- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.521
kızlarr merhabalar ben geldimm Hicranı şimcik arayabildim. size güzel haberler vermek isterdim ama iyi degiliz Aslıcım dedi reflünün üstüne birde grip olmuşlar. sabahtan beri bu saate kadar 100 cc süt içmiş. nefes alamıyor dedi.Hicrancım acil şifalar çok geçmiş olsun güzelim Allah kolaylık versin.Allah'ım bebeklerimizi korusun.
herkese iyi akşamlarr.
canım ya okadar yalın anlatmışsınki..hakikaten öyle..allah insanı gördüğünden eksik etmesin..zor ama paranın hakikaten sonu yok..ve tüm istediklerini elde etmeninde ne kadar sıkıcı bişi olduguna tanık olmuşumdur..ozaman insanlar zevlk alamamaya başlıyor..geleceğedair beklentileri pek kalmıyor..ve buyuzden çogu çarpık ilişkiler yada alışkanlırla tatmıne verıyo kendını..kötükedihüso..istanbulda yaşamzor ve göründüğü gibi yaşamıyo insanlar aslında..üstüne başına balıp karar vermezsin yada arabasına..adam aç ama jiple geziyo..borca batmış ama kıyafetler guccişakkıdı..en güzeli orta karar ve güvenceli bi yaşam..evin iyisi kötüsü olmazev sahıbı olmaya çalışmaklaen dogrusunu yapmışsınız..bizimkide ev alıcak ama rizedeki evi satılınca..ailemin durumu iyi ama babamız evlenen kızına bakıcak biri deil saolsun buyuzden sadece eşimin imkanlarıyla yaşamaya çalışıyorumCanım geçim derdi kimde yokki al bizden de o kadar karı koca memuruz o yüzden zaten belli bir bütçeyi aşmamız mümkün değil bir de uyduruktan ev aldık onun kredisini ödüyoruz,şubatta işe başlayacağım diyorum millete ayy bebeğin çok küçük ücretsiz izin alsana diyenlere sinir oluyorum "hadi yaa iyi dedin benim niye hiç aklıma gelmedi ki "diyesim geliyor.Salak mı bu insanlar yaa ben de bilirim işi bırakıp veya uzun bir süre ara verip bebeğimi büyütmeyi..."yok ben fazla uzak kalmak istemiyorum falan diyorum artık.Borç desen bitmez ki her ay bişey çıkıyor ohh bu ay extradan bişey yok diyoruz pat bir park cezası geliyor eve Çok üzgünüm çoook.Ben de eşimle anlaşarak aşık olarak evlendim küçük yerdeydiik biz subay olması çok havalı gelmişti,maaşı da İskenderuna göre iyiydi biz İstanbula bir geldik sudan çıkmış balığa döndük burada hayat pahalılığını hep haberlerden izlerdik şimdi içine düştük.İskenderunda paramızı harcicak yer yoktu ama burası öyle mi..Her yer AVM insanın gözüne gözüne sokuyorlar herşeyi bir süre sonra benim neyim eksik ben neden yemeyim,ben neden giyinmeyim,ne için çalışıyoruz derkeeen ay sonu görüyosun ananın damınııı...Yollarda jipler,o evler,villalar,yalılar,insanların giyimleri isyana sürüklüyor,İstanbul başka bir alemmiş ben ilk defa gelmedim ama hep gezmeye gelmiştim yaşamak çok ayrı zormuş...
Geldik lan bağırma,çocuk uyuyor:roflol:Hem sanane soğukta nerde olunur Alla allaaaa:mymeka::jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Off çok üzüldüm, en iyi ben anlarım onu, benimkide tüm gün toplam 300 cc içerdi oda ağlaya ağlaya zorla, hastaneden geldiğimiz gün benimki 100 cc bile içmedi...Nazlının iştahı olmayınca bende de iştah kalmıyor..İştahsız bebek çok zor...Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum sütünü içmiyor diye. Grip olmuş çok üzüldüm, tez zamanda iyi olsun inşallah, allah bebeklerimizi hastalıktan korusun çok zor bebeğin hastalığı... benimde eşimin gribi bugün yine üsteledi inşallah nazlıma geçmez.
Duygucum egeyi dışarda mı dolaştırdın yoksa avm de mi?
bende olmadım duyugucum acaba benim göbeğimin şişliği ondanmı?
ben doğumdan beri üç defa oldum.hemen düzene girdi yani.ama benim göbişim de hala şiş.korse takmadım keşke taksaydım belki biraz toplardı göbişimi ya.bende olmadım duyugucum acaba benim göbeğimin şişliği ondanmı?
canımbenim çok teşekkürler:1hug:..o mürekkepbalığıda bendim..bi yazıdan ötürü yasakladılar bunla girdim..seçmelere gelmeden önce sana şunu söylim içindeki sıkıntı aslında yavaş yavaş atlattığın zor dönemden çıkışın işareti..birikim bi nevi..eskıden olsa ben bi şişe şarabı içmiş tuhaf muzıklerle kendımden geçıyo olurdum..bence en iyisi yaşamımızdakı guzellıklerı gözlerimizi daha bi açarak görmeye çalışmak..ve bu zor denebılcek döneminde bır sonu oldugunu anımsamak..her kışın baharı var..her gecenın gündüzü..yaşam boyle bişi..önemlı olan şuanı en iyi şekılde değerlendırebılmek..bunun için yatlarla gezmek alışveriş yapmak mumkun olmasada içhuzuru yaratmaya çalışmalı..ılık bir duş herzaman en güzeli..sıcak yuvanda yarına taşıyacak birsürü güzellik var..a.s.Kızlar eylül annelerinin "en"lerini yapalım mı???
En mızmız, en bilgili, en karizmatik, en cesur, en depresif falan diye?? Ben başlıyayım...
Benim enlerim...
En Karizmatik; patik, birde mürekkepbalığı arkadaşımız vardı...
En cesur ve kaygısız; duygu arkadaşımız olsun...
En aklı başında; aslı ve betül...
En endişeli tipler; ben, biraz dream 81 yani gülşah, hicrancımda hafiften panik benim gibi.. (kızmak yok)
En pat küt; gül (mommy) .:)))))))))))))))) şaka bir yana en dobralardan biridir
En neşeli; seren...
En sevdalı ..........
En romantik........
En güzel............
En zengin..............
ımm nokta noktalar kısmındakileri daha düşünemedim.Bulursanız yazın...
Hadi hadi düşünün :))
Bende regl olmadım...9 ay olmamak normal diyorlar...Duygucum iyi cesaret valla, bu soğukta çıkarmışsın, aslında sen en doğrusunu yapıyorsun soğuğa alışıyor bebeğin.Ben anneme bile gidemiyorum soğuktan taksiye binerken acaba üşütürmüyüm diye...Bizim ev çok sıcak nazlı alıştı sıcağa şimdi en ufak soğukta hasta olur diyorlar.
merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?