalmadan once 54 tum doguma 65 le gıttım suan 53 kıloyum:lepi::teytey:
SUSAR MISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN SEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNlaelaelaelaelae

betülcüm seninki yağmur ormanlarımıydı
ondan gördüm 89 tl ye ama almadım cesit azdı çünkü biraz daha bakınıcam
Biz yağmur ormanı aldık oyuncak çook güzel ama benim kız nefret etti yaa 5 dk bile kalmıyor içinde offf.:çok üzgünüm:

Pazardan beri Ayça çok huyzuz,ve huzursuz,hiçbişeyden memnun olmuyor,yalnız kalmıyor hep kucakta o da oturarak değil gezinerek..Ne yapacam bilmiyorum benneyaptımkiakşama kadar evde kucakta gezdiriyorum,uykusu da hepten azaldı uzun uyuma yok max.15dk uyuyor...Bu 3-4 günde çok tükendim.Geçen haftalarda nezleydi burnu tıkalıydı o zaman bile bu kadar huyzuzlanmamıştı,milupa gece çayı aldım fayda etmedi her akşam 9da yatakta olan çocuk 11lere kalıyor.Gün içinde de hiç uyku yok hep ağlar vaziyette mızıklanıyor acaba hasta mı??Dün akşam artık calpol verdim belki biyerleri ağıyordur diye sızdı ama hep ilaçla mı huzur bulacak bu yaa:uhm:
Ev işi falan hak getire,etraf uçuyor heryerde çamaşır mutfak tezgahı bardak tabak dolu hiç bişey elleyemedim 4 gündür.Altı açık olunca mutlu sesi çıkmıyor ama o da 10dk falan yine mızıyor sonra,hep açık mı bırakayımfisfisfis Acaba büyüyorda kemikleri falan mı ağrıyor? Ya da dönemsel bir huzursuzluk hali mi?Sizin bebiklerde böyle mi bu aralar?

Son düzenleme:
Gül humana iyi geceler ve humana bıtkı cayı var bebekler ıcın.. sakınlestırıcı.. google dan yaz gelır onlardan ıcırsen azcık.. belkı fayda eder..

canım biz bebişin bebek arabasını daha dışarı cıkarmadık onda yatırıyorum gün içinde çok rahat oluyor baya geniş rahat bi araba. ev temizliği yaparken yemek yerken yanımda götürmeside kolay oluyo. biraz ileri geri yürütünce susuveriyor.

canım ben park yatak aldım gundüzde onda yatırıyorum.yurtdısına gitecem götüremem ana kucagınındıye almadım.bı sitede okumustum gundz seslı gece sessiz ortamda yatırın gece ile gündüzü ayırt etsın öğrensın dıyodu bende gunduz salonda koltukta yatırıyodum ama 2 gundür sesten uyanıyo odada yatagında yatıyo uyanık kende dönencesı var onla oyalanıyo iştee kucaga alısmadı daha oyuzden rahat oluyo bırakıyorum odada....

canım bıde arabaya alısırsa zor olur sana arkadasımdan biliyorum sureklı arabada uyutuyo alıstı evede aldı bitane araba dıkkat et bencee.....

gecmiş olsun gül acaba t ekrarlıyormu nezlesi
cnm byüyorlar huylarda değişiyor tabi bizimki bayramdan önce evdeyken 10 da uyurdu şimdi 11:30 12 gibi ancak uyuyor bazen gündüz hiç uyku yok bazen 1.2 saat uyuyor

canım bıde arabaya alısırsa zor olur sana arkadasımdan biliyorum sureklı arabada uyutuyo alıstı evede aldı bitane araba dıkkat et bencee.....
yok canımcım öyle pek alışkanlığı yok bizimde yatak odasında park yatağımız var gece orda uyuyor hatta gün içinde koltuk üstünde falanda uyuyo ama ben yanımda olmayınca rahat edemiyorum yanımda götürme bakımından bana bay faydası oldu. sanırım ona değil ama bana baya bi alışkanlık yaptı:teytey::dance:

bende adeet olmadım henüz kilo almıyorum ama çok yoruluyorum ben evimin iinide yetiştiremiyorum hatta hep ayaktayım ya iş yapıyorum ya mutfaktayım ya çamaşır yıkıyorum yada kucağımda kızı piş pişliyorum kucak manyağı benim kız valla anakucağına alıştırmaya çalışıyorum ama pek fazla durmuyor onda da 5 -10 dk ancak sonra basıyor yaygarayııı sütümde azalıyor seninki gibi inşallah iyice kesilmez çok üzülürüm yoksa bende çok yiyorum yemeye çalışıyorum ama öğünlerim şaşıyor bazen geç yiyorum fırsat bulamıyorum kızdan dolayı evde yalnız olunca zor oluyor eşim bazı günler hep evde o günler evin hangi işini yapacağımı şaşırıyorum akşam yatağa yatınca da sırt ağrısından uyuyamıyorum bu sefer bittim ben yawff

Betül milupa gece çayı aldım denedim bişey değişmedi bariz huzursuz çocuk
dudak büze büze ağlıyor bırakınca.

canım insan yoruluncada sütü azalabiliyor ben çok ev işi yaptığım zamanlar sütüm azalmış hissediyorum.
gelen gidenin çok yoksa ev işlerini biraz asıver bişey olmaz.

kızlar bebişler aynaya tepki vermeye başladı mı ?
deniz 1 haftadır acayip tepki veriyor önceden götürdüğümde aynaya bakmazdı bile baksada bi anlam veremezdi.
şimdi nasıl gülüyor nasıl konuşuyor suratını şekilden şekile sokup kendini seyrediyo tosbaa.mimikleri falan görseniz öldürüyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…