- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.441
Gunaydınlarr..
Derya yazını yenı gordum o da umut un alıntısından :)..
Aslan bebekleri bıraz zorlu olur :) Sebebi emir almaktan hoşlanmazlar yonetılmeye gelemezler senın ıstedıgını değil kendı ıstediğini yapar.. cabuk parlar cabuk sonerler.. sabırsızlardır.. acelecilerdir.. yapıları guclu olur.. hastalıkları cabuk atlatırlar.. enerjileri yuksektır, eğlenceyi cok severler.. doğuştan oyuncu ruhları vardır umut un da dediği gıbı artist doğarlar :).. Liderlik ruhu tasırlar. Asi olabılırler, genelde okul yıllarında ve ozellıkle ergenlık donemlerınde diğerlerıne göre bıraz daha asi olma olasılıkları vardır..
Bu saydıgım ozellıkler yetıskınler ıcınde gecerlıdır.. Ve tüm ateş grubu burclarında aynıdır.. Koç, Aslan, Yay.. gibi.. ama doğuştan artist dogma ozellıgı sadece aslana aıttır :)
selam kızlarrrr ben çok fenayımmm kızım akşam üstü öksürmekten helak oldu hastaneye acile gittik hemen ciğerleri dinledi bişey yok balgam yokk idrar temiz son çare reflüden dolayı ciğerlerde bişey varmı bazen ciğerde bir delik olurmuş bebeklerde ondan böle olabiliyor dedi dr röntgende çekildi istemeye istemeye çektirdim minicik bebeğe nasıl çekilir dedim ama mecbur dedi dr bizim dr değildi üstelik evin yanındaki bir hastaneye götürdüm çok iyi doktor diyorlar artık orasını bilemem ama kızım bronşit gibiydi hırıl hırıl nefes alıyor ciğerden öksürüyor nefes almakta güçlük çekiyordu ve nöbet gibi gelip gelip gidiyordu bu öksürükler ama yemekten sonra genelde oluyor akşamdan beri yemekte yemiyor pek lokma lokma yiyor ağlıyor ardından neyse röntgende temiz çıktı ama dr dedi ki size reflü dendi madem sintigraf neden çekilmedi:uhm:CADIARZU birtakım ilaçlar da yazmış dr beni kızla eve getirdi kociş idrar torbası takılıydı eve geldik yemediği içinde idrarını yapması uzun sürdü neyseki su içirdim mamayı ara ara verdim yaptı kociş götürdü hemen hastaneye idrarı ve sonucunu alıp ilaçlarıda yazdırıp getirmiş şimdi kız durmuyor babası kucağında dolaştırıyor şuan nefes alması normal ama yemekyiyince nolur gene bilemiyorumm ama şu sintigraf olayı zor bişeymiş sanırım damar yolundan girilecek dedi bu dr ALLAH yardımcımız olsun offf yarın kendi doktorumuza gidicem bööle bööle dicem ne yapıcaz böle bişii varmı yapılması gerekiyorsa nasıl olcak diye sorcam öksürme kötü çünki önceki gibi hafif değill çünkii inşallah kötü bişii yokturr korkuyorum yaa
seda senin bebiştemi vardı reflüü sen gaviskondan başka bişii kullanıyormusun bu dr yazmış 4 ilaç kociş nöbetçi eczane bulamamış burda yakında yarın alalım dedi ilaçları ama okuduğum kadarı ile gaviskon var içinde gerisi anlaşılmıyor
dua edin kızlar emi noluurrr bebişler hastalanınca çok kötü oluyor yaa moralim çok bozukkk
selam kızlarrrr ben çok fenayımmm kızım akşam üstü öksürmekten helak oldu hastaneye acile gittik hemen ciğerleri dinledi bişey yok balgam yokk idrar temiz son çare reflüden dolayı ciğerlerde bişey varmı bazen ciğerde bir delik olurmuş bebeklerde ondan böle olabiliyor dedi dr röntgende çekildi istemeye istemeye çektirdim minicik bebeğe nasıl çekilir dedim ama mecbur dedi dr bizim dr değildi üstelik evin yanındaki bir hastaneye götürdüm çok iyi doktor diyorlar artık orasını bilemem ama kızım bronşit gibiydi hırıl hırıl nefes alıyor ciğerden öksürüyor nefes almakta güçlük çekiyordu ve nöbet gibi gelip gelip gidiyordu bu öksürükler ama yemekten sonra genelde oluyor akşamdan beri yemekte yemiyor pek lokma lokma yiyor ağlıyor ardından neyse röntgende temiz çıktı