Doğum yapmış olan anneler buraya....


tebrık ederım betul hadı bakalım saat daha erken inşallah akşama kadar devam edersın.sırke olayınada başladınmı bende baslıyorum yarından ıtıbarenkaydirigubbakcemile2.bu arada bende bugun ipin ucu kaçtı ya sorma öğlen oglusu babannesıne bırakıp esımle gezdık sonrada yorulunca solugu kebapçıda aldık:a015:


gozdecım;bende mıller ıcmıstım baya once..bır yazı okumustum bununla ılgılı nette 1 kadeh sarap ıcersenız ıkı saat en az emzırmeyın dıyor.bende 3 saatte bır emzırdıgım ıcın emzırıp ondan sonra ıcmeyı ve sonrada sagdıgım sutu vermeyı ondan sonrada uyutmayı planlıyorum yılbası gecesınde:sm_cool:inşallah hersey planladıgım gıbı olur..
 

herkese iyi gecelerr. ben gündüz buralardaydım okudum ama ancak yazabiliyorum. Hicrancım çok geçmiş olsun canım. sedacım Hicranın tlfnu var yarın arar size haber veririm güzelim.
Patikcim ailen kastellide oturuyormuş bende yakacıkta oturuyorum geldiginde görüşmeyi isterim canım.
Minikannişcim ben şuan Fatihteyim ama yarın görüşebilirmiyiz bilmiyorum güzelim birde pazar ve pek vaktimde olmayabilir hemende dönecegiz eger zamanım olursa arayacagım güzelim seni.
Bütün arkadaşlarım bebişlerinizle huzurlu,saglıklı,bol sütlü ve bol uykulu geceler dilerim.
 
aslıcım burdayım ıyıyım canım hıc gorusemıyoruz artık:)sırke formulu 1 lıtre suya 4 yemek kasıg bal ıle 4 yemek kasıgı sırkeymıs.dun betulle yazıstık msn de bızde bunu ama bende sayfa acılmamıstı.kk de bır sayfada varmıs tarıfı betus attıda bana acamadım.
 


herkese günaydıııııııııınnnnn hihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bu sabah sayfanın açılışı benden olsun biz oğlusumla çoktaaan uyandık şimdi o tekrar uyudu babasıyla mışıl mışıl uyuyolar :teselli:
 

günaydın aslı..çiftehavuzlar kastelli evleri..yakacığı hiç bilmiyorum..ama zaten kısmet olursa hepberaber bi plan yapılıp buluşulabilinir..zaten ortalama 8 9 kişi var sanırım istanbulda olan..valla ben düşündükçe heyecanlanıyorum süper olurhihoyyytbiricik kuzunla mutlu pazarlara.s.
 

herkese günaydınnnn. güzel ve mutlu bir pazar günü geçirmenizi diliyorum.
patikcim kusura bakma canım kastelli diyince hemen atladım istlu pek bilmedigimden bitek bizim orası var sandım. bende buluşacagımızı düşündügümde çok heyecanlanıyorum.
Fatmacım eklentide minik kedicik pek güzelmiş:)
 
Herkese günaydın,iyi pazarlar..Bizde bugun erken kalktık uzun zaman sonra ılk olarak..kahvaltımızı yaptık pazar kahvemızı ıctık esımle:)oglusum uyudu tekrar..öğleden sonra yılbaşı için alışverişe gidicez.Ne de olsa bu 3 kişilik bir aile olarak ilk yıl başımız.:1hug:Allah nice yıllar hep birlikte yavrularımızla geçirmeyi nasip etsin.SEVGİLERa.s.
 
Herkeze günaydın.Biz kalkış saatimiz olan 11de kalktık.Oğluşum tekrar uyudu,ben kahvaltı yapıcam ve birsürü işim var.Umarım ağrım sızım olmazda rahat rahat yaparım.Dün günlerden sonra baya iyiydim,bakalım bugün nasıl olucam.Kociş iş için Adanaya gitti gece yanlızdım.Önceden azda olsa korkardım ama şimdi oğlum var hiç korkmuyorum.Görüşürüüüzzzz.a.s.
 
