- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.281
bu resimdeki senmisin canım. eğer sensen hiçte 75 kilo gibi değülsün, ben 50 kilo ile hamile kaldım 64 ile doğum yaptım doğumdan sonra 56 idim şimdi 60 kiloyum acaba hasta olmuyorum ondanmı kilo alıyorum hormonlardanmı kaynaklanıyor anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
Eeee bir kızı 10 kişi ister bir kişi alırmış derler
sen başlık parasını biriktirmeye başla, sonradan bozuşmayalım bak
5 koyun,2 dana 10 dönümde tarla istiyok kızıma....:roflol::sm_cool:
benim..ama hamilelik oncesı o foto..bu yeni halim..60kıloyla hamile kaldım evlendıkten sonra 3 kılo almıştım..78le doğumdaydım:tomato:şimdilerde 64 üm..bende adet olmadım ve kılo alıcam dıye korkuyorum..ama rejım yaptım ve sütüme yansıdı zaten çok deildi azaldı..bende vur deyınce öldüren biri oldugum için kılo almasam yeter dıyorum..bu kalan 4 kılo hamılelıktekı şımarıklıklarımın cezası:mymeka:emzıren anne normalde ayda 500gr a yakın kılo verırmiş..sen neden aldın acaba karbonhidratı fazlamı kaçırdınCADIARZU
OHAAAA KOYUN LA DANAYI ANLADIMDA 10 DÖNÜM TARLAAA NERDEN ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:roflol::roflol::roflol:
öylemiymişş, vallahi ben çok yiyorum doymuyorum hiç yaaaa neden acaba:Saruboceq: halbuki ben hep çıtır pıtırdım şimdi oldum birrrr dubaaaaaa:içelim:
seda ben ilerde cocuk oadsı takımı alacağım için karyola almadım park yatak aldım en azından büyüynce ortadan kaldırabilecem
ama hicranındı sanırım mothercareürünü tek olarak benim o model hoşuma gidiyordu
aytege bende ufak tefek çıtır pıtı bır kızdım evlenıncede öyleydim şimdi 55 kiloyum ve göegımde olustu emzirdiğim içinmı bilmem süreklı acıkıyorum yaaaane yapaz bu kilolarlaa:mymeka::mymeka:
Canım ben kadıköydeyim bana mobilyacının yerini özelden yazarmısın?
Duygucum çok korkmuşsundur tahmin ediyorum, önemli birşey yokmuş ama insan nasıl panik yapıyor değil mi? Beni daha iyi anlamışsındır herhalde? İnsan bir sorunla karşılaşınca bırakıyor soğuk kanlılığını bir tarafa...
Dionysos sanada geçmiş olsun, her işte hayır vardır bak böylece belki böbrek sorununuz hallolur...
Bu arada kızlar ben bebeğimi kalça ultrasonu hariç hiç ultrasonla baktırmadım, rutinde mi bakıyorlar sizinkiler? Benim doktorum hiç birşey demedi?
gul ben bebek olmadan almıstım kendımıze kıpadan sınbo marka cok ucuzdu 40 ytlmı ne halada var cokta memnunum tavsıye ederım..Seda buhar makinesi aldın mı sen?ya da alan var mı aramızda?
ben almak istiyorum öyle havlu ıslatmakla falan olmayacak,geceleri özellikle hırlıyor kızım uyurken...
Aslııı buralardasın görüyom,okuyup okuyup çıkma kız bi selam at barii
çok güldürdün benı allahta senı guldursun kız:)))45 kilo Ebru Şallı habire pilates yapıyor
75 kilo Gül ise TV karşısında tereyağlı reçelli ekmeğini yerken bebeğini emziriyor
oooooffff oooooffff...
sagol aytencım sızede tekrar gecmıs olsun halletmıssınız..duygucum
çok sevindim bişey çıkmadığına ama için rahat eder en azından bence çok faydalı bişey yaptırmışsın en azından kusması seni artık çok üzmes, kusan bebek iyidir yediği yarıyodur derlerrrr bide dimi
aaa kzlar dunurlukten bahsetmişinizz... benımde dunurum burdaaaa... kaydirigubbakcemile2
değül mü hicraann kaydirigubbakcemile sözleşmiştik unutmadın dımı kızı baskasına verdıysen bozusuruk haaa... kötükedihüso
kızlar bu yasışmaları ben neden takıp edemıyorum mail geelıyo link etıklıyorum açılıyo ama sayfam açıkken neden göremıyorum yaaa
yok bacım yok başkasına söz vermedikkkk bekliyoz büyüsünlerde biz başlık parasunu görüşürük ozaman :roflol:
kızlarrrr ben kızıma bişeyler örmek istiyorum pek elimden gelmez böle şeyler ama deneyecem artıkkk tariflerine baka baka
normal bere örebiliyom ama düz şeyler bunu örmek isterdim benimde küçükken vardı böle bişeyimmm yaa ponponlu ponponluyduuu
nasıl yapıldığını bilen varmııııııııııııııı
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/bebekbereza9133ba.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?