Doğum yapmış olan anneler buraya....

keşke bende herkesi çok tanısaydım benimde enlerim olsaydı ama tanıdığım kadarıyla:jeyyar:
en çok para harcayan -betül:lepi:
en tecrübeli -hicransengözlerimebaksanab
en pimpirikli-sedaşutarafagitti
en güzel - newlife adını unuttum:asigim:
en hnmm ilaç uzmanı-derya
en cana yakın hepinizzzzzz:enbuyukkk::dance:
aklıma gelince yazarım

canım dusunsene erzurumda agrıda falan yasasak cocukları sadece yazdan yazamı cıkarcaz dısarı?bence hıc oyle usutur dıye dusunme.guzelce gıydır sar cıkar.hıc bır sey olmaz emın ol.sonucta onlarında bır bagısıklık sıstemı var.benım evımde 24 saat dogalgaz yanıyor.gece tshırtle yatıyorum ama dısarı cıkarma konusunda hıc korkmuyorum.

cesur kısmı dogru ama malesef kaygısız degılım sedacım keske olsaydım:1no2:hatta cok ufal seylerı kafasına takıp sabaha kadar uyuyamıyan bır tıpım.o yönümü tanıyamamışınkaydirigubbakcemile5Yinede teşekkür ederım canım.

evet cesurkaydirigubbakcemile5teşekkürler...
Gülcüm Bende arkadaslarla aynı fıkırdeyım canım üzgünüm en patkütsün:))))
Bende kusmuk temızlemeye gosterdıgım sabırdan en sabırlı demı:roflol:
BENDE YAZAYIM BAKALIM AKLIMA GELENLERI DEVAMI YARIN.
EN Pimpirik tabıkı Sedaaaacım
EN Patküt :Gülüm
EN neşeli:Serenim
EN kibar:Aslıcimm
En fedakar:Aytencim
En güzel kendini ifade eden Umutçum
En küçüğümüz Betüşüm
En tatlı Mervemiz

ay daha vardırda gece gece bu kadar geldı aklıma:uhm:en zengın ve en guzelını ben bılmıyorum.

herkese günayyydııınnnn:dance: ilk açılışta benden olsunnn arkadaşlarr...:teytey::teytey::teytey:.benim oğluşşş mışıl mışıl uyuyooo hepinizi öptüm çıtırr anneler:1hug:hihoyyythihoyyyt

ay bu gece çok güsel uyudummm ohhh mışıl mışıl yawww benim oğluş hiç üzmedi beni bugün maşallahh keyfimmm yerinde...:dance::dance:ay ne güsel oluyo uykuyu alıncaaaa ooooyy sositosositosositosositohepimizin günü güzel geçssinnn bol sohbetli bol sütlüü herşeyin bol olduğu günlerrr dilerimm:sm_cool::sm_cool:

canım sanada günaydın ne güzel uykunuzu almışsınızzzzz her günümüzün böyle olması dileğimiz amaaaaaaaaaa tabi , bir gün uyutacaklar bir gün uyutmayacaklar bir gün uyuyacaklar bir gün uyumayacaklar dimiiiiiiiiiicama onların herchali güzel ve her haliiiiii sevgi doluuuuuuuuuuc dimiiiii

benim bugün canım biraz sıkkın kızlar yaaa biliyosunuz ben sütümü sağıp bırakıyorum geceleride emziriyorum ortalama 3- yada 4 kere uyanıyor benim ki, dün gündüz bütün gün beni emmek istemedi hep sütümü sağıp sağıp verdim, acaba çocuk alıştımı gündüz emmemeyeee acaba bırakacakmı beni emmiyi, ama gece emdi uyku sersemi emiyor, umarım bu sadece düne özgü bişeydir yoksa akşamlarıda emmezseee yani ben eve gidince emmeeseee allah korusun sütüm kesilirseee çok üzgünüm yaaaa.....

bu arada enlerrr diye bişey açılmış seda tarafından duygucum ve gülcüm çok teşekkür ederim beni fedakar seçmişsinizzz doğru teşhis hakikaten bu kadar olmasaaam fedakar iyi olcek çünkü yaşlanmaya başladımmm. şimdi benim enlerimm

en alımlı ve güçlü : duygu

yazılarını zevkle okuduğum en hasta olduğum :gül

en zevkli ve modern : betül

en düşünceli : derya

en kibar : merve, aslı

en pimpirikli : seda

en güzel : newlife, duygu, betül

en zengin : hicran, betül

en yardımsever(hiç üşenmeden) :betül

en sakin ve pozitif : merve

en komik neşeli : seren

en dingin : newlife

en deli dolu : arzuercan

en bilgilendirici : aspirin

en özgür kız : patik

en mantıklı :muscan

en havalı :eda

en sarışın bomba :emel

en şişman : aytennnnnnnnnnnnn

en çıtır çerrozzzoooo :betül

en güven veren sıcakkanlı :derya

Son düzenleme:
günaydın günaydın hepinize kaydirigubbakcemile2
mutlu huzurlu bir hafta geçirelim inşAllah..
bebişlere de bol gülücüklü iştahlı sağlıklı ve mutlu günler olsun..
herkese sevgiler. :1hug: a.s.

