- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.741
bu arada enlerrr diye bişey açılmış seda tarafından duygucum ve gülcüm çok teşekkür ederim beni fedakar seçmişsinizzz doğru teşhis hakikaten bu kadar olmasaaam fedakar iyi olcek çünkü yaşlanmaya başladımmm. şimdi benim enlerimm
en alımlı ve güçlü : duygu
yazılarını zevkle okuduğum en hasta olduğum :gül
en zevkli ve modern : betül
en düşünceli : derya
en kibar : merve, aslı
en pimpirikli : seda
en güzel : newlife, duygu, betül
en zengin : hicran, betül
en yardımsever(hiç üşenmeden) :betül
en sakin ve pozitif : merve
en komik neşeli : seren
en dingin : newlife
en deli dolu : arzuercan
en bilgilendirici : aspirin
en özgür kız : patik
en mantıklı :muscan
en havalı :eda
en sarışın bomba :emel
en şişman : aytennnnnnnnnnnnn
en çıtır çerrozzzoooo :betül
en güven veren sıcakkanlı :derya
Evet Betülcüm adım Sema
7 Temmuz 1981 Yengeç .Ben ingilizce ve arapça özel ders veriyordum kızıma kadar şimdilik tatildeyim.
cok tatlısın sedacım ya:roflol:gül bebegını yıkıyormus msnden yazmıs suan senınle kavga etcek durumda degıl:roflol:bende o küçük kavanozları mecbur kalmadıkça, yani dışarda falan değilsem almam..ama zaten alanlarda hep onları içirmiyordur, mercbur kalınca yediriyordur.Mesela gezmeye gittin diyelim o ara mızıklanır gibi oldu midesini tutsun diye hazır bir havuç püresi verilebilir. Ama evde asla vermem...
Arı mama hakkında yazıkların ve uyarıların için çok teşekkürler, çok dikkat etmek lazım demekki. Pirinç unu var onun içinde, sıcakta pirinç unu kurtlanır doğrudur, diğer unlar gibi, sıcakta tutarsan yeni olan bir ürün bile kurtlanabilir.
duygu ve betül, iyi arkadaşlıklar kavgasız olmaz, aksi halde yapmacıklarla dolu samimiyetsiz bir paylaşım olur, ay çok özendim bende mommynin saçını başını yolmak istedim şuan ::
tutmayın beni..nerde
:roflol::roflol::roflol:
kızlar şimdi nette bakıyorum da yılbaşı akşamı için sizler menü oluşturdunuz mu???
Evde geçirecek arkadaşlar sofranızda neler olacak?? Ben çok kararsız kaldım.. Eşimle ikimiz olucaz sadece aa tabi bir de Bora mama sandalyesi ile bize sofrada eşlik edecek yine.. hihoyyyt .ama neler hazırlayayım karar veremedim kafamçokkarıştı
canım benim ya......çok teşekkür ederim....sen de en şişman değilsin ...ben varım biliyorsun.....sen en mantıklı ve olgunsun bence...
cok tatlısın sedacım ya:roflol:gül bebegını yıkıyormus msnden yazmıs suan senınle kavga etcek durumda degıl:roflol:
canım bızde esım ben oglum evdeyız.bız balık beyaz sarap rakı bol meze kalamar salata ve 12de yenmek uzere bır meyvelı pasta ve şampanya alıcaz:lepi:nasıl menü begendınızmıdelikafadulden
betülcüm ben de yay burcuyum ama yaş farkı baya var aramızda. sanırım burda en yaşlı benim.35 yaş,yolun yarısıııı...
Duygucum yanlış anlama nolur ama bu kadar alkol sütüne zarar vermez mi ben alkol hiç kullanmadığım için bi bilgim yok onun için soruyorum.
yılbaşı gecesi eşim görevde..normalde gündüz çalışıyo o gün zaten ama trafik polislerine bide ek görev vermişler((((((((((((((((( kızımla başbaşa giricez yeni yıla bu sene...
kızlar şimdi nette bakıyorum da yılbaşı akşamı için sizler menü oluşturdunuz mu???
Evde geçirecek arkadaşlar sofranızda neler olacak?? Ben çok kararsız kaldım.. Eşimle ikimiz olucaz sadece aa tabi bir de Bora mama sandalyesi ile bize sofrada eşlik edecek yine.. hihoyyyt .ama neler hazırlayayım karar veremedim kafamçokkarıştı
canım bende hazırlamadım da sen bora yı mama sandelyesıne koyuyomusun duruyormu mama sandalyesı için küçük değiller mi biraz.....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?