- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.661
aaaaaaaaa ayy bende haftada yada iki hafta bi yaptırıyorum annamler hasta olur diyolardaa
bi konak sorunu varyaa ben daha taramadımm ama kendiliğinden döküldüler az bişeyy kaldı ama yumuşaması için zeytin yağ sürdümm
kusura bakmayın arkadaşlae epeydir giremediğim için kk ya aklıma takılan çokk sorularr varda.
bende gün aşırı yıkıyorum...bazen ıkı gunde 1 bu aralar..
Seda biliyorsun ben bütün mamaları Bora da denediğim için arada tatları anlamak için bende tatlarına baktım.. cokacimcoook :roflol:
Hero baby daha tatlı içinde tatlandırı kullanmışlar.. Bora normalde mama ayırmaz ama onu daha bir iştahla şapur şupur yedi.. ama Bora zaten iri bir bebek olduğu için biz kullanmadık hero baby i.. Nestle nin Nan ı bir süre kullandık.. Anne sütü kıvamına çok yakın.. milupa arada kullanıyorum çünkü içindeki bazı şeyler kolay kaka yapmasına yard. oluyor.. Şimdilerde de SMA kullanıyoruz.içindeki Kazein miktarı en fazla olan mama.. Kazein de genelde çok hızlı kilo alan bebeklerin mamalarında kullanılıyormuş.. Ama Bu dediğim SMA yeşil kutuda olan...
Betülcüm ne resmi? :sm_confused:Ben resim falan göremiyorum geçenlerde de soracaktım soramadım...:uhm:
Bu soğukta nerdesiniz yaa, hepinizmi gezmeye gittiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gül, betül, duygu diğerleriii??
bu arada enlerrr diye bişey açılmış seda tarafından duygucum ve gülcüm çok teşekkür ederim beni fedakar seçmişsinizzz doğru teşhis hakikaten bu kadar olmasaaam fedakar iyi olcek çünkü yaşlanmaya başladımmm. şimdi benim enlerimm
en alımlı ve güçlü : duygu
yazılarını zevkle okuduğum en hasta olduğum :gül
en zevkli ve modern : betül
en düşünceli : derya
en kibar : merve, aslı
en pimpirikli : seda
en güzel : newlife, duygu, betül
en zengin : hicran, betül
en yardımsever(hiç üşenmeden) :betül
en sakin ve pozitif : merve
en komik neşeli : seren
en dingin : newlife
en deli dolu : arzuercan
en bilgilendirici : aspirin
en özgür kız : patik
en mantıklı :muscan
en havalı :eda
en sarışın bomba :emel
en şişman : aytennnnnnnnnnnnn
en çıtır çerrozzzoooo :betül
en güven veren sıcakkanlı :derya
günaydın herkeslere biz oğlumla aşıdan geldik ben de tetanos oldum kolumu zor kaldırıyorum bugün
hero baby dediğin lactum mu? yoksa ülkerin başka maması da mı var? seninki beğendiyse onu alayım, sma nın tadı kötü diyorlar doğru mu?
Duygucum ben sana kokusuz dediysem sakın yalnış anlama, ben senin bu rahatlığına hayranım, ben hiç birşeyi kıskanan bir tip değilimdir, ama ne yalan söyliyim rahat insanlara hep özenmişimdir.Hayatımda hep senin gibi rahat bir insan olmak istedim..Ama başaramıyorum, hatta bugün annem geldi ona bile seni anlattım böyle böyle evde bebeğini hergün yüzdürüyor falan dedim, alıştırmış ne güzel dedi.Yazdıklarımdan yalnış bir şey düşünme lütfen duygularımda samimiyim... :1hug:
kızlar aranızda benden baska anne süt veren yokmu ben hiç mama vermedım daha dun ıhlamur verdım birde öncekı gun elma suyu 2 cay kasıgı bu gunde havuç suyu vercem drsöledi bakalım yarın kılosunu öğrencez
Cansu aynen benım esımde borsa ıle ılgılenıyor.. borsanın yanında gayrımenkul sektoru ılede ılgılenıyor.. Mesleği ise yanı suan yaptıgı ıs özel bır film şirketinde mali işler uzmanlıgı / muhasebe yanı..Canım yaşadığın şehre göre değişiyor rahat yaşam.. bildiğim kadarıyla Eskişehir maddi konuda çok iyi... Kuzenim orda devlet tiyatrosnda oyuncu.. Tiyatro biletleri yol ücretleri falan gayet makul.. Hele istanbul a göre ççokkk ucuz..
Benim eşim borsa ile ilgileniyor.. Birkaç müşterisi var.Onların paralarını yönetiyor.. Aynı zamanda kendimize ait olan parayı da borsa da değerlendiriyor.Müşterilerinden komisyon alıyor.. Evimizde kendimizin..Kira derdimiz de yok Allaha şükür.. O yüzden geçim sıkıntımız pek olmuyor gibi.. Belli dönemlerde nakit olmuyor elimizde onu da kredi kartları ile harcayıp ödeme zaamnına kadar idare ediyoruz.. Bir de tabi benim annem ve babam bir de eşimin ailesi Bora ile ilgili çoğu masrafı bizden önce hallediyorlar.. Bez ve mama masrafları 2 aydır dedeye ait. kaydirigubbakcemile5 Bu yüzden de şimdilik rahat yaşıyoruz.. Ama ileride ne olur bilmiyorum.. Eğer ki şartlar zorlamaya başlarsa bende hemen çalışma hayatına döneceğim..
Ama ayağını yorganına göre uzattıktan sonra geçinilmeyecek bir şehir de değil istanbul... Çokk şaşalı hayatlar da var çokk kötü yaşam şartları olan insanlarda var. Ama çalıştıktan sonra herşey iyi olur..
