- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.461
benimki de bayıldı sonunda ohh
yaa ben saat 9 da uyutma çalışmalarına başlıyorum ama mücadelemiz saat 11e kadar sürüyor.
siz sallayınca hemen bayılıyor mu minikler?Nasıl uyutuyorsunuz?Bayıltma yöntemleriniz nelerdir?
buyrun,her soru 10 puandır,istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz,başarılar.
Canım sen caddede mi oturuyordun? Ben doğma büyüme çiftehavuzlarlıyım, bir ara şaşkınbakkalda da oturdum...
Umutcum İnternetten tanışmak iyi cesaret valla.Allah ayırmasın canım huzurunuz mutluluğunuz daim olsun...kaydirigubbakcemile5
Betülbiz de aynen hafta sonundan bişey anlamıyoruz buraya geldim geleli kayınvalidem bizim için hafta sonu,yılbaşı ve diğer özel günler planı yapıyor sağolsun Çok üzgünüm çoookbiz de uyguluyoruz mecburen,bugün de bir emrivakiyle kaynımgili bize davet etmiş akşam oturmasına geleceklerdi şimdi yemek oldu nasıl oldu anlamadım bile
Hicrangeçmiş olsun,ilaçlarını ver bakalım fayda eder inşallah.:ecrin_bebek:
canım yaa ama bak misal bizlerde burdan yazışarak arkadaş olmadıkmı..şimdi yarın öbürgün buluşsak ne farkedicek..cesaret tabi ama ben burda yazışan hemen herkezin bu cesarete sahip oldugunu düşünüyorum..nettede olsa dürüst insan dürüstdür diyorum kendime..artık evet kasımpaşalıyım ama hiç elimmaşalı falan deil..kasımpaşayıda evlenmeden once bi bu şarkıyla bilirdim zaten..işallah bebişler birazdaha meydana çıksın ben enazından istanbulda olan arkadaşlarla görüşmek isterim..sende artık istanbuldasın değilmi..fatihtemiydin?
Canım geçmiş olsun ...Bebeğin hastayken neden aşı vurdurdun? Sakıncalıdır diye biliyorum..
Aşı yapıldığı gün hastalık enfeksiyon varsa aşı ertelenmelidir...
Çok geçmiş olsun , ben geçen hafta nazlı için acildeyken çok bebek vardı bronşit olan, soğuk buhar verilen, bebekler çok sık yakalanıyor bu tip hastalıklara...hepside tıpış tıpış evine gitti bir biz kalmıştık nazlımla hastanede...çok kötü bir geceydi...
Evet biz de netten tanışıp arkadaş olduk ve burdaki tüm kızların samimi olduğuna eminim ben belki normal tanışsaydık bile bu kadar yakın olamazdı yüzyüze olunca daha bir resmi oluyor sanki insan...Canım ben sen eli maşalısın demedim kiişakkıdı
hiç öyle bir mizacın yok bence aklıma geldi kasımpaşa deyince şarkısı.Ben Leventte oturuyorum eşim Hasdal kışlasında Kasımpaşaya yakın sanırım.
.....çok fena oldum..........sevgili hicran arkadaşımızında yavrusuna allah tez zamanda sağlığına kavuştursun işallah...güzel haberlerini bekliyoruz...........
günaydın kızlar günaydın dedim saat 5 e çeyrek var artık sabah oldu sayılır ben hala ayaktayım kızlarr kızımı kontrol ediyorum ikidebiruyuyamıyorum ya nefes alamazsa diye korkuyorum ALLAH KORUSUN az sonra emzirmeyi denicem içerse tabii ama sonrasından korkuyorum gene öksürük nöbeti tutarsa diye inşallah olmazz sabah olsunda çabucak dr gidicez gene kendi doktorumuza şu sintigrafi kafama takılıyor acep bizim dr da isteyecekmii
bende bunu dusunuyorum canım ya..yıne doktoruma danısıcam tabıkı ama 72 saat oldugunu zannetmıyorum oyleyse bende ıcemem:a015:
kasım paşalıyıııım eli maşalıyıııııııııııımmmmmm
ohh ohh valla sinirimden deliliğe vuruyorum artık.Kaynanam Ayçayı kucağında uyutuuor şu anda uyudu anne yatır istersen diyorum yok iyi böyle diyor şimdi de buna alışacak kız offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?