Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar ben yarın işe başlıyorum izin bitti aslında iyiydi böyle alışmıştık ev hanımlığına ama napalım ekmek parası:çok üzgünüm:

Kızlar benim kızım uyurken sağ gözü hafif açık kalıyor,:uhm: benzetmek gibi olmasın da hayko cepkini andırmıyor değil:roflol::roflol:

canım denizde derin uykuda değilse , yeni uyuduysa yada uyanmak üzereyse gözler hafif açık oluyo ilk zamanlar takıyodum gözleri açık uyuyo diye ama artık alıştım ,böyle numaradan uyurlar ya küçükken yapardık annemiz gelince gözlerimizi kaparık ona benzetiyorum aynı sırnaşık şey
kapaklar yarım açık içerde gözleri hareket ediyor arada bi de gülümseme yapıyo uykusunda bayılıyorum :)

merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende iki sezeryan oldum ama göbek kalmadı şöyle mekik çektim günde20yle başladım 50 ye kadar çıktım çok faydasını gördüm tavsiye ederim ama en az 6 ay bekleyin derim vücudunuz toparlansın.

slm kızlar ben yarın işe başlıyorum izin bitti aslında iyiydi böyle alışmıştık ev hanımlığına ama napalım ekmek parası:çok üzgünüm:

rapor alıpda dönemi kapatmayı düşünmüyo musun.ben 2 haftadır raporlarla idare ediyorum.bırakıp gitmek zor allah kolaylıkversin

seni anlayabiliyorum canım bende yarın başlıyorum malesef izinden sonra 10 gün rapor almıştım on uda bitirdim yarın başlıycam artık ama hiç istemiyorum kar yağsada tatil olsa diyip duruyorum

bu arada bu kilolarla hangi kıyafetime girebilicem o ayrı konu evdeyken anlamıyodum bi eşofman bi sweet ama yarın baya bi giyinip soyunucam sanırım
ya doğumdan sonra 12 kilo gitti ama hala 8 kilo fazlam var göbek desen cabası aynada kendime bakınca göğsümden aşağı bakmamaya çalışıyom okadar yani
doğumdan sonra bebekle uğraşırken kilo falan kalmaz derlerdi benim oğlan kucağımdan inmiyo ama yağlarım banamısın demiyo
nası vercem bu küloları yaw

Betül milupa gece çayı aldım denedim bişey değişmedi bariz huzursuz çocuk
dudak büze büze ağlıyor bırakınca.

Canım benimkide aşıdan sonra bi hoş oldu,zor emziriyorum,emmek istemiyor,niye öyle oldu acaba:sm_confused: Ağlamazdı hiç,şimdi arsız arsız bağırıyo kızdığı zaman.Umarım düzelir.

benim kız baya baya konuşmaya başladı ağzı durmuyor hele de biri onunla konuşup vakit geçirirse keyfi de yerinde ise artık dinle dur agu ları va ları sizinkiler ne alemde

Benimkinin çenesi 10 günlükken açıldı hâlâ devam.Şarkı söylerken nameli nameli eşlik ederdi bu aralar yapmıyor ama agulara çığlıklara,oyun oynarkenki kahkalara devam.Hele bide emzik ağzındayken homurdanması yokmu.Ya açtır,ya altı ıslanmıştır,ya uyumak istemiyodur ..Söylenir gibi homurdanıyo o zaman.

rapor almak zor oluyor sana hamişken gittiğin kadın doğum doktorun mu verdi raporu

yok cnm.5 gün salık ocagından aldım.5 günlükde oğlumu sünnet eden doktordan aldım.bu pazarteside yine bi tanıdık var hastanede ona rica etmiştim rapor işini bi doktorla konuşmuş pzarteside tanıdık aracılıgıyla alcam.yine periyodik olarak saglık ocagı ve sünneti yapan doktor dönem sonu geliyo zaten

ben zatüre aşımızı yaptırcaktım ebemiz aradı pazartesi saglık ocagında yapılıypmuş arık.sizlerden yaptıran var mı ateşi filan cıkıyomu kızlar

kızlar benımkı 2,5 aylık aguuuuuu yapıyo sızınkılerde yapıyomu ben agu dıyorum oda guluyo aguuu yapıyo cok sekerler yaaaaaaaa:1hug:delikafadulden

nurdan tam 3 aylık olmuşsunuz neden rapor almıyorsun 2 .dnm e kadar
(kusura bakma cvp vermişşsin zatengörmedim hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda )

Son düzenleme:
kızlar benımkı 2,5 aylık aguuuuuu yapıyo sızınkılerde yapıyomu ben agu dıyorum oda guluyo aguuu yapıyo cok sekerler yaaaaaaaa:1hug:delikafadulden

enim paşamda artık bi haftadır oturma moduna girdi kucagımızda yatmak istemiyo artık basını ve gövdesini dik tutup kalmak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…