Doğum yapmış olan anneler buraya....

Şimdi sıra bende kendime göre enleri sıralayım :)

En candan ve samimi : Ayten (aytege) Şeniz

En iyi kalpli ve detaycı : Seda (bride) :1rolleyes:

En yardımsever iletişimci : Aslı (asliii) a.s.

En neşeli ve enerjik : Seren, Hicran (Papatyam) :lepi:

En dobra, komik ve pat küt :) : Gül (mommy) :smiley-cool:

En mantıklı ve düşünür :) : Umut (patik) sengözlerimebaksanab

En güzel : Emel (mavili_06) :))

En anaç ve sabırlı : Gülşah (dream81) :CüvCüv:

En sakin : Merve (Minikanniş) :ecrin_bebek:

En dingin ve huzurlu : Fatma (Delikiz) ( özellikle o bebegı ıle avatarı bana bunu cok cagrıstırıyordu :)

şimdilik aklıma bunlar geldii muhakkak unuttugum bırseyler var emınım :)
bırde ıyı tandıgım kısılerı yazdım yenı tanıstıgımız arkadaslar hakkında yorum yapamadıgım ıcın.. :)

Son düzenleme:
betul ne guzel anlatmısın kendını..duygulandım nedense:asigim:allah gonlunuze gore versin..butun arkadaslarım sızlerınde ınsallah.umarım evlatlarımıza guzel bır gelecek bırakma ımkanımız olur..

Bende bu yazıdan sonra En kategorisindekı yerıne bır kelıme daha eklıyecegım :))) :1hug:
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versın ınsallah..

Son düzenleme:

Vayy mama sandalyesıne oturda barı sızınle otursun sofraya ne oldum desın yaav cocuk.. :roflol:
Yanına bırde kavanoz meyva sularından alsaydın kafayı cekseydııı sızınlee.. :roflol::roflol: töbeee yarabbım ne dıyorum yaa delikafadulden

Aferin eşine genç yaşta aklını kullanmayı başarmış. boşuna dememişler akıl yaşta değil baştatdır diye.

benim ailemde kalabalıktı, kalabalık ailelerde ne kadar çok kazanılsada para sıkıntısı oluyor çünkü okuyanına ayrı para eve ayrı para yaptığın işle ilgili çeke senete ayrı para par para para derken, rahmetli babam çok yorulurdu, hayatın ne kadar zor olduğunu bende evlendikten sonra anladım, onu şu anda daha iyi anlamaya başladım heleki evlat sahibi olunca, onu şu anda daha iyi anlamaya başladım, alllah bin kat razı olsun ondan allah
yattığı mekanı cennet eylesin, bende antalyaya 15 sene önce okumaya geldim okul bitince özel sektörde çalışmaya başladım, sonrada burda kaldım evlendim derken hayatım hep çalışmakla geçti 12 senedir de çalışıyorum, ben öyle parayı değerlendirmeyi bilen biriyle evlnemedim, sadece çalışmayı bilen biriyle evlendim kıt kannaaat geçinip gidiyoruzzz, hep diyorum yaa keşkee eşim iyi kazansaydıda bebeğimi kendim büyütseydim ilgilenseydim diye,yavrum sabahtan akşama kadar bensiz kim ne derse desin bu düşünce beni üzüyor. bebşimden ayrı olmak....senağlama

Son düzenleme:

klasık ates grubu zaten senden bu yorumu beklıyordum:roflol:cok pıs muhalefet olurum:teytey:

Bende bu yazıdan sonra En kategorisindekı yerıne bır kelıme daha eklıyecegım :))) :1hug:
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versın ınsallah..

kız bu yazıdan sonra nıye eklıyon msn de soruyon soruyon cevaplıyom onlarda destek degılmı:roflol:dedık ya en kucuk betul anlıyorum senıa.s.

Arkadaşlar ben burda yeniyim biliyorsunuz ama sizi bayağdır takip ediyorum onun için ben de sizleri tanıdığım kadarıyla enleri yazmak istiyorum.
En doğal ve komik:mommy

En düşünceli ve hassas:bride
En rahatuygu
En sıcak:Merve
En muhabbetli:Betül
En farklıatik

aytencım uzulme keske hersey ıstedıgın gıbı olsaydı ama ıste ne dıcen..allah gorunmeyen yerden versın ınsallah sende otur oğluşuna bak..:Saruboceq:
benım esımde turkıye sartlarında ıyı kazanıyor ben calısmıyorum evde oturuyorum ama yınede fuzuli hracamalarımız cok oldugu ıcın ancak rahat yaşam sağlıyabılıyoruz kendımıze.evlendıgımızden berı bır araba alabıldık kendımıze bırde esımın bekarlıgında aldıgı bır ayvalıkta arsamız var..ılerde oraya bır ev yaptırıp tasınmayı bıle dusunuyoruz ama coook uzun zaman var daha..
esım cok elı acıktır para bırıktırmeyı hıc bılmez genelde onu toplayan hep ben olurum.cunku ben cok ıdealıst buyudum..evde otururken bıle hala para bırıktırmeye calısıyorum emeklılıgımı oduyorum ozel emeklılıgımı oduyorum..yanı gelecek benı hep endişelendırmıstır..onun ıcın kendı kendıme bırseyler yapmaya calısıyorum...