Tünaydın kızlar hepinize bu arada, benin bebiş ve kociş şu anda uyuyor veeeeeeeee evedeeee bir sürü iş beni bekliyor, yerler çekiilecek tozlar alınacak çamaşırlar yıkanacak veeee ben kendimi çok yorgun hissediyorum yapmayıncada içim rahat etmiyorrrrr zor vallaaahii bu devirde kadın olmak çalış para kazan evin işlerini yap yemek yap çamaşır yıkaa bu neee bi yaaaavvvvvvvvvvvvvvvvv
 
aslı da teli varmış sanırım hicranın arayıp haber veririm demişti enson..aslıcım estağfurullah ben doğma büyüme istanbulluyum güyam ama o kadar yeri bilmiyorumki...takip ettiğim kadarıyla hicran bukadar girmemezlik yapmazdı..işallah güzel haberlerini alıcaz..negüzel duygu eşiyle yılbaşı alışverişine cıkıcakmış..benim eşim biz ayakyatken uyuyo oluyo genelde..uyurkende uyanık..şu sıralar evvelki borçlardan ötürü fazla açılamazmışız diye alışveriş falann evlendiğimden beri hep var bu sıkıntılar ve bende sıkıldım artık..evlenirken eşimin maaşlı biri olması orta halli bi aileden gelmesi beni bağlamamaıştı önemli olan huzur demiştim..ben cok streslı ortamda büyüdüm..para ılede mutlu olunmayacağını ıyı bılıyorum..ama misal ben 12 gündür evden hiç çıkmadım..dandırık bıkaç şey hariç bişi almadım..kendime kızsammı acısammı bılemıyorumm..bebeğin yetmıyomu sana dıyo ama yanii bukadarda olmazkii..sağım solum hiç belli deil benim..kendimden korkar oldumm.....
 

aynen canım evlenmeden önce bende senin gibi düşünüyodum, ama insan evlat sahibi olunca daha farklı düşünmyeye başlıyor şimdiki aklım olsa maddi duruma mutlaka bakardım mesela evi olsun derdim şimdi aylık 600 ytl ev kirası ödüyoruz geçinmek inan çok zor, mesela bebeğimi kendim büyütmek isterdim, ama ne mümkün çalışmasam olmazdelikafadulden neyse bu kadar yakınma yeter sanırım allah sağlık versin herşey bir gün düzelir inanıyorum ben. sende üzme kendini bileyi ne kadar çok takarsan o kadar mutsuz ve çekilmez oluyor insan herşeyden önce kendini düşün takma vvee mutlu olamaya bakkka.s.
 


Bende alışveriş yapmicam, anca yılbaşı için gıda, meze falan filan alırım. Kıyafet almicam çünkü yılbaşında evdeyiz kimseyi istemiyorum misafir olarak, geçen sene evli ve bebekleri olan arkadaşlarımızı çağırmıştık, tüm gece kavga ettiler, bunumuzdan geldi, bunlar kesin boşanırlar dedik bak bir sene geçti boşanmadılar. :mymeka:Olan benim yılbaşıma olmuştu, hiç tad alamamıştık..11 gibide kavga dövüş gitmişlerdi evlerine. Bende kendimi içkiye vurmuştum hamile olduğumu bilmeden, :içelim: sinirlerim bozulmuştu, o kadar yorgunluk, hazırlık boşa gitmişti kavga etmekten tabaklarındakini bile yememişlerdi.
 

umutcum onemlı olan yınede huzur...tabıkı parasız hıc bırsey olmuyor..ama her evde sonucta aynı..bu memlekette calmadan cırpmadan kım zengın olmus?bızde yılbası alısverısı derken zannetmekı gıdıp balo kıyafetlerı alıcaz.demek ıstedıgım ıste tansas gıdıp ogun ıcın degısık ozel yıyecekler almak..onun ıcın uzulme canım..allah once saglık huzur versın..a.s.


aytencım ınan benımde senın gıbı saglam bır ısım olsa bende calısırdım..devır bu devır..ben cocuklarımız ıcın bıle cok uzuluyorum nasıl bır gelecek beklıyor dıye?bız yıne bır sekılde bu yasa geldık ama onlara nasıl bır gelecek bırakıcaz acaba?düşün düşün b... işin..onun ıcın sende üzülme arkadasım:1hug:
 
Aynen sedacım bende senın gıbı gıdıp meze balık tarzı seyler alıcaz...alışverısten kastım oydu benımde..Kıyafet almayı hele 5 kg vermeden almayı zaten hıc dusunmuyorum.bızde evde eşim oglum ben kutlucaz ne yapalım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…