Doğum yapmış olan anneler buraya....

bi konak sorunu varyaa ben daha taramadımm ama kendiliğinden döküldüler az bişeyy kaldı ama yumuşaması için zeytin yağ sürdümm

kusura bakmayın arkadaşlae epeydir giremediğim için kk ya aklıma takılan çokk sorularr varda.

İstanbul da yaşamak anadoluya oranla daha zor galiba.Çünkü kira fiyatları çok yüksek eşim bi haber sitesinin editörü ben özel ders veriyordum kızımdan önce ama şu sıralar bişey yapmıyorum biraz daha büyümesini bekliyorum .Ama kızım doğduğundan beri bir paket bez almadım desem yeridir dedeler iyi çalışıyor:)Allah'a çok şükür rahatız.

ayşe bizim seninle doğumlarımız aynı gün
nerde yaptın doğumunu normalmi sezeryanmı?

hero baby dediğin lactum mu? yoksa ülkerin başka maması da mı var? seninki beğendiyse onu alayım, sma nın tadı kötü diyorlar doğru mu?

Betülcüm ne resmi? :sm_confused:Ben resim falan göremiyorum geçenlerde de soracaktım soramadım...:uhm:

Canım avatrındakı resmı kastedıyorum.. msn den atsın dıye :))

Bu soğukta nerdesiniz yaa, hepinizmi gezmeye gittiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gül, betül, duygu diğerleriii??

Bız dun tembel bır pazar gecırdık arada fırsat oluyor ancak boyle bır pazarımızın olması.. oturduk esımle evde butun gun film izledik ardı ardına.. yaydık kendımızıı arada nobetleserek guzellık uykusuna yattık... pazar dedıgın boyle olur yavvv özlemişimm.. :smiley-cool:

Canım Arkadasım, Ablam benım layık gordugun tum kategoriler ıcın tesekkur ederım..
Ve seda, duygu, gül, umut hepinize tesekkur ederım cok kıbarsınız..

günaydın herkeslere biz oğlumla aşıdan geldik ben de tetanos oldum kolumu zor kaldırıyorum bugün

Canım demıstım yaa msn deyken kolumuzu agrıtırmı acaba yıen dıye.. benım hamıleyken ılk yaptrdıgım doz cok agrı yapmıstı gece cok zorlanmıstım ama ıkıncıde tık olmadı.. acaba bu 3. de yıne agrımı olucak cocukla zor olur yavv.. esım yardım eder artık ne yapiim..

Duygucum ben sana korkusuz dediysem sakın yalnış anlama, ben senin bu rahatlığına hayranım, ben hiç birşeyi kıskanan bir tip değilimdir, ama ne yalan söyliyim rahat insanlara hep özenmişimdir.Hayatımda hep senin gibi rahat bir insan olmak istedim..Ama başaramıyorum, hatta bugün annem geldi ona bile seni anlattım böyle böyle evde bebeğini hergün yüzdürüyor falan dedim, alıştırmış ne güzel dedi.Yazdıklarımdan yalnış bir şey düşünme lütfen duygularımda samimiyim... :1hug:

Son düzenleme:
hero baby dediğin lactum mu? yoksa ülkerin başka maması da mı var? seninki beğendiyse onu alayım, sma nın tadı kötü diyorlar doğru mu?

hayır canım lactum değil.. sadece hero baby 1 diye geçiyor..
SMA tatsız tuzsuz genelde bebekler beğenmiyormuş bizim dr umuzda öyle dedi ama Maşalahh bizim oğlan hiç birr tadı ayırmıyor SMA yı nerdeyse bir aydır kullanıyoruz ve hiç içmemezlik yapmadı..

aa sedacım hıc olurmu öye şey yanlış anlamadım zaten.sen korkusuz degıl ama kaygısız yazmışınsırnaşık şeyıkısı cok farklı seyler dedım ben..evet cesaretlıyım korkusuzum ama kaygısız degıl.bende hep kaygısız insanlara özenmişimdir.herseyı kafama takarım,bırının bana 3 yıl once soyledıgı seyı dusunur sabaha kadar uyumam,gelecek ıcın hep kaygılanırım..yanı anlıcagın kaygısız yanlış korkusuz doğru kelimekaydirigubbakcemile5bu arada övgülerin için çok teşk ederim canıma.s.

