Doğum yapmış olan anneler buraya....

Seda buhar makinesi aldın mı sen?ya da alan var mı aramızda?
ben almak istiyorum öyle havlu ıslatmakla falan olmayacak,geceleri özellikle hırlıyor kızım uyurken...

Aslııı buralardasın görüyom,okuyup okuyup çıkma kız bi selam at barii

Gül canım buralardayım okuyup okuyup kaçarmıyım hiç minnoş uyanmıştı gitmiştim ama şimdi geldim inşllah herkes iyidir kaç gündr pc başına geçmiyorum.kendinize iyi bakın.herkese güzel bol sütlü,gazsız,sorunsuz günler diliyorum canım güzel arkadaşlarım.

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
huysuz kızımla ben erkenden kalktık,bol uykulu,gülücüklü,kahkalı,sütlü bir gün olsun inşallahhhh
Cumanız mübarek olsuuun.....
a.s.:lepi:hihoyyyt

herkese günaydın.

oğluşum uyuyorken bi selam vereyip çıkayım dedim.kahvaltımıda yaptım uyurken.sonra sıra geliyor ev işine.

gülcüm seninde cuman mübarek olsun.ayrıca herkese hayırlı cumalar.

herkese günaydın.

oğluşum uyuyorken bi selam vereyip çıkayım dedim.kahvaltımıda yaptım uyurken.sonra sıra geliyor ev işine.

gülcüm seninde cuman mübarek olsun.ayrıca herkese hayırlı cumalar.

günaydın canımcımmm yavvv senin bebişle serenin bebeiş benziyomu banamı öyle geliyor yaaa hep karıştırıyorum ikiniziiiii:1shok:delikafadulden

45 kilo Ebru Şallı habire pilates yapıyor
75 kilo Gül ise TV karşısında tereyağlı reçelli ekmeğini yerken bebeğini emziriyor
oooooffff oooooffff...

herkslereee tekrar günaydınlar, biz dün nükleer tıptaaa filmimizi çektirdik, 2 kere damardan bir ilaç verip sıvının böbrekten geçiş süresine böbreklerin çalışma fonksiyonuna baktılar, tam yarım saat egeyi hareketsiz tutmak birazcık zor oldu, kuzucumu bağladılar kıpraşmasın diye, sıkıldığı zamanlar ne şaklabanlıklar yaptım bir görseniz, en çok taaa kolundan damar yolu açarlarken ağladı kuzum, neyseki çok şükür anestezi verilmedi özel hastane bize anestezi vericez durmaz demişti, ama antalya devlet hastanesi bayıltmadan çok ta ilgili ve güzel çektiler bakalım salı günü sonuçları alıcazzz, allahım hakkımızda hayılrısı ne ise o olsunnn. aalaahım eğer operasyon bebeğim için hayırlısı ise operasyon olsun , eğer operasyon hayırlı değil ise kendiliğinden düzelsin dualarım inaşşallah kabul olur mubarek cuma gününde. hepinizin dualarını bekliyorum kızlar.

45 kilo Ebru Şallı habire pilates yapıyor
75 kilo Gül ise TV karşısında tereyağlı reçelli ekmeğini yerken bebeğini emziriyor
oooooffff oooooffff...

:roflol::roflol::roflol: ay yavvvvvvvvvvv sen çok alemsin yaaaaaaaa seninle yakın arkadaş olmak çok keyiflidir eminimmmmmsırnaşık şey

duygucum
çok sevindim bişey çıkmadığına ama için rahat eder en azından bence çok faydalı bişey yaptırmışsın en azından kusması seni artık çok üzmes, kusan bebek iyidir yediği yarıyodur derlerrrr bide dimi

deryacım dün gelmişisn dünde ben yoktum özletme kendini herkes seni merak ediyor uzun süre gelmediğin zaman. iyi olmanıza çok sevindimmmm, bizde işte egemin böbreğini kontrol ettriyoruz salı günü inşallah hayırlu haberler alıcazzz.

aytenciğim inşallah hayırlı haberler alırsınız anestezi almadığına da çok sevindim bebeklere ağır geliyor anestezi ufacık bebekler nelerle savaşıyor ya çok üzülüyorum Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

Aytenciiim dünür olacaz ya hayatım,yakın arkadiş de oluruz...kaydirigubbakcemile5

Aziz mübarek günü Allah mini Egeye şifalar versin inşallahhhh:Saruboceq:
Bak nasıl çektirecez diye kara kara düşünüyordn zorlanmadan bitmiş bile inşallah hayırlı haberlerini de alırsın da burdan bize müjdelersin arkadaşım.:1rolleyes:

benidee beniidee:roflol:

bu resimdeki senmisin canım. eğer sensen hiçte 75 kilo gibi değülsün, ben 50 kilo ile hamile kaldım 64 ile doğum yaptım doğumdan sonra 56 idim şimdi 60 kiloyum acaba hasta olmuyorum ondanmı kilo alıyorum hormonlardanmı kaynaklanıyor anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:

çok sağol canım inşallahhhhh güzel haberler güzel sonlar yaşayacağız, evet anestezi ağır geliyor bizimle beraber bir bebek daha vardı onunda aynı sorundan dolayı egeden 15 gün büyük onlar özelede yaptırmış bu filmi bebeği bayıltmışlar çok uğraştırdılar bizi özelde burası çok güzel yaptı dediler, allaahhhaaa şükür biz de medikalde o panikle çektirivermemişiz.

çok sağol canım duaların için eksik olmayın.inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:

dünür olursak süper olur vallaa senin kız da manken gibi maaşşallhhhhhhhh aldık gittiii, beişiği kertelim hemen, ama sen daha önce birilerine verdiydin gibi sanki kızınıııııdelikafadulden

Eeee bir kızı 10 kişi ister bir kişi alırmış derler
sen başlık parasını biriktirmeye başla, sonradan bozuşmayalım bak
5 koyun,2 dana 10 dönümde tarla istiyok kızıma....:roflol::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…