- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.181
Canım Ayçanında uyandıktan 1 -1,5 saat sonra uyuması gerekiyor zaten uykusuda geliyor o saatlerde ben işimi gücümü herşeyimi ayarlıyordum ama bu 4 gündür o uykuda kalmadı.Gülcüm benimkide böyle bu ara, ama ben nedenini tahmin ediyorum, uyuyamayınca, dalamayınca çok huysuzlaşıyor.Kızlar sabah kalkıp sütünü içirdikten 45 dakika sonra falan tekrar yatak odasında uyutuyorum ben artık bunu yapmazsam, yani artık uyumaz uyandı falan diye düşünürsem inanılmaz huysuz oluyor, kahvaltı etmem mümkün değil o kadar yani. Bugün gene böyle yaptı 1 saat huysuzluk yaptı ne kucak ne emzik hiçbirşey fayda etmedi, aldığım gibi beşiğine koydum uyudu.Yani uykusuz ve dalmak isteyip dalamayınca çok huysuz oluyorlar.Uyumadıkça uyuyamıyor bebekler..
Bu arada ismini biliyordum ama hep unutuyordum, isim aklımda tutamıyorum ben, ama söz şimdiden sonra unutmam artık...:1hug:
canım benim kayınvalidemle evlerimiz yakın ne zaman geliceği belli olmuyo bebişi sevmek için aniden geliveriyor o yüzden bende genelde evi derli toplu tutmaya çalışıyorum.
ama düşünsene gece sütümüz daha fazla oluyor çünkü uyuyunca insan çok kalori harcamıyor. dolayısıyla o kalorilerle bol bol süt oluyor.
hem bak hastasında bence kendine bir kaç gün izin ver. fırsat buldukça dinlen
rapor alıpda dönemi kapatmayı düşünmüyo musun.ben 2 haftadır raporlarla idare ediyorum.bırakıp gitmek zor allah kolaylıkversin
merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende iki sezeryan oldum ama göbek kalmadı şöyle mekik çektim günde20yle başladım 50 ye kadar çıktım çok faydasını gördüm tavsiye ederim ama en az 6 ay bekleyin derim vücudunuz toparlansın.
nurdan ve gnydn arkadaşlarım siz doğum izninine kadar kullandınız.doğum öncesi beş haftayı aktarabildiniz mi.valla ben aktaramadım.kasımdan beri raporlarla idare ediyorum.birinci dönemi kapatıcam raporla inşallah ama aktarmadıkları için çok kızıyorum.seni anlayabiliyorum canım bende yarın başlıyorum malesef izinden sonra 10 gün rapor almıştım on uda bitirdim yarın başlıycam artık ama hiç istemiyorum kar yağsada tatil olsa diyip duruyorum
enim paşamda artık bi haftadır oturma moduna girdi kucagımızda yatmak istemiyo artık basını ve gövdesini dik tutup kalmak istiyo
canım yarın gidicem pzt için sevk alıp 5 er günlük rapor alıp 40 gün etamamlıcam ikinci dönem başlıcam tam anlamıyla bu arada eşim öğlenci ben sabahçıyım dönüşümlü bakıcaz bebişede inşallah sorun çıkmaz
kızlar benımkı 2,5 aylık aguuuuuu yapıyo sızınkılerde yapıyomu ben agu dıyorum oda guluyo aguuu yapıyo cok sekerler yaaaaaaaa:1hug:delikafadulden
aynen cnm benımkıde ole maşallah babası gıbı kuvvetlı ılk gunden berı basını dık tutuyodu valla bızde sasırdık , allah hepsını nazarlardan saklasın ınsallah amiinnnsenınkı kac aylıktı??
serencim senin bebişin yanakları kızarmıştı hatta egzamamı acaba diye konuşmuştuk senle geçti mi canım kendiliğinden egzama değilmiş dimi ?
benim iznim 2 ocakta bitecek arada 1 hafta gideceğim sonra rapor alacağım ve Adanaya gidicem.
ben il dışı tayin oldum bu arada yani doğum iznim bittikten sonra ilşik kesmiştim ve 15 gün mehil müddetim vardı onu da kullanınca 2 ocağı buldu işe başlamam...
canım benim aktarıldı benim izin normalde 8 aralıkta bitti bayram tatili dolayısıyla 12 sinde başlıycaktım sonra rapor aldım artık yarın başlıyomaramıza hoşgeldin canım.paylaşımlarını bekliyoruz.
nurdan ve gnydn arkadaşlarım siz doğum izninine kadar kullandınız.doğum öncesi beş haftayı aktarabildiniz mi.valla ben aktaramadım.kasımdan beri raporlarla idare ediyorum.birinci dönemi kapatıcam raporla inşallah ama aktarmadıkları için çok kızıyorum.
biz aralık 4 de 4. ayımızı bitirecegiz.3.5 aylık suan oğluşum.hamilelikte beslenmenin önemi olsa gerek karşılıgını alıyoruz bu şekilde.
valla canım sen de aktarabilen şanslı gruptansın demek ki ne güzel.ben de tanıdıklar sayesinde raporları hallettim kasımdan beri.birinci dönemi kapatcam inşallah.şule ben aktardım ben eylülden beri gitmiyorum okula bugün itibariyle iznim bitti şimdi rapor alıp karneye kadar idare edicem karşı komşum hemşire onun yardımlarıyla alıcam tabi
evet bende buna katılıyorum hamılelıgım boyunca cevız kerevız balık neler faydalıysa cok tukketım ve gordumkı bebegım cok sukur saglıklı ve herseye erkenden baslıyo sımdıkı bebekler cok zekı olacak benceekaydirigubbakcemile2
biz aralık 4 de 4. ayımızı bitirecegiz.3.5 aylık suan oğluşum.hamilelikte beslenmenin önemi olsa gerek karşılıgını alıyoruz bu şekilde.
Kızlar bebek karyolası almam lazım, oda değil tek karyola önerebileceğiniz bir şey varmı?Siz nerden aldınız? Şifonyerimi stylewooddan almıştım ama karyolasını almayı düşünmüyordum çok pahalı geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?