Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım Ayçanında uyandıktan 1 -1,5 saat sonra uyuması gerekiyor zaten uykusuda geliyor o saatlerde ben işimi gücümü herşeyimi ayarlıyordum ama bu 4 gündür o uykuda kalmadı.

Doğru gece baya süt doluyor bir de gece emzirince süt hormonları gece çalışıyormuş yani gece emzirdikçe daha çok süt üretiyormuşuz.delikafadulden

rapor alıpda dönemi kapatmayı düşünmüyo musun.ben 2 haftadır raporlarla idare ediyorum.bırakıp gitmek zor allah kolaylıkversin

canım yarın gidicem pzt için sevk alıp 5 er günlük rapor alıp 40 gün etamamlıcam ikinci dönem başlıcam tam anlamıyla bu arada eşim öğlenci ben sabahçıyım dönüşümlü bakıcaz bebişede inşallah sorun çıkmaz

aramıza hoşgeldin canım.paylaşımlarını bekliyoruz.

seni anlayabiliyorum canım bende yarın başlıyorum malesef izinden sonra 10 gün rapor almıştım on uda bitirdim yarın başlıycam artık ama hiç istemiyorum kar yağsada tatil olsa diyip duruyorum
nurdan ve gnydn arkadaşlarım siz doğum izninine kadar kullandınız.doğum öncesi beş haftayı aktarabildiniz mi.valla ben aktaramadım.kasımdan beri raporlarla idare ediyorum.birinci dönemi kapatıcam raporla inşallah ama aktarmadıkları için çok kızıyorum.

enim paşamda artık bi haftadır oturma moduna girdi kucagımızda yatmak istemiyo artık basını ve gövdesini dik tutup kalmak istiyo

aynen cnm benımkıde ole maşallah babası gıbı kuvvetlı ılk gunden berı basını dık tutuyodu valla bızde sasırdık , allah hepsını nazarlardan saklasın ınsallah amiinnn senınkı kac aylıktı??

karı-koca öğretmen olanlar genelde bu şekilde bakıyolar bebişlerine.eviniz okula yakınsa bi sorun cıkmaz.bende bebişimi bitişik komşuma emanet edecegim.ayrılmak cok olcak sanırım rapor için gidip geldikçe cok özlüyorum yavrumu

kızlar benımkı 2,5 aylık aguuuuuu yapıyo sızınkılerde yapıyomu ben agu dıyorum oda guluyo aguuu yapıyo cok sekerler yaaaaaaaa:1hug:delikafadulden

serencim senin bebişin yanakları kızarmıştı hatta egzamamı acaba diye konuşmuştuk senle geçti mi canım kendiliğinden egzama değilmiş dimi ?

biz aralık 4 de 4. ayımızı bitirecegiz.3.5 aylık suan oğluşum.hamilelikte beslenmenin önemi olsa gerek karşılıgını alıyoruz bu şekilde.

benim iznim 2 ocakta bitecek arada 1 hafta gideceğim sonra rapor alacağım ve Adanaya gidicem.
ben il dışı tayin oldum bu arada yani doğum iznim bittikten sonra ilşik kesmiştim ve 15 gün mehil müddetim vardı onu da kullanınca 2 ocağı buldu işe başlamam...

şule ben aktardım ben eylülden beri gitmiyorum okula bugün itibariyle iznim bitti şimdi rapor alıp karneye kadar idare edicem karşı komşum hemşire onun yardımlarıyla alıcam tabi

serencim senin bebişin yanakları kızarmıştı hatta egzamamı acaba diye konuşmuştuk senle geçti mi canım kendiliğinden egzama değilmiş dimi ?

cok sukur egzama degılmıs cnm eldıven takıyodum ellerını yuzune surterek tahrıs etmıs o yuzden oleymıs krem verdı 5 gunde gectı cok sukur artıkın eldıven takmıyorum:lepi:

ya benim aklım almıyo bi türlü Gülcüm.bazı yerde aktarıp bazı yerde aktaramama durumuna.valla yedi bu milli eğitim benim beş haftamı.napayım ben de heyet meyet kapatmaya çalışıyorum birinci dönemi.
bu arada bu kışta bebekle taşınmak çok zor.allah kolaylık versin canım...

selam canım nasılsın görüşmeyeli.bende son raporumu alınca subat tatili ile birleşir adanaya giderim diye düşünüyordum ama millet korkuttu beni havalar cok soguk üşütürsün bebegini diye.sen ucakla mı otobüslemi yolculuk edeceksin.bende kararsız kaldım halbuki 1.5 saatlik yol ucakla ama korktum biraz üşütürüm diye

Son düzenleme:
canım benim aktarıldı benim izin normalde 8 aralıkta bitti bayram tatili dolayısıyla 12 sinde başlıycaktım sonra rapor aldım artık yarın başlıyom

biz aralık 4 de 4. ayımızı bitirecegiz.3.5 aylık suan oğluşum.hamilelikte beslenmenin önemi olsa gerek karşılıgını alıyoruz bu şekilde.

evet bende buna katılıyorum hamılelıgım boyunca cevız kerevız balık neler faydalıysa cok tukketım ve gordumkı bebegım cok sukur saglıklı ve herseye erkenden baslıyo sımdıkı bebekler cok zekı olacak benceekaydirigubbakcemile2

şule ben aktardım ben eylülden beri gitmiyorum okula bugün itibariyle iznim bitti şimdi rapor alıp karneye kadar idare edicem karşı komşum hemşire onun yardımlarıyla alıcam tabi
valla canım sen de aktarabilen şanslı gruptansın demek ki ne güzel.ben de tanıdıklar sayesinde raporları hallettim kasımdan beri.birinci dönemi kapatcam inşallah.

aynen seren bende günlük ceviz badem fındık kayısı süt ve süt ürünleri ne duyduysam yaptım.nette okudun bugün basak bebekleri daha dikkatli ve ilgili olumuş herşeye karsı en erken konuşan burçmuş bu arada

ya kızlar benim imzam nire gitmiş böyle birz önce yeniden yaptım yapıştırdım ama görünmyo bi türlü neden acaba

Kızlar bebek karyolası almam lazım, oda değil tek karyola önerebileceğiniz bir şey varmı?Siz nerden aldınız? Şifonyerimi stylewooddan almıştım ama karyolasını almayı düşünmüyordum çok pahalı geldi...

evet bende buna katılıyorum hamılelıgım boyunca cevız kerevız balık neler faydalıysa cok tukketım ve gordumkı bebegım cok sukur saglıklı ve herseye erkenden baslıyo sımdıkı bebekler cok zekı olacak benceekaydirigubbakcemile2

seda ben ilerde cocuk oadsı takımı alacağım için karyola almadım park yatak aldım en azından büyüynce ortadan kaldırabilecem
ama hicranındı sanırım mothercareürünü tek olarak benim o model hoşuma gidiyordu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…