Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım iyi daha iyi olmasına çok sevindim.İnsanın bebeğine bişey olunca hakkaten maf oluyor Rabbim yavruna sağlık sana da sabır versin inş.İnsan anne olunca herşey çok farklı oluyor üzülme diycem ama tabii bi anlam ifade etmiycek insanın elinde değil biliyorum ama yine de lütfen yemene içmene dikkat etbiliyosun onun en çook sana ihtiyacı var.

slm arkadaslar nsl annemdeyiz yarın akşama kadar cemre biraz grip olduda yani benden geçti.
sizler nasılsınız bakalımm bebişler nasıll

geçmiş olsun arkadaşım..gribin mevsimi işte olucak..pnomokoğu olduysa zaten artık pek korkmayada gerek yok..veremide oldular nasılsa..yatarak 7 gün ayakta bi haftaymışya grip..atlatırsınız işallah tez zamanda canım..a.s.

canım ya çok geçmiş olsun. çabucak iyileşsin inşallah.

bende zifiri karanlıkta yatırıyorum hiç uyanmıyo.gece 12 sabah 6-7 deliksiz uyuyo maaşallah yavruma

amanınnn mbenimki akşam 12 sabah 7 yaparsa benim süt hepten kesilir benim dumada tam tersi geceleri emmek için kalksın yarebbimmmmm en az 3 en fazal 4 ekere aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

o eşine bağlı bence..benim eşim çalışmamı istemıyor..ancak bi dükkan açılacakda bana..yoksa sosyal hayatla beni muhattap etmıyo kendıleri...istanbulda sürünmeden yaşamak için asgari 2000ytl eve girmesi gerekn..ama eğer kira ödemezseniz 1500 e de eh işte yaşarsınız..valla imkanım olsa ben kaçıcam istanbuldan..en güzeli istanbula gezmye gelmek..istanbulda yaşıyanına da pek gezmeye madden manen hali kalmıyoa.s.

amanınnn mbenimki akşam 12 sabah 7 yaparsa benim süt hepten kesilir benim dumada tam tersi geceleri emmek için kalksın yarebbimmmmm en az 3 en fazal 4 ekere aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

inşallah bu fedakarlığına karşılık evladında hayırlı ve sizi çok seven bi çocuk olur.tabi hepimizinki:Saruboceq:

bızde ızmırde yasıyoruz ama bence cocuk varsa ve kıradaysan 3000 ytl den asagı yaşanmaz dıye dusunuyorum...tabıkı kısıden kısıye degısır bu..1000 ytl kazanıp para bırıktırende var 3000 ytl kazanıp delı gıbı borcu olanda..hayattan beklentılerınızle baglantılı bence...

canım ben öğretmenim eşimde aynı okulda müdür yardımcısı bizim gelirimiz allaha şükür iyi ama krediyle ev aldık aylık 1700 onun taksiti oluyor bazen zorlansakda idare edebiliyoruz 4 senemiz kaldı.

Canım yaşadığın şehre göre değişiyor rahat yaşam.. bildiğim kadarıyla Eskişehir maddi konuda çok iyi... Kuzenim orda devlet tiyatrosnda oyuncu.. Tiyatro biletleri yol ücretleri falan gayet makul.. Hele istanbul a göre ççokkk ucuz..
Benim eşim borsa ile ilgileniyor.. Birkaç müşterisi var.Onların paralarını yönetiyor.. Aynı zamanda kendimize ait olan parayı da borsa da değerlendiriyor.Müşterilerinden komisyon alıyor.. Evimizde kendimizin..Kira derdimiz de yok Allaha şükür.. O yüzden geçim sıkıntımız pek olmuyor gibi.. Belli dönemlerde nakit olmuyor elimizde onu da kredi kartları ile harcayıp ödeme zaamnına kadar idare ediyoruz.. Bir de tabi benim annem ve babam bir de eşimin ailesi Bora ile ilgili çoğu masrafı bizden önce hallediyorlar.. Bez ve mama masrafları 2 aydır dedeye ait. kaydirigubbakcemile5 Bu yüzden de şimdilik rahat yaşıyoruz.. Ama ileride ne olur bilmiyorum.. Eğer ki şartlar zorlamaya başlarsa bende hemen çalışma hayatına döneceğim..
Ama ayağını yorganına göre uzattıktan sonra geçinilmeyecek bir şehir de değil istanbul... Çokk şaşalı hayatlar da var çokk kötü yaşam şartları olan insanlarda var. Ama çalıştıktan sonra herşey iyi olur..

Son düzenleme:

Umut canım aynı şeyin planlarıın bizde eşimle yapıyorduk.. Güneye yerleşmek gibi planımız vardı.. Ama bora olduktan sonra anladık ki büyük şehirden hiçbiryere gidemeyeceğiz.. Çünkü Bora için en iyisiin istiyoruz..Okullar kurslarr büyük şehrin olanakları da büyük oluyor çocuklarımız için malesef.. laelaelaelaelaeBiz bu şehre mecburuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…