Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacmı baktım şimdi hiç böyle ayrıntılı sünnet görmemiştim ii oldu canım üzülme bak kocalarımız olmuş şimdi sıra bebelerde eninde snunda olacalar kaöış yok malesef

inşallah sonuç verir yoksa doğum yaptığım anki kiloma dönmeme çok az kaldı seninki hangi markaydı canım

iyi maşallah..sen bizden öncesin gerçi ama yinede iyi vermişsin 1 seneden önce eski halıne dönemezsin diyen çok da çevrede..markasını hatırlamıyorum o dönem tv de reklamı vardı telefonla aldım..iri parçalı tuzu var..hakkaten katlanması bana göre zor ama işe yaricağı kesin..bu gibi şeylerde markanında pek önemi yok sanırım çünki olay ısı ve o tuz yağları parçalamaya yardımcı..bide bol su içtinmi tam olur..

babası Ayça'yı bayıltmaya çalışıyor ama ı ıh ben de kızımı 3 ayda biraz tanıdıysam onda şu anda uyuyacak göz yokk...

yılbaşında ne yapıyorsunuz kızlar?Biz çekirdek aile hergünkü gibi evdeyiz :çok üzgünüm:özel ne yapılabilir ki acep??
:uhm::sm_confused:

edacmı baktım şimdi hiç böyle ayrıntılı sünnet görmemiştim ii oldu canım üzülme bak kocalarımız olmuş şimdi sıra bebelerde eninde snunda olacalar kaöış yok malesef

haklısınnn canım ama sünnet olacağı dakikalar nasıl soğuk kanlı olabileceğim acaba onu düşünüyorum şimdi hastane araştırıyorumm,İnşallahh kolayca atlatırızz

bızde aynen esım ben oglum ılk yılbasımızı kutluyacagız:)sadece guzel bır sofra kurucaz..ogun kırmızı yada beyaz sarap ıcmeyı dusunuyorum..sutumu depolamıstım zaten.aksam 8den sonra egecık bıberondan ıcmeye devam edıcek:)

nacizane bende fala inanırım falsız kalmamsengözlerimebaksanab bildiğime göre aslan burcu yavrular oyuncu yani doğuştan artizz oluyolarsositosositoayriyetten aslan burcu öfkesi ilede tanınıyo....parlak ve gösterişli objelere en düşkün olan onlarmış....kalp ve damarlar aslanın hassas yerleri..yükselenide aslansa saçlarınında yeleye benzemesi olası ilerde..

oofoof şarapmııkaç saatde etkisi geçiyo acep..dr a sorim bakim..72 saat diye biliyorum alkolü..ama 10 12 saatden sonra bişi olmaz emzirirsem sanırım..bende dr da ok derse oyle yapayım..ama eşim izin vermeyebilirmi acaba..son derece künt bir insan oldugu için özel günmüş anlamaz..hele güzel bir şişe şarap alıyım da eşimle mum ışığında içelim felan aklına gelmez..gerçi benide bir iki kadeh kesmez:içelim:

bende bunu dusunuyorum canım ya..yıne doktoruma danısıcam tabıkı ama 72 saat oldugunu zannetmıyorum oyleyse bende ıcemem:a015:

Kızlar konu şarap mış.. Tam da üstüne geldi.. biz kocişle bu akşam yemekte birer kadeh içtik... Ben malum süt veremediğim için eski günlere çok çabuk döndüm..
Sizin için de içmişim kabul edin arkadaşlar... :içelim:

Bu yılbaşında bizde çekürdek aile olarak takılıcaz... Bizim oğlan 10 dedim mi uyuyor normalde inşallah o akşamda öyle yapar da biz de romantikkk takılırız.. Şeniz:içelim:

Senin eşin din bilgisi öğretmeniydi yanlış hatırlamıyorsam dimi?
yanlış anlamazsan bişiy soracam canım siz birbirinizi nasıl buldunuz yaa??
burdan tanıdığım kadarıyla çok farklı bir kişiliğinvar,eşinle de farklısınız sanki
ama zıt kutuplar birbirini çekermiş siz de hep çekin birbirinizi uzaklaşmayın inşallah...

benimki de bayıldı sonunda ohh
yaa ben saat 9 da uyutma çalışmalarına başlıyorum ama mücadelemiz saat 11e kadar sürüyor.
siz sallayınca hemen bayılıyor mu minikler?Nasıl uyutuyorsunuz?Bayıltma yöntemleriniz nelerdir?

buyrun,her soru 10 puandır,istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz,başarılar.

Gül canım benim yönetemim Kolik Cd si... akşam 10 da yatak odasına gçiyoruz Bora bey ile.. Önce altı temizleniyor sonra pijama giyiliyor.. Yatağına bırakılıyor.. emziği de ağzına sonra laptop ile başında bence iğrenç ama onda nasıl etki yapıyorsa uyuduğu bir müzikle sızıyor... Önceleri mıkırdanıyorr ama yarım saatte uykuya dalıyor..
inşallah bozulmaz bu düzen de böyle gider
:Saruboceq:

