- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.501
Aynen sedacım bende senın gıbı gıdıp meze balık tarzı seyler alıcaz...alışverısten kastım oydu benımde..Kıyafet almayı hele 5 kg vermeden almayı zaten hıc dusunmuyorum.bızde evde eşim oglum ben kutlucaz ne yapalım..
sevgili duyarlı arkadaşım:1hug:eksik olma..dediğin gibi tabi önemli olan huzur..çalmadan çırpmadan,birilerini ağlatmadan mumkun deil tabi zengin olmak..zaten ben bu hayatı öğrenmek için yaşıyorumsanki..ve nefsimi bilemek de en çok önem verdiğim şeylerden biri..küçük bişi ile mutlu olmayı becerebilmeye çalışıyorum..bide aklıma gelmişken sirkeler falan demişsiniz sabah aç karnına ılık suya yarım lımon suyu da baya iyi gelıyo dıye bılıyorum zayıflamak için..su ne çok sıcak olucak ne soğuk..bide köpüren kalsıyum sandozlar..kalsıyum zayıflatıyo..gunde bir tanenın faydası var zararı yok..a.s.
Tünaydın kızlar hepinize bu arada, benin bebiş ve kociş şu anda uyuyor veeeeeeeee evedeeee bir sürü iş beni bekliyor, yerler çekiilecek tozlar alınacak çamaşırlar yıkanacak veeee ben kendimi çok yorgun hissediyorum yapmayıncada içim rahat etmiyorrrrr zor vallaaahii bu devirde kadın olmak çalış para kazan evin işlerini yap yemek yap çamaşır yıkaa bu neee bi yaaaavvvvvvvvvvvvvvvvv
Bu resmı de istiyoruuummmmm.... delikafadulden
merhaba kızlarrr
geçmişi okudum biraz gül ve seda sanki benim halimi anlatmışsınız bir haftadır naz da çok huysuzdu hafta sonu neyse ki daha iyi oldu ..işe başladım diye mi acaba kızım bu kadar huysuzlandı yaa ne olur yardım edin gece gündüz hep ağladı..
seda aynı senin dediğin gibi eğer uykuya dalamazsa çok sinirleniyor ve uyursa da uyanınca 1 saat sonra tekrar uyuması gerekiyor eğer yeni uyandı uyumaz deyip arayı açarsam işte o zaman başlıyor ağlamay mızmız olmaya anlamıyorum ki napsam tüm vaktim onu uyutmaya çalışmakla geçiyor...
Bu soğukta nerdesiniz yaa, hepinizmi gezmeye gittiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gül, betül, duygu diğerleriii??
Slm.kızlar bugün burda acaip kar vardı burda dediysem daha ailemin yanında afyondayım halada dışarıda lapa lapa yağıyo aman ne kadar özlemişim kar yağmasını dışarı çıkıp yürüdüm o kadar rahatladımki anlatamam,ya kızlar ben resmen canavar doğurmuşum:) b enim oğluş acaip yaramaz uyumadığı zamanlarda hiç ama hiç durmuyor zaten gündüz uykusuda yok denecek kadar az ben helak oldum yorgunluktan sürekli kucakta gezmek istiyor valla bütün vücudum ağrıyo önceleri çok koymazdı ama şimdi biraz zor olmaya başladı tabi,yarın aşımız var inşallah çok huysuzlanmaz sizlerin bebişleri çok huysuzlaştımı pnemokoktan sonra?Şimdiden hepinize iyi,mutlu ve çok güzel bir yıl dilerim gelmeye çalışırım yine ama gelemezsemde şimdiden kutlamak istedim yeni yılınızı,bebeklerimizle birlikte inşallah nice güzel yıllar görürüz onların büyüyüp birer yetişkin olmalarını görmeyi Allah ım hepimize nasip etsin inşallah,tabikide sizlerle kurulan bu dostluğumuzunda uzun yıllar sürmesi dileği ile:1hug:a.s.MUTLU YILLAR:teytey:
gülşahcıııım çok yakınız şu anda bende uşaktayım 1,5 saat var aramızda burda da kar yağıyor aynen...
