- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.421
inşallah sonuç verir yoksa doğum yaptığım anki kiloma dönmeme çok az kaldı seninki hangi markaydı canım
edacmı baktım şimdi hiç böyle ayrıntılı sünnet görmemiştim ii oldu canım üzülme bak kocalarımız olmuş şimdi sıra bebelerde eninde snunda olacalar kaöış yok malesef
sağol canım önerin için ama onu da almıyor..evde 12 tane emzik var :) benimki ağzında ben tutarsam öğürüp kusuyor :)) çok muzur da ....bizi parmağında döndürüyor şimdiden...belki de benimki erken doğum aslan burcu oldu ya ondandır :))) betül nerdesin sen daha iyi bilirsin burçtan mıdır ??
bızde aynen esım ben oglum ılk yılbasımızı kutluyacagız:)sadece guzel bır sofra kurucaz..ogun kırmızı yada beyaz sarap ıcmeyı dusunuyorum..sutumu depolamıstım zaten.aksam 8den sonra egecık bıberondan ıcmeye devam edıcek:)
oofoof şarapmııkaç saatde etkisi geçiyo acep..dr a sorim bakim..72 saat diye biliyorum alkolü..ama 10 12 saatden sonra bişi olmaz emzirirsem sanırım..bende dr da ok derse oyle yapayım..ama eşim izin vermeyebilirmi acaba..son derece künt bir insan oldugu için özel günmüş anlamaz..hele güzel bir şişe şarap alıyım da eşimle mum ışığında içelim felan aklına gelmez..gerçi benide bir iki kadeh kesmez:içelim:
oofoof şarapmııkaç saatde etkisi geçiyo acep..dr a sorim bakim..72 saat diye biliyorum alkolü..ama 10 12 saatden sonra bişi olmaz emzirirsem sanırım..bende dr da ok derse oyle yapayım..ama eşim izin vermeyebilirmi acaba..son derece künt bir insan oldugu için özel günmüş anlamaz..hele güzel bir şişe şarap alıyım da eşimle mum ışığında içelim felan aklına gelmez..gerçi benide bir iki kadeh kesmez:içelim:
benimki de bayıldı sonunda ohh
yaa ben saat 9 da uyutma çalışmalarına başlıyorum ama mücadelemiz saat 11e kadar sürüyor.
siz sallayınca hemen bayılıyor mu minikler?Nasıl uyutuyorsunuz?Bayıltma yöntemleriniz nelerdir?
buyrun,her soru 10 puandır,istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz,başarılar.
kızlar googleye cerrahi sünnet yazın foto galerisi çıkacak işlem yapılırken resimlerini çekmişler çokk kötü oldumm (hassas olanlar bakmasın tabiii)
bundan kaçış yok eninde sonunda yaptıracağız ama ben korkuyorum ağrısı çok olur mu acabsenağlamasenağlama
Geçen yıl bu zamanlar henüz hamile olduğumuzu bile bilmiyorduk
hatta ben yılbaşı gecesi saat 12 de gelecek yılbaşına kucağımda bebeğimle girmeyi dilemiştim
Allaha şükür dileğim kabul oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?