- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.721
Canım yenı gordum aklıma geldı.. tesekkur ederım.. yalnız ben senı yorum yapıcak kadar tanıtamadgm ıcın yazmadım.. tanıyınca ınsallah.. :1hug:
doğru söylüyorsun merve cim.. Ne biliyim çok iyi niyetli düşünüyorum galiba... Söylediklerinin doğru olabileceğini düşündüm..Pazarlma stratejisi aslında söyledikleri herşey.. :1no2:
Ben ve eşim de kendimiz için bile hazır gıda almıyoruz.. Herşeyi kendimiz yapmaya gayret ediyoruz Ki bebeğimiz için daha da özenli davranmak istiyoruz...
Bir de arkadaşlar meydan alıişveriş merk. e organik pazar kuruluyormuş galiba.. Haberi olan var mı?? Ya da istanbul da nerlerde organik ürün satan yerler var ??? Ben salı pazarına çok yakındım ama onu da kaldırdılar artık.. Başka da pazar bilmiyorum.. CADIARZU
evet canım çoğu şey ürünü pazarlamak için.. mesela meyvalı çoğu şeyin arkasına bakarsın doğala özdeş aroma der..doğal olduğunu zannedelim diye .. benim aktif bi çalışma hayatım olmadı okuldan beri, ama okuldaki tüm hocalar bildikleri için asla ambalajlı gıdaları tüketmeyin ve çocuklarınıza da tükettirmeyin diyorlardı hep..kendi çocuklarına da asla yedirmemişler...ama şimdi hangi çocuğun eline baksam meyvalı yoğurtlar vs... bazı dr.lar da çıkmış bas bas bağırıyo on yıla kadar kanserli milyonlarca insan geliyo diye.. bunları düşündükçe ; tertemiz bi bedene de evde yapılmış tertemiz şeyleri yedirmek istiyorum..
organik pazar istinye park ın içinde var canım..ama size uzak kalıyor sanırım..
onur da ii teyzesi bugün aşı vuruldu biraz huzursuz ama şuan ii çok şükür çıngrağıya oynuyor ağzına sokmaya çalışıyo kerata ne bulura azına götürüyor
Bende size katılıyorum arkadaslar ne kadar doğal olsa evde yapılanlar kadar olamaz.. ama bırde su var bızım evımızde ki meyve ve sebzeler ne kadar doğal o da tartısılır tabı... ama kötünün ıyısı ıste elımızden bu kadar gelır.. Benım en cok sınırlendıgım sey daha kucucuk cocukların lokur lokur kola ıcmelerı yada ıcırmelerı yokmu.. buyuk konusmaya gırıyor bılıyorum ama gercekten uzuluyorum.. gorumcemın cocukları gece kalkıp kola yada fant ıstıyormus.. ve tabı verıyorlarr !! daha kucuk kızı 8,5 aylık.. eltim kola ıcırdı gecen aksam yemek yerken.. söylendık ama ne care.. kolaya gelene kadar ne faydalı seyler var ayran ıcır meyve sık ıcır.. aah ah sonrada ugrasır dururlar hastalıgıydı yazık degılmı cocuklara onların aklı erermı onun ınsıyatıfıne bırakıyorsun...!! Allah hepimize akıl fıkır versın..
Canım düşün Avrupa da 7 yaş altı çocuklara kola vb şeyler içirilmesi yasaklanmış tabii kim ne kadar uyguluyor o ayrı ama ben de ifrit oluyorum inan.Ama işte bazen bu kınadığım şeyleri yapmak en büyük korkum.Benim de görümcem çocuklarını tv karşısında yediriyor çocukların tv de ilgilerini çekecek bişey bulacaksın da ağızlarını açacaklar ama nasıl sinir oluyorum anlatamam.İşte bu da en büyük korkularımdan.
semacım o dediğin olaya ben de çok kızıyorum ama inan büyük konuşmayalım.çünkü bebeklerimiz sırf yesin de kilo alsın diye herşeyi yaparız. biz de tv. karşısında yemek yedirirsek şaşırma..klava:
yaa geçen sene bu zamanlar bebeişler varımış karnımızda ben yılbaşında 12 de dua ediyodum Allah ım bu sene hamile kalayım diye meğersem tosunum karnımdaymış
Ayyy en patavatsız,pat küt,dobra seçilmişim ulan buraya verdiğim emeklere yazık bee:mymeka: insan bi en seksi,en havalı,en güzel,en cool felan seçer Seda sen de en pimpiriksin al işte...bu arada en zengini nerden bilecez be???
en pimpirik:Seda-bridesositososito
en olgun:Hicran-papatyam
en mantıklı:Gülşah-minik anniş
en fedakar:Ayten-aytege:teselli:
en sabırlıuygu:1closedeyes:
en sakin:Eda-Dyonisos:1rolleyes:
en gezenti:Aslı-Asliiidelikafadulden
en çıtır:Betülhihoyyyt
en laf ebesiatik-Umut
en neşeli:Seren:sm_cool:
hıh ben gülümsemelerle de anlattım bunlar benim enlerim.
Evet Betülcüm adım Semasema madem oyle bıraz tanısalım ne dersın :)))
mesela ısmın sema sanırım degıl mı ? hangı ay dogumlusun :) burcunu soracagım tabı herkes ezberledı artık beni :))
mesleğin öğretmenlik mi ?
bende o küçük kavanozları mecbur kalmadıkça, yani dışarda falan değilsem almam..ama zaten alanlarda hep onları içirmiyordur, mercbur kalınca yediriyordur.Mesela gezmeye gittin diyelim o ara mızıklanır gibi oldu midesini tutsun diye hazır bir havuç püresi verilebilir. Ama evde asla vermem...
Arı mama hakkında yazıkların ve uyarıların için çok teşekkürler, çok dikkat etmek lazım demekki. Pirinç unu var onun içinde, sıcakta pirinç unu kurtlanır doğrudur, diğer unlar gibi, sıcakta tutarsan yeni olan bir ürün bile kurtlanabilir.
duygu ve betül, iyi arkadaşlıklar kavgasız olmaz, aksi halde yapmacıklarla dolu samimiyetsiz bir paylaşım olur, ay çok özendim bende mommynin saçını başını yolmak istedim şuan :sm_cool::roflol::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?