bizimde yarın karma ve pnömokok aşılarımızın 2. dozu vurulacak ve benim de tetanozun 3. dozu vurulacak onur aşı olunca çok huysuz oluyor benim de kolum aşılı olacak bakalım nasıl taşıyacağım kucağımda yarın zor bir gün olacak şimdiden belli :1rolleyes:
duygucum nasılsın napıosunnnnnnnnnnnnnnnn
Bu soğukta nerdesiniz yaa, hepinizmi gezmeye gittiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gül, betül, duygu diğerleriii??
Canım geçim derdi kimde yokki al bizden de o kadar karı koca memuruz o yüzden zaten belli bir bütçeyi aşmamız mümkün değil bir de uyduruktan ev aldık onun kredisini ödüyoruz,şubatta işe başlayacağım diyorum millete ayy bebeğin çok küçük ücretsiz izin alsana diyenlere sinir oluyorum "hadi yaa iyi dedin benim niye hiç aklıma gelmedi ki "diyesim geliyor.Salak mı bu insanlar yaa ben de bilirim işi bırakıp veya uzun bir süre ara verip bebeğimi büyütmeyi..."yok ben fazla uzak kalmak istemiyorum falan diyorum artık.Borç desen bitmez ki her ay bişey çıkıyor ohh bu ay extradan bişey yok diyoruz pat bir park cezası geliyor eve Çok üzgünüm çoook.Ben de eşimle anlaşarak aşık olarak evlendim küçük yerdeydiik biz subay olması çok havalı gelmişti,maaşı da İskenderuna göre iyiydi biz İstanbula bir geldik sudan çıkmış balığa döndük burada hayat pahalılığını hep haberlerden izlerdik şimdi içine düştük.İskenderunda paramızı harcicak yer yoktu ama burası öyle mi..Her yer AVM insanın gözüne gözüne sokuyorlar herşeyi bir süre sonra benim neyim eksik ben neden yemeyim,ben neden giyinmeyim,ne için çalışıyoruz derkeeen ay sonu görüyosun ananın damınııı...Yollarda jipler,o evler,villalar,yalılar,insanların giyimleri isyana sürüklüyor,İstanbul başka bir alemmiş ben ilk defa gelmedim ama hep gezmeye gelmiştim yaşamak çok ayrı zormuş...aslı da teli varmış sanırım hicranın arayıp haber veririm demişti enson..aslıcım estağfurullah ben doğma büyüme istanbulluyum güyam ama o kadar yeri bilmiyorumki...takip ettiğim kadarıyla hicran bukadar girmemezlik yapmazdı..işallah güzel haberlerini alıcaz..negüzel duygu eşiyle yılbaşı alışverişine cıkıcakmış..benim eşim biz ayakyatken uyuyo oluyo genelde..uyurkende uyanık..şu sıralar evvelki borçlardan ötürü fazla açılamazmışız diye alışveriş falann evlendiğimden beri hep var bu sıkıntılar ve bende sıkıldım artık..evlenirken eşimin maaşlı biri olması orta halli bi aileden gelmesi beni bağlamamaıştı önemli olan huzur demiştim..ben cok streslı ortamda büyüdüm..para ılede mutlu olunmayacağını ıyı bılıyorum..ama misal ben 12 gündür evden hiç çıkmadım..dandırık bıkaç şey hariç bişi almadım..kendime kızsammı acısammı bılemıyorumm..bebeğin yetmıyomu sana dıyo ama yanii bukadarda olmazkii..sağım solum hiç belli deil benim..kendimden korkar oldumm.....
Geldik lan bağırma,çocuk uyuyor:roflol:Hem sanane soğukta nerde olunur Alla allaaaa:mymeka::jeyyar:kaydirigubbakcemile3Bu soğukta nerdesiniz yaa, hepinizmi gezmeye gittiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gül, betül, duygu diğerleriii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?