Doğum yapmış olan anneler buraya....

Muscan ne zor büyütmüştür annen sizi, iki bebek birden gerçekten zor olsa gerek.Birde tombişmişsiniz neyle beslemiş sizi anne sütü yetmişmi ikinize de?

bu akşam itibariyle mamaya başladım..kapları kaynat ..klorlu sudan arındır..mamayı hazırla..zahmetli iş..bide beğenmedi sanırım..kusuyo..ooyoy..ben ne etcem yahu..baya gözüme zayıf gelıyo..ya bide zehirlenirse..hem mama hem meme..bozmazmı bebeği..nebli yahu..bide bu hain filistinlilerin son saldırıları..yuzde doksanı sivil..kadın çoluk çocuk..nedirbu zalimin zulmu..dunyanın kanunu..hani amerika........hanı medenıyet canavarı avrupa...laılaheıllallah dıyen fakır savunmasız ınsanlar...nedır bu kıyım..........kötüler nezaman yokolucak...bi toprakları yoksa bu zavallı filistinlilerin suçumu...hitler bunlara iyi etmiş diyesim gelıyoooooooooooooooo.........

iyi geceler kızlar nasılsınız bebişler nasıl uyumuşlardır inşallah
duygu burdamısın bişi sorcam senin bebeğin dönebiliyormu kafasını baya kaldırabiliyoomu?

Umut merak etme hem mama hem anne sütü bişey yapmaz... Benim ki 2 ay 10 gün boyunca hem anne sütü hem de mama almıştı.. Daha iyi gelişir..
Canım dünyada olan olaylar çok vahim durumda... Ben de olan olaylara çok üzülüyorum..Haksızlıklar çok fazla ve olan her zaman masum sivillere oluyor..
Ama inan bu konularla kafamızı ne kadar fazla meşgul edersek bizim bebeklerimiz de agresif stresli çocuklar olurlar.. İnan bizdeki enerjiye göre yönleniyor bebeklerimizde.. Tabi ki düşünmeden olmuyor.. Ama şimdi öncelik bebişlerimiz... Onlar kendimizden de önemli

duygu burdamısın bişi sorcam senin bebeğin dönebiliyormu kafasını baya kaldırabiliyoomu?

arzucum şimdi gördüm.ege yüzüztü yatarken bazen dönüyor ama kafasını baya baya kaldırıyor maşallah.hatta hafıf egımlı yanı mesela ana kucagında yatarken resmen komple kendini kaldırıyor

Selam kızlar;
eşim bilgisayar başında olduğu için anca bakabildim.Tbi şu anda da kızımı göğsümde uyutmaya çalışıyom.
Kızım üşütmüştü ,konu olarak yazmıştım.Bugün kontrole götürdüm, cuma günü bi kere kusmuştu sadece ama cmrtesi 2 kere kusup, 2 kere ishal olarak çıktı.Bu arada kızlar öyle sulu çıktıki her şeyi üstünde battı....2 günden beri habire çamaşır yıkıyom.kafamçokkarıştı

Kızlar bu arada kızımın hastalığı ile ilgilenmekten yazamadım.Çok üzgündüm ve hala çok canım sıkkın ama yapılacak bişey yok..
Ben geçen pazartesi işten çıkarıldım.Bi tv fabrikasında üretim planlama bölümünde tasarım elemanı olarak çalışıyodum.Kriz yüzünden 650 kişi çıktı ve biliyosunuz ilk baştada bebeği olan yenidoğum yapanlar çıkar...Perşembe tam da işe başlayacaktım.Doğum iznim bitmiş bi 10 günlük de rapor almıştım.Daha rapor bitmeden çıktık işte...İşten çıkmaya biraz da en çok arkadaşlarımdan ayrılmak üzdü.Kızımı da ne güzel kreşe götürecektim..yanımda olacaktı...
Ama napalım kısmet olmadı.En azından kızımı kendim büyüteceğim.Yaza kadar sağlıklı sıhatli bi çıksak , bayağı bi büyümüş olacaklar en azından...
Sağlıkk olsun artık diyecek bişey yok...

