- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.201
Kızlar bebek karyolası almam lazım, oda değil tek karyola önerebileceğiniz bir şey varmı?Siz nerden aldınız? Şifonyerimi stylewooddan almıştım ama karyolasını almayı düşünmüyordum çok pahalı geldi...
gelenim gidenim fazla değil yakın akrabalar geliyor genelde ama bu sıra fazla gelenim yok tabii yinede kendi yaşantım içinde dağılıyorum hep kahvaltı sofrasını bile zor kaldırıyorum yatağımı uyandıktan ancak 1-2 saat sonra toplayabiliyorum nasıl olcak bilemiyorum yapmayınca da alıyor başını gidiyor ev-tatlicadiarzu-
valla ben aktardım canım,bir de işte tayin olunca 15 gün de ordan geldi ama yine de 1 hafta gidceğim okula hem başlamak için hem de tanışmak için sonra yine rapor alıp dönemi bitiririz zaten.Bu arada ben yazın taşındış,daha doğrusu eşim taşıdı evi ben 1 ay sonra geldim,doğumdan sonra.ya benim aklım almıyo bi türlü Gülcüm.bazı yerde aktarıp bazı yerde aktaramama durumuna.valla yedi bu milli eğitim benim beş haftamı.napayım ben de heyet meyet kapatmaya çalışıyorum birinci dönemi.
bu arada bu kışta bebekle taşınmak çok zor.allah kolaylık versin canım...
Ben uçakla gidicem canım,kızımla tek gidicem otobüsle imkansız tuvalet ihtiyacını nasıl karşılayacaksın birine emanet edip de asla tuvalete giremem ben.selam canım nasılsın görüşmeyeli.bende son raporumu alınca subat tatili ile birleşir adanaya giderim diye düşünüyordum ama millet korkuttu beni havalar cok soguk üşütürsün bebegini diye.sen ucakla mı otobüslemi yolculuk edeceksin.bende kararsız kaldım halbuki 1.5 saatlik yol ucakla ama korktum biraz üşütürüm diye
kıyamam ya benımkının de bır dudak buzme huyu var.. aglayrakta buzuyuor aglamadan da ay ıcım gıdıyo yaa oyle yapınca.. alıp canıma sokasım gelıyoo..Şeniz
valla ben aktardım canım,bir de işte tayin olunca 15 gün de ordan geldi ama yine de 1 hafta gidceğim okula hem başlamak için hem de tanışmak için sonra yine rapor alıp dönemi bitiririz zaten.Bu arada ben yazın taşındış,daha doğrusu eşim taşıdı evi ben 1 ay sonra geldim,doğumdan sonra.
Ben uçakla gidicem canım,kızımla tek gidicem otobüsle imkansız tuvalet ihtiyacını nasıl karşılayacaksın birine emanet edip de asla tuvalete giremem ben.
1 ay annemlerin yanında kalacağım eşim ankarada olacak kursta o yüzden 1 ay kalabileceğim.:jeyyar:
Kızlar bebek karyolası almam lazım, oda değil tek karyola önerebileceğiniz bir şey varmı?Siz nerden aldınız? Şifonyerimi stylewooddan almıştım ama karyolasını almayı düşünmüyordum çok pahalı geldi...
Merhaba kızlar
Az önce dr.umuzdan geldikk,2 gündür çok huzursuzdu ve ağlıyordu meğerse sünnet derisi iltihaplanmış,antibiyotikli krem verdi.Sünnetimizi de bir an önce yaptırmamız gerekebilirmiş,zaten bende bir an önce olsun istiyordum.Belki sünnet oulrsak böbrek sorunumuzda geçebilir..
Size tavsiyem bebişleriniz hergün ki gibi değilse kendi kendinize diştendir üşüttü galiba vs.. düşünmek yerine bir an önce kontrole götürün..
Ben az daha götürmeyecektimm böyle yorumlar yaparak!!!!!!!!!!
iyi ki gitmişimm
.......
