- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.481
Arkadaslar herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum.. :ecrin_bebek:
Benım bugun dersım basladı artık.. Aslanı anneme bırakıp gıdıcem.. aksam da görümcemlere gidicez yıne bır sekılde goz acıp kapayana kadar gecıcek hafta sonumuz.. ee sen ne ıstıyorsun dıyorsanız :)) esımle hep bırlıkte olmak ıstıyorum her gunumuz hafta sonu olsun yada bır ıkı gun calıssın istiyorum( yetmıyor bırlıkte vakıt gecırdıgımız zamanlar.. cumartesı yarım gun zaten bır pazarımız var cabucak bıtıyor buna da sukur ne yapalım Hayat karmasası.. :a015:
neyse gıder ayak felsefeye gırdım.. kaydirigubbakcemile3
öpüldünüz...
(Bu arada duygu bak bu saat oldu en ufak bır abur cubur yemedım.. şimdiye 5-6 tane cıkolata yada kek goturmustum oysa.. -tatlicadiarzu-sade bır kahvaltı yaptım 9:30 da o kadar ve su ıcııyrum... aferım bana dımıı... :bbo:)
arkadaşlar benim bildiğim emzirirken aşırıya kaçmamak şartı ile arada 1-2 kadeh şarap veya bira içilebilir. alkol oranları fazla olmadığı için bişey yapmazmış ben doğumdan beri 2 şişe miller içtim mesela :) arada da koçişin bardağından yudumluyorum hep . yine doktora sormakta fayda var ama bence bişey olmaz abartmadıktan sonra.tabi yılbaşı gecesi şişenin dibini görmek isteyenlerimiz varsa o ayrı a.s içelim güzelleşelim :içelim:
yaa canım bunu yeni okudum, tüm gece nöbette beklemişsin canım yaa çok üzüldüm,:çok üzgünüm: inşallah birşey çıkmaz öksürük genze bişey kaçınca ciğere gitmesin diye yapılan reflekstir.Dur bakalım ciğere süt kaçmamıştır korkma oldu mu? Ben doktoruma sordum ciğere süt kaçsa nasıl anlarım dedim mosmor olur bebek nefes alamaz dedi.Aspire deniyor bu işe, benim bebeğimde de bu risk var seni çok iyi anlıyorum.Çok merak ettim nasılsınız acaba telefonda yok ki bende?
Hicranın teli olsan arkadaşlar bir sorsanız nasıl son durum diye?
aslıcım nasılsın ıyımısın burdamısın?
herkese iyi gecelerr. ben gündüz buralardaydım okudum ama ancak yazabiliyorum. Hicrancım çok geçmiş olsun canım. sedacım Hicranın tlfnu var yarın arar size haber veririm güzelim.
Patikcim ailen kastellide oturuyormuş bende yakacıkta oturuyorum geldiginde görüşmeyi isterim canım.
Minikannişcim ben şuan Fatihteyim ama yarın görüşebilirmiyiz bilmiyorum güzelim birde pazar ve pek vaktimde olmayabilir hemende dönecegiz eger zamanım olursa arayacagım güzelim seni.
Bütün arkadaşlarım bebişlerinizle huzurlu,saglıklı,bol sütlü ve bol uykulu geceler dilerim.
günaydın aslı..çiftehavuzlar kastelli evleri..yakacığı hiç bilmiyorum..ama zaten kısmet olursa hepberaber bi plan yapılıp buluşulabilinir..zaten ortalama 8 9 kişi var sanırım istanbulda olan..valla ben düşündükçe heyecanlanıyorum süper olurhihoyyytbiricik kuzunla mutlu pazarlara.s.
aslı da teli varmış sanırım hicranın arayıp haber veririm demişti enson..aslıcım estağfurullah ben doğma büyüme istanbulluyum güyam ama o kadar yeri bilmiyorumki...takip ettiğim kadarıyla hicran bukadar girmemezlik yapmazdı..işallah güzel haberlerini alıcaz..negüzel duygu eşiyle yılbaşı alışverişine cıkıcakmış..benim eşim biz ayakyatken uyuyo oluyo genelde..uyurkende uyanık..şu sıralar evvelki borçlardan ötürü fazla açılamazmışız diye alışveriş falann evlendiğimden beri hep var bu sıkıntılar ve bende sıkıldım artık..evlenirken eşimin maaşlı biri olması orta halli bi aileden gelmesi beni bağlamamaıştı önemli olan huzur demiştim..ben cok streslı ortamda büyüdüm..para ılede mutlu olunmayacağını ıyı bılıyorum..ama misal ben 12 gündür evden hiç çıkmadım..dandırık bıkaç şey hariç bişi almadım..kendime kızsammı acısammı bılemıyorumm..bebeğin yetmıyomu sana dıyo ama yanii bukadarda olmazkii..sağım solum hiç belli deil benim..kendimden korkar oldumm.....
aslı da teli varmış sanırım hicranın arayıp haber veririm demişti enson..aslıcım estağfurullah ben doğma büyüme istanbulluyum güyam ama o kadar yeri bilmiyorumki...takip ettiğim kadarıyla hicran bukadar girmemezlik yapmazdı..işallah güzel haberlerini alıcaz..negüzel duygu eşiyle yılbaşı alışverişine cıkıcakmış..benim eşim biz ayakyatken uyuyo oluyo genelde..uyurkende uyanık..şu sıralar evvelki borçlardan ötürü fazla açılamazmışız diye alışveriş falann evlendiğimden beri hep var bu sıkıntılar ve bende sıkıldım artık..evlenirken eşimin maaşlı biri olması orta halli bi aileden gelmesi beni bağlamamaıştı önemli olan huzur demiştim..ben cok streslı ortamda büyüdüm..para ılede mutlu olunmayacağını ıyı bılıyorum..ama misal ben 12 gündür evden hiç çıkmadım..dandırık bıkaç şey hariç bişi almadım..kendime kızsammı acısammı bılemıyorumm..bebeğin yetmıyomu sana dıyo ama yanii bukadarda olmazkii..sağım solum hiç belli deil benim..kendimden korkar oldumm.....
aynen canım evlenmeden önce bende senin gibi düşünüyodum, ama insan evlat sahibi olunca daha farklı düşünmyeye başlıyor şimdiki aklım olsa maddi duruma mutlaka bakardım mesela evi olsun derdim şimdi aylık 600 ytl ev kirası ödüyoruz geçinmek inan çok zor, mesela bebeğimi kendim büyütmek isterdim, ama ne mümkün çalışmasam olmazdelikafadulden neyse bu kadar yakınma yeter sanırım allah sağlık versin herşey bir gün düzelir inanıyorum ben. sende üzme kendini bileyi ne kadar çok takarsan o kadar mutsuz ve çekilmez oluyor insan herşeyden önce kendini düşün takma vvee mutlu olamaya bakkka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?