hicrancım canım benim inşallahhh hemen iyi olur melek kızınnn bu günlerimizde bitecek sağlıklı günler çok yakın inşallah hepimiz için üzme kendini ecriin için tamam mı:teselli:a.s.

hicran çok geçmiş olsun canım.. benim kızıma da iki kez grip bulaştırdı babası kötükedihüso normalde çok iştahlı bi bebek olmasına rağmen gripliyken isteksiz azııcık emiyordu canım üzülme bir iki güne düzelir inşAllah...

Aytencim bazen bizim bebişler de öyle yapıyo memeyi itip ağlıyolar.. seninki de o günlük öyle davranmıştır umarım canım.. çok istediğin gibi sütünü vermeye devam edersin mavişine :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
bu arada teşekkürler enler için değişik kategorilere beni yazanlara kaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.... nasılsınız nasıl geçtı haftasonu sanırım herkes yogundu pek giren olmadı benım gibi bu arada benım sat 28 aralıktı yutrdısındaydık fasta planladıgımız gibi ispanyaya gidememiştik beben rahatsızım diye ama yinede güzeldi. şimdi ise daha da güzel alp im elma kurdum ile gircez yenı yıla ne güzel.........

ya mervecim inşallah öyledir dün hiç emmedi beniii, sabahta uyanınca emmedi bana uyanıkken beni emmeyecek artık gibi geldi çünkü bütün gün çocuk biberonla besleniyor hafızasına kaydetti sanırım inşallah öyle değildir allahımmm.:Saruboceq:

aytencim çok bebek var hem biberon hem annesini emen, hem senin göğüs ucu problemin de yoktu söylediğin kadarıyla bildiğim.. sen moralini bozma canım inşAllah bırakmaz seni emmeyi..:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Herkese merhaba,

Benim kızım da iki aylık oldu arkadaşlar. Ancak benim kızımın cildi çok fazla kuruyor. Sizin böyle problemleriniz oldu mu? Bebek yağı da kullanıyorum ama pek faydası olmuyor. pul pul dökülüyor neredeyse. Zeytinyağı kullanıldığını duydum ama sizin önerebileceğiniz birşey var mıdır? Lütfen bana yardımcı olun.

Tüm bebeklere sağlıklar diilerim...

bizde kontrolden geldik..5800 kılomuz ..ve mamaya başlicaz...aptamil 1..ben artık son demlerde oldugumu anlamıştım...gunde 5 6 bardak steeltea ye rağmen azdı sütüm..sigara içiyodum evet ama yarısında atıyodum sıgarayı nıkotınıde guya 0,1 idi..ama demekkii etkılıyomuş..yorulmuştum artık..ben gece dört kez kalklıyorum emzırıyodum..arabada heryerde hık dese emzırdım..biraz gunah cıkarmak gıbı oldu bu ama napayım enazından artık yok zehırlıyomuyum yok az sütüm demicem..hem 3.5 ay çokda az deil...arada oldukça gene veririm..nice bebiş mamayla büyüyo..aynı gun dogum yaptıgım hılarya borasına ilkgünden beri mama veriyo misal..maşallah suphanallah kımsede bi sıkıntı yok..nebıleyım...6 ayı bi geçsek..şöyle bi 10 aylık olsalar allıhınizniyle..nedyım herşey güzel olucak...........

günaydın herkeslere biz oğlumla aşıdan geldik ben de tetanos oldum kolumu zor kaldırıyorum bugün

canım vazelin sanırım kurumaya en iyi gelen şeylerden biri..banyodan sonra ve giydirirken sürebilirsin bolca..zeytinyağı hakikisi olmak kaydıyla emının zaten ıyı gelıcektır..mevsımde musaıt hepımızın cıldı kuruyo bu zamanlarda...eger ama kaşıntısı kızarıklıgı olursa egzama vb bişiler olabılır dr a götürürsün..geçmiş olsun

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler
Ben de bu aralar pek giremiyordum ancak okuyup çıkıyordum.Ya benim kızımda bu aralar emerken acayip sorun çıkarıyor resmen memeyi görünce kafasını ters çeviriyor ve ağlamaya başlıyor ama uyku arasında emzirirken böyle bir sorunumuz yok uyanıkken yapıyorBi de mama emiyor ya acayip korkuyorum memeden kesilecek diye.İnş dönemlik bişeydir.Sürekli 6 ay anne sütü diyorlar ya her yerde insan ister istemez etkileniyor olmayınca olmuyor ne yapalım olduğu yere kadar inş.Sonuçta sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…