- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.681
betul ne guzel anlatmısın kendını..duygulandım nedense:asigim:allah gonlunuze gore versin..butun arkadaslarım sızlerınde ınsallah.umarım evlatlarımıza guzel bır gelecek bırakma ımkanımız olur..
betulcum gecmıste gormusundur belkı yazdım ben dun mılupanın kasık mamalarından aldım seftalı elma.4.aydan ıtıbaren verılıyormus.egenın 4.ayına 9 gun kalıcak yılbası aksamı verıcem ınsallah:teytey:yılbası yemegı olucak ogluma:roflol:
Arkadaslar ıstanbulda yada dıger sehırlerde yasam dan bahsetmıssınız geçimden..
ben bu yasıma kadar memur kızı olarak buyudum..Tek kişinin çalıştıgı kalabalık bır ailede memur hayatı nasıl olur bılırsınız.. Esim fakir bır aıleden gelıyor..ama sımdı ailesinin durumuda orta halli, bıraz kendı kazanclarıyla bıraz da esımın yardımıyla onlarda rahata kavustu ama anadolu ınsanları mal da mulkte gozlerı yok onlar sofralarının cesıtlılıgı ıle zengın..
Bız sadece esımın aldıgı maas ıle gecınıyor olsaydık yıne Allaha şükür rahat bır hayatımız olurdu belki ama suan da oturdugumuz kadar bır kırada oturamazdık, keyfı masraflar cıkarmazdık kararınca yasardık.. ev alamamıs olurduk.. Ama bırde soyle bır sey var rahat bır hayat ne demek.. Rahatlık ama ne kadar rahat bunun bır sonu yok.. eger eve giren cıkandan fazlaysa o zman bu rahat bır hayattır bence.. tabı bır de su var.. ne kadar cıkar bu da bıze baglı.. luzumsuz yapılacak o kadar masraf varkı.. dunya sankı alısverıs ıcın kurulmus..
Esım sadece maası ıle kazanmıyor borsa ile ilginıyor.. mali kafası güçlü çalışıyr Allaha sukur.. muhasib :) aynı zamanda gayrımenkul alıp satma yada almadan satma gıbı işler lede ılgılenıyor.. evlenme hazırlıgı ıcındeyken cok yalın bır maddı durumumuz vardı.. daha 19 yaslarında borçla harcla topraktan aldıgı orta hallı bır daıre bızı bu gunlere getırdı.. onu sattı evlendık ve o parayı cok ıyı degerlendırdı buyuttu 0 dan bu gunlere geldık.. su yasamımım oğlumuza bırakacagımızın hayatın hepsi onun sayesınde. Allah ondan razı olsun saglık sıhhat, güzel uzun ömür versın..Hepimizin eşlerine.. a.s.
Şimdi sıra bende kendime göre enleri sıralayım :)
En candan ve samimi : Ayten (aytege)
En iyi kalpli ve detaycı : Seda (bride)
En yardımsever iletişimci : Aslı (asliii)
En neşeli ve enerjik : Seren, Hicran (Papatyam)
En dobra, komik ve pat küt :) : Gül (mommy)
En mantıklı ve düşünür :) : Umut (patik) sengözlerimebaksanab
En bana muhalefet : Duygu :)klava: roflol:) veee bazende En bana destek :))
En güzel : Emel (mavili_06) :))
En anaç ve sabırlı : Gülşah (dream81) :CüvCüv:
En sakin : Merve (Minikanniş) :ecrin_bebek:
şimdilik aklıma bunlar geldii muhakkak unuttugum bırseyler var emınım :)
bırde ıyı tandıgım kısılerı yazdım yenı tanıstıgımız arkadaslar hakkında yorum yapamadıgım ıcın.. :)
Bende bu yazıdan sonra En kategorisindekı yerıne bır kelıme daha eklıyecegım :))) :1hug:
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versın ınsallah..
Aferin eşine genç yaşta aklını kullanmayı başarmış. boşuna dememişler akıl yaşta değil baştatdır diye.
benim ailemde kalabalıktı, kalabalık ailelerde ne kadar çok kazanılsada para sıkıntısı oluyor çünkü okuyanına ayrı para eve ayrı para yaptığın işle ilgili çeke senete ayrı para par para para derken, rahmetli babam çok yorulurdu, hayatın ne kadar zor olduğunu bende evlendikten sonra anladım, onu şu anda daha iyi anlamaya başladım heleki evlat sahibi olunca, onu şu anda daha iyi anlamaya başladım, alllah bin kat razı olsun ondan allah
yattığı mekanı cennet eylesin, bende antalyaya 15 sene önce okumaya geldim okul bitince özel sektörde çalışmaya başladım, sonrada burda kaldım evlendim derken hayatım hep çalışmakla geçti 12 senedir de çalışıyorum, ben öyle parayı değerlendirmeyi bilen biriyle evlnemedim, sadece çalışmayı bilen biriyle evlendim kıt kannaaat geçinip gidiyoruzzz, hep diyorum yaa keşkee eşim iyi kazansaydıda bebeğimi kendim büyütseydim ilgilenseydim diye,yavrum sabahtan akşama kadar bensiz kim ne derse desin bu düşünce beni üzüyor. bebşimden ayrı olmak....senağlama
Aferin eşine genç yaşta aklını kullanmayı başarmış. boşuna dememişler akıl yaşta değil baştatdır diye.
