- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.141
ben 50 kilo ile hamile kaldım 61 ile doguma gittim.şimdi 54 kiloyum sütüm azaldı diye habire yemek yıyorum bu arada bende titreşim aletını takamaım sezeryanlıyım bıraz karnım acıdı bu gün gene deneyeem bakalım hayırlısı.......
canım ben park yatak aldım gundüzde onda yatırıyorum.yurtdısına gitecem götüremem ana kucagınındıye almadım.bı sitede okumustum gundz seslı gece sessiz ortamda yatırın gece ile gündüzü ayırt etsın öğrensın dıyodu bende gunduz salonda koltukta yatırıyodum ama 2 gundür sesten uyanıyo odada yatagında yatıyo uyanık kende dönencesı var onla oyalanıyo iştee kucaga alısmadı daha oyuzden rahat oluyo bırakıyorum odada....
canım insan yoruluncada sütü azalabiliyor ben çok ev işi yaptığım zamanlar sütüm azalmış hissediyorum.
gelen gidenin çok yoksa ev işlerini biraz asıver bişey olmaz.
SUSAR MISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN SEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNlaelaelaelaelae
Biz yağmur ormanı aldık oyuncak çook güzel ama benim kız nefret etti yaa 5 dk bile kalmıyor içinde offf.:çok üzgünüm:
Pazardan beri Ayça çok huyzuz,ve huzursuz,hiçbişeyden memnun olmuyor,yalnız kalmıyor hep kucakta o da oturarak değil gezinerek..Ne yapacam bilmiyorum benneyaptımkiakşama kadar evde kucakta gezdiriyorum,uykusu da hepten azaldı uzun uyuma yok max.15dk uyuyor...Bu 3-4 günde çok tükendim.Geçen haftalarda nezleydi burnu tıkalıydı o zaman bile bu kadar huyzuzlanmamıştı,milupa gece çayı aldım fayda etmedi her akşam 9da yatakta olan çocuk 11lere kalıyor.Gün içinde de hiç uyku yok hep ağlar vaziyette mızıklanıyor acaba hasta mı??Dün akşam artık calpol verdim belki biyerleri ağıyordur diye sızdı ama hep ilaçla mı huzur bulacak bu yaa:uhm:
Ev işi falan hak getire,etraf uçuyor heryerde çamaşır mutfak tezgahı bardak tabak dolu hiç bişey elleyemedim 4 gündür.Altı açık olunca mutlu sesi çıkmıyor ama o da 10dk falan yine mızıyor sonra,hep açık mı bırakayımfisfisfis Acaba büyüyorda kemikleri falan mı ağrıyor? Ya da dönemsel bir huzursuzluk hali mi?Sizin bebiklerde böyle mi bu aralar?
kızlar bebişler aynaya tepki vermeye başladı mı ?
deniz 1 haftadır acayip tepki veriyor önceden götürdüğümde aynaya bakmazdı bile baksada bi anlam veremezdi.
şimdi nasıl gülüyor nasıl konuşuyor suratını şekilden şekile sokup kendini seyrediyo tosbaa.mimikleri falan görseniz öldürüyo beni
Betül milupa gece çayı aldım denedim bişey değişmedi bariz huzursuz çocuk
dudak büze büze ağlıyor bırakınca.
hicran bende gnydn arkadaşımıza katılıyorum doğum yapınca hiç sütüm gelmemişti hadtanenin cocuk dr u herşeyden önemlisi dinlenmen dedi
boşver cnm ya eksik olsun bişeylerde madalya takanmı var yoksa kızzz
hembüyük kızında yardım eder sana okuldan gelince
bazen hiçbişey yapmıyorum ben eğer keyfim yoksa .zaten 2. dnm çalışmaya baslıcam yan gelip yatıyorum sadece egemenle ilgileniyorum yemek rutin zaten onu iş olarask görmüyorum
malum süt için yapmak zorundayım gerçi utanmasam onuda yapmayacam
gözde oğlumu aynaya baktırıyodum
teyzem peşi cabuk gelirmiş aynaya baktırınca dedi aynanın yanından gecirimiyorumm ne gerikafalıyım yawwwwwwwhihoyyyt
Gülcüm benimkide böyle bu ara, ama ben nedenini tahmin ediyorum, uyuyamayınca, dalamayınca çok huysuzlaşıyor.Kızlar sabah kalkıp sütünü içirdikten 45 dakika sonra falan tekrar yatak odasında uyutuyorum ben artık bunu yapmazsam, yani artık uyumaz uyandı falan diye düşünürsem inanılmaz huysuz oluyor, kahvaltı etmem mümkün değil o kadar yani. Bugün gene böyle yaptı 1 saat huysuzluk yaptı ne kucak ne emzik hiçbirşey fayda etmedi, aldığım gibi beşiğine koydum uyudu.Yani uykusuz ve dalmak isteyip dalamayınca çok huysuz oluyorlar.Uyumadıkça uyuyamıyor bebekler..
Bu arada ismini biliyordum ama hep unutuyordum, isim aklımda tutamıyorum ben, ama söz şimdiden sonra unutmam artık...:1hug:
canım benim kayınvalidemle evlerimiz yakın ne zaman geliceği belli olmuyo bebişi sevmek için aniden geliveriyor o yüzden bende genelde evi derli toplu tutmaya çalışıyorum.gelenim gidenim fazla değil yakın akrabalar geliyor genelde ama bu sıra fazla gelenim yok tabii yinede kendi yaşantım içinde dağılıyorum hep kahvaltı sofrasını bile zor kaldırıyorum yatağımı uyandıktan ancak 1-2 saat sonra toplayabiliyorum nasıl olcak bilemiyorum yapmayınca da alıyor başını gidiyor ev-tatlicadiarzu-
ay betül benimki de aynen dudaklarını büzüyo ağlamasına fırsat vermeden hemen kucaklıyıveriyorum içim parçalanıyo yoksa dayanamıyorum onu öle görmeye yavrucuklar ne kadar savunmasızlar dimiii
canım benim kayınvalidemle evlerimiz yakın ne zaman geliceği belli olmuyo bebişi sevmek için aniden geliveriyor o yüzden bende genelde evi derli toplu tutmaya çalışıyorum.
ama düşünsene gece sütümüz daha fazla oluyor çünkü uyuyunca insan çok kalori harcamıyor. dolayısıyla o kalorilerle bol bol süt oluyor.
hem bak hastasında bence kendine bir kaç gün izin ver. fırsat buldukça dinlen
ay betül benimki de aynen dudaklarını büzüyo ağlamasına fırsat vermeden hemen kucaklıyıveriyorum içim parçalanıyo yoksa dayanamıyorum onu öle görmeye yavrucuklar ne kadar savunmasızlar dimiii
Kızlar benim kızım uyurken sağ gözü hafif açık kalıyor,:uhm: benzetmek gibi olmasın da hayko cepkini andırmıyor değil:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?