- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.581
Herkese merhaba,
Benim kızım da iki aylık oldu arkadaşlar. Ancak benim kızımın cildi çok fazla kuruyor. Sizin böyle problemleriniz oldu mu? Bebek yağı da kullanıyorum ama pek faydası olmuyor. pul pul dökülüyor neredeyse. Zeytinyağı kullanıldığını duydum ama sizin önerebileceğiniz birşey var mıdır? Lütfen bana yardımcı olun.
Tüm bebeklere sağlıklar diilerim...
günaydın canım...tetanoz aşısı olcez dimi ben ne zaman olcaktım ya unuttum...
canım vazelin sanırım kurumaya en iyi gelen şeylerden biri..banyodan sonra ve giydirirken sürebilirsin bolca..zeytinyağı hakikisi olmak kaydıyla emının zaten ıyı gelıcektır..mevsımde musaıt hepımızın cıldı kuruyo bu zamanlarda...eger ama kaşıntısı kızarıklıgı olursa egzama vb bişiler olabılır dr a götürürsün..geçmiş olsun
bizde kontrolden geldik..5800 kılomuz ..ve mamaya başlicaz...aptamil 1..ben artık son demlerde oldugumu anlamıştım...gunde 5 6 bardak steeltea ye rağmen azdı sütüm..sigara içiyodum evet ama yarısında atıyodum sıgarayı nıkotınıde guya 0,1 idi..ama demekkii etkılıyomuş..yorulmuştum artık..ben gece dört kez kalklıyorum emzırıyodum..arabada heryerde hık dese emzırdım..biraz gunah cıkarmak gıbı oldu bu ama napayım enazından artık yok zehırlıyomuyum yok az sütüm demicem..hem 3.5 ay çokda az deil...arada oldukça gene veririm..nice bebiş mamayla büyüyo..aynı gun dogum yaptıgım hılarya borasına ilkgünden beri mama veriyo misal..maşallah suphanallah kımsede bi sıkıntı yok..nebıleyım...6 ayı bi geçsek..şöyle bi 10 aylık olsalar allıhınizniyle..nedyım herşey güzel olucak...........
Herkese merhaba,
Benim kızım da iki aylık oldu arkadaşlar. Ancak benim kızımın cildi çok fazla kuruyor. Sizin böyle problemleriniz oldu mu? Bebek yağı da kullanıyorum ama pek faydası olmuyor. pul pul dökülüyor neredeyse. Zeytinyağı kullanıldığını duydum ama sizin önerebileceğiniz birşey var mıdır? Lütfen bana yardımcı olun.
Tüm bebeklere sağlıklar diilerim...
erken değilmi tetenoz asısı için bir sene sonra yaptırcaktım ya benım temmuzda ben mı gecıktım sizmı erken yaptırdınız kızlar....fisfisfis
günaydın canım...tetanoz aşısı olcez dimi ben ne zaman olcaktım ya unuttum...
Derya ben hamile iken mayıs ve haziranda iki doz tetanoz oldum.. Bir sonraki tarih 2008 aralıktı.. ama ben yaptırmadım kaçırdım.. Sonraki dozlar da birer yıl arayla 2009-aralık ve 2010-aralıktı.. sizinde az çok bu tarihlerdir..
şimdi buldum ilk dozumu 13 mayıs ta,2.dozuda 13 haziranda olmuşum 3. do ne zamandı unuttum............
bizde kontrolden geldik..5800 kılomuz ..ve mamaya başlicaz...aptamil 1..ben artık son demlerde oldugumu anlamıştım...gunde 5 6 bardak steeltea ye rağmen azdı sütüm..sigara içiyodum evet ama yarısında atıyodum sıgarayı nıkotınıde guya 0,1 idi..ama demekkii etkılıyomuş..yorulmuştum artık..ben gece dört kez kalklıyorum emzırıyodum..arabada heryerde hık dese emzırdım..biraz gunah cıkarmak gıbı oldu bu ama napayım enazından artık yok zehırlıyomuyum yok az sütüm demicem..hem 3.5 ay çokda az deil...arada oldukça gene veririm..nice bebiş mamayla büyüyo..aynı gun dogum yaptıgım hılarya borasına ilkgünden beri mama veriyo misal..maşallah suphanallah kımsede bi sıkıntı yok..nebıleyım...6 ayı bi geçsek..şöyle bi 10 aylık olsalar allıhınizniyle..nedyım herşey güzel olucak...........
Birşey söyleyeyim mi bende süt sağmaktan çok bunaldım...
Keşke bebeğim bir mamayı beğense yesede bende mamaya geçsem..böyle kiloda almıyor belki mama kilo aldırır.Bende mamayla büyümüşüm nestle giukoz içirmiş annem bana hep, almanyadan gelirmiş mamalarım.Çok da dirençliyimdir pek kolay hasta olmam(maşallah diyim dilimi ısırayım) Ağbimde milupayla büyümüş ama o sık hastalanır, belki bünyeden bünyeye değişiyordur.Benim kızım milupayı hiç sevmedi, bebekler lactuma bayılır dedi dr, denedim ondan tiksindi desem yeridir, tükürüp durdu.Bebelac aldım onu denicem, sonra sırasıyla nestle, sma falan...
daha aralık bimedi cansucum...o zaman bu ay olabliriz....
olabiliriz tabi Derya da ben şimdi Bora ya tek başıma bakıyorum.. bir de tetanoz dan dolayı kolum kötü olursa çok zorlanırım.. Zaten boynumda düzleşme de var.. Veleti kucakta taşımaktan ve havaların soğumasıyla coştu ağrıları..
O yüzden ben devam etmeyi düşünmüyorum tetanoz için.. Yanlış yapıyorum ama zor geliyor :tomato:
Herkese günaydın arkadaşlara.s.
ya ben cok uyumaya basladım neden acaba yaCADIARZUdun gece 1 de yattım saat 12 de kalktım...bu kadar uyumak ıstemıyorum cunku günüm bıtmıs olarak yataktan kalkıyorum..
Aytencım en alımlı guclu ve guzel sectıgın ıcın cok tesekkur ederım canım arkadasım:1hug:
kızlar dun alısverıse gıttık yılbası aksamı ıcın..soyle degısık bırseyler alalım dıye meze falan..bebegımede ılk olarak özenıp bır tane milupa organık elma aldım:asigim:4.aydan ıtıbarenmıs.oğlum 9 gun sonra 4 aylık olcak dıye yılbasında bır ıkı kasık verem dedım cocukta ogün mıdesı bır bayram etsın dedım ama aslında en saglıklısı evde yapılmıs olanlar onu bılıyorum.zaten ek gıdaya gecınce hep evde yapıcam bır tek dısarı cıkınca vermeyı dusunuyorum bu tarz seyler.sızce yılbası aksamı vereyımmı ne dersınız:uhm:
kızlar aranızda benden baska anne süt veren yokmu ben hiç mama vermedım daha dun ıhlamur verdım birde öncekı gun elma suyu 2 cay kasıgı bu gunde havuç suyu vercem drsöledi bakalım yarın kılosunu öğrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?