- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.321
herkslereee tekrar günaydınlar, biz dün nükleer tıptaaa filmimizi çektirdik, 2 kere damardan bir ilaç verip sıvının böbrekten geçiş süresine böbreklerin çalışma fonksiyonuna baktılar, tam yarım saat egeyi hareketsiz tutmak birazcık zor oldu, kuzucumu bağladılar kıpraşmasın diye, sıkıldığı zamanlar ne şaklabanlıklar yaptım bir görseniz, en çok taaa kolundan damar yolu açarlarken ağladı kuzum, neyseki çok şükür anestezi verilmedi özel hastane bize anestezi vericez durmaz demişti, ama antalya devlet hastanesi bayıltmadan çok ta ilgili ve güzel çektiler bakalım salı günü sonuçları alıcazzz, allahım hakkımızda hayılrısı ne ise o olsunnn. aalaahım eğer operasyon bebeğim için hayırlısı ise operasyon olsun , eğer operasyon hayırlı değil ise kendiliğinden düzelsin dualarım inaşşallah kabul olur mubarek cuma gününde. hepinizin dualarını bekliyorum kızlar.
ay tatlı bebişime sağlık sıhat diliyorum çabucak iyileşsin inşallahherkslereee tekrar günaydınlar, biz dün nükleer tıptaaa filmimizi çektirdik, 2 kere damardan bir ilaç verip sıvının böbrekten geçiş süresine böbreklerin çalışma fonksiyonuna baktılar, tam yarım saat egeyi hareketsiz tutmak birazcık zor oldu, kuzucumu bağladılar kıpraşmasın diye, sıkıldığı zamanlar ne şaklabanlıklar yaptım bir görseniz, en çok taaa kolundan damar yolu açarlarken ağladı kuzum, neyseki çok şükür anestezi verilmedi özel hastane bize anestezi vericez durmaz demişti, ama antalya devlet hastanesi bayıltmadan çok ta ilgili ve güzel çektiler bakalım salı günü sonuçları alıcazzz, allahım hakkımızda hayılrısı ne ise o olsunnn. aalaahım eğer operasyon bebeğim için hayırlısı ise operasyon olsun , eğer operasyon hayırlı değil ise kendiliğinden düzelsin dualarım inaşşallah kabul olur mubarek cuma gününde. hepinizin dualarını bekliyorum kızlar.
Duygu fitili elinde biraz oıvalayarak kayganlaştır
iyice it poposunu kapat yoksa geri itiyorlar...
ayy ayça kaka yapınca ben çok mutlu oluyorum,bu sabah nasıl tazzikli yaptıysa çoraplarına kadar batırmıştı komple değiştirdim üstünüdelikafadulden
ya kızlar yanlış anlamazsanız birşey sorucam hangi arada gidiyorsunuz spor salonuna ben bazen ayıptur söylemesi wc ye gidecek zaman bulamıyorumda(((
Geçmiş olsun duygu, aşı ile kakasının ne baglantısı var acaba merak ettım onu da mı etkılıyor..
yok canım olmadı rota aman allah korusun..bız gec kalmısız aşı için...canım çok geçmiş olsun.ishal falan olmuştur belki .
rota virüsü aşısı olmuşmuydu ege . o ishal ve huysuzluk yapabiliyormuş biraz.
inşallah kısa zamanda iyileşir.
sızede cok gecmıs olsun canım ınsanı elı ayagı baglanıyor allah bırdaha yaşatmasın :Saruboceq:duygucum çok geçmiş olsun inş.aynı sorun tekrarlanmaz.Allahım korusun...bizimki de dün gece üst üste kaka yaptı ama ne bilim huysuzluğu uykusunun olmasındanmış...
herkese merhabalar..
güzel bebişler ve sizler çok iyisinizdir umarım..
