Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun hicrancım inşallah çabuk atlatır ceylin..
ben de korkuyorum kendim hasta olup sonra da naz a bulaştırmaktan.
fatmacım önerilerin için teşekkürler canım aslında hep aynı saatlerde uyutuyorum ama bir tanesini kendi uyumayınca o sürede çok ağlıyor ama iki gündür mutluydu sanırım beni arıyor işteyken ve buna çok üzülüyorum..

Ebru merhaba canım.. bence huy da değiştiriyorlar. Bugün bora da bütün gün mıy mıy dı... sürekli benim kucağımda olmak istedi..

ii geceler kızlar napıyonus ben oğlanı uyuttum bir bakayım dedim ne var ne yok
Hİcran gelmiş geçmiş olsun hemen iyileşin acil şifalar

canım çok geçmiş olsun...allahım tez vakitde iyileştirsin kuzunu..sanırım abladan geçmiş gribi..gribin ağır günü ikigündür sonra yavaş yavaş atlatıcak annesi hayırlısıyla..vitamin takvıyesı multıtabs verdımı dr..dualar sizle..........

hilarya-pozitifsin sen canım ne güzel:asigim:
ben olsam başka biri yassa ana kaynanası geliyor diye seviniyor der cinlik düşünürdüm ne güzel iyi niyetli olmak ben bu ara kötüyüm kötükötükedihüso
:lepi:

kız şaka dedim evet nefes alırım amma sinirden burnumdan solurum muhabbet açam diyede yazdım

Canım ya ne biliyim.. Sen ponponları sallayınca bende çok seviniyorsun havalara uçuyorsun sanmıştım.. :tomato:Belki şanslı azınlıktan birisindir diye düşünmüştüm.. kaynanası ile iyi geçinen laelaelaelaelae :roflol:

Canım bende bazen sinirden kuduruyorum deli oluyorum ama onlarda eşlerimizin anneleri.. eşimin benim anneme nasıl davranmasını istiyorsam bende onun annesine öyle davranmalıyım diye düşününce sinirim geçiyor..:teytey:

Son düzenleme:
yaa geçen sene bu zamanlar bebeişler varımış karnımızda ben yılbaşında 12 de dua ediyodum Allah ım bu sene hamile kalayım diye meğersem tosunum karnımdaymış

bende o gelmeden önce abdest alıyorum ve dua ediyorum hiç surat asmıcaksın arzu çünkü ercanı seviyorsun o onun annesi sakin ol gül sırıt felan o gittimi rahatlıyorumkaydirigubbakcemile2

yaa geçen sene bu zamanlar bebeişler varımış karnımızda ben yılbaşında 12 de dua ediyodum Allah ım bu sene hamile kalayım diye meğersem tosunum karnımdaymış

Bende canım artık bebeğim olsun diye dua ediyordum.. Hatta yılbaşı gecesi için şarap saklıyorduk eşimle.. Gece eve dönünce o şarabı içmek istedim.. Alkol almamıştım dışarıda.. Ama bizim sakladığımız şarap hava almış ekşimişti.. Ve ben üzülmüştüm içemedimdiye.. 10 gün sonra karnımda bebeğimin olduğunu öğrendim.. Ve Allaha şükrettim.. İyi ki o şarap bozuk çıkmıştı ve ben içmemiştim... :dance:

seneye de inşallah paytak paytak yürüyecekler bebeklerimiz ve biz bütün yılbaşı gecesi peşlerinde koşmaktan geceden bişey anlamayacağız..delikafadulden

Ayyy en patavatsız,pat küt,dobra seçilmişim ulan buraya verdiğim emeklere yazık bee:mymeka: insan bi en seksi,en havalı,en güzel,en cool felan seçer Seda sen de en pimpiriksin al işte...bu arada en zengini nerden bilecez be???
en pimpirik:Seda-bridesositososito
en olgun:Hicran-papatyam
en mantıklı:Gülşah-minik anniş
en fedakar:Ayten-aytege:teselli:
en sabırlıuygu:1closedeyes:
en sakin:Eda-Dyonisos:1rolleyes:
en gezenti:Aslı-Asliiidelikafadulden
en çıtır:Betülhihoyyyt
en laf ebesiatik-Umut
en neşeli:Seren:sm_cool:
hıh ben gülümsemelerle de anlattım bunlar benim enlerim.

Allah tan olcak valla iyiki bozulmuş şarap:1closedeyes: doğsa artık derken maşşalah 3 aylık oldular koştuklarını evlendiklerini bile görüces Allah ım nasip etsin inşallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…