Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gül allaha sukur bu konuda cok şanslıyım galıba..benım kuzenımın kızı var ıstanbulda oturuyorlar hamıle olmadan once onlara gıtmıstım.evlerı 2 oda bır salon.bana gece ıcın bebegın odasında yatak yapmıslardı.allahım dedım kabusa bak.sabaha kadar uyku yok.neyse yattım basa gelen cekılır dedım.o mınık gece bır kere uyanmadan yattı sabah ben kalktıgımda hala uyuyordusırnaşık şeydedım kuzene kız naptın cocuga nasıl uyudu bu.yooo hep oyle uyuyor dedı.ogunden berı o kadar dua ettımkı allahım sude gıbı bır cocugum olsun dıye ama o kusmuyordu:roflol:yanı allah dualarımı kabul ettı herhalde ama hepsını degıl:roflol:
Bu arada ben egeyı zifiri karanlıkta yatırıyorum gül gece lambası yok artık bır dene ıstersen belkı ıse yarar...

Canım ya yazını okurkren gülüyorum artık halimize kaydirigubbakcemile3 burdaki bebeği kusmayan arkadaşları da bu muhabbetle sıkmak istemiyorum ama insan iki buçuk aydır aynı sorunu yaşayıp kendi gibi birilerini görünce dertleşmeden edemiyor inanın.Açıkçası bi taraftan da rahatlıyorum tek olsam bi sorun mu var diye çok hayıflanırdım ama şimdi demek normalmiş diyorum.Bu arada çok şükür benim de kızım doğduğundan beri gece uyumama sorunumuz yok Allah bi yerden dengeliyor galiba.

semacım evet haklısın bızde bu yuzden merveyle msnde bol bol kusmuk muhabbetı yapıyoruz artık mıdemız kalkana kadar:roflol:senınde msn varsa ozelden gonder ekleyelım bol bol yaparız ben hıc sıkılmam canım.kac posta camasır yıkadın nereye kustu hepsını anlat dınlerım:roflol:

saol deryacım..üzülmüyorum aslında pek..haklısın 3.5 ay kötü deil enazından önemli antikorları aldı..eşimi suçlamış gibi olucam ama saolsunşu dönemde ıvır zıvırdan hadise çıkardı..daha bugun ilk zamanlar aldıgım dr brown marka bıberonu nıye attım dıye söylendı..bende bugune kadar bıberon ve emzık vermemiştim..ve onu denedım kötu bı bıberon gıbıme geldı attım..müsrifsin dedi..haklı belkı ama olsada ben yenısı alıcaktım kullanmıcaktım onu..benı hıc gezdırmedı..evde tıkılıyım aylardır..zaten muhıtıde sevemedım komşuluk ılışkısı kuramadım..kurmayada çekındım..yapım manik depresif gibi..bazen çok iyi ve enerjığımhihoyyyt bazen dibe vurmuş bitap4ncu aydan ıtıbaren başlatıcak bugun söyledi..benımkı 3450 idi fena deil yani dogum kılosu..ama ılk 20 gun zaten başımı yediler kabus gibiydi sütüm çokçok azdı..neyse....sağlıkla meydana çıksınlarda..her bebeğin bunyesıde farklı bence...duru narın bır kız olucak sanıyorum..nazlı desen oyle..benımkıde mınyon bı bebek..boyuda 60 cm..sağlıklı olsunlarda..a.s.

duygucum bence ege çok gazlı biara drunda demiş..ben bu kusmalarının gazdanda oldugunu düşündüm..o mamaları dr a danışmadan verme bence neolur neolmaz..bağırsakları çok hassas..nekadar alakalı ama bu başak burcununda ençok mıde bağırsak problemı yaşıyan burç oldugunu biliyorum..yanı bence bızım bebekler 6 aya kadar gazdan kurtulucak gıbı gözükmüyo..6 ayı kendıme mılad kabul ettım resmenbenneyaptımki

kızlaar bişey sormak stiyorum herkese.eşleriniz ne iş yapıyor,ve kaldığınız şehirlerde rahat geçinebilmek için ne kadar kazanmanız gerekiyo.geçim derdinden bahsetmişsiniz,benim eşimde memur ve ben çalışmıyorum.şuanda çok rahatız allaha şükür.ama başka şehire tayinimiz çıkabilir.mesela istanbul,mersin,balıkesir vs.öyle olursa benimdemi çalışmam gerekecek acaba.

