Doğum yapmış olan anneler buraya....

Arkadaşlar bakıyorum sorunlarımız benzer şeyler.bizim kızın da uykusu çok azaldı.bayramdan beri düzeni de bozuldu.bayramda evimiz çok kalabalıktı.yatılı misafir falan derken gece uykusuna 9 da yatan kız 11 den önce uyumaz oldu.bi de çok sık uyanıyo geceleri acaba doymuyo mu diyorum.zaten asla kendi kendine uyumaz.ana kucağı almadım ben de bebek arabasında gezdiriyom ya da tv karşısında yere yatırıyorum ama en fazla 15 dak. oyalanıyo genelde kucakta.allahtan bizim babamız çoğunlukla evde işlerimi yapabiliyorum bu sayede.bi yürüteçe bindirsem de rahatlasam.neyse bir kaç ay sonra rahatlarız artık herhalde...

bence takma titreşim aletini zarar verebilir henüz iyileşmedi içten yaralar unutma canım aman sıkıntı olmasın sen yüyüyüş yap step yap şimdilik o tarz şeyler deneme bence

bende öyle yapıyorum canım gündüz hep salonda yanımda koltukta yatıyor gece odasında yatıyor . bende hiç kucağa alıştırmadım da bütün gün koltukta yatıyo diye üzülüyorum o yüzden ana kucağımı alsam diorumda onda da durcak mı durmıycakmı bilmiyorum bebek arabasının ana kucağında durmuyo mesela evdeyken (arabada duruyor ama herşeyi amacına uygun kullanıyo oğlum) evde bebek arabasında da durmuyo
ne anlıyosa koltukta yatmaktan :)

hicran bende gnydn arkadaşımıza katılıyorum doğum yapınca hiç sütüm gelmemişti hadtanenin cocuk dr u herşeyden önemlisi dinlenmen dedi
boşver cnm ya eksik olsun bişeylerde madalya takanmı var yoksa kızzz
hembüyük kızında yardım eder sana okuldan gelince
bazen hiçbişey yapmıyorum ben eğer keyfim yoksa .zaten 2. dnm çalışmaya baslıcam yan gelip yatıyorum sadece egemenle ilgileniyorum yemek rutin zaten onu iş olarask görmüyorum
malum süt için yapmak zorundayım gerçi utanmasam onuda yapmayacam

canım insan yoruluncada sütü azalabiliyor ben çok ev işi yaptığım zamanlar sütüm azalmış hissediyorum.
gelen gidenin çok yoksa ev işlerini biraz asıver bişey olmaz.

gelenim gidenim fazla değil yakın akrabalar geliyor genelde ama bu sıra fazla gelenim yok tabii yinede kendi yaşantım içinde dağılıyorum hep kahvaltı sofrasını bile zor kaldırıyorum yatağımı uyandıktan ancak 1-2 saat sonra toplayabiliyorum nasıl olcak bilemiyorum yapmayınca da alıyor başını gidiyor ev-tatlicadiarzu-

Gülcüm benimkide böyle bu ara, ama ben nedenini tahmin ediyorum, uyuyamayınca, dalamayınca çok huysuzlaşıyor.Kızlar sabah kalkıp sütünü içirdikten 45 dakika sonra falan tekrar yatak odasında uyutuyorum ben artık bunu yapmazsam, yani artık uyumaz uyandı falan diye düşünürsem inanılmaz huysuz oluyor, kahvaltı etmem mümkün değil o kadar yani. Bugün gene böyle yaptı 1 saat huysuzluk yaptı ne kucak ne emzik hiçbirşey fayda etmedi, aldığım gibi beşiğine koydum uyudu.Yani uykusuz ve dalmak isteyip dalamayınca çok huysuz oluyorlar.Uyumadıkça uyuyamıyor bebekler..

Bu arada ismini biliyordum ama hep unutuyordum, isim aklımda tutamıyorum ben, ama söz şimdiden sonra unutmam artık...
:1hug:

gözde oğlumu aynaya baktırıyodum
teyzem peşi cabuk gelirmiş aynaya baktırınca dedi aynanın yanından gecirimiyorumm ne gerikafalıyım yawwwwwwwhihoyyyt

Betül milupa gece çayı aldım denedim bişey değişmedi bariz huzursuz çocuk
dudak büze büze ağlıyor bırakınca.