Canım bende yalnız anne sutu verıyorum..yetiyorda cok sukur.. arada armut ve elma yalatıyorum değişik tadlara yavas yavas alıssın dıye.. 4. yada 6. ay doldugu gun tak dıye ek gıdaya gecmeyecegımız ıcın :) tabı elma yalatmak ek gıda sayılmıyor :smiley-cool:
ama 4. ayımızı doldurtuktan sonra kavanoz meyva pürelerınden yedırmeyı dusunuyorum.. dun netten milupanın ve bırkac bebek maması sıtesıne baktım.. 4. aydan sonra olanları bır kagıda not aldım markete cıkınca alıcam.. cok cuzzı mıktarlarda baslayacagım 4. ay da..

Cansu aynen benım esımde borsa ıle ılgılenıyor.. borsanın yanında gayrımenkul sektoru ılede ılgılenıyor.. Mesleği ise yanı suan yaptıgı ıs özel bır film şirketinde mali işler uzmanlıgı / muhasebe yanı..

saol canım ilgilenip cevap yazdığın için benim ilk iki doz da aynı etkiyi yapmıştı bu da öyle oldu

Benim ki de borsa nın durağan zamanlarında sigorta işleri ile de ilgileniyor.. Borsa biliyorsun türkiye de genelde kısır döngüde laelaelaelaelae..

Canım bende sadece anne sütü veriyorum ama artık mama da vermek istiyorum en son mama verdiğimde hastanelik olduk geçen hafta ondan dolayı korkuyorum.Hemen hemen ilk doğduğu günler ve benim ameliyat olduğum gün dışında hep anne sütü içti.

Kızlar birşey danışıcam size, dün ben eşimle kahvaltı yaparken nazlı kucağımdaydı, dilini ısırır gibi yapıyordu bir anda dili mosmor gözüktü eşimle ikimize. kaptığım gibi camın önüne gittim, ışığa hemen geçmişti.Ne bu şimdi? Doktorunu aramadım ama akşam akşamda içime kurt düştü..anneme söyledim bir daha olursa sorarsın doktora şimdi ortalığı bulanıdırma dedi..Doktora söylesem al getir dicek..sizce naapsam bir daha olursa mı götürsem? Sanki dilini iki damağına sıkıştırmıştı ondan olabilir mi?

sedacım neden öyle bişey olduki acaba ben hiç rastlamadım bence doktoruna sor mutlaka ne olacak sormaktan bişey olmaza.s.

sedacım bence dedıgın gıbı damagına sıkıstırdıgı ıcın olmustur.cunku cok hassaslar.gecenlerde egede gozunu bastıra bastıra bır kasıdı gozu kan canagı oldu tenıde resmen yumruk yemıs gıbı kıpkırmızı.1 dakıka sonrada gectı:bbo:bende once korktum ne oldu dıye ama sonra gecınce hassas olmalarından dıye dusundum..

betulcum gecmıste gormusundur belkı yazdım ben dun mılupanın kasık mamalarından aldım seftalı elma.4.aydan ıtıbaren verılıyormus.egenın 4.ayına 9 gun kalıcak yılbası aksamı verıcem ınsallah:teytey:yılbası yemegı olucak ogluma:roflol:

Kızlar doktorunu aradım şimdi nazlının, sordum sadece diliyse problem yok dilini sıkıştırmıştır dolaşım bozukluğu olmuştur dedi.

Hazır tel açmışken yılbaşı gecesi için alkolü sorayım dedim, bişey olmaz emzirin dicek sandım ama bana 12 saat emzirmeyin dedi (( sigarayı sordum içebilirsiniz ama üstünüze siner balkonda bile içseniz, kıyafetinizdeki kokudan etkilenir üstünüzü değiştirin sigaradan sonra dedi...

betul ne guzel anlatmısın kendını..duygulandım nedense:asigim:allah gonlunuze gore versin..butun arkadaslarım sızlerınde ınsallah.umarım evlatlarımıza guzel bır gelecek bırakma ımkanımız olur..

sedacım cok guzel sormusun valla doktora bende merak edıyordum bunu ben o gece kesınlıkle içicem.soyle dusundum saat 9 gıbı son olarak emzırcem sonra 3saat sonra sagdıgım sutu verıcem.sonrada 12 den sonra uyutucam ınsallah.sabah 8 de kalksa dıyorum demek 1 bıberon daha sut sagmam lazım.12 saate tamamlamak ıcın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…