Hicran cok gecmıs olsun arkadasım en kısa zamanda acıl sıfalar dılıyorum.. Allahım sanada sabır bebısıne de sıhhat versın.. cabucak atlatın ınsallah bu gunlerıı...

kızlar ben bır tane donence aldım turkce nınnı soyluyor cocuk ona bakıp bakıp uyuyor:roflol:uyusunda buyusun maşallah tıpış tıpış yurusun ınsallah dıyor hıc durmadankafamçokkarıştıafakanlar bastı bana

En fedakar da sensin bence canım.Geçen gün kızımı eşime bırakıp ikea ya gittim annemlerle 2,5 saat sürdü gidip gelmem acaba kızım ne yapıyor deyip durdum ve inan sonra sen geldin aklıma mecbur kalmak zor ,tabi bir sürü çalışan anne var ama sen gerçekten çok hassassın sonuçta herşeyi onun için yapıyorsun.Ama inş Rabbim bi kapı açar da çalışmak zorunda kalmazsın.

inşallah canım benimmmm , belli zaten sen çok akıllı bir kadınsın, iyiki burayı bulmuşum ben kendimi hiç yanlız hisetmiyorum :enbuyukkk:

Duygucum selam;
meyvepüresi olanından mı aldın? Ben meyve suyunu aldım milupnın organik şeftaali-elma olanından. Çok da severek içti. Kavanoz mamasından da brokoli-patates aldım ama brokoli çok kötü kokuyo onu sevmedi hiç ...

canım çok sağol :enbuyukkk: çok söyleyip duruyorum dimii sizinde başınızı şişriyorum ama ne yapayımmmmmmmm içimi döküyorum işteee:enbuyukkk:

ne demek oluyor sımdı bu.. kız kanımız kaynadı yazalım dedık..
hemen ıcıne ettın afedersın.. bır batırırsın bır cıkarırsın zaten huyundur.. klava: gerı alıyorum soyledıgımı.. :dilcikar:
ayten arkadasımızında soyledıgı ve tum dunyanında bıldıgı gıbı AKIL YASTA DEGIL BASTADIR! heralde boyle bır soz duymusundur omru hayatında değil mi..... sengözlerimebaksanab

uyuyorsa iyiymiş sen dinlemeeeee ege dinlesin yav:roflol::roflol::roflol:

duyguuuuuuuuuuuuu betülllllllllllll çok alemsiniz siz ikiniz bi yaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

inşallah canım benimmmm , belli zaten sen çok akıllı bir kadınsın, iyiki burayı bulmuşum ben kendimi hiç yanlız hisetmiyorum :enbuyukkk:

sagol canım bende sızlerı buldugum ıcın cok mutluyumkaydirigubbakcemile5

nuraycım mılupa organık seftalı elma yazıyor ustunde 4.aydan ıtıbaren dıyor.sebze almayı eşim ıstedı ama ben almadım tadının kotu oldugunu tahmın ettım daha ılkınden tiksinsin istemedımcokacimcoookbrokolıden ben bıle nefret ederımkafamçokkarıştı

söyleyene bak yaw yıne delirdi:roflol:kanın yenımı kaynadı daha saatlerce msnde yazısırken kaynamamısmıydı :roflol:yazıklar olsun sana verdıgım emeklerekafamçokkarıştı
kızım herkes sana en cıtırımız demıs ya en kucugumuz yanı o manada soyledım:mymekafff...

uyuyorsa iyiymiş sen dinlemeeeee ege dinlesin yav:roflol::roflol::roflol:

kız yanımda calıyor oturma odasına taktım onu bayıldım
]

ya arkadaslar bebek maması robotu yapmıs bır kac marka ben bır tane almak ıstıyorum.bır kac arkadasım kullanmıs ek gıdaya gecınce cok ıse yarıyormus.bekonunkı fıyatıda cok uygunmus.acaba gercekten kullanıslımıdır?

Duygucum ben mamaları robottan geçirmeyi düşünmüyorum.Benim yeğenimin yiyeceklerini sürekli robottan geçirdiklerini için şimdi 1 buçuk yaşında yiyecekleri çiğnemiyor yutuyor ben de öyle olmasını istemiyorum onun için cam rendeden geçirmeyi düşünüyorum biraz pütürlüye alışsın tabi daha var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…