Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım biz sabah 7 akşam 7 ayrıyız ben 400 450 cc arası bırakıyorum, sabah 7 de emziryorum 7 30 gib evden çıkıyorum öğlen 12 13 arası sağıyorum 100 cc sonra akşam 4-5 gibi sağıyoorum 200 cc sonra akşam bir 7-8 gibi sağıyorum 100 cc diğer göğsümle egeyi emziriyorum yada sabah sağıyorum 6 gibi yani toplam 400 450 arası bırakıyorum. bunlar tabi ortalama kayınvalidem bazen 1 bazen 2 biberon 90 cc mama veriyor. elimizden geleni yapıcaz artık geceleri mutlaka emzzirrr emzirmezsen sütünün kesilme ihtimali var ben o yüzden ege mık mık etse bile hemen alıp emziriyorum:lepi:

edacım boranın bugün daha iyi olmasına çok sevindim..evet canım fitili ikiye bölüp veriyorum ..
bundan sonra ben de kapatayım kaçamasın fitil delikafadulden

gülcüm ben geçen yıl bu zamanlar biliyordum günüm geçer geçmez test yapmıştım heyecanla çünkü hihoyyyt ama ramazan da çok dua etmiştim ben de..Allah dualarımızı kabul etmiş ne mutlu bizlere.. :hooray: tüm evlat isteyenlerin de dualarını kabul eder inşAllah..:Saruboceq: :Saruboceq:

ama benim içime doğmuştu yaw o yüzden biliyordum taa aralık ayından kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hım doğru ya sat 16 aralıktı doğru yaa kaydirigubbakcemile5 ben de 16 ocakta test yapmıştım silik çıkmıştı..heyy gidi günler hey

heh şöylee benim de sat 10 aralıktı 10 ocakta test yapmıştımm vay beee 10 aralık hiç unutmicam heralde:roflol:

bende 02 ocakta öğrendimm kan testiyle....
09 Ocakta da kesemizi gördük
29.Ocakta da kal atışımızzzııı
05.Nisanda da cinsiyetimiziiiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

mommy aklıma ne geldiiii
ilk öğrendiğimizde benim nickim sonerimdi bilmem hatırladın mı?
hatta gebelik bölümüne açmıştık konuyu sonra bizi buraya kovdularrr:dilcikar::dilcikar:
bende sinirlenip 1-2 ay girmemiştim siteye:roflol:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bende 02 ocakta öğrendimm kan testiyle....
09 Ocakta da kesemizi gördük
29.Ocakta da kal atışımızzzııı
05.Nisanda da cinsiyetimiziiiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ben bunların hiçbirini hatırlamıyorum ya
tek hatırladığım sat galiba bi de test yaptığım gün kaydirigubbakcemile3
gerçi satı da yanlış hatırladım o da ayrı :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese iyi akşamlar.eski günleri yad ediyosunuz gördüğüm kadarıyla.seneye bu zamanlarda ilk yaşadığımız zorlukları anıcaz inşallah.zorda olsa bidaha yaşayamayacağımız günler.allah bebeklerimizede,bizede sağlık,mutluluk,huzur versinde herşey geçiyo.ya kızlar hepiniz aşınızı oldunuz ama,bizim sağlık ocağı pnömokog aşısına 20 ocağa gün verdi.biz ozaman olcaz.çokmu geç sizce.

aaa hatırladım kız valla sen Sonerimmiydiin Soner kociş heralde

ay evet ne güzel konu açmıştık ben sevinçle nereye açacağımı bilememiştimhihoyyyt
ilk gelenler seyra,kumralım,sarı kanarya,sonerim,
ay ne güzel hala geliyor aynı kişiler kız sen de en eskilerdenmişsiiiin...

Asprin sağ. oc. sorsaydın ya canım o zamana 4 aylık olacağız geç olurmu diye ama olmaz heralde 6 aydan küçük bebelerde başlanıyor diye biliyorum ben...

ahh ahh o pnömökok 120ytl girdi bize özelde yaptırdık.

canım bizde olmadık bize günde vermediler olmazsa özelde yaptırcaz

ben bunların hiçbirini hatırlamıyorum ya
tek hatırladığım sat galiba bi de test yaptığım gün kaydirigubbakcemile3
gerçi satı da yanlış hatırladım o da ayrı :)))

Bende tam olarak hepsini aklımda tutamıyorum cep tel. kopya çektimmkaydirigubbakcemile3

evettt goooncamınnnn ismiiigamyoncuiremsu
yaa bende eskilerdenimmm ama çaktırmadımm:roflol::roflol:

ben bunları sonradan hatırlamak için bir ajanda tutmuştum tüm hamileliğime ait detaylar ve duygularım orda yazıyor çok düzenli değil çala kalem yazılmış ama olsun yine de ilerde kızıma okutabilirm

aspirinn bizde yaptırmadık canımm 3. ayın sonlarına doğru gelin demişlerdi bize..

ben bunları sonradan hatırlamak için bir ajanda tutmuştum tüm hamileliğime ait detaylar ve duygularım orda yazıyor çok düzenli değil çala kalem yazılmış ama olsun yine de ilerde kızıma okutabilirm

bende önemli tarihleri tel.a kayıt ettim unutmayayım diye, oradan da bebeğimin ilk günlüğü diye bir hatıra defteri almıştı dedesii,oraya geçirdim her şey ayarlamışlarr boşluklar var sen dolduruyorsunn ilk hastaneye gelen ziyaretçilerinden illk kaşık maması ne zaman yediğine dair ayrıntılarlaa doluuu , doldur doldurabilrsennn:1rolleyes::1rolleyes:

kızlar googleye cerrahi sünnet yazın foto galerisi çıkacak işlem yapılırken resimlerini çekmişler çokk kötü oldumm (hassas olanlar bakmasın tabiii)
bundan kaçış yok eninde sonunda yaptıracağız ama ben korkuyorum ağrısı çok olur mu acabsenağlamasenağlama

Geçen yıl bu zamanlar henüz hamile olduğumuzu bile bilmiyorduk
hatta ben yılbaşı gecesi saat 12 de gelecek yılbaşına kucağımda bebeğimle girmeyi dilemiştim
Allaha şükür dileğim kabul oldu.

bende yenı yılda bır bebegım olmasını dılemıstım:CüvCüv:cok sukur...ama benım reglılerım cok duzensız oldugu ıcın hamıle oldugumu tahmın edememıstım.4subatta doktora gıtmıstım neyım var dıye ve hamıle oldugumu ogrenmıstımhihoyyyt

bende tuttum butun hamıslıgım boyunca doktora gıttıgım tarıhlerı oglumun boyunu kılosunu hepsını..ılerde kendısıne verıcem ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…