Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bebek gelışimi için hangi kitapları okuyosunuz.yasasın mutfakta annem var diye bir kıtap var bebekler için çok güzel yemek tarifleri varmıs ben istedım daha gelmedı. bebeğine ıhlamur ada çayı papatya çayı veren varmı dr bana 1 cay kaşıgı ver dedı ıhlamur aldım cesaret edemedım.bitkı çayıda aldım ama içindekılere guvenemedım aktardan alıpmı yapayım yoksa bu marketlerdekı sallamalar olurmu... sanırım bebeişim doymuyo bu yüzden mızmız...

ben kızıma ilk defa dün ıhlamur kynattım ama beğenmedi 1 çay kaşığı verdim onuda yarısını tükürdü rezeneyide sevmiyor arada yapıyorum 3-5 yudum alıyor sonra bırakıyor sık sık vemiyorum onuda çok sıkıntılı olursa veriyorum ıhlamura şeker katsam içermi acep dedim 50 cc ıhlamur yapmştım 1 küp şeker attım içine yine 1 çaykaşığı denedim yine yarısı ağzında yarısını tükürdü 4 ay dolsun kızıma elma ve havuç suyu yapıcam

Kızlar çarşamba aşıdan berı ege ınanılmaz huzursuz..her gece nasıl bır aglamak resmen katılıyorsenağlamaılk olarak gozunden yas geldı oglumun o kadar kotu oldumkı...anlamadıgım bır kaka yaptı yanı bez gorunmuyordu yaptıktan sonra nasıl aglıyor.altını bır actım bez resmen gorunmuyor.baktık hala aglamaya devam edıyor fıtıl atalım dedık cocuk telef oldu aglamaktan..bu sefer hayatımda hıc fıtıl atmamıs ben dedım nasıl yaparım ya cok aglıcak ıkını sıkına yaptım ama gerı geldı bır daha ıttık derken yıne bır aglamak bır kaka ustune..offf kabus gıbıydı dun gece..allah korusun bebıslerımızı.ara sıra boyle huzursuz olunca ınsan nasıl uzuluyor

TANGER arkadaşım ismini bilmiyorum kusura bakma :)Çocuk gelişimi kitap olarak Ali Çankırılı Anneliğe İlk Adım Bebeğimi Büyütüyorum çok güzel bir başucu kitabı...
Ada çayı pek tavsiye edilmiyor..bizim doktorumuz bebekler için özel olan çaylardan granül şeklinde olanlardan rezene,papatya veya gece çayı var milupanın onlardan günde toplam 100ml verebileceğimi söylemişti ama benim oğlum pek severek içmiyor... Bazen de ona kuru nane demleyip içiyorum ama sadece 10 ml içebiliyor arası çok iyi değil daha çok ben içiyorum onun yerine...Eğer sütün az ise mutlaka humana stil tea içmeni öneririm,çok etkili...

canım ya geçmiş olsun.evet insan üzülüyo çok sıkıntısını anlatamıyo miniklerımız ağlayıp duruyo insanı bu üzüyo işte bişey yapamamak....

hicrancım ben örgüden anlarım ama model tam olarak gösterilmemiş resimde o yüzden tarif edilmesi çok zor

tşk ederim canım kıtaba bakıcam şimdi netten.bitkı çayını da yarın dr kontrolunden sonra vermeyı düşünuyorum tşk ederim bilgiler için
a.s.

Canım sallamaların gerceklıgıne ınanmıyorum ben.. bırde bıtkı cayların ayatlamasını cok ıyı bılmk gerekırmıs yanı yetıskınlrre bıle bazı bıtkıler dokunabılıyor.. en ıyısı sen mılupanın yada humana nın bebekler ıcın uretılen granul bıtkı caylarından al.. mesela humananın bıtkı cayı ıcınde bır kac bıtkıyı dengelı bı dozda barındırıyor.. ve bu caylarıo aynı zamnda yetıskınlerde ıcebılıyor.. gunde 100 ml ıcırebılırsın bu bahsettıklerımden.istersen google a yaz gelsın okursun..

yaa ada çayı neden tehlikeli yaa ebn çok içiridmmmm

neden o kadar verrme ıhtıyacı duydun kı ne ıcın verdın merak ettım ??

Duygu fitili elinde biraz oıvalayarak kayganlaştır
iyice it poposunu kapat yoksa geri itiyorlar...
ayy ayça kaka yapınca ben çok mutlu oluyorum,bu sabah nasıl tazzikli yaptıysa çoraplarına kadar batırmıştı komple değiştirdim üstünüdelikafadulden

kızlar bebeği öksüren var mı?benimki hala öksürüy bir türlü geçmedi siz ne yapıyosunuz bilgi verir misiniz?

canım çok geçmiş olsun, ablamın başına gelmişti antibiyotik yazmıştı doktor mutlaka sende gitmişisnidr doktora ne dedi doktor:uhm: bide ökürüğe iyi gelen bitki çayı varmı acaba netten araştır istersen iyice detaylı her söylelneni yapmaa.s.

kızlar bana biraz musade alp berk altını kırlettı değiştireyım birazda ütü yapcam mınık mınık ütüle ütüle bitmıyo oğlusumun kıyafetlerı

canım çok geçmiş olsun.ishal falan olmuştur belki .
rota virüsü aşısı olmuşmuydu ege . o ishal ve huysuzluk yapabiliyormuş biraz.
inşallah kısa zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…