Sedacığım ben oda takımını çilekten aldım ama istersen tek tekde alabiliyorsun sana tavsiye ederim 5 sene garantisi var ve kanserojen madde içermiyor.
ama sallanma özelliği yok, fiyatı da çok uygun..
Reklan gibi oldu ama ben memnun kaldımm
doğum yapmadan önce ütüyü şifonyerin üstüne koymuştum oda su akıtmış kabarmıştı gelip hemen parçasını değiştirdiler..
cansuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canumm naponnnn burdasın ama yazmıyosun boramı izin vermio yoksa:))))))))))))))
Hadi madem dediğin gibi olsun.. kaydirigubbakcemile3 eee yardımsever ruhluyum kahretsınn huyumdur sengözlerimebaksanab üşenmem faydalı olmaya çalışırım ne yapayım...
Vay be demek ben hamıleyken sen cocuk bakıyordun ee yılların tecrubesı de bırıkmıstır ustune tasıyamaazsın o zaman sen sımdı :roflol: eccukte bana verde ben taşiim... :roflol:
hep senmı kızdıracan anacım bırazda benden olsun.. :roflol: yaşasın kötülük sloganımız bu heralde.
canım benım oglumda aynaya bakmaya bayılıyor dedıgın gıbı guluyor kas goz hareketlerı yapıyor hatta aglayınca hemen kaldırıp aynaya gosterınce susuyorkızlar bebişler aynaya tepki vermeye başladı mı ?
deniz 1 haftadır acayip tepki veriyor önceden götürdüğümde aynaya bakmazdı bile baksada bi anlam veremezdi.
şimdi nasıl gülüyor nasıl konuşuyor suratını şekilden şekile sokup kendini seyrediyo tosbaa.mimikleri falan görseniz öldürüyo beni
Merhaba kızlar
Az önce dr.umuzdan geldikk,2 gündür çok huzursuzdu ve ağlıyordu meğerse sünnet derisi iltihaplanmış,antibiyotikli krem verdi.Sünnetimizi de bir an önce yaptırmamız gerekebilirmiş,zaten bende bir an önce olsun istiyordum.Belki sünnet oulrsak böbrek sorunumuzda geçebilir..
Size tavsiyem bebişleriniz hergün ki gibi değilse kendi kendinize diştendir üşüttü galiba vs.. düşünmek yerine bir an önce kontrole götürün..
iyi ki gitmişimm
edacım cok gecmıs olsun umarım bobrek sorunuzda gecer.bende bugun baya panık oldum
egeyı ultrasona goturdum cok sukur karacıger safra kesesı dalak bobrekte sorun cıkmamıs.ama sayfanın en altına koyu renkle sol bobrek yapılarında mınımal belırgınlesme yazmıslarsenağlamaacayıp panık oldum kosa kosa doktora gıttım cok sukur onemlı bırsey degıl dedı bazı bebeklerde gorunebılır dedı.3 ay sonra tekrar getırırsın bır daha bakarız kendı kendıne gecer herhalde dedı.tabı ben tatmın olmadım ordan baska doktora gıttım o gecne hıc bırsey yapmaya gerek yok normal bırsey dedı nadıren ıdrarda enfeksıyon olur oda tahlıl yapıldıgına gore sorun degıl dedı.2 arkadasımında cocuk doktorunu arayıp telefonla sordum:çok üzgünüm:anne olmak ne kadar zormus arkadaslar ya utanmasam ne kadar cocuk doktoru varsa tek tek gezıcektım.neysekı sonunda tatmın oldum ama yınede tedbırlı davranıp takıp edıcem.burdada konusuluyor bobrekle ılgılı sızden bılgılenıyorum ondan bende telaslandım.
Allah butun bebeklerımızı korusun ınsallah...
.......
Sedacığım ben oda takımını çilekten aldım ama istersen tek tekde alabiliyorsun sana tavsiye ederim 5 sene garantisi var ve kanserojen madde içermiyor.
ama sallanma özelliği yok, fiyatı da çok uygun..