merhaba güzel hanımlarr. sedacım ne güzel yazmışsın enleri valla çok güzel olmuş birde arkadaşlar benim için yazdıklarınızdan dolayıda tşk ederim. Gül canım çok haklısın çok gezentiyim ogluşumuda kendime benzetecegim bu gidişle. hafta sonu avrupa yakasına geçtik bizde arabada yok.ben geçmek istemedim hava kötü diye ama eşim annemler özlemişlerdir gidelim sıkı sıkı giydir dedi peki dedim ama şimdi içim çok kötü sıkı sıkı sarmama ragmen birde kanguruda götürdüm kendi kucagımda iyice korusamda sanırım hasta olacagız inşllah olmayız ama hapşuruyor,öksürüyor hırıltımız zaten geçmemişti off ya ne yapacagım bilmiyorum benim bile keyfim yok yavrum ne yapsın. Hicrancım sanada Allah kolaylık versin güzelim.

Gül canım raporu nasıl aldıgımı sormuştun ya güzelim sorma rapor almam hiçte kolay olmadı. benim bayramdan 9 gün önce bitti ve ilk raporumu kadın dogumcumdan aldım. bayramdan sonra saglık ocagına gittim vermedi veremem dedi sonra başka bir kadın dogum druna gittim oda veremem dedi ben sevkimi işleyin diyince 5 günlük verdi şükürki.bu haftanınkinide biryer parayla veriyormuş oraya gittim ama inan paramızla rezil oluyoruz o gün Ozan Egeyide bırakamadım komşuma yanımda sogukta yavrum benle birlikte geldi raporu verirken 30 laf etti. şimdi 15 tatile kadar 18 günüm kaldı bakalım onuda bir şekilde halletmeye çalışacagım ne yapalım artık.inşllah sen kolay alabilirsin güzelim.

merhaba arkadaşlar fazla kalamıcam size bir merhaba diyip çıkıcam kızım bu gün biraz daha iyi nesf alıyor ağrısıda az galiba çünki devamlı ağlamıyor arada inliyip ağlıyor fitil veriyoruz 6 saat ara ile ateşi çıkıyor devamlı ve antibiyotik ile solunumu rahatlatmak için birde şurup var reflü içinde ilaç veriyoruz içi dışı ilaç oldu yavrumun çok bitkin düştü yavrum ama çok şükür bugün düne göre iyi ikimizin de gözleri şiş ve kıpkırmızı ama kızımın hastalıktan benimse ağlamaktan 3 gündür toplam 4 saat uyumuşum ve kızım yeterki iyilerşsin gerekirse hiç uyumam RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN bebekler hiç hasta olmasın arkadaşlar gerçekten kızım inledikçe ağladıkça elimdenbişey gelmediği için içim yanıyor sanki ömrümden ömür gidiyor bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar gelmeye başladı dayanamıyorum kızımın hasta olmasına dua edin olurmu benim minik kuşum içinde hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin rabbim

canım yaa çok geçmiş olsun biliyorum kötü bir duygu Allahım bebişini bir an önce iyi etsin...hiçbirimi,zin bebişleri hasta olmasın inşallah ya

hicrancıım geçmiş olsun arkadaşım...
bebek bunlar hasta da olurlar,güler oynarlarda sen kendini hırpalama düşe kalka,hasta ola ola büyüyecekler
canım tez zamanda iyileşir inşallah

canım doğru söylüyosun bende gece lambası kullanmıyorum maşallah bizimkininde uykusu çok iyi
ilk zamanlar gece lambası kullanıyorduk sonra farkettimki gece uyandığında etrafı görebildiğinden ilgisi dağılıyor ve tekrar dalamıyordu. şimdi bazen bakıyorum arada gözlerini açıyor sonra yine hoooop uykuya

bende zifiri karanlıkta yatırıyorum hiç uyanmıyo.gece 12 sabah 6-7 deliksiz uyuyo maaşallah yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…