- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 42
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.241
sagol canım evet ızmırde buz gıbı oldu ama bız ıkı gundur sokaktayız malesef..ınsallah hasta olmaz bebısımdun aşıya gıttık bugunde dedıgım gıbı ıste ultrasona..deryayada soyledıgım gıbı malum bızım kusma problemımız hala tam gaz devam ettıgı ıcın gıttım canım cok sukur bırsey cıkmadı sanırım beklemekten baska sansımız kalmıyor..a.s.
rota virüs aşısı yaptırdın mı bebişine
deryacım hosgeldın nerelerdesın cok merak ettık valla senı hatta yazdık gecmısı okuyunca gorursun:1hug:gecmıs olsun canım durucugada sanada...
deryacım bılıyorsun egenın kusma sorununu ıste..hala hıc bır gelısme azalma yok.yanı nerdeyse 4 aylık olucak ama son hız devam..tamam bazı bebekler 6 ayına kadar bazısı 1 yasına kadar bıle kusuyormus ama ıste annelık psıkolojısı ben dayanamadım ultrasonada gıttım:çok üzgünüm:allaha sukur bırsey cıkmadı ıste yukarda okuduysan bobrekte mınımal gelısme dıye bır tabır kullanılmıs 4 doktorun soyledıgıne gore onemlı degılmıs ama ben yınede tedbırı elden bırakmıcam.Onunda kusma ıle alakası yokmus zaten..ıste boyle canım..sen demıstın ya hanı 3.ayda bıttı durunun dıye ıste bızımkınde azalma bıle olmadısenağlama.ama kılo almaya gelınce en önde koşuyor 8 kg oldu:bbo:anlamadım ben bu işi..
duygucum üzme kendini ...senin psikolojin ona da yansıyor biliyorsun...bizim Allah a şükür kusamız neredeyse yok gibi artık..çok çok az.....ama dediğin gibi 6 ay süren var....ama bak kussa da maşşallah kşlosu ege beyin...sen tabiki tedbiri elden bırakma ama çok da evham yapma canım...geçmiş olsun...
ben bayramda izmire gittim ..sonra kaldım biraz da ..gitmeden önce de son hafta girememiştim...eper zaman oldu valla...özledim hepinizi...annemler hacca gitmişlerdi ya döndüler....onları karşılamaya gittik...sonra alışveriş yaptım duruya ...next de kampanya vardı canım 100 ytl lik bebek alışverişi yapana 100 ytl anne giyimi hediye..31 aralık a kadardı...ben valla değerlendirdim hemen....
yok canım bız yaptırmadık yanı daha dogrusu soyle,gıttıgım ıkı cocuk doktoruda gerek olmadıgını soyledı.sonra bır hafta once sedanın anlattıklarından sonra acaba yaptırsakmı dedık bu seferde artık gec kaldıgımızı soyledıler...yanı sonuc ıtıbarıyle rota vırus yaptırmıcaz canım.sen yaptırdınmı?
sagol deryacım umarım bızımkıde gecer...
demek next te kampanya var cokta ıyımıs ya..31 aralıga kadar gıdebılırsem bende alısverıs yapayım dıcem ama egeye cok aldım hepsını kendıme alsam ben olmazmıkaydirigubbakcemile3
bu arada annenler gelmıs cok sevındım canım allah kabul etsın darısı hepımızın basına ınsallaha.s.
duygucum üzme kendini ...senin psikolojin ona da yansıyor biliyorsun...bizim Allah a şükür kusamız neredeyse yok gibi artık..çok çok az.....ama dediğin gibi 6 ay süren var....ama bak kussa da maşşallah kşlosu ege beyin...sen tabiki tedbiri elden bırakma ama çok da evham yapma canım...geçmiş olsun...