selam kızlarrrr ben çok fenayımmm kızım akşam üstü öksürmekten helak oldu hastaneye acile gittik hemen ciğerleri dinledi bişey yok balgam yokk idrar temiz son çare reflüden dolayı ciğerlerde bişey varmı bazen ciğerde bir delik olurmuş bebeklerde ondan böle olabiliyor dedi dr röntgende çekildi istemeye istemeye çektirdim minicik bebeğe nasıl çekilir dedim ama mecbur dedi dr bizim dr değildi üstelik evin yanındaki bir hastaneye götürdüm çok iyi doktor diyorlar artık orasını bilemem ama kızım bronşit gibiydi hırıl hırıl nefes alıyor ciğerden öksürüyor nefes almakta güçlük çekiyordu ve nöbet gibi gelip gelip gidiyordu bu öksürükler ama yemekten sonra genelde oluyor akşamdan beri yemekte yemiyor pek lokma lokma yiyor ağlıyor ardından neyse röntgende temiz çıktı ama dr dedi ki size reflü dendi madem sintigraf neden çekilmedi:uhm:CADIARZU birtakım ilaçlar da yazmış dr beni kızla eve getirdi kociş idrar torbası takılıydı eve geldik yemediği içinde idrarını yapması uzun sürdü neyseki su içirdim mamayı ara ara verdim yaptı kociş götürdü hemen hastaneye idrarı ve sonucunu alıp ilaçlarıda yazdırıp getirmiş şimdi kız durmuyor babası kucağında dolaştırıyor şuan nefes alması normal ama yemekyiyince nolur gene bilemiyorumm ama şu sintigraf olayı zor bişeymiş sanırım damar yolundan girilecek dedi bu dr ALLAH yardımcımız olsun offf yarın kendi doktorumuza gidicem bööle bööle dicem ne yapıcaz böle bişii varmı yapılması gerekiyorsa nasıl olcak diye sorcam öksürme kötü çünki önceki gibi hafif değill çünkii inşallah kötü bişii yokturr korkuyorum yaa

seda senin bebiştemi vardı reflüü sen gaviskondan başka bişii kullanıyormusun bu dr yazmış 4 ilaç kociş nöbetçi eczane bulamamış burda yakında yarın alalım dedi ilaçları ama okuduğum kadarı ile gaviskon var içinde gerisi anlaşılmıyor

dua edin kızlar emi noluurrr bebişler hastalanınca çok kötü oluyor yaa moralim çok bozukkk

biz geçen hafta yaptırdık canım, iyileşmek üzere neredeyse. ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi, çünkü daha hareketlenince ayakları falan değer, yüzüstü döner zor olur. lokal anesteziyle yapıldı bizimki, iğneyi yaptıklarında ağladı çok. sonra sünnet yapılırken ağlamıyo tabi. sünnet bittikten sonra fitil veriyorlar. ama fitilin ve anestezinin etkisi geçince çok ağladı hemen calpol verdik kesti ağrısını şükür. bi daha da ağlamadı hiç. 4 gün antibiyotik de veriyosun. bilgi vermek istedim, çünkğ ben de çok korkuyodum, oldu bitti çok şükür sorunsuzca

günaydın kızlar günaydın dedim saat 5 e çeyrek var artık sabah oldu sayılır ben hala ayaktayım kızlarr kızımı kontrol ediyorum ikidebiruyuyamıyorum ya nefes alamazsa diye korkuyorum ALLAH KORUSUN az sonra emzirmeyi denicem içerse tabii ama sonrasından korkuyorum gene öksürük nöbeti tutarsa diye inşallah olmazz sabah olsunda çabucak dr gidicez gene kendi doktorumuza şu sintigrafi kafama takılıyor acep bizim dr da isteyecekmii

Geçen yıl bu zamanlar henüz hamile olduğumuzu bile bilmiyorduk
hatta ben yılbaşı gecesi saat 12 de gelecek yılbaşına kucağımda bebeğimle girmeyi dilemiştim
Allaha şükür dileğim kabul oldu.

ben bu zamanlar tamda bugün aşılama iğnelerine başlamıştımmm ama ümitsizdim allaha şükür rabbim meleğimi gönderdi bana

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
papatyam sıkma canını önce sen üzme kendini ki bebeğe yansımasın...Allahım inşallah yardımcınız olur inşallah bi sorun çıkmaz...benim bebişimde öksürüyo bende bugün tekrar dr.a götürücem 20 gün oldu belki hala geçmedi öksürüğü...bizimkine de ciğerlerind ebişi yok dediler ama seni de okuyunca tekrar götüreyim diorum bakalım..Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın onlara sağlıklı ömürler versin inşallah...

Gunaydınlarr..

Derya
yazını yenı gordum o da umut un alıntısından :)..
Aslan bebekleri bıraz zorlu olur :) Sebebi emir almaktan hoşlanmazlar yonetılmeye gelemezler senın ıstedıgını değil kendı ıstediğini yapar.. cabuk parlar cabuk sonerler.. sabırsızlardır.. acelecilerdir.. yapıları guclu olur.. hastalıkları cabuk atlatırlar.. enerjileri yuksektır, eğlenceyi cok severler.. doğuştan oyuncu ruhları vardır umut un da dediği gıbı artist doğarlar :).. Liderlik ruhu tasırlar. Asi olabılırler, genelde okul yıllarında ve ozellıkle ergenlık donemlerınde diğerlerıne göre bıraz daha asi olma olasılıkları vardır..

Bu saydıgım ozellıkler yetıskınler ıcınde gecerlıdır.. Ve tüm ateş grubu burclarında aynıdır.. Koç, Aslan, Yay.. gibi.. ama doğuştan artist dogma ozellıgı sadece aslana aıttır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…