- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.401
evet canım çalıştığım yerde sağabileceğim
biraz uzun ayrı kalcaz biz sabah 7 akşam 7tam 12 saat bu da 4 öğün eder .yani en az 500-600 cc çıkartmak lazım hayatta çıkmaz o kadar süt benden o aptal sağma makinasıyla
iyi akşamlar arkadaşlarr
Serkan boranın huzursuzluuğu düne oranla iyi,yarın eşim geliyor haftaya da sünnetimizi hallederiz inşallah.
Duygucum Mervecimm fitili boydan yarısını kesiyorsunuz değil mi? birde ben fitili yapar yapmaz 2 tarfatan totosunu sıkıştırıyorum hemen çıkarmasın diye makatının ağzı kapanıyor bilmem anlatabildim mi?
yok be merve ocakta TEST yapmışsındır sat aralıktı hepimizin çünkü.
hım doğru ya sat 16 aralıktı doğru yaa kaydirigubbakcemile5 ben de 16 ocakta test yapmıştım silik çıkmıştı..heyy gidi günler hey
bende 02 ocakta öğrendimm kan testiyle....
09 Ocakta da kesemizi gördük
29.Ocakta da kal atışımızzzııı
05.Nisanda da cinsiyetimiziiiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
mommy aklıma ne geldiiii
ilk öğrendiğimizde benim nickim sonerimdi bilmem hatırladın mı?
hatta gebelik bölümüne açmıştık konuyu sonra bizi buraya kovdularrr:dilcikar::dilcikar:
bende sinirlenip 1-2 ay girmemiştim siteye:roflol:kaydirigubbakcemile3
canım bizde olmadık bize günde vermediler olmazsa özelde yaptırcazherkese iyi akşamlar.eski günleri yad ediyosunuz gördüğüm kadarıyla.seneye bu zamanlarda ilk yaşadığımız zorlukları anıcaz inşallah.zorda olsa bidaha yaşayamayacağımız günler.allah bebeklerimizede,bizede sağlık,mutluluk,huzur versinde herşey geçiyo.ya kızlar hepiniz aşınızı oldunuz ama,bizim sağlık ocağı pnömokog aşısına 20 ocağa gün verdi.biz ozaman olcaz.çokmu geç sizce.
ben bunların hiçbirini hatırlamıyorum ya
tek hatırladığım sat galiba bi de test yaptığım gün kaydirigubbakcemile3
gerçi satı da yanlış hatırladım o da ayrı :)))
aaa hatırladım kız valla sen Sonerimmiydiin Soner kociş heralde
ay evet ne güzel konu açmıştık ben sevinçle nereye açacağımı bilememiştimhihoyyyt
ilk gelenler seyra,kumralım,sarı kanarya,sonerim,
ay ne güzel hala geliyor aynı kişiler kız sen de en eskilerdenmişsiiiin...
ben bunları sonradan hatırlamak için bir ajanda tutmuştum tüm hamileliğime ait detaylar ve duygularım orda yazıyor çok düzenli değil çala kalem yazılmış ama olsun yine de ilerde kızıma okutabilirm
hım doğru ya sat 16 aralıktı doğru yaa kaydirigubbakcemile5 ben de 16 ocakta test yapmıştım silik çıkmıştı..heyy gidi günler hey
Geçen yıl bu zamanlar henüz hamile olduğumuzu bile bilmiyorduk
hatta ben yılbaşı gecesi saat 12 de gelecek yılbaşına kucağımda bebeğimle girmeyi dilemiştim
Allaha şükür dileğim kabul oldu.
ben bunları sonradan hatırlamak için bir ajanda tutmuştum tüm hamileliğime ait detaylar ve duygularım orda yazıyor çok düzenli değil çala kalem yazılmış ama olsun yine de ilerde kızıma okutabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?