Doğum yapmış olan anneler buraya....

ıkı delıkmı ay bende ıncelım bi:uhm:
bızede yaptırmanıza gerek yok dedı cozemedım ben bu işi baska doktorada gıdım bari

Benım eşimde sünnetı dugunle bırlıkte olsun ıstıyor..aslında bende kucukken yaptırma taraftarıydım ama ıstemedı beyfendı..ne yapalım artık..kendısı yasadı ya ılle ogluda yasıcak:)

canım çok uyguna yapıyormuş ben sadece bir odaya gömme dolap yaptırdım 5-6 ay önce 800 ytl yaptı.nasıl,kalitelimi suntalam'dan mı yaptı?
ben ilerde ayrı bir yere yaptırmak istiyorum..

evet canım çok uygun biz de mobilya bakarken bayaa dolaşmıştık en beğenmediklerime bile 2 milyar çekiyolardı. bu adamların fabrikası var kendileri yapıyor . kalitesi kullandıkça belli olacak tabii ama şimdilik bi problem yok .götürdüğüm modelin aynısını yaptı adam hemde 10 günde. mdf galiba malzemesi ama öyle ince falan değil bayaa kalın koymuştum buraya bi kere resmini bak koyıyım gene

Duygucumm saol bir an önce iyileşiriz inşallahh.
Size de geçmiş olsun önemli bir şey değilmiş ama dediğin gibi insan ne kadar ufak bir şeyde olsa hemen evhamlanıyor..
3 ay sonra demişler ya sen yine 1-5 ay sonra yine git baktırmaya,sonra yine gidersin 3 ay sonra.Sonuçta ultrasonun hiç bir zararı yokk, bizede 3-4 ay sonra dediler ama ben 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum büyüme olacak mı olursa ne kadar hızla olucak diye..
Evet annelik çok ama çokkkk zormuş 2 gün huzursuzlandı kendi acımı unuttumm.Nerde o eskiden bir yerimiz ağrıdığında ki dinlenmelerr..Buna da şükürler olsun.....

Benım eşimde sünnetı dugunle bırlıkte olsun ıstıyor..aslında bende kucukken yaptırma taraftarıydım ama ıstemedı beyfendı..ne yapalım artık..kendısı yasadı ya ılle ogluda yasıcak:)

bu herifler nie bööle acaba.
aynı şeyi bizimki de yaptı. yalvardım yaptıralım diye ıııhhh tutturdu yaşaması lazımmış bu olayı çok matah bişey ya.
tabi yaşadıkları bi sünnet oluğu için bişey sanıyolar :)

edacım geçmiş olsun oğluşuna maşallah erkek oldu artık
nasıl oldu zor oluyor mu bu kadar küçük sünnet olmak ve bakımı nasıl camım
daha olmamışki olacakmııışgamyoncuiremsu

Mommycimm cvp vermişyerimseniben

ıkı delıkmı ay bende ıncelım bi:uhm:
bızede yaptırmanıza gerek yok dedı cozemedım ben bu işi baska doktorada gıdım bari

canım değildir merak etme ama olsada senin görmen zordur ya bi kaç dr.dan birisi farketmiş onun...

canım çok güzelmiş, bebişin güzel günlerde kullanır inşallahh
ben özelden telefonunu alayımm ilerde lazım olacak çünkü..

kızlar benim oğlumun gelişim takvimi yok olmuş bana yadım eder misiniz geri nasılyapcam

canım yıllardan beri gelen geleneksel bi olay belki öyle özeniyorlardır. büyüyünce yapılıversin bişey olmaz. babasınında gönlü olur hep bizim dediğimiz mi olcek

Sünnet olayı ne kadar karmaşık..Bi doktora sordum yaptırayım mı diye kesinlikle yaptırma dedi bezden kurtulsun öyle yaptır dedi bezliyken mikrop kapma olayı daha fazla olur dedi kaka idrar yoluna daha rahat mikrop bulaştırır dedi.
diğer doktor ise 4 aydan önce yaptırma anesteziyi anca kaldırır dedi.
ürolog bir arkadaşımız ise ben bebeğimi 40 çıkmadan kestirdim dedi..
Bizde çok karmaşık olduk beklemedeyiz yani ama ben yaza düşünüyorum...