ben bayramda izmire gittim ..sonra kaldım biraz da ..gitmeden önce de son hafta girememiştim...eper zaman oldu valla...özledim hepinizi...annemler hacca gitmişlerdi ya döndüler....onları karşılamaya gittik...sonra alışveriş yaptım duruya ...next de kampanya vardı canım 100 ytl lik bebek alışverişi yapana 100 ytl anne giyimi hediye..31 aralık a kadardı...ben valla değerlendirdim hemen....
kızlar ben yokken takvimim gitmiş..tickersack mi ne ona giriyorum sayfada soru var...nasıl yapacağı yenisini?
gözün aydın derya..
benim oğlanın eli sürekli agzında demir eksikliğinde yaparlarmış siz duydunuz mu böyle bi şey
deryacım alsancakta bır magazası vardı ge-be nın hamıleyken bakmıstım sonra bır daha hıc gıtmedım..demek durunun sımdıden beach pantalonu oldukaydirigubbakcemile3ay yerım ben onun pantalonunu.bırde bıkını alırsın sen kuzucuga tamam ıste:)kotunu ve kazagını gule gule kullan canım.ben ınatla su kalan 4 kgmu vermeye calısıyorum.hala veremedım.onun ıcın kendıme bırsey almıyorumkı bana hırs olsun dıye yok bırsey oldugu.bakalım onumuzdekı hafta cumartesı pazarları spor salonuna baslıyorum ınsallah verıcem 4 kgyu o zaman hatta 5 vereyım ıstıyorum bakalım olucakmı:smiley-cool:amin canım isteyen herkesin başına....valla ben duruya bir kot pantolon ,bir bluz,bir kot etek,bir de beach pantolon aldım...111 ytl tuttu...kendime bir güzel koy ve kazak aldım :)))bu arada hiç ge-be mağazasına baktınız mı ya?ben ona da bayramda baktım çok az bebek kıyafeti vardı ama hepsi tam kullanışlı alınacak türdendi...orada da %50 indirim vardı.....
kızlar ben yokken takvimim gitmiş..tickersack mi ne ona giriyorum sayfada soru var...nasıl yapacağı yenisini?
gözün aydın derya..
benim oğlanın eli sürekli agzında demir eksikliğinde yaparlarmış siz duydunuz mu böyle bi şey
yok kız nıye kızayımkı sen 3 aylık anneyken 20 sayfa tecrubelı anneye yazıyorsan 15 gun fazladan bende sana 5 sayfa yazarım demıdelikafaduldenhadı bakalım...kaydirigubbakcemile2
ya kızlar yanlış anlamazsanız birşey sorucam hangi arada gidiyorsunuz spor salonuna ben bazen ayıptur söylemesi wc ye gidecek zaman bulamıyorumda(((
arkadaşlar benim kız üst solunum yolu enfeksiyonu oldu bugün acilde ventolin verildi şimdi evde nebülizatörle pulmicort ve ventolin veriyoruz ayrıca bugün verem aşımızı yaptırdık prenevarıda vurdurduk özelde 115 ytl ye vuruyorlar sağlık ocağında ücretsizmiş Allah herkesin bebişine sağlık versin çok üzülüyorum kızım hıkır hıkır
ben yaptırdım canım takım olarak internetten beğendim gittim mobilyacıya aynısını yaptırdım çok da güzel oldu .
istanbulun neresindesin . mobilyacı kadıköyde istersen veriyim telefonunu falan hem 1 haftada falan yapıyo hem de fiyatı çok uygun gelmişti bana büyüyen karyola,dolap,şifonyer,bir de kendimiz için kitaplık yaptırmıştık hepsi 1000 ytl tutmuştu
arkadaşlar benim kız üst solunum yolu enfeksiyonu oldu bugün acilde ventolin verildi şimdi evde nebülizatörle pulmicort ve ventolin veriyoruz ayrıca bugün verem aşımızı yaptırdık prenevarıda vurdurduk özelde 115 ytl ye vuruyorlar sağlık ocağında ücretsizmiş Allah herkesin bebişine sağlık versin çok üzülüyorum kızım hıkır hıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?