- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.361
canım ben 4. aya kadar 3 saatte bir emziriyordum..ama 3 haftadır falan.....yetmiyor..2 satte bir kendi ciyak ciyak ağlıyor...doktora sordum artık çok hareketli olduğu için ve midesi büyüdüğü için çabuk acıkıyor dedi...ek gıdalara başladığında rahat edersin dedi..ama ona da biraz daha varmış şimdilik....bu arada sizinkilerin gece uykusu düzenli sanıırm benimki son 10 güne kadar 3 ten önce uyumuyordu zaten biliyorsunuz..şimdi de kafasına göre bir erken bir geç yatıyor da ben mahvediyor....
Ay ne bilim yaa kafa mı kaldı karıştırdım işte...:uhm:Kız o bendim kağıthanedeki karıştırdın gül.sen okula başaldın mı?
canım ben bebiş uyumakta zorluk çekince gözlerinin üstüne küçük bi mendil kapatıyorum emziğinide veriyorum daha çabuk uykuya dalıyor. uyuyuncada alıyorum mendili sende bi istersen
canım bugün oklda ilk gününmüydü?
sen kağıthane tarafında mı öğretmendin?İngilizceci miydin?
Duygu geceleri hiç uyanmıyor mu emmek için?
Ayça da hala en az 3 satte 1 uyanıyor geceleri...
aynen anlattığın tempo bendede var,uykusuz her geceeeeee,yalnız ölesiyeeeeeee.........kafamçokkarıştı
duygucum maaşallah saadece anne sütü veriyormuşun bebişe.Ne yeyip içiyosun yoksa bünyeyle alakalı bişey mi bu.yiyeceklerle ilgiliyse bizede söyle anacım.yine söylüyorum kırkbir kere maaşallah.
Ateşi düştü şükür şimdi evde babaannesi ilgileniyo ben işteyim ek gıda vermicekmişiz 5 ay bitene kadar anne sütü ve mama takviyesiyle devam dedi.bide benim kız sürekli eli ağzında dişe hazırlık dedi dr. Engellemeyin ağzına soksun elini dedi.
Abooo hele yüzüne bişey deysin benimkinin kudururcanım ben bebiş uyumakta zorluk çekince gözlerinin üstüne küçük bi mendil kapatıyorum emziğinide veriyorum daha çabuk uykuya dalıyor. uyuyuncada alıyorum mendili sende bi istersen
bizimkide ilk zamanlar emziği ağzında uzun süre tumuyordu yada tutamıyordu. ilk zamanlar gece uyuturken yarım saat bir saat kendim tutuyordum ağzında düşmesin diye öylece alıştı gitticanım mendili deneyeyim ama emzil almıyor bizimki...çok denedim hala da her gü deniyorum ama almıyor...bu ara sadece eline alıp damaklarını kaşıyor emzikle :)
amanda küçük bıdık yerim onun sinirinide sinirsiz kalırAbooo hele yüzüne bişey deysin benimkinin kudurur
hiç sevmiyor battaniye,veya yorgan bile yüzüne değse hemen uyanıyor boğulacak gibi oluyor.Değil ki gözünü kapatacam mahveder beniiii
Çok üzgünüm çoook
Ay ne bilim yaa kafa mı kaldı karıştırdım işte...:uhm:
ben 2 ocakta başlayacağım daha hiç rapor da almamıştım mehil sürem 2 sinde bitiyor 1 hafta gidip sonra rapor alacağım
bu okulda yeni başlicam daha kimseyi de tanımıyorum stres sardı valla,daha başlamadan rapor alıyor şuna bak diyecekler ama napim ilk dönemi kaptayım bari...
Sen başladın mı?hangi okuldaydın?
bizimkide ilk zamanlar emziği ağzında uzun süre tumuyordu yada tutamıyordu. ilk zamanlar gece uyuturken yarım saat bir saat kendim tutuyordum ağzında düşmesin diye öylece alıştı gitti
bu arada nuby marka emzikler (nuby doğal form damaklı emzik) var bide onu dene anne göğsüne en yakın emzik diye tanıtım yapıyolar ben ondan kullanıyorum baya iyi
iyi akşamlarrr kızlarrr hepinize....
mervecvim bi kaçgün oğluşla ev işleriyle uğraştım bakamadım yazına şimdi gördüm....cnm sallıyorum valla salıncakta bayılıyo mest oluyo emzirip yatırıyrm uykusu bölünmüyo çok işime yaradı ama başka biyere gidince uyumuyor bu aralar.. fena alıştı... senin küçük hanım nasıl.. bende aşısını vurdurdum geçen şimdi fena değil büşrayı ve seni öptüm..f
sağol canım önerin için ama onu da almıyor..evde 12 tane emzik var :) benimki ağzında ben tutarsam öğürüp kusuyor :)) çok muzur da ....bizi parmağında döndürüyor şimdiden...belki de benimki erken doğum aslan burcu oldu ya ondandır :))) betül nerdesin sen daha iyi bilirsin burçtan mıdır ??
mesela şu saate kadar 2 ltre su ve peynır ekmek 1 bardak sutyedım sadece suan aclıktan bayılmak uzereyımkafamçokkarıştı
ne salıncağı ben de istiyrorum..............
bende kilolar için termal sauna şort almayı düşünüyorum kullanan oldu mu hiç aranızda
canım bence bi memişten 100 çıkartıyosan gayet iyiduygucum maaşallah yaa
yemediğim kalmadı walla ödüm kopuyo sütüm gidecek diye .şubatta işe başlıycam , deniz 5 aylık olacak doktor denizin bünyesi alerjik olduğu için ek gıdalar veya mamalar alerji yapabilir denize o yüzden sadece emzirceksin mümkünse ilk 8 ay diyor ne yapcam bilmiyorum.
tahin pekmez, helva , boza , üzüm suyu , rezene çayı yemediğim şey kalmıyor walla.
dolaba stoklamaya çalışıyorum ama bendeki pompamı bozuk yada gerçekten sütüm mü az bilmiyorum. deniz bütün gece uyuyo yani 12 - 6 arası altıda kalkınca emziriyorum bi gögsümü diğerini sağıyorum max .100 cc anca çıkıyor o da her zaman değil.
betülcüm sende kullanıyosun aynısını benimki de medela elektrikli seninki nasıl çekiyor. denizin emdiği gögsüm her zaman pompa yaptığımdan yumuşak oluyo . ya da şöyle diyim sağdığım gögsümü sağdıktan hemen sonra denize emziriyorum ve doyuyo . anlayamadım ben bu işi makina çekemiyo ama deniz çekebiliyo yada ben sıkınca da süt fışkırıyo ,makina mı bozuk acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?