- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.601
Herkese günaydın arkadaşlara.s.
ya ben cok uyumaya basladım neden acaba yaCADIARZUdun gece 1 de yattım saat 12 de kalktım...bu kadar uyumak ıstemıyorum cunku günüm bıtmıs olarak yataktan kalkıyorum..
Aytencım en alımlı guclu ve guzel sectıgın ıcın cok tesekkur ederım canım arkadasım:1hug:
kızlar dun alısverıse gıttık yılbası aksamı ıcın..soyle degısık bırseyler alalım dıye meze falan..bebegımede ılk olarak özenıp bır tane milupa organık elma aldım:asigim:4.aydan ıtıbarenmıs.oğlum 9 gun sonra 4 aylık olcak dıye yılbasında bır ıkı kasık verem dedım cocukta ogün mıdesı bır bayram etsın dedım ama aslında en saglıklısı evde yapılmıs olanlar onu bılıyorum.zaten ek gıdaya gecınce hep evde yapıcam bır tek dısarı cıkınca vermeyı dusunuyorum bu tarz seyler.sızce yılbası aksamı vereyımmı ne dersınız:uhm:
canım bende mama vermedim hiç.sadece kızıma akşamları yatmadan 1 saat önce falan milupanın rezenesini içiriyorum 30 cc kadar.çok rahat uyuyo.gaz sorunuda olmuyo onun sayesinde.geceleri emzirdikten sonra gazını bile çıkarmadan yatırıyorum.bişey olmuyo.kızlar aranızda benden baska anne süt veren yokmu ben hiç mama vermedım daha dun ıhlamur verdım birde öncekı gun elma suyu 2 cay kasıgı bu gunde havuç suyu vercem drsöledi bakalım yarın kılosunu öğrencez
canım bende mama vermedim hiç.sadece kızıma akşamları yatmadan 1 saat önce falan milupanın rezenesini içiriyorum 30 cc kadar.çok rahat uyuyo.gaz sorunuda olmuyo onun sayesinde.geceleri emzirdikten sonra gazını bile çıkarmadan yatırıyorum.bişey olmuyo.
canım öle olması çok normal zaten gece delıksız uyumuyoruz hiçbirimiz bedenımız tam anlamıyla dınlenemıyo sabah erken kalmak ıstıyosan gun içindee uyu bebek uyurken bi süre sonra erken kalmıs olursun hem dınlenmış olursun hemde uykunu almış olursun milupaya gelınce sade 1-2 kasık verirsen bişey olmaz sanırım
Tanger ben de yalnızca anne sütü veriyorum emzik ve biberon dahi kullanmadık henüz.. sadece meme :ecrin_bebek:
Duygucum günaydın :içelim: organik meyvalardan , karışık olanıydı sanırım bi arkadaş bendeyken bebişine yedirmişti onda görmüştüm.. çok pütürlü gibiydi canım yaa bizimkiler onu yiyebilir mi bilemiyorum fisfisfis onun bebişi 7 aylıktı..
canım ben sadece anne sutu verıyorum ve bebegımde 1 hafta once 8 kgyduumarım senın bebegınde guzel kılo almıstır:1hug:
canım ama benım oglum delıksız uyuyor cok sukurondan ben dıyorum neden kalkamıyorum dıyekafamçokkarıştımesela dun gece 00.30 da yattı sabah 8.30 da kalktı
mervecım gunaydın benım aldıgım mama ustunde 4.aydan ıtıbaren yazıyor.her aya farklı meyveler koymus.mesela muz falan var onlar 5.ay yada 6.aydan ıtıbaren dıyor.sanırım dedıgın gıbı onlar puturlu.benım aldıgım elma seftalıymıs.hep avmlerde kadınların elınde gorup ozendım:)))ay mıllet anne sutu vermeye ozenır bende mama vermeye özendım ıste napayım:)))
Herkese merhaba,
Benim kızım da iki aylık oldu arkadaşlar. Ancak benim kızımın cildi çok fazla kuruyor. Sizin böyle problemleriniz oldu mu? Bebek yağı da kullanıyorum ama pek faydası olmuyor. pul pul dökülüyor neredeyse. Zeytinyağı kullanıldığını duydum ama sizin önerebileceğiniz birşey var mıdır? Lütfen bana yardımcı olun.
