Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim..ama hamilelik oncesı o foto..bu yeni halim..60kıloyla hamile kaldım evlendıkten sonra 3 kılo almıştım..78le doğumdaydım:tomato:şimdilerde 64 üm..bende adet olmadım ve kılo alıcam dıye korkuyorum..ama rejım yaptım ve sütüme yansıdı zaten çok deildi azaldı..bende vur deyınce öldüren biri oldugum için kılo almasam yeter dıyorum..bu kalan 4 kılo hamılelıktekı şımarıklıklarımın cezası:mymeka:emzıren anne normalde ayda 500gr a yakın kılo verırmiş..sen neden aldın acaba karbonhidratı fazlamı kaçırdınCADIARZU

Eeee bir kızı 10 kişi ister bir kişi alırmış derler
sen başlık parasını biriktirmeye başla, sonradan bozuşmayalım bak
5 koyun,2 dana 10 dönümde tarla istiyok kızıma....:roflol::sm_cool:

OHAAAA KOYUN LA DANAYI ANLADIMDA 10 DÖNÜM TARLAAA NERDEN ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum ve bu sabahı bana milupadan ara ara gelen bilgilendirici maillerden biri ile açmak istedim

YAPMANIZ VE YAPMAMANIZ GEREKENLER
Düzenli egzersize başlamadan önce doğumdan bir buçuk ay sonra gideceğiniz kontrolde doktorunuzdan izin alın. Özellikle doğumunuz sezaryenle olduysa, bir spor salonuna gitmek ya da daha fazla çaba gerektiren sporlarla ilgilenmek istiyorsanız doktorunuzun fikrini sorun. Evde yapacağınız günlük egzersizler sırasında şu basit önerilere uymaya çalışın:

* Göğüslerinizi iyi destekleyen bir sutyen takın ve göğüslerinizin sütle dolu olmaması için egzersize bebeğinizi emzirdikten sonra başlayın.
* Çıplak ayakla çalışın ya da tabanı kaygan olmayan uygun spor ayakkabı giyin
* Bolca su için
* Kendinizi fazla zorlamayın, acı ya da rahatsızlık duyuyorsanız durun. Amacınızın kaslarınızı yavaş yavaş sıkılaştırmak olduğunu ve bu sürecin sizi zorlamadan yavaş yavaş ilerlemesi gerektiğini unutmayın.
* Önce ısının ve basit hareketlerle başlayın. Çalışmaya başınızdan ayak ucunuza kadar bütün organları esneterek başlayın, sonra pelvis ve karın kaslarının sıkılaştırılması üzerinde yoğunlaşın.

Günlük işlerinizi egzersiz fırsatlarına dönüştürün. Bebeğinizi arabasıyla dışarıya çıkardığınızda yavaş olmayan, sabit bir yürüme hızı belirleyin. Yürüyüş bütün vücut için çok yararlıdır. Bebeğinizi beslemek, masada çalışmak, televizyon izlemek için oturduğunuzda ya da araba kullanırken karın kaslarınızı sıkıp gevşetin. Bebeğiniz kırdığınız dizlerinize yaslanarak uzanırken kendinizi zorlamadan mekik çekin ve başınızı her kaldırışınızda "ce" deyin. Bebeğinizi bir battaniyenin üzerinde yanınıza yatırın. Agulayıp kendine özgü sesler çıkararak, sizi taklit etmek için küçük kollarını ve bacaklarını kaldırarak size katılmaktan o da hoşlanacaktır!

öylemiymişş, vallahi ben çok yiyorum doymuyorum hiç yaaaa neden acaba:Saruboceq: halbuki ben hep çıtır pıtırdım şimdi oldum birrrr dubaaaaaa:içelim:

HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR

Sizin için iyi uyumak en azından yedi saatlik bir uyku demek olabilir, ama bebekler için "bütün gece uyumak" gece yarısından sabah saat altıya kadar beş saat uyumayı becermektir. Bütün bebekler birbirinden farklı olsa da 3 aylık bebekler henüz geceyi uyuyarak geçirmezler; bunun için altı aylık olmaları gerekir. Şimdilik bebeğinizin sık sık karnını doyurması gerektiğinden, beslenmeden beslenmeye yalnızca bir ile üç saatlik aralıklara dayanabiliyor. Bunu değiştirmek için yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Bebeğinizin daha uzun süre uyuyabilmesi için biraz daha büyümesi ve geceyi size ihtiyaç duymadan geçirebilmesi için kendi kendine uykuya dalmayı öğrenmesi gerekiyor. Uyku vakti geldiğinde zevkli, düzenli bir takım etkinlikler ve geceyle gündüz sergilenen davranışların farklılığı gelecekteki mutlu ve belli bir düzene oturmuş geceler için bir hazırlık olabilir. Sabırlı olun ve henüz bebeğinizin uyku alışkanlıkları konusunda kendinizi fazla üzmeyin. Bebeğinizin gündüz uyku saatlerini kısaltarak onu uyanık tutmaya çalışmayın. Bu onun gece daha fazla uyumasını sağlamaktan çok tam tersi bir etkiyle bebeğinizin daha huysuz, aşırı yorgun ve huzursuz olmasına yol açacaktır. Şimdilik civardaki herkes uyurken ayakta kalan tek kişiler olarak bebeğinizle birlikte ay ışığıyla aydınlanan bu anların tadını çıkarın!