kıyamam ya benımkının de bır dudak buzme huyu var.. aglayrakta buzuyuor aglamadan da ay ıcım gıdıyo yaa oyle yapınca.. alıp canıma sokasım gelıyoo..Şeniz

aaaaaaaaaaaahhh ahhh dokunmayın yarama benim büyük kız bana bazen yardım ediyor ama bazennn genelde odasını bile ben topluyorum valla onun dersleri var zaten pek fazla karıştırmıyorum ama bişey isteyince dil pabuç gibi ancak kardeşi ile oynamaya gelince yardımcı oluyor 5-10 dk ben de o ara bişeyler yapıyorum gene valla bi salıcam kendimi tam salıcam ev çöp eve dönecek eşim işleri düzelteyim hafta 3 gün birini buluruz yardımcı diyor ama işlerin düzelmesini beklersekkk ohhhooo ben 2.yi doğururum herhalde:roflol: bu kriz ortamında iş mi düzelirr alacaklar alınamıyor para yok tabii ancak ihtiyaçlar karşılanabiliyor şu ara

gözde oğlumu aynaya baktırıyodum
teyzem peşi cabuk gelirmiş aynaya baktırınca dedi aynanın yanından gecirimiyorumm ne gerikafalıyım yawwwwwwwhihoyyyt

aman diiimmm :roflol:
peşi meşi gelmesin walla . hiç duymamıştım bunu ve duymamış olayım gene zira deniz çok sevdi aynaya bakmayı :)
zaten ben pek inanmam bu tür şeylere . allah muafaza

ay betül benimki de aynen dudaklarını büzüyo ağlamasına fırsat vermeden hemen kucaklıyıveriyorum içim parçalanıyo yoksa dayanamıyorum onu öle görmeye yavrucuklar ne kadar savunmasızlar dimiii

sedacım denizde aynen öyle uykusu gelince feci huysuzlanıyo.genelde kendisi yattığı yerde uyuyo ama uyuyamadıysa felaket huysuz oluyo öyle yapınca bende hemen alıp odasına yatırıyorum iki poposuna pışpış hemen uyuyo

canım benim kayınvalidemle evlerimiz yakın ne zaman geliceği belli olmuyo bebişi sevmek için aniden geliveriyor o yüzden bende genelde evi derli toplu tutmaya çalışıyorum.
ama düşünsene gece sütümüz daha fazla oluyor çünkü uyuyunca insan çok kalori harcamıyor. dolayısıyla o kalorilerle bol bol süt oluyor.
hem bak hastasında bence kendine bir kaç gün izin ver. fırsat buldukça dinlen

ay betül benimki de aynen dudaklarını büzüyo ağlamasına fırsat vermeden hemen kucaklıyıveriyorum içim parçalanıyo yoksa dayanamıyorum onu öle görmeye yavrucuklar ne kadar savunmasızlar dimiii

dün denize babası hafif yükses sesle kızar gibi yaptı .sus falan dedi.bizimki bi büzdü dudağını kıyamam yavruma yaa nası üzüldüm .
doktor bize dediki çocuğun yanında birbirinizle bile yüksek sesle konuşmayın çocuk huzurlu bir ortamda büyümeli şimdi hiç tepki vermiyo gibi gözükebilir ama emin olun o şimdi herşeyi yazıyo

evet valla bugün başımda tuttu zaten gene ben gidip yatayım accık migrenim geçsin ilaç aldım ama uyuyayımda biraz bari uykumu alamıyom çünkii kızda uyuyorken hazır eşim gelecekmiş zaten aradı 1 saate kadar sonra mutfağı toplayıp kuruyan çamaşırları kaldırıp ütülencekleri ütüleyeyim sonra bırakıcam valla yarın öğleden sonra anneme gidicem zaten cumartesi mevlütü var orda kalıcam 2-3 gün dinlenirim orda hem havam değişir kardeşlerm falan iyi gelir bana

Aynen oyle canım cok savunmasız cok masumlar..heleki emzirirken bir kulagıyla oynayısı var.. uykusu geldıgınde de bır elının baş paragı agzında, bır elı kulagında :) alıskanlık yaptı heralde bayılıyorum o goruntusune.. Allahım onları bızden esırgemesın yokluklarını gostermesın.. 3 ay 3 yıl gıbı geldı sankı hep berabermısız.. o olmadan dusunemıyorum herseyımız oldu bır anda.. Annelık babalık cok alıstık... Allah olmayan herkese versın.. senağlama

Kızlar benim kızım uyurken sağ gözü hafif açık kalıyor,:uhm: benzetmek gibi olmasın da hayko cepkini andırmıyor değil:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…