Reklan gibi oldu ama ben memnun kaldımm
doğum yapmadan önce ütüyü şifonyerin üstüne koymuştum oda su akıtmış kabarmıştı gelip hemen parçasını değiştirdiler..
cnm gecmıs olsun oncelıkle
sunnet konusunu iyiki actın bende sızlere soracaktım
ben galıba sunnet yapamıcam:çok üzgünüm: nıye dıye sorarsanız benımkısı dogustan sunnetlıymıs doktora goturdugumuzde orasınıda bı gosterelım dedık doktor bıze oglunuz peygamber sunnetı daha ne ıstıyorsunuz dogustan sunnetlı dedıkafamçokkarıştı ben anlayamadım soramadımda hıcmı sunnet ettıremıcez dıye ama o bıze ole dedı ve hakıkatten sankı sunnetlı gıbı yanı fazlalık et falan yok bır arkadasımdan duymustum cok nadır bebekler sunnetlı dogarmıs onada peygamber sunnetı denırmıs cok ıstersen dugununu yaparsın sadece demıstıkafamçokkarıştı sızdede bole bır durum varmı valla kafam karıstı bu duruma:uhm:
Serencimm bu az da rastlansa çok normal bir durum.. Benim kuzenin oğlu da öyleydi.. Ne güzell oğluşun hiç acımadan canı bu olayı atlatmış.. Sen istersen sonra sünnet merasimini yaparsın..
Ben doğduğunda olsun istemiştim ama dr göbeği düşmeden iikinci bir açık yara olmasın dedi.. Sonra da babam istemedi..Bora ya sünneti o yapacakmış.biz de onu kırmadık.Erteledik sünnet işini .Belki yaza yparız..
ben yaptırdım canım takım olarak internetten beğendim gittim mobilyacıya aynısını yaptırdım çok da güzel oldu .
istanbulun neresindesin . mobilyacı kadıköyde istersen veriyim telefonunu falan hem 1 haftada falan yapıyo hem de fiyatı çok uygun gelmişti bana büyüyen karyola,dolap,şifonyer,bir de kendimiz için kitaplık yaptırmıştık hepsi 1000 ytl tutmuştu
cnm gecmıs olsun oncelıkle
sunnet konusunu iyiki actın bende sızlere soracaktım
ben galıba sunnet yapamıcam:çok üzgünüm: nıye dıye sorarsanız benımkısı dogustan sunnetlıymıs doktora goturdugumuzde orasınıda bı gosterelım dedık doktor bıze oglunuz peygamber sunnetı daha ne ıstıyorsunuz dogustan sunnetlı dedıkafamçokkarıştı ben anlayamadım soramadımda hıcmı sunnet ettıremıcez dıye ama o bıze ole dedı ve hakıkatten sankı sunnetlı gıbı yanı fazlalık et falan yok bır arkadasımdan duymustum cok nadır bebekler sunnetlı dogarmıs onada peygamber sunnetı denırmıs cok ıstersen dugununu yaparsın sadece demıstıkafamçokkarıştı sızdede bole bır durum varmı valla kafam karıstı bu duruma:uhm:
Merhaba kızlar
iyi ki gitmişimm
.......
B]
benk ılk duydum guzel bısey tabıkı ama şaşırdım valla, pekı dugununude kesılıncemı yapacksınız
ege bey ii ama huysuz bıraz bugun uyumadı 11 de kalktı hala gozler cın gıbı onunla ugrasıyorum bende
daha olmamışki olacakmııışgamyoncuiremsuedacım geçmiş olsun oğluşuna maşallah erkek oldu artık
nasıl oldu zor oluyor mu bu kadar küçük sünnet olmak ve bakımı nasıl camım
Duygucum geçmiş olsun,allahtan bişey çıkmamış ben de geçen haftalarda böbrek ultrasonu çektirdim Ayçaya,dalak karaciğer,böbrek,herşeye baktılar ve anormal bişey yok dediler aynen senin gibi 2 doktora birden gösterdik bişey yok dedi ikiside...
Seren canım oğluşun doğuştan sünnetli de olsa sen mevlüdünü yap mutlaka zaten mevlütsüz sünnet olmaz.Yani bir tek ucundan accık almayla sünnet olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?