Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlarr merhabalar ben geldimm Hicranı şimcik arayabildim. size güzel haberler vermek isterdim ama iyi degiliz Aslıcım dedi reflünün üstüne birde grip olmuşlar. sabahtan beri bu saate kadar 100 cc süt içmiş. nefes alamıyor dedi.Hicrancım acil şifalar çok geçmiş olsun güzelim Allah kolaylık versin.Allah'ım bebeklerimizi korusun.
herkese iyi akşamlarr.

GÜLLL
nasılsınız minik kuşla canımm. kızz okula başlayacakmışsın bir hafta niye gidiyorsun kızz birgün git rapor al.ben bu haftayıda atlattım çok şükür herkesi çok öpüyorumm.

Off çok üzüldüm, en iyi ben anlarım onu, benimkide tüm gün toplam 300 cc içerdi oda ağlaya ağlaya zorla, hastaneden geldiğimiz gün benimki 100 cc bile içmedi...Nazlının iştahı olmayınca bende de iştah kalmıyor..İştahsız bebek çok zor...Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum sütünü içmiyor diye. Grip olmuş çok üzüldüm, tez zamanda iyi olsun inşallah, allah bebeklerimizi hastalıktan korusun çok zor bebeğin hastalığı... benimde eşimin gribi bugün yine üsteledi inşallah nazlıma geçmez.

Duygucum egeyi dışarda mı dolaştırdın yoksa avm de mi?

canım ya okadar yalın anlatmışsınki..hakikaten öyle..allah insanı gördüğünden eksik etmesin..zor ama paranın hakikaten sonu yok..ve tüm istediklerini elde etmeninde ne kadar sıkıcı bişi olduguna tanık olmuşumdur..ozaman insanlar zevlk alamamaya başlıyor..geleceğedair beklentileri pek kalmıyor..ve buyuzden çogu çarpık ilişkiler yada alışkanlırla tatmıne verıyo kendını..kötükedihüso..istanbulda yaşamzor ve göründüğü gibi yaşamıyo insanlar aslında..üstüne başına balıp karar vermezsin yada arabasına..adam aç ama jiple geziyo..borca batmış ama kıyafetler guccişakkıdı..en güzeli orta karar ve güvenceli bi yaşam..evin iyisi kötüsü olmazev sahıbı olmaya çalışmaklaen dogrusunu yapmışsınız..bizimkide ev alıcak ama rizedeki evi satılınca..ailemin durumu iyi ama babamız evlenen kızına bakıcak biri deil saolsun buyuzden sadece eşimin imkanlarıyla yaşamaya çalışıyorumzaten ailemden gelicekleri bekleyen biri ile evlensem bileyola devam etmezdim..adam dediğin evine bakıcak arkedeşa.sa.s.

aslıcım ben yeni okula başlamadım ya daha başlama işleri 1 hafta sürer diye tahmin ediyorum
ondan gidicem...sen nerden rapor alıyosun=parayla mı alıyosun?

canım dışarda gezdırdim avm de degıl...dedıgım gıbı sıkı sıkı gıydırdım bebek arabasıyla yaklasık 2 3 saat gezdık dısarda

kızlar ben hala regli olamadım..doktor 1 yıl bıle olmayabılırsın emzırdıgın surece dedı ama bılmıyorum..zaten bende pko var.daha oncelerıde duzensızdı ama sımdı artık tamamen gıttıen son gecen sene 20 aralıkta reglı oldum.1 seneyı gectı tabıkı dogumda gelenı saymazsak..

Bende regl olmadım...9 ay olmamak normal diyorlar...Duygucum iyi cesaret valla, bu soğukta çıkarmışsın, aslında sen en doğrusunu yapıyorsun soğuğa alışıyor bebeğin.Ben anneme bile gidemiyorum soğuktan taksiye binerken acaba üşütürmüyüm diye...Bizim ev çok sıcak nazlı alıştı sıcağa şimdi en ufak soğukta hasta olur diyorlar.