ama dr dedi ki size reflü dendi madem sintigraf neden çekilmedi:uhm:CADIARZU birtakım ilaçlar da yazmış dr beni kızla eve getirdi kociş idrar torbası takılıydı eve geldik yemediği içinde idrarını yapması uzun sürdü neyseki su içirdim mamayı ara ara verdim yaptı kociş götürdü hemen hastaneye idrarı ve sonucunu alıp ilaçlarıda yazdırıp getirmiş şimdi kız durmuyor babası kucağında dolaştırıyor şuan nefes alması normal ama yemekyiyince nolur gene bilemiyorumm ama şu sintigraf olayı zor bişeymiş sanırım damar yolundan girilecek dedi bu dr ALLAH yardımcımız olsun offf yarın kendi doktorumuza gidicem bööle bööle dicem ne yapıcaz böle bişii varmı yapılması gerekiyorsa nasıl olcak diye sorcam öksürme kötü çünki önceki gibi hafif değill çünkii inşallah kötü bişii yokturr korkuyorum yaa
seda senin bebiştemi vardı reflüü sen gaviskondan başka bişii kullanıyormusun bu dr yazmış 4 ilaç kociş nöbetçi eczane bulamamış burda yakında yarın alalım dedi ilaçları ama okuduğum kadarı ile gaviskon var içinde gerisi anlaşılmıyor
dua edin kızlar emi noluurrr bebişler hastalanınca çok kötü oluyor yaa moralim çok bozukkk
Senin eşin din bilgisi öğretmeniydi yanlış hatırlamıyorsam dimi?
yanlış anlamazsan bişiy soracam canım siz birbirinizi nasıl buldunuz yaa??
burdan tanıdığım kadarıyla çok farklı bir kişiliğinvar,eşinle de farklısınız sanki
ama zıt kutuplar birbirini çekermiş siz de hep çekin birbirinizi uzaklaşmayın inşallah...
yaa ben anlamıyorum eskiden bebekler nasıl büyüyomuş , miğde reflüsü, böbrek kanalında darlık, böbrek reflüsü, böbrekte bilmem ne yapılaşmaları bizler nasıl büyümüş gitmişizzzzz bazen aklım almıyorrrrrr,
biz birbirimizi internetten bulduka.seşim bide rizeli ailesi oldukça muhafazakar..benım annem arnavut babam elazığ lı ve alevi..ama babişim saolsun oldukça sıkardı bizi ikikızkardeşiz..biyere göndrmez..akşam 6dan sonra bıyere gidemeyiz..başı kapalı kızlar benden özgür yaşamıştır..eşimde marjınal bi dinci aslında..hiç dine bağlı bi yaşam sürmez..bi alkole ve dekolte gıyıme sınırlenır..ama kültürel altyapılarmız oldukçafarklı tabi..ençok orda zorlandım..misal sofra adablarımız alışkanlıklarımız hep farklı..ama ben eşimle yazışırken kendım bıle ınanamıyodum ınternetten dürüst birinın karşıma çıkıcağına..ama deli dolu ve oldugu gibi biri..ilk gördüğümde aşık oldum dıyebılırım..güven verdi..ve özgürlüğümün kısıtlı oldugu yaşantımda annemın buldukları yada bagdat caddesı fırlamalarının dısında birisiyle tanışma imkanımda yok gibiydi..iyi dileklerin için teşekkür ederima.s.güven ve sahiplenicilik çok önemli..eşimden allah razı olsun.:1hug:
herkese güzel haftasonları diliyorum.
hicrancım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.
ya benim oğluşunda burunları tıkanıyor geceleri.gündüz uyuduğunda olmuyor öyle birşey ama gece uyuduğunda burnu tıkanıyor.neden olabilir acaba ?
Seninkinde böbrek kanalında darlık mı var? Benimde var biliyormusun, tesadüfi 3 sene önce çıktı ortaya taş düşürürken, kimi doktor ameliyat dedi ama ben dinlemedim, doğuştan gelen zararsız bir anomali benimki. Cerrahpaşada prof. bir hocaya gittim en son bana ne ameliyatı, bayırlırlar ameliyat yapmaya demişti.Sintigrafi çektirmiştim akışta problem yoktu o yüzden de ameliyat falan olmadım.Yani düşün taş düşürmesem hiç bilemicektim, Şimdi görüntüleme cihazları ilerledikce insanlar evham yapıyor, yok şuyum var buyum var diyor halbuki normalde belkide o anomali hiç belirti vermicek paşa paşa yaşıyıp gidecektik habersizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?