Canım demıstım yaa msn deyken kolumuzu agrıtırmı acaba yıen dıye.. benım hamıleyken ılk yaptrdıgım doz cok agrı yapmıstı gece cok zorlanmıstım ama ıkıncıde tık olmadı.. acaba bu 3. de yıne agrımı olucak cocukla zor olur yavv.. esım yardım eder artık ne yapiim..
Cansu aynen benım esımde borsa ıle ılgılenıyor.. borsanın yanında gayrımenkul sektoru ılede ılgılenıyor.. Mesleği ise yanı suan yaptıgı ıs özel bır film şirketinde mali işler uzmanlıgı / muhasebe yanı..
Canım bende sadece anne sütü veriyorum ama artık mama da vermek istiyorum en son mama verdiğimde hastanelik olduk geçen hafta ondan dolayı korkuyorum.Hemen hemen ilk doğduğu günler ve benim ameliyat olduğum gün dışında hep anne sütü içti.
Kızlar birşey danışıcam size, dün ben eşimle kahvaltı yaparken nazlı kucağımdaydı, dilini ısırır gibi yapıyordu bir anda dili mosmor gözüktü eşimle ikimize. kaptığım gibi camın önüne gittim, ışığa hemen geçmişti.Ne bu şimdi? Doktorunu aramadım ama akşam akşamda içime kurt düştü..anneme söyledim bir daha olursa sorarsın doktora şimdi ortalığı bulanıdırma dedi..Doktora söylesem al getir dicek..sizce naapsam bir daha olursa mı götürsem? Sanki dilini iki damağına sıkıştırmıştı ondan olabilir mi?
Canım bende sadece anne sütü veriyorum ama artık mama da vermek istiyorum en son mama verdiğimde hastanelik olduk geçen hafta ondan dolayı korkuyorum.Hemen hemen ilk doğduğu günler ve benim ameliyat olduğum gün dışında hep anne sütü içti.
Kızlar birşey danışıcam size, dün ben eşimle kahvaltı yaparken nazlı kucağımdaydı, dilini ısırır gibi yapıyordu bir anda dili mosmor gözüktü eşimle ikimize. kaptığım gibi camın önüne gittim, ışığa hemen geçmişti.Ne bu şimdi? Doktorunu aramadım ama akşam akşamda içime kurt düştü..anneme söyledim bir daha olursa sorarsın doktora şimdi ortalığı bulanıdırma dedi..Doktora söylesem al getir dicek..sizce naapsam bir daha olursa mı götürsem? Sanki dilini iki damağına sıkıştırmıştı ondan olabilir mi?
Canım bende yalnız anne sutu verıyorum..yetiyorda cok sukur..arada armut ve elma yalatıyorum değişik tadlara yavas yavas alıssın dıye.. 4. yada 6. ay doldugu gun tak dıye ek gıdaya gecmeyecegımız ıcın :) tabı elma yalatmak ek gıda sayılmıyor :smiley-cool:
ama 4. ayımızı doldurtuktan sonra kavanoz meyva pürelerınden yedırmeyı dusunuyorum.. dun netten milupanın ve bırkac bebek maması sıtesıne baktım.. 4. aydan sonra olanları bır kagıda not aldım markete cıkınca alıcam.. cok cuzzı mıktarlarda baslayacagım 4. ay da..
Cansu aynen benım esımde borsa ıle ılgılenıyor.. borsanın yanında gayrımenkul sektoru ılede ılgılenıyor.. Mesleği ise yanı suan yaptıgı ıs özel bır film şirketinde mali işler uzmanlıgı / muhasebe yanı..
Arkadaslar ıstanbulda yada dıger sehırlerde yasam dan bahsetmıssınız geçimden..
ben bu yasıma kadar memur kızı olarak buyudum..Tek kişinin çalıştıgı kalabalık bır ailede memur hayatı nasıl olur bılırsınız.. Esim fakir bır aıleden gelıyor..ama sımdı ailesinin durumuda orta halli, bıraz kendı kazanclarıyla bıraz da esımın yardımıyla onlarda rahata kavustu ama anadolu ınsanları mal da mulkte gozlerı yok onlar sofralarının cesıtlılıgı ıle zengın..
Bız sadece esımın aldıgı maas ıle gecınıyor olsaydık yıne Allaha şükür rahat bır hayatımız olurdu belki ama suan da oturdugumuz kadar bır kırada oturamazdık, keyfı masraflar cıkarmazdık kararınca yasardık.. ev alamamıs olurduk.. Ama bırde soyle bır sey var rahat bır hayat ne demek.. Rahatlık ama ne kadar rahat bunun bır sonu yok.. eger eve giren cıkandan fazlaysa o zman bu rahat bır hayattır bence.. tabı bır de su var.. ne kadar cıkar bu da bıze baglı.. luzumsuz yapılacak o kadar masraf varkı.. dunya sankı alısverıs ıcın kurulmus..
Esım sadece maası ıle kazanmıyor borsa ile ilginıyor.. mali kafası güçlü çalışıyr Allaha sukur.. muhasib :) aynı zamanda gayrımenkul alıp satma yada almadan satma gıbı işler lede ılgılenıyor.. evlenme hazırlıgı ıcındeyken cok yalın bır maddı durumumuz vardı.. daha 19 yaslarında borçla harcla topraktan aldıgı orta hallı bır daıre bızı bu gunlere getırdı.. onu sattı evlendık ve o parayı cok ıyı degerlendırdı buyuttu 0 dan bu gunlere geldık.. su yasamımım oğlumuza bırakacagımızın hayatın hepsi onun sayesınde. Allah ondan razı olsun saglık sıhhat, güzel uzun ömür versın..Hepimizin eşlerine.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?