Kızlar içimde korkunç bir sıkıntı var, ağlamak geliyor içimden..
Havadan mıdır nedir çok fena bastılar bana.
Hiç birşey yapmak istemiyorum.benneyaptımki
Nazlının suratına bakınca ağlamak geliyor içimden?:uhm:
Böyle tarif edilemez bir sıkıntı..Günler kısa diye mi? Hava kötü diyemi, yoksa uzun zamandır evden dışarı çıkmadım o yüzden mi bilmiyorum...Ama şimdi birşey içmeye ihtiyacım var, sigara, alkol, kahve bişey..bişey..fastfoodmu söylesem kendime? Mutlu etmem gerek kendimi...

Kızlar eylül annelerinin "en"lerini yapalım mı???

En mızmız, en bilgili, en karizmatik, en cesur, en depresif falan diye?? Ben başlıyayım...

Benim enlerim...

En Karizmatik; patik, birde mürekkepbalığı arkadaşımız vardı...
En cesur ve kaygısız; duygu arkadaşımız olsun...
En aklı başında; aslı ve betül...
En endişeli tipler; ben, biraz dream 81 yani gülşah, hicrancımda hafiften panik benim gibi.. (kızmak yok)
En pat küt; gül (mommy) .:)))))))))))))))) şaka bir yana en dobralardan biridir
En neşeli; seren...
En sevdalı ..........
En romantik........
En güzel............
En zengin..............

ımm nokta noktalar kısmındakileri daha düşünemedim.Bulursanız yazın...
Hadi hadi düşünün :))

canımbenim çok teşekkürler:1hug:..o mürekkepbalığıda bendim..bi yazıdan ötürü yasakladılar bunla girdim..seçmelere gelmeden önce sana şunu söylim içindeki sıkıntı aslında yavaş yavaş atlattığın zor dönemden çıkışın işareti..birikim bi nevi..eskıden olsa ben bi şişe şarabı içmiş tuhaf muzıklerle kendımden geçıyo olurdum..bence en iyisi yaşamımızdakı guzellıklerı gözlerimizi daha bi açarak görmeye çalışmak..ve bu zor denebılcek döneminde bır sonu oldugunu anımsamak..her kışın baharı var..her gecenın gündüzü..yaşam boyle bişi..önemlı olan şuanı en iyi şekılde değerlendırebılmek..bunun için yatlarla gezmek alışveriş yapmak mumkun olmasada içhuzuru yaratmaya çalışmalı..ılık bir duş herzaman en güzeli..sıcak yuvanda yarına taşıyacak birsürü güzellik var..a.s.

Seda cım bizim ev de çok sıcak oluyor ama çocuklarımızın temiz havayada ihtiyaçları var.. Bende çok sık dışarıya çıkarıyorum bora yı.. Üstünü sıkı giydirdin mi pusetine yağmurluğunu taktın mı ne rüzgar yiyor ne de soğuk alıyor.. Biz de bir çıktık mı bahariye cd. Kadıköy çarşısı moda derken 2-3 saat dışarıda kalıyouz.. Allaha şükür bugüne kadar da hiç hasta olmadı.. Ama olursa da olacak.. Böyle böyle vücudu mikropları tanıyacak..
Ama çocukların bünyeleri de çok önemli.. Senin kız biraz nazlı :)) Adı gibi.. :))
Herşeyden önce sağlıklı olsunlar da gerisi boşş..Bahar gelince daha rahat gezmelere gidersin sende kızınla.. a.s.içini de karartma canım..İyi şeyler düşün.. Güneşli günlerde bebeğinle parka gittiğini.. Onun sana anne diyeceği günleri falan düşün...

en patküt dobra evet momy bencede..en cesur bencede duygu..en romantik bence aslı...........en güzel bence sensin sedacım..duru güzelsin hemde..en zengin sanırım betül..en endişeli evet sende en endişelilerdensin..aslında hicranda öyle......delikız da en sevdalı bence........neşeli bence betül ve papatyam...

Sağol, ortalama bir güzelliğim var çok güzel değilim ben. Ama genede çok teşekkürler...

En olumlusu..en olumsuzu.. en mızmızı, en gelenekselcisi... dur ben bu gece düşüneyim bunları..
Demek mürekkepbalığı da sendin...doğru tespit demek ki..yarın gündüz arkadaşlarda katılsın yorumlara..bekliyoruz...

Son düzenleme:
merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr

Geçimş olsun hicran... Allah şifalar versin... İnşallah tez zamanda atlatır minik prenses Ceylin gribi... Reflü içinde ilaçları iyi gelir inşallahh
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…