arzucum şimdi gördüm.ege yüzüztü yatarken bazen dönüyor ama kafasını baya baya kaldırıyor maşallah.hatta hafıf egımlı yanı mesela ana kucagında yatarken resmen komple kendini kaldırıyor
:
benim oğlanda seninki gibi toplubugün toplulukta hımbıl olur bu muhabbeti yapıldı evet tam dönemiyor ama yanına dönüyor ve ana kucağında belini kaldırabiliyor biraz bugün 3 aylık oldu daha aklıma takıldıda sorayım dedim senin paşada tombiş ya ondan sordum maşallah kiloya bakmıyor demekki saol canım ya

Kızlar ben takvimimi düzeltemiyom,çıkmıyo takvimim.tickershack.com diye giriyom ama baby or child age e tıkladığım da sayfa bulunamıyo çıkıyo .. Yanlış mı yapıyom bende mi çıkmıo ya...? :uhm:

uleeeen tutmayın beni leeeen dalacam şimdi şu bride a balıklamaaaaa:mymeka:
teker teker gelin leeennnÇok üzgünüm çoook
bana bak kadıın(elim belimde bu arada) gelirsem oraya varya bacağını caaaarrrrttt ayırrım ona göree(ağzımda da sakız)şakkıdı zaten en pat küt seçilmişim pat küt dalarım şimdi hepinize heekaydirigubbakcemile zaten kocişle kapıştık bir fitil yüzünden...:roflol:

Betülle Duygu sizi de gebertirim öpüşün barışın çabuk Betül sen küçüksün öp ablanın elini bakiyiiim,Duygu sen de çabuk minik Aslanın poposundan ıssır barışıın...kaydirigubbakcemile5

Ayy biz çok köylüyüz yaa evde 2 tane yemek masası var oturma odasına sofra serip yerde yiyoz çünkü Ayça biz yemek yerken kucağımızda olmak istiyor mutfakta soğuk oluyor,salona da hazırlamak bir sürü iş,en güzeli yere bir sofra serip ev pikniği yapıyoruz.Ayça anakucağında yatıyor biz onun seviyesinde oturunca kucak istemiyor..böylece yerde yemek yendiğini öğreniyor:roflol: ayy sinirlerim bozuldu...
yüzükoyun yatarken dönemiyor ama kafasını baya kaldırıp tutabiliyor
bu arada ben Duygu memnun oldum ay İzmirde oturuyoz,her akşam da çocuğumu yüzdürüyom çünküm onunda benim gimin yüzücü olmasını istiyomlülülülülülü:roflol:

sedacım annemin sütü bolmuş.daha çok sütle beslemiş.tabi mama takviyesi de yapıyormuş.başlarda ben biliyorsunuz depresyondan dolayı mama veriyordum.arada emziriyordum.çok şükür sütüm arttı ve mamayı 1 haftadır kestim.ama hergün boza,süt ,arada bira ( alkolsüz), bazen komposta ve bol su içiyorum.
zaten bizimki 2900 doğmuştu.maşallah 3 ay 2 haftalık 7500 gr. oldu.dr. fazla ,sınırlamak gerek dedi. artık çok gerekmedikçe, bebiş çok ağlamadıkca mama yok.tabi sütlerime birşey olmassa.maşallah diyeyim.

nuraycım o siteye giriyorsun ya sonra angel Remembrance yazan yeri tıklıyorsun.ondan sonrası aynı şekilde yapılıyor.bu arada işten çıkmana üzldüm.allah daha hayırlı işler nasip eylesin.yine kriz bahanesine her yer eleman çıkarıyor.:teselli:

