N
nurdan52
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.161
Kızlar benim kızım uyurken sağ gözü hafif açık kalıyor,:uhm: benzetmek gibi olmasın da hayko cepkini andırmıyor değil:roflol::roflol:
slm kızlar ben yarın işe başlıyorum izin bitti aslında iyiydi böyle alışmıştık ev hanımlığına ama napalım ekmek parası:çok üzgünüm:
slm kızlar ben yarın işe başlıyorum izin bitti aslında iyiydi böyle alışmıştık ev hanımlığına ama napalım ekmek parası:çok üzgünüm:
rapor almak zor oluyor sana hamişken gittiğin kadın doğum doktorun mu verdi raporurapor alıpda dönemi kapatmayı düşünmüyo musun.ben 2 haftadır raporlarla idare ediyorum.bırakıp gitmek zor allah kolaylıkversin
SUSAR MISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN SEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNlaelaelaelaelae
QUOTE]
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Betül milupa gece çayı aldım denedim bişey değişmedi bariz huzursuz çocuk
dudak büze büze ağlıyor bırakınca.
benim kız baya baya konuşmaya başladı ağzı durmuyor hele de biri onunla konuşup vakit geçirirse keyfi de yerinde ise artık dinle dur agu ları va ları sizinkiler ne alemde
rapor almak zor oluyor sana hamişken gittiğin kadın doğum doktorun mu verdi raporu
kızlar benımkı 2,5 aylık aguuuuuu yapıyo sızınkılerde yapıyomu ben agu dıyorum oda guluyo aguuu yapıyo cok sekerler yaaaaaaaa:1hug:delikafadulden
Sömestr ne zaman kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?