Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım benim ya......çok teşekkür ederim....sen de en şişman değilsin ...ben varım biliyorsun.....sen en mantıklı ve olgunsun bence...

Benim yılbaşı menüm,

Bütün tavuk, önce haşlıcam sonra fırında özel sosla üstünü kızartıcam...
kestaneli iç pilav
şarküteriden az az aldığım mezeler...
kola, bira içmekten vazgeçtim stok yapacak kadar sütüm yok
prıngıls en sevdiğim cips...ve en son da çekirdek çay...

cok tatlısın sedacım ya:roflol:gül bebegını yıkıyormus msnden yazmıs suan senınle kavga etcek durumda degıl:roflol:

canım bızde esım ben oglum evdeyız.bız balık beyaz sarap rakı bol meze kalamar salata ve 12de yenmek uzere bır meyvelı pasta ve şampanya alıcaz:lepi:nasıl menü begendınızmıdelikafadulden

canım benim ya......çok teşekkür ederim....sen de en şişman değilsin ...ben varım biliyorsun.....sen en mantıklı ve olgunsun bence...

Canım sana bişey sorabilir miyim şimdi senin kızın 4 aylık oldu ya merak ediyorum seni artık tam olarak tanıyabiliyor mu?Yani bi başkasındayken seni bariz ayırtedebiliyore mu?

Duygucum yanlış anlama nolur ama bu kadar alkol sütüne zarar vermez mi ben alkol hiç kullanmadığım için bi bilgim yok onun için soruyorum.

yılbaşı gecesi eşim görevde..normalde gündüz çalışıyo o gün zaten ama trafik polislerine bide ek görev vermişler ((((((((((((((((( kızımla başbaşa giricez yeni yıla bu sene...

Duygucum yanlış anlama nolur ama bu kadar alkol sütüne zarar vermez mi ben alkol hiç kullanmadığım için bi bilgim yok onun için soruyorum.

semacım yok yanlıs anlamam korkma ben menuden bahsettım hepsını ben içmicem merak etmecokacimcoookben beyaz sarap yada kırmızı sarap ıcmeyı planlıyorum 2 kadeh kadar..esımde rakı ıcmeyı dusunuyoryerimsenibenAksam yemekten once 9 gıbı emzırmeyı planlıyorum ıste ondan sonrakı ogunde sagdıgım sutumu verıcem ınsallahyerimseniben

yılbaşı gecesi eşim görevde..normalde gündüz çalışıyo o gün zaten ama trafik polislerine bide ek görev vermişler ((((((((((((((((( kızımla başbaşa giricez yeni yıla bu sene...

canım kıyamam ya .tabı yılbası gecesınde en cok emnıyet gorevlılerı calısıyordur.:çok üzgünüm:Olsun ıyı tarafından bak bu yılbası bebegın var cok ozel bır yılbası basbasa kutlucaksınıza.s.

canım bende hazırlamadım da sen bora yı mama sandelyesıne koyuyomusun duruyormu mama sandalyesı için küçük değiller mi biraz.....?

canım bende hazırlamadım da sen bora yı mama sandelyesıne koyuyomusun duruyormu mama sandalyesı için küçük değiller mi biraz.....?

Evet canım mama sandalyesinde duruyor genelde... Hem etrafı daha rahat izliyor hem de rahat ediyor.. Ama mama sandalyesi dik konumda oturmuyor.. Sırtı en alt kademe de iken yatıyor.. Belinden hafif kalkıyor başı..
Özellikle biz yemek yerken masaya alıyoruz mama sand. ile.. Hem bizi izliyor hem de yanlız kaldığı için canı sıkılmıyor bir de masa da yemek yendiğini öğreniyorcokacimcoook:lepi:

kızlar çok mutluyum.burda yani büyükçekmecede kar yağıyor.hem de lapa lapa..bebeği bırakacak kimsemiz olsaydı eşimle şöyle romantik bir yürüyüş yapardık karlar altında.tek başıma da srmazki sap gibi..
şöyle balkonda karlara baka baka bir sigara keyfi yapayım diyorum ama sigara bitmiş.

kızlar ben ikizim..

biz ve abim

bayağı tombikmişiz..şimdi ise tam tersi..))

kızlar alıntı yapmazsanız sevinirim ..silerim çünkü sonra..

Son düzenleme:
Canan oh ne guzel yaa cıdden çıkıp yurumelık ve tam sıgara keyfı yapmalıkmıs.. burda da yagsada yapsak keske özledim vallahi kar ı....

Betül sen üsküdardamıydın? ben liseyi orda okudum...Çok severim üsküdarın dar sokaklarını...Şimdi ise acıbademdeyim.
Ya kızlar gece sesleri başladı eşim izlettirmiyor offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…