Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım öle olması çok normal zaten gece delıksız uyumuyoruz hiçbirimiz bedenımız tam anlamıyla dınlenemıyo sabah erken kalmak ıstıyosan gun içindee uyu bebek uyurken bi süre sonra erken kalmıs olursun hem dınlenmış olursun hemde uykunu almış olursun milupaya gelınce sade 1-2 kasık verirsen bişey olmaz sanırım

canım bende mama vermedim hiç.sadece kızıma akşamları yatmadan 1 saat önce falan milupanın rezenesini içiriyorum 30 cc kadar.çok rahat uyuyo.gaz sorunuda olmuyo onun sayesinde.geceleri emzirdikten sonra gazını bile çıkarmadan yatırıyorum.bişey olmuyo.

Tanger ben de yalnızca anne sütü veriyorum emzik ve biberon dahi kullanmadık henüz.. sadece meme :ecrin_bebek:

Duygucum günaydın :içelim: organik meyvalardan , karışık olanıydı sanırım bi arkadaş bendeyken bebişine yedirmişti onda görmüştüm.. çok pütürlü gibiydi canım yaa bizimkiler onu yiyebilir mi bilemiyorum fisfisfis onun bebişi 7 aylıktı..

bu ara biraz kılo almamış gıbı geldı yarın dr gitcez ben sadece ıhlamur verdım dun bide elma baska bişey vermedım yarın konuşuruz dedı dr bakalım yavas yavas bşlayacak sanırım taze meyve suyu dedı cumartesı gunu ama ben daha vermedım yaaa....

canım ama benım oglum delıksız uyuyor cok sukurondan ben dıyorum neden kalkamıyorum dıyekafamçokkarıştımesela dun gece 00.30 da yattı sabah 8.30 da kalktı

mervecım gunaydın benım aldıgım mama ustunde 4.aydan ıtıbaren yazıyor.her aya farklı meyveler koymus.mesela muz falan var onlar 5.ay yada 6.aydan ıtıbaren dıyor.sanırım dedıgın gıbı onlar puturlu.benım aldıgım elma seftalıymıs.hep avmlerde kadınların elınde gorup ozendım:)))ay mıllet anne sutu vermeye ozenır bende mama vermeye özendım ıste napayım:)))

Son düzenleme:
yaavv duygucum yavvvv sen bu çocuğun uyku saatlerini yazıp duruyosun bak nazar değcek ha benden dimesiiiiiiiiiiiii

HIM onu bilemiyorum.. o zaman benim gördüğüm, daha ileriki aylar içinmiş demek ki.. baya baya pütürlüydü çünkü.. kavanoz mamalar çok güzel görünüyor ben de milupa nın sitesine bakmıştım geçen gün çeşit çeşit meyvalar :ecrin_bebek: :CüvCüv: bebişkolar çok şanslı :ecrin_bebek: ee o kadar özendin ver madem canım egecik de bayram eder kesin :ecrin_bebek:
bu arada dün gece büşra da 12 den 8.30 a kadar uyudu

duygucum benım bebeişimde gece rahat uyuyo çok nadır kalkıyo emmeye ama gunduz bir tütlu ayarlayamıyorum emerken uyuyo bi sıkıntımız yok gundüzde uyuyo ama beşige koyup kendı kendıne uyumaya alıstırmayı denıyorum bir 2 kez uyudu ama bakalım sen nasıl uyutuyorsun bebişini

mervecım maşallah büşramızda uyumus ne guzel.bence artık buyuduler ve delıksız gece uykusu uyumalar zaten gerekıyor..
ayten kız allah korusun nazar degmesın kuzuma ben uyumaya alıstım cunku:)allah korusun..

Tanger;ege gece o kadar uyuyunca acıkcası gunduz hıc uyumuyor gıbı bırsey yanı soyle dıyım memede uyuyor kucagımda tutarsam 15 20 dakıka uyuyor bırakınca hemen uyanıyor.gece bu kadar uyursa gunduz uzun uykumuz malesef hıc yok.onun ıcınde ben hıc iş yapamıyorum

Arkadaşlar bişey sormuştum ama sanırım gözden kaçmış.Bebeklerinizi gündüz uyanıkken oyalamak için neler yapıyorsunuz ya da kendi başlarına zaten duruyorlar mı?Ben önüne ya oyuncak koyuyorum ya muhabbet ediyorum ya da gezdiriyorum.Bi de bebek deyip geçmeyin diyorlar doğumlarından 5 yaşına kadar zekalarının yüzde yetmişi tamamlanıyormuş yani bu dönemler ne verirsek kar boş durmamaız gerekiyor:)

semacım ben donencesını oturma odasına koltuga sıkıstırdım ustunede bır kac oyuncak..gunduzlerı onunla oyalanıyor bellı bır sure..daha oncede burda yazmıstım baya ıse yarıyor..

