- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.261
Seda buhar makinesi aldın mı sen?ya da alan var mı aramızda?
ben almak istiyorum öyle havlu ıslatmakla falan olmayacak,geceleri özellikle hırlıyor kızım uyurken...
Aslııı buralardasın görüyom,okuyup okuyup çıkma kız bi selam at barii
herkese günaydın.
oğluşum uyuyorken bi selam vereyip çıkayım dedim.kahvaltımıda yaptım uyurken.sonra sıra geliyor ev işine.
gülcüm seninde cuman mübarek olsun.ayrıca herkese hayırlı cumalar.
45 kilo Ebru Şallı habire pilates yapıyor
75 kilo Gül ise TV karşısında tereyağlı reçelli ekmeğini yerken bebeğini emziriyor
oooooffff oooooffff...
45 kilo Ebru Şallı habire pilates yapıyor
75 kilo Gül ise TV karşısında tereyağlı reçelli ekmeğini yerken bebeğini emziriyor
oooooffff oooooffff...
sanki biri beni tarif ediyor cokacimcoook cokacimcoook:roflol:
herkslereee tekrar günaydınlar, biz dün nükleer tıptaaa filmimizi çektirdik, 2 kere damardan bir ilaç verip sıvının böbrekten geçiş süresine böbreklerin çalışma fonksiyonuna baktılar, tam yarım saat egeyi hareketsiz tutmak birazcık zor oldu, kuzucumu bağladılar kıpraşmasın diye, sıkıldığı zamanlar ne şaklabanlıklar yaptım bir görseniz, en çok taaa kolundan damar yolu açarlarken ağladı kuzum, neyseki çok şükür anestezi verilmedi özel hastane bize anestezi vericez durmaz demişti, ama antalya devlet hastanesi bayıltmadan çok ta ilgili ve güzel çektiler bakalım salı günü sonuçları alıcazzz, allahım hakkımızda hayılrısı ne ise o olsunnn. aalaahım eğer operasyon bebeğim için hayırlısı ise operasyon olsun , eğer operasyon hayırlı değil ise kendiliğinden düzelsin dualarım inaşşallah kabul olur mubarek cuma gününde. hepinizin dualarını bekliyorum kızlar.
benidee beniidee:roflol:
aytenciğim inşallah hayırlı haberler alırsınız anestezi almadığına da çok sevindim bebeklere ağır geliyor anestezi ufacık bebekler nelerle savaşıyor ya çok üzülüyorum Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
Aytenciiim dünür olacaz ya hayatım,yakın arkadiş de oluruz...kaydirigubbakcemile5
Aziz mübarek günü Allah mini Egeye şifalar versin inşallahhhh:Saruboceq:
Bak nasıl çektirecez diye kara kara düşünüyordn zorlanmadan bitmiş bile inşallah hayırlı haberlerini de alırsın da burdan bize müjdelersin arkadaşım.:1rolleyes:
çok sağol canım duaların için eksik olmayın.inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:
dünür olursak süper olur vallaa senin kız da manken gibi maaşşallhhhhhhhh aldık gittiii, beişiği kertelim hemen, ama sen daha önce birilerine verdiydin gibi sanki kızınıııııdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?