Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ev işlerine yardım varda kimse beebkle ilgilenmiyor benden başka...2 saatt bir emiyor zaten yarım saat memede kalıyor....evden dışarı çıkamıyorum artık..eczaneye de gidemiyorum artık...hep ilgi istiyor...hep beni istiyor yanında konuşcaksın...güleceksin..onunla oynayacaksın....o yüzden vakit bulamıyorum ve yorgunum sanırm...gece de bazen saat başımı bile uyanıyor bu aralar....

:1hug:
fatmişko nabır. onur paşa nasıl bende okuldan geldim birde şimdi evdeyiz ipoşla

iyiyiz çok şükür onur uyuyor bende burda takılıyorum sana msn den yazmıştım ama açık değil sanırım nasıl geçti ilk günün ipek ne yapmış sen yokken eziyet etmiş mi babaannesine

canım geçmiş olsun ya şimdi nasıl ateşi inşallah düşmüştür başka bir dr a daha götürseydin tatmin olmadıysan kilosu az diye ek gıda falan kullanmanı tavsiye etti mi dr

bende kilolar için termal sauna şort almayı düşünüyorum kullanan oldu mu hiç aranızda

ben aldım onu iki sene önce ..yaklaşık 4 5 kezgiymişimdir..çok sıkıcı..o tuzları sürüyosun ve baya terletiyo..terleyince o tuzla birlikte tuzda pişmiş gibi oluyosun..ben tahammul edemedim..attımbi kenara..az kullandıgımdan bı faydada göremedim..ama düzenli kullanımda sonuç verir kesinlikle..asıl onla yürüyüş yapabilsem ozaman baya farkeder..

:1hug:

iyiyiz çok şükür onur uyuyor bende burda takılıyorum sana msn den yazmıştım ama açık değil sanırım nasıl geçti ilk günün ipek ne yapmış sen yokken eziyet etmiş mi babaannesine
yok etmemiş zaten 12 ye kadar filan uyuyo 1 dede ben geldim. sabahları pek sıkıntısı olmuyo. okulda iyi geçti

geçmiş olsun canım kültür sonucunuz da temiz çıkar inşAllah :teselli:
aşılar bizde ateş yapmıyor, hiçbir yan etkisi de olmaz diyor dr.lar ama benim bebeğim de aşılardan sonra çok huysuzlanıyor..demek bünyeden bünyeye farklı yan etkiler olabiliyor
fisfisfis

inşallah sonuç verir yoksa doğum yaptığım anki kiloma dönmeme çok az kaldı seninki hangi markaydı canım

[

deryacım 2 saatte bır cok degılmı ya:1shok:gecen ay ben doktora gıttıgımde bıle bana artık 3 saatte bır emzırmen gerekıyor dedı..hatta 4.aydan sonra 4 saatte bıre cıkıyor..gecelerıde hıc emmıyor uyuyor:ecrin_bebek:
ben her kestırdıgınde bır işimi yapıyorum gunduz zaten uyudugu 15 20 dakıka onunlada ıste gun ıcınde parca parca yemek yapıyorum ortalıgı topluyorum utu falan yapıyorum.aksam esım gelınce yemekten sonra bebıse bakıyor ben butun ıslerımı yapıyorum.hatta gece onları uyutup ış yapmaya devam edıyorum.mesela 2 gun once saat gece 12 de yatırdım kendım 3 e kadar ıs yaptım..yanı anlıcagın ancak bu sekılde herseye vakıt bulabılıyorum

slm herkeşlere
napıyonuz herkes iyidir inşallah pamuk şekerlerde iyidir umarım
ya kızlar doyasıya alışveri yapmak istiyom böyle beni bi alışveriş merkezine bıraksalar şöyle bide çok değil 1000 lira para verseler ben o parayla ciciler alsam ne güzel olur:dance:
çok şey istiyom sanırımsırnaşık şey

cok gecmıs olsun canım.aşı bızdede ates yapmıstı gecen sefer yanı 5lı karmada.bende sabaha kadar basında bekledım.38.0 oldu soyduk hemen cırılcıplak yattı o gece oglum...allah korusun bebıslerımızı...

benim şimdiye kadar hiç ateş problemeim olmadı çünkü her aşıdan önce,evden çıkmadan ateş düşürücü fitil atıyorum...

duygucum dr.un bize önerdiği paranox değil paranox-s ..
buzdolabında dursun, nedensiz yere huysuzlanıp ağladığında verirsin yarım fitil, çünkü nedensiz ağladığında büyük ihtimal ağrısı olabilir demişti dr.. ben aşılardan sonra aşırı huysuzlandığında gece uyutmadan yarım fitil koyuyorum işte... kaydirigubbakcemile5

fatmişko nabır. onur paşa nasıl bende okuldan geldim birde şimdi evdeyiz ipoşla
canım bugün oklda ilk gününmüydü?
sen kağıthane tarafında mı öğretmendin?İngilizceci miydin?

Duygu geceleri hiç uyanmıyor mu emmek için?
Ayça da hala en az 3 satte 1 uyanıyor geceleri...
aynen anlattığın tempo bendede var,uykusuz her geceeeeee,yalnız ölesiyeeeeeee.........kafamçokkarıştı

duygucum maaşallah saadece anne sütü veriyormuşun bebişe.Ne yeyip içiyosun yoksa bünyeyle alakalı bişey mi bu.yiyeceklerle ilgiliyse bizede söyle anacım.yine söylüyorum kırkbir kere maaşallah.

Son düzenleme:

canım ben 4. aya kadar 3 saatte bir emziriyordum..ama 3 haftadır falan.....yetmiyor..2 satte bir kendi ciyak ciyak ağlıyor...doktora sordum artık çok hareketli olduğu için ve midesi büyüdüğü için çabuk acıkıyor dedi...ek gıdalara başladığında rahat edersin dedi..ama ona da biraz daha varmış şimdilik....bu arada sizinkilerin gece uykusu düzenli sanıırm benimki son 10 güne kadar 3 ten önce uyumuyordu zaten biliyorsunuz..şimdi de kafasına göre bir erken bir geç yatıyor da ben mahvediyor....

Ateşi düştü şükür şimdi evde babaannesi ilgileniyo ben işteyim ek gıda vermicekmişiz 5 ay bitene kadar anne sütü ve mama takviyesiyle devam dedi.bide benim kız sürekli eli ağzında dişe hazırlık dedi dr. Engellemeyin ağzına soksun elini dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…