- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.561
Bende regl olmadım...9 ay olmamak normal diyorlar...Duygucum iyi cesaret valla, bu soğukta çıkarmışsın, aslında sen en doğrusunu yapıyorsun soğuğa alışıyor bebeğin.Ben anneme bile gidemiyorum soğuktan taksiye binerken acaba üşütürmüyüm diye...Bizim ev çok sıcak nazlı alıştı sıcağa şimdi en ufak soğukta hasta olur diyorlar.
Kızlar eylül annelerinin "en"lerini yapalım mı???
En mızmız, en bilgili, en karizmatik, en cesur, en depresif falan diye?? Ben başlıyayım...
Benim enlerim...
En Karizmatik; patik, birde mürekkepbalığı arkadaşımız vardı...
En cesur ve kaygısız; duygu arkadaşımız olsun...
En aklı başında; aslı ve betül...
En endişeli tipler; ben, biraz dream 81 yani gülşah, hicrancımda hafiften panik benim gibi.. (kızmak yok)
En pat küt; gül (mommy) .:)))))))))))))))) şaka bir yana en dobralardan biridir
En neşeli; seren...
En sevdalı ..........
En romantik........
En güzel............
En zengin..............
ımm nokta noktalar kısmındakileri daha düşünemedim.Bulursanız yazın...
Hadi hadi düşünün :))
en patküt dobra evet momy bencede..en cesur bencede duygu..en romantik bence aslı...........en güzel bence sensin sedacım..duru güzelsin hemde..en zengin sanırım betül..en endişeli evet sende en endişelilerdensin..aslında hicranda öyle......delikız da en sevdalı bence........neşeli bence betül ve papatyam...
Gülcüm Bende arkadaslarla aynı fıkırdeyım canım üzgünüm en patkütsün:))))Ayyy en patavatsız,pat küt,dobra seçilmişim ulan buraya verdiğim emeklere yazık bee:mymeka: insan bi en seksi,en havalı,en güzel,en cool felan seçer Seda sen de en pimpiriksin al işte...bu arada en zengini nerden bilecez be???
en pimpirik:Seda-bride
en olgun:Hicran-papatyam
en mantıklı:Gülşah-minik anniş
en fedakar:Ayten-aytege:
en sabırlıuygu:1closedeyes:
en sakin:Eda-Dyonisos
en gezenti:Aslı-Asliii
en çıtır:Betülhihoyyyt
en laf ebesiatik-Umut
en neşeli:Seren:sm_cool:
hıh ben gülümsemelerle de anlattım bunlar benim enlerim.
ay bu gece çok güsel uyudummm ohhh mışıl mışıl yawww benim oğluş hiç üzmedi beni bugün maşallahhkeyfimmm yerinde...:dance::dance:ay ne güsel oluyo uykuyu alıncaaaa ooooyy sositosositosositosositohepimizin günü güzel geçssinnn bol sohbetli bol sütlüü herşeyin bol olduğu günlerrr dilerimm:sm_cool::sm_cool:
merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr
hicran çok geçmiş olsun canım.. benim kızıma da iki kez grip bulaştırdı babası kötükedihüso normalde çok iştahlı bi bebek olmasına rağmen gripliyken isteksiz azııcık emiyordu canım üzülme bir iki güne düzelir inşAllah...
Aytencim bazen bizim bebişler de öyle yapıyo memeyi itip ağlıyolar.. seninki de o günlük öyle davranmıştır umarım canım.. çok istediğin gibi sütünü vermeye devam edersin mavişine :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
bu arada teşekkürler enler için değişik kategorilere beni yazanlara kaydirigubbakcemile3 hepinize öpüyorum Şeniz
ya mervecim inşallah öyledir dün hiç emmedi beniii, sabahta uyanınca emmedi bana uyanıkken beni emmeyecek artık gibi geldi çünkü bütün gün çocuk biberonla besleniyor hafızasına kaydetti sanırım inşallah öyle değildir allahımmm.:Saruboceq:
Herkese merhaba,
Benim kızım da iki aylık oldu arkadaşlar. Ancak benim kızımın cildi çok fazla kuruyor. Sizin böyle problemleriniz oldu mu? Bebek yağı da kullanıyorum ama pek faydası olmuyor. pul pul dökülüyor neredeyse. Zeytinyağı kullanıldığını duydum ama sizin önerebileceğiniz birşey var mıdır? Lütfen bana yardımcı olun.
Tüm bebeklere sağlıklar diilerim...
günaydın herkeslere biz oğlumla aşıdan geldik ben de tetanos oldum kolumu zor kaldırıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?