- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.761
bu akşam itibariyle mamaya başladım..kapları kaynat ..klorlu sudan arındır..mamayı hazırla..zahmetli iş..bide beğenmedi sanırım..kusuyo..ooyoy..ben ne etcem yahu..baya gözüme zayıf gelıyo..ya bide zehirlenirse..hem mama hem meme..bozmazmı bebeği..nebli yahu..bide bu hain filistinlilerin son saldırıları..yuzde doksanı sivil..kadın çoluk çocuk..nedirbu zalimin zulmu..dunyanın kanunu..hani amerika........hanı medenıyet canavarı avrupa...laılaheıllallah dıyen fakır savunmasız ınsanlar...nedır bu kıyım..........kötüler nezaman yokolucak...bi toprakları yoksa bu zavallı filistinlilerin suçumu...hitler bunlara iyi etmiş diyesim gelıyoooooooooooooooo.........
iyi geceler kızlar nasılsınız bebişler nasıl uyumuşlardır inşallah
duygu burdamısın bişi sorcam senin bebeğin dönebiliyormu kafasını baya kaldırabiliyoomu?
:arzucum şimdi gördüm.ege yüzüztü yatarken bazen dönüyor ama kafasını baya baya kaldırıyor maşallah.hatta hafıf egımlı yanı mesela ana kucagında yatarken resmen komple kendini kaldırıyor
bende o küçük kavanozları mecbur kalmadıkça, yani dışarda falan değilsem almam..ama zaten alanlarda hep onları içirmiyordur, mercbur kalınca yediriyordur.Mesela gezmeye gittin diyelim o ara mızıklanır gibi oldu midesini tutsun diye hazır bir havuç püresi verilebilir. Ama evde asla vermem...
Arı mama hakkında yazıkların ve uyarıların için çok teşekkürler, çok dikkat etmek lazım demekki. Pirinç unu var onun içinde, sıcakta pirinç unu kurtlanır doğrudur, diğer unlar gibi, sıcakta tutarsan yeni olan bir ürün bile kurtlanabilir.
duygu ve betül, iyi arkadaşlıklar kavgasız olmaz, aksi halde yapmacıklarla dolu samimiyetsiz bir paylaşım olur, ay çok özendim bende mommynin saçını başını yolmak istedim şuan
tutmayın beni..nerde buuu/COLOR]
:roflol:
Evet canım mama sandalyesinde duruyor genelde... Hem etrafı daha rahat izliyor hem de rahat ediyor.. Ama mama sandalyesi dik konumda oturmuyor.. Sırtı en alt kademe de iken yatıyor.. Belinden hafif kalkıyor başı..
Özellikle biz yemek yerken masaya alıyoruz mama sand. ile.. Hem bizi izliyor hem de yanlız kaldığı için canı sıkılmıyor bir de masa da yemek yendiğini öğreniyor
yüzükoyun yatarken dönemiyor ama kafasını baya kaldırıp tutabiliyoriyi geceler kızlar nasılsınız bebişler nasıl uyumuşlardır inşallah
duygu burdamısın bişi sorcam senin bebeğin dönebiliyormu kafasını baya kaldırabiliyoomu?
iyi akşamlarr arkadaşlarr
geçmişi yeni bitirebildimm serkan bora durmuyorr, sabahtan beri kusuyor bugün dr.a götürdükk idrar tahlili yaptırdık ama kan tahlili yaptırmadık akşama doğru ağlaması sancısı kusması geçerse boşuna acı çekmesin die düşündük ama geçmedi...
yarın kan tahlilini yaptıracağız kaçış yokk,dr.umuz mikrobik bir durumdan şüphelendi...
Birde sünnet derisi yani pipisinin ucuda çatlamış ben 3-4 gündür geri çekiyordum krem sürmek için herhalde ucu dar olduğu için,geri çekerken çatladıı..
o kadar huzursuz ki ağlamaktan yorulup yatıyorr..
artık tahlilde bir şey çıksın da ona göre tedavisi olsun diyorumm çünkü bilinmezlikk çok kötüymüş!!! niye kusuyor?neresi ağlıyor?niye huzursuzz? ............................
Bu koşuşturmanın arasında salıncakta aldık belki içinde huzursuzluğu geçer oyalanır diye salıncağı çok sevdi hastalığı olmasaydı tadını çıkartırdı
hastalığı geçtikten sonra inşallahh bol bol sallanır benim oğlumm..
size fotosunu çektimm almayı düşünen arkadaşlar vardı 18 kg (3 yaş)a kadar kullanılabiliyor ve koltuğunu tam yatık,hafif yatık yada oturur vaziyette ayarlayabiliyosunn.manuel sistem,ben memnun kaldımm ve de çok uygun 85 ytl Bebe&cocuk mağazasından.
Yarın erkenden ürolog için randevumuz varr,biran önce yatayım
Bu arada Sedacımm ve Aytenciğim yorumlarınız için teşekkürlera.s.
Havalı ve Sakin hımm:icecream: Ne derseniz kabulumdürryerimseniben
İyi gecelerrr
edacım günaydın çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede ii oluır bebişin ,senin bebişin değeleri nasıl ugs sonuçları nasıl pelvis çapı ve sol böbrek sağ böbrek genişliği.
bu akşam itibariyle mamaya başladım..kapları kaynat ..klorlu sudan arındır..mamayı hazırla..zahmetli iş..bide beğenmedi sanırım..kusuyo..ooyoy..ben ne etcem yahu..baya gözüme zayıf gelıyo..ya bide zehirlenirse..hem mama hem meme..bozmazmı bebeği..nebli yahu..bide bu hain filistinlilerin son saldırıları..yuzde doksanı sivil..kadın çoluk çocuk..nedirbu zalimin zulmu..dunyanın kanunu..hani amerika........hanı medenıyet canavarı avrupa...laılaheıllallah dıyen fakır savunmasız ınsanlar...nedır bu kıyım..........kötüler nezaman yokolucak...bi toprakları yoksa bu zavallı filistinlilerin suçumu...hitler bunlara iyi etmiş diyesim gelıyoooooooooooooooo.........
Betül sen üsküdardamıydın? ben liseyi orda okudum...Çok severim üsküdarın dar sokaklarını...Şimdi ise acıbademdeyim.
Ya kızlar gece sesleri başladı eşim izlettirmiyor offfffffff
Evet canım..cengelköydeyiz.. üsküdar, beylerbeyi, kuzguncuk, çengelköy hepsi 3 dk -5 dk bende buraları cok sevıyrum..
bundan once ılk oturdugumuz ev avrupa yakasındaydı kagıthanede..bekarken de kagıthanedeydım. sonra buraya tasındık..
ben bu anadolu yakasının sagdıgım semtlerını daha cok sevıyorum.. sakın, huzurlu, otantık ve nezıh gelıyor.. avrupa yakası daha kalabalık karısık..
Acıbadem ıcındemısın.. unalan tarafında mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?