Aytencim sorunsuz atlatmanıza çok sevindim inşAllah güzel sonuçlar alırsın buradan biz de paylaşırız mutluluğunu canım Şeniz :teselli:
Duygucum geçmiş olsun egeciğin hiç birşeyi yokmuş çok şükür..ben de büşraya ilk fitil koyarken çok korkmuştum nasıl yaparım diye, her defasında ilk denemede hep geri itiyor mutlaka .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
zeynep kitap tavsiyesi için teşekkürler alıp okumak istiyorum ilk fırsatta çıktığımda.. kitapçılarda dolaşmayı özledim yaa senağlama
herkese sevgiler.. Şeniz
Herkese Gunaydınlaarr,:1hug:
Hayırlı Cumalar Olsunn !!... ..... ... :1rolleyes:
sagol mervecım ama o fıtıl olayı benı gerdı yanı ne zormus yawkafamçokkarıştıbırde fıtıl ne kullanıyorsunuz:uhm:
herkslereee tekrar günaydınlar, biz dün nükleer tıptaaa filmimizi çektirdik, 2 kere damardan bir ilaç verip sıvının böbrekten geçiş süresine böbreklerin çalışma fonksiyonuna baktılar, tam yarım saat egeyi hareketsiz tutmak birazcık zor oldu, kuzucumu bağladılar kıpraşmasın diye, sıkıldığı zamanlar ne şaklabanlıklar yaptım bir görseniz, en çok taaa kolundan damar yolu açarlarken ağladı kuzum, neyseki çok şükür anestezi verilmedi özel hastane bize anestezi vericez durmaz demişti, ama antalya devlet hastanesi bayıltmadan çok ta ilgili ve güzel çektiler bakalım salı günü sonuçları alıcazzz, allahım hakkımızda hayılrısı ne ise o olsunnn. aalaahım eğer operasyon bebeğim için hayırlısı ise operasyon olsun , eğer operasyon hayırlı değil ise kendiliğinden düzelsin dualarım inaşşallah kabul olur mubarek cuma gününde. hepinizin dualarını bekliyorum kızlar.
benim..ama hamilelik oncesı o foto..bu yeni halim..60kıloyla hamile kaldım evlendıkten sonra 3 kılo almıştım..78le doğumdaydım:tomato:şimdilerde 64 üm..bende adet olmadım ve kılo alıcam dıye korkuyorum..ama rejım yaptım ve sütüme yansıdı zaten çok deildi azaldı..bende vur deyınce öldüren biri oldugum için kılo almasam yeter dıyorum..bu kalan 4 kılo hamılelıktekı şımarıklıklarımın cezası:mymeka:emzıren anne normalde ayda 500gr a yakın kılo verırmiş..sen neden aldın acaba karbonhidratı fazlamı kaçırdınCADIARZU
duygucum ben de şimdi sana onu soracaktım.. fitili koyarken çok ağladı dediğin için..
ben paranox-s fitil kullanıyorum ve sabun gibi zaten, hiç acı vermiyor ve hemencik kayıp gidiveriyor.. tabii kaka yaptıktan hemen sonra itersem.. kaydirigubbakcemile3 yoksa kakasıyla geri çıkartıyor dediğin gibi..
duygucum bize doktor fitil olarak paranox verdi. paranox ağrı kesici ateş düşürücü sakinleştiriciymiş birde paranox-s var oda sadece ağrı kesici ateş düşürücü. sakinleştirici özelliği yok
ateşi çıkarsa kullanabilirsin diye bilgilendirmişti
canım ben de emziriyorm ama kilom ta kaç ay önce sabitlendi kaldı...artık gitmiyor..başta düştü kaldı 4,5-5 kg....bu arada ben 72 ile hamile kalıp 90 ile gittim doğuma..yuh bana yani...hayatımın en fazla kilosundayken hamile kaldım...sonra ki durum çok daha vahim..90 yaa.....
canım fitili it parmağını biraz poposunda beklet.ya kızlar bende paranox yok bendekı panalgıne fıtıl..onunda cok mecbur kalırsan yarısını kullan demıstı doktor aynı sabun gıbı..ama bılmıyorum cokmu ıtmek lazımdı benmı beceremedım..bende alayım paranox barı evde bulunsuna.s.
fatmişko nabır. onur paşa nasıl bende okuldan geldim birde şimdi evdeyiz ipoşlabende kilolar için termal sauna şort almayı düşünüyorum kullanan oldu mu hiç aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?