- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.341
deryacım bendede 1 aydır kılo sabıt kaldı hıc kımıldamıyor...ben gene 95le falan doguma gırdım belkı dahada fazla..kafamçokkarıştıcunku son 1 hafta tartılmadım..suan 73 kgyum:lepi:ama 69 falan gıbıydım hamıle kaldıgımda oda gıtmıyor onun ıcın spor salonuna gıdıcem ınsallah hafta sonları..
kız senın kadar ımkanım olcak bırak spor salonunu butun gun kuafor carsı pzar gezerım herhalde:roflol:ben yemegımı her aksam kendım yapıyorum temızlıgımıde kendım yapıyorum.hafta sonuda esıme bebegı bırakıp spor salonuna gıdıcem:teytey:4 kgyu vercem inşallah:)
fatmişko nabır. onur paşa nasıl bende okuldan geldim birde şimdi evdeyiz ipoşla
merhaba hanımlar,
biz dün pnömokok aşısı yaptırmıştık bu sabah 8 gibi bebğimin ateşi 38,5 oldu. acil dr. götürdük. idrar ve kan tahlili aldılar kanında mikrop çıktı. enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi. şurup ve paranox verdi . kültür sonucumuz salı günü çıkacak 5,750 olmuş kızımın kilosu mama takviyesine başlıyoruz.kilo kaybetmiş kuzum.15 gün öncede ateşlenmiş antibiyotik tedavisi görmüştü.dr. aşı ile alakası yok aşılar ateş yapmaz diyo ama biz ne zaman aşı yaptırdıysak kızın ateşi fırladı. bizim kızmı anormal dr. mu anlamıyo anlamadım.
bende kilolar için termal sauna şort almayı düşünüyorum kullanan oldu mu hiç aranızda
yok etmemiş zaten 12 ye kadar filan uyuyo 1 dede ben geldim. sabahları pek sıkıntısı olmuyo. okulda iyi geçti:1hug:
iyiyiz çok şükür onur uyuyor bende burda takılıyorum sana msn den yazmıştım ama açık değil sanırım nasıl geçti ilk günün ipek ne yapmış sen yokken eziyet etmiş mi babaannesine
merhaba hanımlar,
biz dün pnömokok aşısı yaptırmıştık bu sabah 8 gibi bebğimin ateşi 38,5 oldu. acil dr. götürdük. idrar ve kan tahlili aldılar kanında mikrop çıktı. enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi. şurup ve paranox verdi . kültür sonucumuz salı günü çıkacak 5,750 olmuş kızımın kilosu mama takviyesine başlıyoruz.kilo kaybetmiş kuzum.15 gün öncede ateşlenmiş antibiyotik tedavisi görmüştü.dr. aşı ile alakası yok aşılar ateş yapmaz diyo ama biz ne zaman aşı yaptırdıysak kızın ateşi fırladı. bizim kızmı anormal dr. mu anlamıyo anlamadım.
ben aldım onu iki sene önce ..yaklaşık 4 5 kezgiymişimdir..çok sıkıcı..o tuzları sürüyosun ve baya terletiyo..terleyince o tuzla birlikte tuzda pişmiş gibi oluyosun..ben tahammul edemedim..attımbi kenara..az kullandıgımdan bı faydada göremedim..ama düzenli kullanımda sonuç verir kesinlikle..asıl onla yürüyüş yapabilsem ozaman baya farkeder..
canım ev işlerine yardım varda kimse beebkle ilgilenmiyor benden başka...2 saatt bir emiyor zaten yarım saat memede kalıyor....evden dışarı çıkamıyorum artık..eczaneye de gidemiyorum artık...hep ilgi istiyor...hep beni istiyor yanında konuşcaksın...güleceksin..onunla oynayacaksın....o yüzden vakit bulamıyorum ve yorgunum sanırm...gece de bazen saat başımı bile uyanıyor bu aralar....
duygucum ben de şimdi sana onu soracaktım.. fitili koyarken çok ağladı dediğin için..
ben paranox-s fitil kullanıyorum ve sabun gibi zaten, hiç acı vermiyor ve hemencik kayıp gidiveriyor.. tabii kaka yaptıktan hemen sonra itersem.. kaydirigubbakcemile3 yoksa kakasıyla geri çıkartıyor dediğin gibi..
cok gecmıs olsun canım.aşı bızdede ates yapmıstı gecen sefer yanı 5lı karmada.bende sabaha kadar basında bekledım.38.0 oldu soyduk hemen cırılcıplak yattı o gece oglum...allah korusun bebıslerımızı...merhaba hanımlar,
yok etmemiş zaten 12 ye kadar filan uyuyo 1 dede ben geldim. sabahları pek sıkıntısı olmuyo. okulda iyi geçti
ya kızlar bende paranox yok bendekı panalgıne fıtıl..onunda cok mecbur kalırsan yarısını kullan demıstı doktor aynı sabun gıbı..ama bılmıyorum cokmu ıtmek lazımdı benmı beceremedım..bende alayım paranox barı evde bulunsuna.s.
canım bugün oklda ilk gününmüydü?fatmişko nabır. onur paşa nasıl bende okuldan geldim birde şimdi evdeyiz ipoşla
Duygu geceleri hiç uyanmıyor mu emmek için?[
deryacım 2 saatte bır cok degılmı ya:1shok:gecen ay ben doktora gıttıgımde bıle bana artık 3 saatte bır emzırmen gerekıyor dedı..hatta 4.aydan sonra 4 saatte bıre cıkıyor..gecelerıde hıc emmıyor uyuyor:ecrin_bebek:
ben her kestırdıgınde bır işimi yapıyorum gunduz zaten uyudugu 15 20 dakıka onunlada ıste gun ıcınde parca parca yemek yapıyorum ortalıgı topluyorum utu falan yapıyorum.aksam esım gelınce yemekten sonra bebıse bakıyor ben butun ıslerımı yapıyorum.hatta gece onları uyutup ış yapmaya devam edıyorum.mesela 2 gun once saat gece 12 de yatırdım kendım 3 e kadar ıs yaptım..yanı anlıcagın ancak bu sekılde herseye vakıt bulabılıyorum
[
deryacım 2 saatte bır cok degılmı ya:1shok:gecen ay ben doktora gıttıgımde bıle bana artık 3 saatte bır emzırmen gerekıyor dedı..hatta 4.aydan sonra 4 saatte bıre cıkıyor..gecelerıde hıc emmıyor uyuyor:ecrin_bebek:
ben her kestırdıgınde bır işimi yapıyorum gunduz zaten uyudugu 15 20 dakıka onunlada ıste gun ıcınde parca parca yemek yapıyorum ortalıgı topluyorum utu falan yapıyorum.aksam esım gelınce yemekten sonra bebıse bakıyor ben butun ıslerımı yapıyorum.hatta gece onları uyutup ış yapmaya devam edıyorum.mesela 2 gun once saat gece 12 de yatırdım kendım 3 e kadar ıs yaptım..yanı anlıcagın ancak bu sekılde herseye vakıt bulabılıyorum
canım bugün oklda ilk gününmüydü?
sen kağıthane tarafında mı öğretmendin?İngilizceci miydin?
canım bugün oklda ilk gününmüydü?
sen kağıthane tarafında mı öğretmendin?İngilizceci ölesiyeeeeeee.........kafamçokkarıştı
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?