Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya dr.a götürdük ama bitek öksürük şurubu verdi onu da zor içiyoruz ciğerlerind bişi yok dedi okyanus suyuyla da burnunu temizledik şimdi burnundan da bişi gelmiyo bu da beni korkutuyo...olmassa tekrar götürücem dr.a çünkü 15 gün oldu yaa

duygucum çok geçmiş olsun inş.aynı sorun tekrarlanmaz.Allahım korusun...bizimki de dün gece üst üste kaka yaptı ama ne bilim huysuzluğu uykusunun olmasındanmış...

herkese merhabalar..
güzel bebişler ve sizler çok iyisinizdir umarım..

Aytencim sorunsuz atlatmanıza çok sevindim inşAllah güzel sonuçlar alırsın buradan biz de paylaşırız mutluluğunu canım Şeniz :teselli:

Duygucum geçmiş olsun egeciğin hiç birşeyi yokmuş çok şükür..ben de büşraya ilk fitil koyarken çok korkmuştum nasıl yaparım diye, her defasında ilk denemede hep geri itiyor mutlaka .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

zeynep kitap tavsiyesi için teşekkürler alıp okumak istiyorum ilk fırsatta çıktığımda.. kitapçılarda dolaşmayı özledim yaa senağlama

herkese sevgiler.. Şeniz

canım inşallah sonuçlar iyi çıkar dualarımız seninle .

ay tatlı bebişime sağlık sıhat diliyorum çabucak iyileşsin inşallah

kız benımkı ılk olarak bır haftadır ıkı gun kaka yapmadı normalde hergun duzenlıydı benım yeıgım bırseydenmı oldu anlamadım.fıtılı gerı ıttı ama kakayla bırlıkte geldıkafamçokkarıştıcok agladı ya bende itemedim:a015:

ya kızlar yanlış anlamazsanız birşey sorucam hangi arada gidiyorsunuz spor salonuna ben bazen ayıptur söylemesi wc ye gidecek zaman bulamıyorumda(((

valla canım aynı soruyu ben soracaktım..ben mi çok beceriksizim..buradaki herkes mi çok becerikli diye...herkes yemeğini kendi yapıyor,temizliğiniş yapıyor...birde ne güzel burada sohbet ediyor...ben artık çok yorgun oluyorum buraya giremiyorum bile ya...ve yemeğimi kayınvalidem yapıyor..temizliğimi de he cuma abla geliyor yapmaya....ay ben delireceğim...sabahları hep yorgun uyanıyorum ve tüm gün öyle gidiyor...

Geçmiş olsun duygu, aşı ile kakasının ne baglantısı var acaba merak ettım onu da mı etkılıyor..

sagol betul bende anlamadım ya rengı bıle ılk olarak bu kadar koyu kahverengıydı bılmıyorum neden oldusenağlama

canım çok geçmiş olsun.ishal falan olmuştur belki .
rota virüsü aşısı olmuşmuydu ege . o ishal ve huysuzluk yapabiliyormuş biraz.
inşallah kısa zamanda iyileşir.
yok canım olmadı rota aman allah korusun..bız gec kalmısız aşı için...

duygucum çok geçmiş olsun inş.aynı sorun tekrarlanmaz.Allahım korusun...bizimki de dün gece üst üste kaka yaptı ama ne bilim huysuzluğu uykusunun olmasındanmış...
sızede cok gecmıs olsun canım ınsanı elı ayagı baglanıyor allah bırdaha yaşatmasın :Saruboceq:

sagol mervecım ama o fıtıl olayı benı gerdı yanı ne zormus yawkafamçokkarıştıbırde fıtıl ne kullanıyorsunuz:uhm:

sagol mervecım ama o fıtıl olayı benı gerdı yanı ne zormus yawkafamçokkarıştıbırde fıtıl ne kullanıyorsunuz:uhm:

duygucum ben de şimdi sana onu soracaktım.. fitili koyarken çok ağladı dediğin için..
ben paranox-s fitil kullanıyorum ve sabun gibi zaten, hiç acı vermiyor ve hemencik kayıp gidiveriyor.. tabii kaka yaptıktan hemen sonra itersem.. kaydirigubbakcemile3 yoksa kakasıyla geri çıkartıyor dediğin gibi..

canım benim geçmiş olsun..bütün dualarım seninle ve oğlunla canım...

duygucum bize doktor fitil olarak paranox verdi. paranox ağrı kesici ateş düşürücü sakinleştiriciymiş birde paranox-s var oda sadece ağrı kesici ateş düşürücü. sakinleştirici özelliği yok
ateşi çıkarsa kullanabilirsin diye bilgilendirmişti

canım ben de emziriyorm ama kilom ta kaç ay önce sabitlendi kaldı...artık gitmiyor..başta düştü kaldı 4,5-5 kg....bu arada ben 72 ile hamile kalıp 90 ile gittim doğuma..yuh bana yani...hayatımın en fazla kilosundayken hamile kaldım...sonra ki durum çok daha vahim..90 yaa.....

ya kızlar bende paranox yok bendekı panalgıne fıtıl..onunda cok mecbur kalırsan yarısını kullan demıstı doktor aynı sabun gıbı..ama bılmıyorum cokmu ıtmek lazımdı benmı beceremedım..bende alayım paranox barı evde bulunsuna.s.

deryacım bendede 1 aydır kılo sabıt kaldı hıc kımıldamıyor...ben gene 95le falan doguma gırdım belkı dahada fazla..kafamçokkarıştıcunku son 1 hafta tartılmadım..suan 73 kgyum:lepi:ama 69 falan gıbıydım hamıle kaldıgımda oda gıtmıyor onun ıcın spor salonuna gıdıcem ınsallah hafta sonları..

kız senın kadar ımkanım olcak bırak spor salonunu butun gun kuafor carsı pzar gezerım herhalde:roflol:ben yemegımı her aksam kendım yapıyorum temızlıgımıde kendım yapıyorum.hafta sonuda esıme bebegı bırakıp spor salonuna gıdıcem:teytey:4 kgyu vercem inşallah:)

canım fitili it parmağını biraz poposunda beklet.

bende kilolar için termal sauna şort almayı düşünüyorum kullanan oldu mu hiç aranızda

merhaba hanımlar,
biz dün pnömokok aşısı yaptırmıştık bu sabah 8 gibi bebğimin ateşi 38,5 oldu. acil dr. götürdük. idrar ve kan tahlili aldılar kanında mikrop çıktı. enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi. şurup ve paranox verdi . kültür sonucumuz salı günü çıkacak 5,750 olmuş kızımın kilosu mama takviyesine başlıyoruz.kilo kaybetmiş kuzum.15 gün öncede ateşlenmiş antibiyotik tedavisi görmüştü.dr. aşı ile alakası yok aşılar ateş yapmaz diyo ama biz ne zaman aşı yaptırdıysak kızın ateşi fırladı. bizim kızmı anormal dr. mu anlamıyo anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…