- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.621
ben de sadece anne sütü veriyorum arada dışardaysak emziremiyeceksem mama da veriyorum onun haricinde burdan siz yapınca ben de milupa gece çayı aldım gece yatmadan içiriyorum ama bişeye fayda etmiyor o ayrı...
ne kadar süre mi 5dk sonra çığlılklar atıyor bağırıyor hiiiç yalnız kalamıyor oyun halısı aldık nafile,çocuk yüzüne bile bakmadı,hep kucağımda veya ben yanındayım uyurken bile yanından kalktığım anda 5dk içinde uyanıyor.benneyaptımki
Duygu ben de nasıl o kadar uyuyorsun diyorum yaa,maşallahhh çok şanslısın.Ayça geceleri belki 10 kere uyanıyor her defasında emzirmiyorum tabii,ama yine de 3-4 kez emziriyorum gece,deliksiz en fazla 2 saat uyuyor,o da her zaman değil yarım saatte bir hık mık yapıyor,sallıyorum veya emziğini tıkıyorum ağzına kalkıp,sinirlerim harap oluyor gece eşimi kaldırıp kavga ediyorum,gıcık oluyorum o horlaya horlaya uyuyudukça kötükedihüsosabahta en geç 8,30 da uyanıyor o zamana kadar bile hık mık sürekli,kaliteli uyku uyumayalı hamişliğin son dönemlerini de sayarsak nerdeyse 7 ay falan oldu..
semacım bende allaha sukredıyorum daha buyuk dert vermesın dıye sonucta bebıslerımız saglıklı sıhatlı ama dedıgın gıbı gercekten cok zor ve sabır ısteyen bır iş..sadece kendı ustune kussa neyse.hem kendıne hem bıze kusunca tam felaket oluyor.cunku onun mınık camasırları aksama kadar kuruyor ama bızımkıler gunlerce asılı duruyor.artık nerdeyse kumas pantalonla falan yatcak duruma gelıyoruz:roflol:Eşim dun oglan kusunca konusuyor onunla dıyorkı takım elbıselerım kaldı bır tek onlarıda gıyeyım kus sende rahatla bende dıyor bızımkıde gülüyor:roflol:
Canım ya yazını okurkren gülüyorum artık halimize kaydirigubbakcemile3 burdaki bebeği kusmayan arkadaşları da bu muhabbetle sıkmak istemiyorum ama insan iki buçuk aydır aynı sorunu yaşayıp kendi gibi birilerini görünce dertleşmeden edemiyor inanın.Açıkçası bi taraftan da rahatlıyorum tek olsam bi sorun mu var diye çok hayıflanırdım ama şimdi demek normalmiş diyorum.Bu arada çok şükür benim de kızım doğduğundan beri gece uyumama sorunumuz yok Allah bi yerden dengeliyor galiba.
patikcim üzülm bence de...bak ne güzel 3,5 ay emmiş...kaç kiloydu beeğin doğumda...benimki de 5800 ve 4 aylık....ama doğum kilosu 2900....ondan merak ettim...bir de 1 aya kdar ek gıdaya da başlatır belki doktorun...4-5 ayda başlanıyormuş artık ek gıda...
canım ama benım oglum delıksız uyuyor cok sukurondan ben dıyorum neden kalkamıyorum dıyekafamçokkarıştımesela dun gece 00.30 da yattı sabah 8.30 da kalktı
mervecım gunaydın benım aldıgım mama ustunde 4.aydan ıtıbaren yazıyor.her aya farklı meyveler koymus.mesela muz falan var onlar 5.ay yada 6.aydan ıtıbaren dıyor.sanırım dedıgın gıbı onlar puturlu.benım aldıgım elma seftalıymıs.hep avmlerde kadınların elınde gorup ozendım:)))ay mıllet anne sutu vermeye ozenır bende mama vermeye özendım ıste napayım:)))
kızlar isminizin yanına resminizi nasıl ekliyorsunuz?bulamadım bi türlü
Gül allaha sukur bu konuda cok şanslıyım galıba..benım kuzenımın kızı var ıstanbulda oturuyorlar hamıle olmadan once onlara gıtmıstım.evlerı 2 oda bır salon.bana gece ıcın bebegın odasında yatak yapmıslardı.allahım dedım kabusa bak.sabaha kadar uyku yok.neyse yattım basa gelen cekılır dedım.o mınık gece bır kere uyanmadan yattı sabah ben kalktıgımda hala uyuyordusırnaşık şeydedım kuzene kız naptın cocuga nasıl uyudu bu.yooo hep oyle uyuyor dedı.ogunden berı o kadar dua ettımkı allahım sude gıbı bır cocugum olsun dıye ama o kusmuyordu:roflol:yanı allah dualarımı kabul ettı herhalde ama hepsını degıl:roflol:
Bu arada ben egeyı zifiri karanlıkta yatırıyorum gül gece lambası yok artık bır dene ıstersen belkı ıse yarar...
canım doğru söylüyosun bende gece lambası kullanmıyorum maşallah bizimkininde uykusu çok iyi
ilk zamanlar gece lambası kullanıyorduk sonra farkettimki gece uyandığında etrafı görebildiğinden ilgisi dağılıyor ve tekrar dalamıyordu. şimdi bazen bakıyorum arada gözlerini açıyor sonra yine hoooop uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?