- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.381
canım bence bi memişten 100 çıkartıyosan gayet iyi
bende gece sağıyorum yaklasık 6 saat emmemiş oluyo birinden 100 diğerinden 70 80 çıkıyoama canım bu yaklaşık 8 saattir emzirmediğim gögsümden çıkıyor.yani sadece sabahları .
gün içinde denemiyorum bile bebişe yetmez sağarsam diye
betüş sen misin o kürdan???
ama canım bu yaklaşık 8 saattir emzirmediğim gögsümden çıkıyor.yani sadece sabahları .
gün içinde denemiyorum bile bebişe yetmez sağarsam diye
bende gece sağıyorum yaklasık 6 saat emmemiş oluyo birinden 100 diğerinden 70 80 çıkıyo
3 saat bekleyip sağıncada öyle çıkıyo değişmiyo
yok be canım ya olsa olsa kurdan kutusu olurum.. :roflol::roflol:
yanı vucudu sauna sortla ınceltıcez de bu tombıs yanaklar ne olacak dedım dı :roflol:
o zaman gerçekten bebeğin emmesi ile makinanın çekmesi arasında bayaa fark oluyor.
çünkü bence bebek 100 cc ile doymaz. mesela ben arada denemek için denize sağıp biberonla veriyorum rahat rahat 150 cc bitiriyor bir keresinde 180 cc yi bile bitirdi. ağlayıp huysuzlanmadığına göre karnı doyuyodur diye düşünüyorum yani emdiği ile doyuyodur .
ama işte işe başlayınca çok zor olacak böyle 70-80 cc çekerek ben ona hayatta süt yetiştiremem
6 saat emzirmedğin göğsünden 100cc çıkıyrsa gayet normmalll endişe etmeee, senin dokotrda ksusra bakma ama seni strese sokmuşş kendini rahat bırak ek gıdaya geçemssin mmaamaaa veririn yaa mamalar anne sütüne yakın üretiliyor.
gözde deniz kaç saat arayla 180 cc içiyor yaaa benimki 2. buçuk saattee bir 90 100 cc ancak içiyormuş
canım ben daha çalışmaya başlamadığım için biberonla vermiyorum normalde.arada dışarı çıkıp anneme falan bırakırsam yada deniz çok huysuzlanıp emmek istemediği zaman oluyo o zaman veriyorum o zamanda ne kadar verirsen içiyo hepsini işte 3 saatte bir emziriyorum normalde.
150 yi falan rahat bitirdiği için korkuyorum bende işe başlayınca yetiremiycem diye
çalıştığın yerde sağabilecekmisin canım birde kaç saat ayrı kalıcaksınız
gözde biz 6 saat ayrı kalıyoruz sabah 7 de emzirip gidiyorum 10 gibi biberonla süt veriyo kayınvaldem 1 dede ben geliyorum meela bugün okulda sağdım 2 memişden 170 çıktı oda yarınki öğünü.
bide ben başlamadan öncede baya sağıp stok yaptım ne olur ne olmaz diye
evet canım çalıştığım yerde sağabileceğim
biraz uzun ayrı kalcaz biz sabah 7 akşam 7tam 12 saat bu da 4 öğün eder .yani en az 500-600 cc çıkartmak lazım hayatta çıkmaz o kadar süt benden o aptal sağma makinasıyla
iyi akşamlarrr kızlarrr hepinize....
mervecvim bi kaçgün oğluşla ev işleriyle uğraştım bakamadım yazına şimdi gördüm....cnm sallıyorum valla salıncakta bayılıyo mest oluyo emzirip yatırıyrm uykusu bölünmüyo çok işime yaradı ama başka biyere gidince uyumuyor bu aralar.. fena alıştı... senin küçük hanım nasıl.. bende aşısını vurdurdum geçen şimdi fena değil büşrayı ve seni öptüm..f
ya kızlar bende paranox yok bendekı panalgıne fıtıl..onunda cok mecbur kalırsan yarısını kullan demıstı doktor aynı sabun gıbı..ama bılmıyorum cokmu ıtmek lazımdı benmı beceremedım..bende alayım paranox barı evde bulunsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?