Doğum yapmış olan anneler buraya....

ama canım bu yaklaşık 8 saattir emzirmediğim gögsümden çıkıyor.yani sadece sabahları .
gün içinde denemiyorum bile bebişe yetmez sağarsam diye
bende gece sağıyorum yaklasık 6 saat emmemiş oluyo birinden 100 diğerinden 70 80 çıkıyo
3 saat bekleyip sağıncada öyle çıkıyo değişmiyo

ama canım bu yaklaşık 8 saattir emzirmediğim gögsümden çıkıyor.yani sadece sabahları .
gün içinde denemiyorum bile bebişe yetmez sağarsam diye

6 saat emzirmedğin göğsünden 100cc çıkıyrsa gayet normmalll endişe etmeee, senin dokotrda ksusra bakma ama seni strese sokmuşş kendini rahat bırak ek gıdaya geçemssin mmaamaaa veririn yaa mamalar anne sütüne yakın üretiliyor.

bende gece sağıyorum yaklasık 6 saat emmemiş oluyo birinden 100 diğerinden 70 80 çıkıyo
3 saat bekleyip sağıncada öyle çıkıyo değişmiyo

o zaman gerçekten bebeğin emmesi ile makinanın çekmesi arasında bayaa fark oluyor.
çünkü bence bebek 100 cc ile doymaz. mesela ben arada denemek için denize sağıp biberonla veriyorum rahat rahat 150 cc bitiriyor bir keresinde 180 cc yi bile bitirdi. ağlayıp huysuzlanmadığına göre karnı doyuyodur diye düşünüyorum yani emdiği ile doyuyodur .
ama işte işe başlayınca çok zor olacak böyle 70-80 cc çekerek ben ona hayatta süt yetiştiremem

yok be canım ya olsa olsa kurdan kutusu olurum.. :roflol::roflol:
yanı vucudu sauna sortla ınceltıcez de bu tombıs yanaklar ne olacak dedım dı :roflol:

hay allahım yaaa çok güldüm yaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol: çok doğru benim yanaklar tombul tombullllldelikafadulden

allah kolaylık verir canım korkma şimdiden geceleri sağ ben öyle yapıyorum
bu arada bebişlerin mideleri ay ve kilo itibariyle 200 ml ye kadar alabiliyomuş bizim doktor söylediydi

off ne bilim canım yaa alerji yapar dio korkutuyo beni
bizim canavarda gerçekten çok alerjik penye yelek almıştım önü çıtçıtlı çıtçıtlar metal .
en üstteki çıtçıtlar yatarken falan yanağına değmiş yanağının 2 yanıda çıtçıtların değdiği yerler kıpkırmızı pütür pütür olmuş 1 gecede
sabah kalktım yeleğin en üst çıtçıtlarının olduğu yerlerini kestim makasla :)

gözde deniz kaç saat arayla 180 cc içiyor yaaa benimki 2. buçuk saattee bir 90 100 cc ancak içiyormuş

canım ben daha çalışmaya başlamadığım için biberonla vermiyorum normalde.arada dışarı çıkıp anneme falan bırakırsam yada deniz çok huysuzlanıp emmek istemediği zaman oluyo o zaman veriyorum o zamanda ne kadar verirsen içiyo hepsini işte 3 saatte bir emziriyorum normalde.
150 yi falan rahat bitirdiği için korkuyorum bende işe başlayınca yetiremiycem diye

çalıştığın yerde sağabilecekmisin canım birde kaç saat ayrı kalıcaksınız

gözde biz 6 saat ayrı kalıyoruz sabah 7 de emzirip gidiyorum 10 gibi biberonla süt veriyo kayınvaldem 1 dede ben geliyorum meela bugün okulda sağdım 2 memişden 170 çıktı oda yarınki öğünü.
bide ben başlamadan öncede baya sağıp stok yaptım ne olur ne olmaz diye

çalıştığın yerde sağabilecekmisin canım birde kaç saat ayrı kalıcaksınız

evet canım çalıştığım yerde sağabileceğim
biraz uzun ayrı kalcaz biz sabah 7 akşam 7 tam 12 saat bu da 4 öğün eder .yani en az 500-600 cc çıkartmak lazım hayatta çıkmaz o kadar süt benden o aptal sağma makinasıyla

sen şanslıymışın canım sensiz sadece 1 öğün geçiriyor o sağdığında ona yetiyo tabi.
bende şimdiden stoklamaya başladım 130-140 cc lik torbalayıp atıyorum buzluğa daha 10 torbam falan var 12 şubata kadar biriktirmeye devam :) yoksa yawru aç kalcak

çıkar çıkar hiç merak etme iş yerinde 2 göğsünüde sağacaksın 2 göğüten en az 150 sağsan bile 4 sağmada 600 eder. daha bile fazla sağarsın inşallah

salihacım sağol canım ..yazını gördüm ama yazamadım büşra hanım kaka yapıp her tarafını batırdı delikafadulden götürdüm yıkadım, şimdi uyudu küçük hanım ..
geçmiş olsun aşınızı da olmuşsunuz.. ohh değmeyin küçük beyin keyfine..ne güzel de kurulup uyuyordur salıncağında..her eve bi tane lazım öyle bi salıncak gel diyorum bize de kur bi salıncak yaw hihoyyyt
bu arada takvimin süper olmuş, bebişlerle yeni yıla giriyoruz ne güzel ..Allahım nice nice yeni senelere girmeyi nasip eder inşAllah..
ben de melih buğra ile seni öpüyorum canım Şeniz

Yemek yiyorsunuz heralde???
benim kızım akşam oldu ya yine huysuzlanıyor
hadi bakalım bayıltana kadar işimiz var babasına sattım ama o da sıkılmak üzere.

iyi akşamlar arkadaşlarr
Serkan boranın huzursuzluuğu düne oranla iyi,yarın eşim geliyor haftaya da sünnetimizi hallederiz inşallah.

Duygucum Mervecimm fitili boydan yarısını kesiyorsunuz değil mi? birde ben fitili yapar yapmaz 2 tarfatan totosunu sıkıştırıyorum hemen çıkarmasın diye makatının ağzı kapanıyor bilmem anlatabildim mi?

Geçen yıl bu zamanlar henüz hamile olduğumuzu bile bilmiyorduk
hatta ben yılbaşı gecesi saat 12 de gelecek yılbaşına kucağımda bebeğimle girmeyi dilemiştim
Allaha şükür dileğim kabul oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…