kızzzlarrrr günaydın nasıl bebişler bizimkı iyi bu gece çok kalktı.doymuyo diyo annem dr dan randevu aldık yarın gitcez bakalım..hayırlısı

OHAAAA KOYUN LA DANAYI ANLADIMDA 10 DÖNÜM TARLAAA NERDEN ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:roflol::roflol::roflol:

öyle güzelim valla yerse,maviş gözlü kızım,selvi boylu,bir de okumuş olacak inşallahhh
ee 10 dönüm değil dünyalara bedel,ben senin oğlanı gözüm tuttuğudan indirim yaptım bak...:roflol:

öylemiymişş, vallahi ben çok yiyorum doymuyorum hiç yaaaa neden acaba:Saruboceq: halbuki ben hep çıtır pıtırdım şimdi oldum birrrr dubaaaaaa:içelim:

aytege bende ufak tefek çıtır pıtı bır kızdım evlenıncede öyleydim şimdi 55 kiloyum ve göegımde olustu emzirdiğim içinmı bilmem süreklı acıkıyorum yaaaane yapaz bu kilolarlaa:mymeka::mymeka:

aaa kzlar dunurlukten bahsetmişinizz... benımde dunurum burdaaaa... kaydirigubbakcemile2
değül mü hicraann kaydirigubbakcemile sözleşmiştik unutmadın dımı kızı baskasına verdıysen bozusuruk haaa... kötükedihüso

Son düzenleme:

evet canım benim karyolaydı mothercare den almıştım 500 ytl ye ve ek parçası var 3 yaşından sonra kullanabilmesi için ayak ucu parçası normal başlıktan daha ufak ve 3 katlı bebeğin büyüme çağına göre 3 kat ayarlanabiliyor

http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/dsc01315bb855.jpg

http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/dsc0131481d9b.jpg

şu anki hali de bu
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/foto744b59c3.jpg

aytege bende ufak tefek çıtır pıtı bır kızdım evlenıncede öyleydim şimdi 55 kiloyum ve göegımde olustu emzirdiğim içinmı bilmem süreklı acıkıyorum yaaaane yapaz bu kilolarlaa:mymeka::mymeka:

bana kilo diiii ama göbek dimeeeeeeee dimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

Herkese gunaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar bız yıne uyusuklar yenı kalktık yataktan

sedacım cok sagol ama benım sana demek ıstedıgım kotu dusunme demektı yanı ne kadar kotu dusunursen o gelıp senı bulur.yoksa sana zaten hak vermezmıyım senın yazını okurken ben cok agladım..sadece olumlu dusun dedım ben dun o sonucları aldıgımda bıle korktum ama hep hıc bırsey olmucak benım oglumun maşallahı var dedım
gul ben bebek olmadan almıstım kendımıze kıpadan sınbo marka cok ucuzdu 40 ytlmı ne halada var cokta memnunum tavsıye ederım..
45 kilo Ebru Şallı habire pilates yapıyor
75 kilo Gül ise TV karşısında tereyağlı reçelli ekmeğini yerken bebeğini emziriyor
oooooffff oooooffff...
çok güldürdün benı allahta senı guldursun kız:)))
sagol aytencım sızede tekrar gecmıs olsun halletmıssınız..

Ah kızlar kılolar ustumuze yapıstı gıtmıyor..işin kotusu bende hala reglı olmadım ve 4 kgyu atamadım gıttı.resmen 1 aydır yapıstı ustumue ya

Son düzenleme:

yok bacım yok başkasına söz vermedikkkk bekliyoz büyüsünlerde biz başlık parasunu görüşürük ozaman :roflol:

kızlar bu yasışmaları ben neden takıp edemıyorum mail geelıyo link etıklıyorum açılıyo ama sayfam açıkken neden göremıyorum yaaa

kızlar bu yasışmaları ben neden takıp edemıyorum mail geelıyo link etıklıyorum açılıyo ama sayfam açıkken neden göremıyorum yaaa

canım arada bır sayfayı tazelemen lazım.. yinele ye bas sayfa acıkken yada f5 tusuna... yoksa hep aynı yerde kalırsındedıgın gıbı :)

kızlarrrr ben kızıma bişeyler örmek istiyorum pek elimden gelmez böle şeyler ama deneyecem artıkkk tariflerine baka baka
normal bere örebiliyom ama düz şeyler bunu örmek isterdim benimde küçükken vardı böle bişeyimmm yaa ponponlu ponponluyduuu

nasıl yapıldığını bilen varmııııııııııııııı

http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/bebekbereza9133ba.jpg

yok bacım yok başkasına söz vermedikkkk bekliyoz büyüsünlerde biz başlık parasunu görüşürük ozaman :roflol:

görüşürük ama sız baskasına soz vermeyın benım oğlan o zamana kadar baska ferik lere gonul koymazsa sızın kızı alırık.. :roflol: baslıgı da konusurukkk kaydirigubbakcemile3

CANIM BENDE BİLMİYORUM NETTEN OKUYARAK YAPIYORUM DERYA BAYKALIN SİTESINE GİR BİRDE FİLİZCE VAR ORAYA BAK DETAYLI YAZIYO BEN BAYA ÖRDUM BİŞEYLER ANLATIMIDA KOLAY a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…