Doğum yapmış olan anneler buraya....

sevgili duyarlı arkadaşım:1hug:eksik olma..dediğin gibi tabi önemli olan huzur..çalmadan çırpmadan,birilerini ağlatmadan mumkun deil tabi zengin olmak..zaten ben bu hayatı öğrenmek için yaşıyorumsanki..ve nefsimi bilemek de en çok önem verdiğim şeylerden biri..küçük bişi ile mutlu olmayı becerebilmeye çalışıyorum..bide aklıma gelmişken sirkeler falan demişsiniz sabah aç karnına ılık suya yarım lımon suyu da baya iyi gelıyo dıye bılıyorum zayıflamak için..su ne çok sıcak olucak ne soğuk..bide köpüren kalsıyum sandozlar..kalsıyum zayıflatıyo..gunde bir tanenın faydası var zararı yok..a.s.

......................................

Son düzenleme:

Bu resmı de istiyoruuummmmm.... delikafadulden

merhaba kızlarrr
geçmişi okudum biraz gül ve seda sanki benim halimi anlatmışsınız bir haftadır naz da çok huysuzdu hafta sonu neyse ki daha iyi oldu ..işe başladım diye mi acaba kızım bu kadar huysuzlandı yaa ne olur yardım edin gece gündüz hep ağladı..
seda aynı senin dediğin gibi eğer uykuya dalamazsa çok sinirleniyor ve uyursa da uyanınca 1 saat sonra tekrar uyuması gerekiyor eğer yeni uyandı uyumaz deyip arayı açarsam işte o zaman başlıyor ağlamay mızmız olmaya anlamıyorum ki napsam tüm vaktim onu uyutmaya çalışmakla geçiyor...

Selam arkadaşlar ...Uzun zamandır bu sayfa hata verdiği için giremiyodum bugün şansıma deneyim dedim çok şükür açıldı...nasılsınız ne alemdesiniz bebişler nasıl?...Gödüğüm kadarıyla herkesi yılbaşı telaşı sarmış...tekrar sayfaya giremeyebilirim o yüzden hepinizin yeni yılını kutluyor,bebişlerinizle size bol sağlıklı,huzurlu vede mutluluk dolu güzel bir yıl diliyorum...sevgiler.....

arkadaşlar bende eşimle internet vasıtasıyla tanıştım ve aşık olup 18 yaşımdada eşimle ailemin izni olmadan evlendim 5 sene ailemle görüşemedim babam yüzünden mart ayında görüşmeye başladık ailemle öyle işte anlatayım dedim:)

bu arada benim böbreğimdede darlık var ecrinin doktoruna söyliyeyimde onada gerekli tetkikleri yapsın genetik birşeymi bu acaba banada sintigrafi falan çekilde ilerleyen zamanlarda gerekşrse ameliyat olmak gerekirmiş ama şu anda problem yok ama bira falan içince ağrıyor

slm canım bende önceden aynı senin gibiydim onur u anlayamıyordum bir türlü uyumak bilmiyordu sanki ama şu an iyiyiz çok şükür;
canım uyku konusunda sana tavsiyem şu olacak bebeğini birkaç gün boyunca takip et hatta bir kenara yaz unutmamak için sabah kaçta kalkıyor sonra tekrar kaçta uyuyor diye gün içinde uyku saatlerini birkaç gün takip et ve daha sonra o saatlere sadık kalmaya çalış....
örneğin yeni kalktı daha uyumaz diyoruz yada kaç saat oldu hala uyumadı diyoruz ama onların uykusu gelmemiş oluyor saatin önemi yok onlar sen ne kadar uğraşsanda uyuyacağı zaman uyuyorlar o saate kadar da sen uğraşıyorsun o ağlıyor...
birkaç gün takip etmeye çalış canım ben bebeğimi yeni tanıdım diyorum kendi kendime ve şuan çok mutluyum düzene girdik.... a.s.a.s.

Bu soğukta nerdesiniz yaa, hepinizmi gezmeye gittiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gül, betül, duygu diğerleriii??

ben anneme gitmişrtim sedacım gerçekten de çok soğuk hava ve burda kar yağdı biz gittikten sonra zor geldik eve hala da kar yağıyor