ben zatüre aşımızı yaptırcaktım ebemiz aradı pazartesi saglık ocagında yapılıypmuş arık.sizlerden yaptıran var mı ateşi filan cıkıyomu kızlar

herkese slm annişler:1hug: cnm bizide aradı hemşireler dün gittim ve sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım pnomokok aşısını bi rota virüs aşısı var onu vurdrcam ücretli
bizimkinin fazla çıkmadı ateşi calpol verdim iyi geldi şükürler olsun hiç huysuzlanmadı...

rota virüs aşısının ithal ve yerli olarak bulunuyomş.ithal olan için daha iyi diyolar haberin olsun

cok guzelmıs canım ıyı gunlerde kullanına.s.

aynen oyle canım bende kac gundur berbat grıptım tek dusuncem bebegıme bulastırmadan atlatmaktı:a015:hastayken yatmak eskıde kaldı..bende 3 ay beklemem zaten canım daha erken gotururum allah bızlere bagıslasın evlatlarımızı:1hug:
sorma gozdecım ya erkeklıgın şanından ya oda yasıcakmıs yoksa ne dıye dugun yapcakmıs.dedım cocugun canı yancak yazık olsun sımdı hersey teknolojık dedı korkma dedı:bbo:

duygucum geçmişi okumadım...çünkü çok uzun süredir yoktum....hayırdır ne ultrasonu bu?dikkat et grip için ben de geçen hafta hastayım geçmedi diye seviniren birden durunun burnutıkandı ertesi gece de sabaha karşı ateşlendi....hala da grip zavallım...

deryacıgım geçmiş olsun sen kendin zencefil çayı iç soguk algımlıgına karsı vücut direncini arttırıyo

deryacım hosgeldın nerelerdesın cok merak ettık valla senı hatta yazdık gecmısı okuyunca gorursun:1hug:gecmıs olsun canım durucugada sanada...
deryacım bılıyorsun egenın kusma sorununu ıste..hala hıc bır gelısme azalma yok.yanı nerdeyse 4 aylık olucak ama son hız devam..tamam bazı bebekler 6 ayına kadar bazısı 1 yasına kadar bıle kusuyormus ama ıste annelık psıkolojısı ben dayanamadım ultrasonada gıttım:çok üzgünüm:allaha sukur bırsey cıkmadı ıste yukarda okuduysan bobrekte mınımal gelısme dıye bır tabır kullanılmıs 4 doktorun soyledıgıne gore onemlı degılmıs ama ben yınede tedbırı elden bırakmıcam.Onunda kusma ıle alakası yokmus zaten..ıste boyle canım..sen demıstın ya hanı 3.ayda bıttı durunun dıye ıste bızımkınde azalma bıle olmadısenağlama.ama kılo almaya gelınce en önde koşuyor 8 kg oldu:bbo:anlamadım ben bu işi..

canım hayırdır nesi var ege paşamızın izmir cok sogudu dikkat et sende dün menemene kar bile yagdı buralar cok soguk

canım hayırdır nesi var ege paşamızın izmir cok sogudu dikkat et sende dün menemene kar bile yagdı buralar cok soguk

sagol canım evet ızmırde buz gıbı oldu ama bız ıkı gundur sokaktayız malesef..ınsallah hasta olmaz bebısımdun aşıya gıttık bugunde dedıgım gıbı ıste ultrasona..deryayada soyledıgım gıbı malum bızım kusma problemımız hala tam gaz devam ettıgı ıcın gıttım canım cok sukur bırsey cıkmadı sanırım beklemekten baska sansımız kalmıyor..a.s.

masallah egemize.benim bebekte hala kusmaya devam ediyo .kusan bebek ii derler

deryacıgım geçmiş olsun sen kendin zencefil çayı iç soguk algımlıgına karsı vücut direncini arttırıyo

teşekkür ederim canım sağol...valla adaçayı..ıhlamur çayı...portakal -limon çayı....zencefil-limon çyı ne varsa iöçiyorum...ben iyleştim ama iyileşirken kızıma geçti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…