Son düzenleme:
iyi akşamlarr arkadaşlarr
geçmişi yeni bitirebildimm serkan bora durmuyorr, sabahtan beri kusuyor bugün dr.a götürdükk idrar tahlili yaptırdık ama kan tahlili yaptırmadık akşama doğru ağlaması sancısı kusması geçerse boşuna acı çekmesin die düşündük ama geçmedi...
yarın kan tahlilini yaptıracağız kaçış yokk,dr.umuz mikrobik bir durumdan şüphelendi...
Birde sünnet derisi yani pipisinin ucuda çatlamış ben 3-4 gündür geri çekiyordum krem sürmek için herhalde ucu dar olduğu için,geri çekerken çatladıı..
o kadar huzursuz ki ağlamaktan yorulup yatıyorr..
artık tahlilde bir şey çıksın da ona göre tedavisi olsun diyorumm çünkü bilinmezlikk çok kötüymüş!!! niye kusuyor?neresi ağlıyor?niye huzursuzz? ............................
Bu koşuşturmanın arasında salıncakta aldık belki içinde huzursuzluğu geçer oyalanır diye salıncağı çok sevdi hastalığı olmasaydı tadını çıkartırdı
hastalığı geçtikten sonra inşallahh bol bol sallanır benim oğlumm..
size fotosunu çektimm almayı düşünen arkadaşlar vardı 18 kg (3 yaş)a kadar kullanılabiliyor ve koltuğunu tam yatık,hafif yatık yada oturur vaziyette ayarlayabiliyosunn.manuel sistem,ben memnun kaldımm ve de çok uygun 85 ytl Bebe&cocuk mağazasından.
Yarın erkenden ürolog için randevumuz varr,biran önce yatayım
Bu arada Sedacımm ve Aytenciğim yorumlarınız için teşekkürlera.s.
Havalı ve Sakin hımm:icecream: Ne derseniz kabulumdürryerimseniben
İyi gecelerrr..

Son düzenleme:

Valla bizde geçen gece eşimle hitler bey amcayı anmadık değil hani..."Mein kampf" ı okumuştum, adam nasılda nefret ediyormuş, tiksiniyormuş yahudilerden...Almanların bunlara yaptıklarından sonra yahudiler dünyaya karşı insanlığa karşı daha farklı bir gözle bakıyorlar..

Hakikaten yazık..katliam yapılıyor avrupaya bir adım yerde...

Bu arada aramızda yahudi yok di mi?
a.s.

Son düzenleme:
Betül sen üsküdardamıydın? ben liseyi orda okudum...Çok severim üsküdarın dar sokaklarını...Şimdi ise acıbademdeyim.
Ya kızlar gece sesleri başladı eşim izlettirmiyor offfffffff

Evet canım..cengelköydeyiz.. üsküdar, beylerbeyi, kuzguncuk, hepsi 3 dk -5 dk bende buraları cok sevıyrum..
bundan once ılk oturdugumuz ev avrupa yakasındaydı kagıthanede..bekarken de kagıthanedeydım. sonra buraya tasındık..
ben bu anadolu yakasının sagdıgım semtlerını daha cok sevıyorum.. sakın, huzurlu, otantık ve nezıh gelıyor.. avrupa yakası daha kalabalık karısık..

Acıbadem ıcındemısın.. unalan tarafında mı ?

Son düzenleme:
Gunaydın herkese...
Burada da kar yagmaya basladı.. özlemişiz gercekten..
yağması da izlemesi de çok guzel.. soyle bır sıcak cıkolata yada salep bır de sigara geçip pencere karsısına ıcmek var ama..
malesef içmek ıcın dısarı cıkmam lazım :))

Kızlar nazlı bu iki gündür gece 2 gibi ağlıyor, uykusunda gözü kapalı ciyak ciyak ağlıyor, hemen kalkıyorum sallıyorum beşiğini uyuyor, 5 dk sonra tekrar gözleri kapalı ağlamaya başlıyor..

Aç desen değil...1 de doyurdum da yatırdım...
Altı kuru...
Terlememişde...
Gaz sancısı desen ilk 3ay böyle bişey yapmadı şimdi mi yapıcak?

Nedir derdi anlamıyorumm

Son düzenleme:

Çok severim, kandilli, çengelköy..anadolu yakası gibi var mı? Bekarken çınaraltına kahve içmeye giderdik...Acıbademin içindeyim yani nasıl anlatsam starbucks, falan var onun arkasındaki sitede otutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…