- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.541
geçmiş olsun hicrancım inşallah çabuk atlatır ceylin..
ben de korkuyorum kendim hasta olup sonra da naz a bulaştırmaktan.
fatmacım önerilerin için teşekkürler canım aslında hep aynı saatlerde uyutuyorum ama bir tanesini kendi uyumayınca o sürede çok ağlıyor ama iki gündür mutluydu sanırım beni arıyor işteyken ve buna çok üzülüyorum..
bence de en bilgiç ,zekiye: HİLARYAA yani cansuuu :))))))))
kızlar napıyonus yaw konuşun benim yarın kaynana geliyor köyden çok heyeceanlıyımhihoyyyt
gözün aydın canım.. biraz nefes alırsın sende.. O torunu ile hasret giderirken sen de biraz dinlenirsin..
merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr
kız şaka dedim evet nefes alırım amma sinirden burnumdan solurum muhabbet açam diyede yazdım
Canım ya ne biliyim.. Sen ponponları sallayınca bende çok seviniyorsun havalara uçuyorsun sanmıştım.. :tomato:Belki şanslı azınlıktan birisindir diye düşünmüştüm.. kaynanası ile iyi geçinen laelaelaelaelae :roflol:
Canım bende bazna sinirden kuduruyorum deli oluyorum ama onlarda eşlerimizin anneleri.. eşimin benim anneme nasıl davranmasını istiyorsam bende onun annesine öyle davranmalıyım diye düşününce sinirim geçiyor..:teytey:
yaa geçen sene bu zamanlar bebeişler varımış karnımızda ben yılbaşında 12 de dua ediyodum Allah ım bu sene hamile kalayım diye meğersem tosunum karnımdaymış
Bende canım artık bebeğim olsun diye dua ediyordum.. Hatta yılbaşı gecesi için şarap saklıyorduk eşimle.. Gece eve dönünce o şarabı içmek istedim.. Alkol almamıştım dışarıda.. Ama bizim sakladığımız şarap hava almış ekşimişti.. Ve ben üzülmüştüm içemedimdiye.. 10 gün sonra karnımda bebeğimin olduğunu öğrendim.. Ve Allaha şükrettim.. İyi ki o şarap bozuk çıkmıştı ve ben içmemiştim... :dance:
seneye de inşallah paytak paytak yürüyecekler bebeklerimiz ve biz bütün yılbaşı gecesi peşlerinde koşmaktan geceden bişey anlamayacağız..delikafadulden
artık kaçtım... İyi uykular tatlı rüyalarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?