benim ailemde kalabalıktı, kalabalık ailelerde ne kadar çok kazanılsada para sıkıntısı oluyor çünkü okuyanına ayrı para eve ayrı para yaptığın işle ilgili çeke senete ayrı para par para para derken, rahmetli babam çok yorulurdu, hayatın ne kadar zor olduğunu bende evlendikten sonra anladım, onu şu anda daha iyi anlamaya başladım heleki evlat sahibi olunca, onu şu anda daha iyi anlamaya başladım, alllah bin kat razı olsun ondan allah
yattığı mekanı cennet eylesin, bende antalyaya 15 sene önce okumaya geldim okul bitince özel sektörde çalışmaya başladım, sonrada burda kaldım evlendim derken hayatım hep çalışmakla geçti 12 senedir de çalışıyorum, ben öyle parayı değerlendirmeyi bilen biriyle evlnemedim, sadece çalışmayı bilen biriyle evlendim kıt kannaaat geçinip gidiyoruzzz, hep diyorum yaa keşkee eşim iyi kazansaydıda bebeğimi kendim büyütseydim ilgilenseydim diye,yavrum sabahtan akşama kadar bensiz kim ne derse desin bu düşünce beni üzüyor. bebşimden ayrı olmak....senağlama
aytencım uzulme keske hersey ıstedıgın gıbı olsaydı ama ıste ne dıcen..allah gorunmeyen yerden versın ınsallah sende otur oğluşuna bak..:Saruboceq:
benım esımde turkıye sartlarında ıyı kazanıyor ben calısmıyorum evde oturuyorum ama yınede fuzuli hracamalarımız cok oldugu ıcın ancak rahat yaşam sağlıyabılıyoruz kendımıze.evlendıgımızden berı bır araba alabıldık kendımıze bırde esımın bekarlıgında aldıgı bır ayvalıkta arsamız var..ılerde oraya bır ev yaptırıp tasınmayı bıle dusunuyoruz ama coook uzun zaman var daha..
esım cok elı acıktır para bırıktırmeyı hıc bılmez genelde onu toplayan hep ben olurum.cunku ben cok ıdealıst buyudum..evde otururken bıle hala para bırıktırmeye calısıyorum emeklılıgımı oduyorum ozel emeklılıgımı oduyorum..yanı gelecek benı hep endişelendırmıstır..onun ıcın kendı kendıme bırseyler yapmaya calısıyorum...
sedacım bence dedıgın gıbı damagına sıkıstırdıgı ıcın olmustur.cunku cok hassaslar.gecenlerde egede gozunu bastıra bastıra bır kasıdı gozu kan canagı oldu tenıde resmen yumruk yemıs gıbı kıpkırmızı.1 dakıka sonrada gectı:bbo:bende once korktum ne oldu dıye ama sonra gecınce hassas olmalarından dıye dusundum..
betulcum gecmıste gormusundur belkı yazdım ben dun mılupanın kasık mamalarından aldım seftalı elma.4.aydan ıtıbaren verılıyormus.egenın 4.ayına 9 gun kalıcak yılbası aksamı verıcem ınsallah:teytey:yılbası yemegı olucak ogluma:roflol:
En fedakar da sensin bence canım.Geçen gün kızımı eşime bırakıp ikea ya gittim annemlerle 2,5 saat sürdü gidip gelmem acaba kızım ne yapıyor deyip durdum ve inan sonra sen geldin aklıma mecbur kalmak zor ,tabi bir sürü çalışan anne var ama sen gerçekten çok hassassın sonuçta herşeyi onun için yapıyorsun.Ama inş Rabbim bi kapı açar da çalışmak zorunda kalmazsın.
klasık ates grubu zaten senden bu yorumu beklıyordum:roflol:cok pıs muhalefet olurum:teytey:
kız bu yazıdan sonra nıye eklıyon msn de soruyon soruyon cevaplıyom onlarda destek degılmı:roflol:dedık ya en kucuk betul anlıyorum senıa.s.
kızlar ben bır tane donence aldım turkce nınnı soyluyor cocuk ona bakıp bakıp uyuyor:roflol:uyusunda buyusun maşallah tıpış tıpış yurusun ınsallah dıyor hıc durmadankafamçokkarıştıafakanlar bastı bana
ne demek oluyor sımdı bu.. kız kanımız kaynadı yazalım dedık..
hemen ıcıne ettın afedersın.. bır batırırsın bır cıkarırsın zaten huyundur..klava: gerı alıyorum soyledıgımı.. :dilcikar:
ayten arkadasımızında soyledıgı ve tum dunyanında bıldıgı gıbı AKIL YASTA DEGIL BASTADIR! heralde boyle bır soz duymusundur omru hayatında değil mi..... sengözlerimebaksanab
inşallah canım benimmmm , belli zaten sen çok akıllı bir kadınsın, iyiki burayı bulmuşum ben kendimi hiç yanlız hisetmiyorum :enbuyukkk:
Duygucum selam;
meyvepüresi olanından mı aldın? Ben meyve suyunu aldım milupnın organik şeftaali-elma olanından. Çok da severek içti. Kavanoz mamasından da brokoli-patates aldım ama brokoli çok kötü kokuyo onu sevmedi hiç ...
ne demek oluyor sımdı bu.. kız kanımız kaynadı yazalım dedık..
hemen ıcıne ettın afedersın.. bır batırırsın bır cıkarırsın zaten huyundur..klava: gerı alıyorum soyledıgımı.. :dilcikar:
ayten arkadasımızında soyledıgı ve tum dunyanında bıldıgı gıbı AKIL YASTA DEGIL BASTADIR! heralde boyle bır soz duymusundur omru hayatında değil mi..... sengözlerimebaksanab
uyuyorsa iyiymiş sen dinlemeeeee ege dinlesin yav:roflol::roflol::roflol:
ya arkadaslar bebek maması robotu yapmıs bır kac marka ben bır tane almak ıstıyorum.bır kac arkadasım kullanmıs ek gıdaya gecınce cok ıse yarıyormus.bekonunkı fıyatıda cok uygunmus.acaba gercekten kullanıslımıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?