Duygucum bu arada oğlun kusmaya devam ediyor mu?Benim kızım tam gaz devam.Ama ben onun çok fazla yediği için kustuğunu düşünüyorum.Annem mamanın onu doyurmadığını düşünüyor ek gıdaya geçmem konusunda ısrar ediyor.Tabi ben daha küçük olduğunu söylüyorum.Bu ay doktora götürüp danışacam bakalım ne diyecek.

kızlar benim ki de 11.30 da yttı.3.30 da kalktı.4 te yattı.6 da kalktı.6.30 da yattı.7.de kallktı.8. de yattı 9.30 da kalktı. işşte böyle olunca da uyku bölük pörcük.sebebi de gaz.ıkınarak uyanıyor.ovalamalarım sonucu pırtlatıyor rahatlıyor.zaten gündüzleri 2 saat te bir falan en fazla yarım saat uyuor.memede uyuor.yatırınca uyanıyor.bazen deli oluyorum..
en azından gece deliksiz uyusa.dr.sordum uyuması gerek dedi.emzirmek için sen uyandırma dedi.ben zati uyumak istiyom.niye uyandırim.
duygu ve mer sizinkilere maşallh.darısı bizim baışımız.

ben avent magic cream diye bişey aldım aynen anlattığın gibi pul pul ve kızarıktı yanakları hemen geçirdi ben de kullanıyorum hoş kokulu bişey.
hem pişik ve kızarıklıklara da iyi geliyormuşsüprizzzzz

semacım malesef egede tam gaz devam kusmaya hıc bır degısıklık yok:1no2:hatta oylekı dun butun gun esım evdeydı hep kucagındaydı ege yazık adam yatarken atletle yatmak zorunda kaldı cunku sabahtan aksama kadar 3 takım esofman degıstı gerı kalanıda zaten yıkandı kurumadıkafamçokkarıştıevde butun kalorıfer peteklerının ustunde camasırlar var kurusun dıye...oturma odasında bır tas su halı sılme sampuanı ve bez:a015:

Aynen yaa aynen bizde de durum tam olarak böyle.Tabii insan sağlık olmasına şükrediyor ama bu da ayrı bir sorun.Gelen vallahi senin işin de çok zor diyor.Her gün en iyi iki günde bir kızımın çamaşırlarıyla doluyor makina.Ama bu böyle devam etmeyecek heralde inş bi gün bitecek.En azından bitecek bi sorunumuz var.

bende sadece anne sütü verdim şimdiye kada arada da ıhlamur veriyorum bazen bir iki kaşık...ama gündüzleri çalıştığm için yine anne sütünü biberonla içiyor...gece uykularımız düzenli 11-12 gibi uyur sabah 7,30 gibi kalkar bazende acıkırsa gece uyanıyo sonra tekrar uyuyor maşallah diyorum hep

ben de sadece anne sütü veriyorum arada dışardaysak emziremiyeceksem mama da veriyorum onun haricinde burdan siz yapınca ben de milupa gece çayı aldım gece yatmadan içiriyorum ama bişeye fayda etmiyor o ayrı...

ne kadar süre mi 5dk sonra çığlılklar atıyor bağırıyor hiiiç yalnız kalamıyor oyun halısı aldık nafile,çocuk yüzüne bile bakmadı,hep kucağımda veya ben yanındayım uyurken bile yanından kalktığım anda 5dk içinde uyanıyor.benneyaptımki

Duygu ben de nasıl o kadar uyuyorsun diyorum yaa,maşallahhh çok şanslısın.Ayça geceleri belki 10 kere uyanıyor her defasında emzirmiyorum tabii,ama yine de 3-4 kez emziriyorum gece,deliksiz en fazla 2 saat uyuyor,o da her zaman değil yarım saatte bir hık mık yapıyor,sallıyorum veya emziğini tıkıyorum ağzına kalkıp,sinirlerim harap oluyor gece eşimi kaldırıp kavga ediyorum,gıcık oluyorum o horlaya horlaya uyuyudukça kötükedihüsosabahta en geç 8,30 da uyanıyor o zamana kadar bile hık mık sürekli,kaliteli uyku uyumayalı hamişliğin son dönemlerini de sayarsak nerdeyse 7 ay falan oldu..

semacım bende allaha sukredıyorum daha buyuk dert vermesın dıye sonucta bebıslerımız saglıklı sıhatlı ama dedıgın gıbı gercekten cok zor ve sabır ısteyen bır iş..sadece kendı ustune kussa neyse.hem kendıne hem bıze kusunca tam felaket oluyor.cunku onun mınık camasırları aksama kadar kuruyor ama bızımkıler gunlerce asılı duruyor.artık nerdeyse kumas pantalonla falan yatcak duruma gelıyoruz:roflol:Eşim dun oglan kusunca konusuyor onunla dıyorkı takım elbıselerım kaldı bır tek onlarıda gıyeyım kus sende rahatla bende dıyor bızımkıde gülüyor:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…