Tüm bebeklere sağlıklar diilerim...
Duygucum bu arada oğlun kusmaya devam ediyor mu?Benim kızım tam gaz devam.Ama ben onun çok fazla yediği için kustuğunu düşünüyorum.Annem mamanın onu doyurmadığını düşünüyor ek gıdaya geçmem konusunda ısrar ediyor.Tabi ben daha küçük olduğunu söylüyorum.Bu ay doktora götürüp danışacam bakalım ne diyecek.
semacım malesef egede tam gaz devam kusmaya hıc bır degısıklık yok:1no2:hatta oylekı dun butun gun esım evdeydı hep kucagındaydı ege yazık adam yatarken atletle yatmak zorunda kaldı cunku sabahtan aksama kadar 3 takım esofman degıstı gerı kalanıda zaten yıkandı kurumadıkafamçokkarıştıevde butun kalorıfer peteklerının ustunde camasırlar var kurusun dıye...oturma odasında bır tas su halı sılme sampuanı ve bez:a015:
ben de sadece anne sütü veriyorum arada dışardaysak emziremiyeceksem mama da veriyorum onun haricinde burdan siz yapınca ben de milupa gece çayı aldım gece yatmadan içiriyorum ama bişeye fayda etmiyor o ayrı...kızlar aranızda benden baska anne süt veren yokmu ben hiç mama vermedım daha dun ıhlamur verdım birde öncekı gun elma suyu 2 cay kasıgı bu gunde havuç suyu vercem drsöledi bakalım yarın kılosunu öğrencez
ne kadar süre mi 5dk sonra çığlılklar atıyor bağırıyor hiiiç yalnız kalamıyor oyun halısı aldık nafile,çocuk yüzüne bile bakmadı,hep kucağımda veya ben yanındayım uyurken bile yanından kalktığım anda 5dk içinde uyanıyor.benneyaptımkiArkadaşlar bebekleriniz uyandıklarında tek başlarında ne kadar süre kalıyorlar?Benim kızım yalnız olmayı hiç sevmiyor oyuncaklarını önüne koyuyorum bi müddet onlarla oyalanıyor sonra ben onunla muhabbet ediyorum emerek ya da mamasını yiyerekte uyuyor.
Duygu ben de nasıl o kadar uyuyorsun diyorum yaa,maşallahhh çok şanslısın.Ayça geceleri belki 10 kere uyanıyor her defasında emzirmiyorum tabii,ama yine de 3-4 kez emziriyorum gece,deliksiz en fazla 2 saat uyuyor,o da her zaman değil yarım saatte bir hık mık yapıyor,sallıyorum veya emziğini tıkıyorum ağzına kalkıp,sinirlerim harap oluyor gece eşimi kaldırıp kavga ediyorum,gıcık oluyorum o horlaya horlaya uyuyudukça kötükedihüsosabahta en geç 8,30 da uyanıyor o zamana kadar bile hık mık sürekli,kaliteli uyku uyumayalı hamişliğin son dönemlerini de sayarsak nerdeyse 7 ay falan oldu..kızlar benim ki de 11.30 da yttı.3.30 da kalktı.4 te yattı.6 da kalktı.6.30 da yattı.7.de kallktı.8. de yattı 9.30 da kalktı. işşte böyle olunca da uyku bölük pörcük.sebebi de gaz.ıkınarak uyanıyor.ovalamalarım sonucu pırtlatıyor rahatlıyor.zaten gündüzleri 2 saat te bir falan en fazla yarım saat uyuor.memede uyuor.yatırınca uyanıyor.bazen deli oluyorum..
en azından gece deliksiz uyusa.dr.sordum uyuması gerek dedi.emzirmek için sen uyandırma dedi.ben zati uyumak istiyom.niye uyandırim.
duygu ve mer sizinkilere maşallh.darısı bizim baışımız.
Aynen yaa aynen bizde de durum tam olarak böyle.Tabii insan sağlık olmasına şükrediyor ama bu da ayrı bir sorun.Gelen vallahi senin işin de çok zor diyor.Her gün en iyi iki günde bir kızımın çamaşırlarıyla doluyor makina.Ama bu böyle devam etmeyecek heralde inş bi gün bitecek.En azından bitecek bi sorunumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?