Slm.kızlar bugün burda acaip kar vardı burda dediysem daha ailemin yanında afyondayım halada dışarıda lapa lapa yağıyo aman ne kadar özlemişim kar yağmasını dışarı çıkıp yürüdüm o kadar rahatladımki anlatamam,ya kızlar ben resmen canavar doğurmuşum:) b enim oğluş acaip yaramaz uyumadığı zamanlarda hiç ama hiç durmuyor zaten gündüz uykusuda yok denecek kadar az ben helak oldum yorgunluktan sürekli kucakta gezmek istiyor valla bütün vücudum ağrıyo önceleri çok koymazdı ama şimdi biraz zor olmaya başladı tabi,yarın aşımız var inşallah çok huysuzlanmaz sizlerin bebişleri çok huysuzlaştımı pnemokoktan sonra?Şimdiden hepinize iyi,mutlu ve çok güzel bir yıl dilerim gelmeye çalışırım yine ama gelemezsemde şimdiden kutlamak istedim yeni yılınızı,bebeklerimizle birlikte inşallah nice güzel yıllar görürüz onların büyüyüp birer yetişkin olmalarını görmeyi Allah ım hepimize nasip etsin inşallah,tabikide sizlerle kurulan bu dostluğumuzunda uzun yıllar sürmesi dileği ile:1hug:a.s.MUTLU YILLAR:teytey:

gülşahcıııım çok yakınız şu anda bende uşaktayım 1,5 saat var aramızda burda da kar yağıyor aynen...
bizimde yarın karma ve pnömokok aşılarımızın 2. dozu vurulacak ve benim de tetanozun 3. dozu vurulacak onur aşı olunca çok huysuz oluyor benim de kolum aşılı olacak bakalım nasıl taşıyacağım kucağımda yarın zor bir gün olacak şimdiden belli :1rolleyes:

Fatmacım ne güzel valla çok yakınmışız zaten havalarda aşağı yukarı aynıdır çok özlemişim kar yağmasını eskiden yılbaşı her geldiğinde beklerdim kar yağsın diye çıktım bide dolaştım oohhh çok iyi geldi valla,Allah yardımcımız olsun güzelim hem bizlerin hemde bebişlerin şu aşılar mecburiyetten oluyo işte yoksa bebişler çok huysuz oluyolar napalım aman onlar hasta olmasınlarda biz ne gerekiyosa yapıcaz artıka.s.

duygucum nasılsın napıosunnnnnnnnnnnnnnnn

aytencım yenı gordum ıyıyım sende ıyısındır inşallah.cok optum senıa.s.

Bu soğukta nerdesiniz yaa, hepinizmi gezmeye gittiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gül, betül, duygu diğerleriii??

sedacım alısverıse cıkcaz demıstım ya cıktık yenı geldık canım bılgısayar açıktıkaydirigubbakcemile3hava soguk ama cok temızdı egeyı sımsıkı gıydırdım astronot tulumunu ustunede battanıyesını orttum cıktık.cok ıyı oldu temız havayı gorunce yol boyunca uyudu:1hug:bende rahat rahat magazaları gezdım:)

Canım geçim derdi kimde yokki al bizden de o kadar karı koca memuruz o yüzden zaten belli bir bütçeyi aşmamız mümkün değil bir de uyduruktan ev aldık onun kredisini ödüyoruz,şubatta işe başlayacağım diyorum millete ayy bebeğin çok küçük ücretsiz izin alsana diyenlere sinir oluyorum "hadi yaa iyi dedin benim niye hiç aklıma gelmedi ki "diyesim geliyor.Salak mı bu insanlar yaa ben de bilirim işi bırakıp veya uzun bir süre ara verip bebeğimi büyütmeyi..."yok ben fazla uzak kalmak istemiyorum falan diyorum artık.Borç desen bitmez ki her ay bişey çıkıyor ohh bu ay extradan bişey yok diyoruz pat bir park cezası geliyor eve Çok üzgünüm çoook.Ben de eşimle anlaşarak aşık olarak evlendim küçük yerdeydiik biz subay olması çok havalı gelmişti,maaşı da İskenderuna göre iyiydi biz İstanbula bir geldik sudan çıkmış balığa döndük burada hayat pahalılığını hep haberlerden izlerdik şimdi içine düştük.İskenderunda paramızı harcicak yer yoktu ama burası öyle mi..Her yer AVM insanın gözüne gözüne sokuyorlar herşeyi bir süre sonra benim neyim eksik ben neden yemeyim,ben neden giyinmeyim,ne için çalışıyoruz derkeeen ay sonu görüyosun ananın damınııı...Yollarda jipler,o evler,villalar,yalılar,insanların giyimleri isyana sürüklüyor,İstanbul başka bir alemmiş ben ilk defa gelmedim ama hep gezmeye gelmiştim yaşamak çok ayrı zormuş...

Geldik lan bağırma,çocuk uyuyor:roflol:Hem sanane soğukta nerde olunur Alla allaaaa:mymeka::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Gülşahcım hosgeldın.offf afyon nasıl soguktur kımbılır.ama kar ne kadarda guzeldır..Ege pnömokoktan sonrakı 3 gun cok ama cok huysuzdu.hatta ben artık kesın dıs gelıyor bıle dedım baska turlu bır cocuk bu kadar aglamaz dedım.nedenını halada anlamış degılım..aşıdan dıyorum artık ama her bebekte aynı olcak degıl ınsallah senın kuzunda hıc huysuzluk yapmaz canım.Bu arada kusma sorununuz nasıl gıdıyor?Bızım tam gaz devam edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…