Doğum yapmış olan anneler buraya....

seda benimkide ağlıyor arada bazende gülüyor, sanırım rüya falan görüyolar, hatta bir keresinde baya bir güldü çok şaşırdım. bence rüya görüyordur merak etme. çünkü sallayınca uyudu demişşsin.

Çok severim, kandilli, çengelköy..anadolu yakası gibi var mı? Bekarken çınaraltına kahve içmeye giderdik...Acıbademin içindeyim yani nasıl anlatsam starbucks, falan var onun arkasındaki sitede otutuyorum.

tamam anladım canım.. ben kadıköye kursa gıderken hep acıbadem ın ıcınden gecıyorum..
Çınaraltı hemen burda cok yakın bıze.. orayı seven cok :) cok bı ozellıgı yok aslında ama havası guzel otantikliği var..

betülcüm sen sigara içiyomusun ? ben çok feci tirtaki olduğum için bir nefes bile çekemiyorum çünkü çekersem biliyorumki günde 1,5 paket içen günlerime kesin dönüş yapmış olurum , allahımmm korusun sigarasız hayat çok güzelmiş, oğluşum sayesinde kurtuldum çok şükür hele geceleri öksürerek uyanmalarımdan kurtulduğum için çok mutluyummmm

yaa kızlar burası bende bağımlılık yaptı önceden sabahları gelince bugün yapılacak işlerin listesini hazırlıyodum şim di ise direk burayı açıyorum yavvvvvvvvvvdelikafaduldendelikafadulden aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ku kadar da olmaz ki yaaaaaa:1shok:

Son düzenleme:

sana bır ara anlatmıstım ya benım sigara içiş tarzım bıraz farklıdır dıye.. :) yanı bazen arkadaslar muhabbet sarıyor oturup bı pakete yakın ıcıyorum.. ama sonrasında 1 ay ıcmıyorum mesela canım ıstemıyor.. arada yagmur yagar kar yagar yada kahveyle bır keyıf sıgarası.. sonrasını yıne aramam.. hergun ıcıcegım dıye kendımı mecbur hıssetmıyorum yanı kafama göre takılıyorum..en son gecen esımle dısarda yemek yerkn ıctım bı tane.. ondan oncesı 1,5 ay once teyze kızıyla keyf yaptık ıkı tane dusun ıste.. :smiley-cool:

günaydııııın güzel eylül anneleri..inşallah hepinizde iyisinizdir.yarın bir yılı daha geride bırakıcaz.zaman ne çabuk geçiyo ya.bizde yılbaşını annemlerle geçiricez.babamız makinist olduğu için yolda olacak. onsuz giricez yeni yıla. allahım hepimize yeni yılda sevdiklerinizle geçireceğimiz nice güzel yıllar,sağlık,mutluluk,huzur,para versin.hepinizi seviyoruuuuuum.

hani herkes evinin bebişlerinin odasının resmini koyacaktı betüllll hani nerde resimler salondan yatakları hiç kaldırmıyomusun yokssaaaaaaa.................delikafadulden

günaydın hanımlar
herkes çook iyidir umarım..
kar çok güzel yağıyor..okul yılları geldi aklıma ne güzel tatil olurdu hemen yurda koşardık arkadaşlarla hihoyyyt bebeğime karı seyrettirdim.. bak sen karı ilk defa görüyorsun diyerek kaydirigubbakcemile3 kar çok hoşuna gitti sanırım hemen uyudu :CüvCüv:
Edacım geçmiş olsun kan tahliliniz de temiz çıkar inşAllah..
Aytencim siz de dün sonuç alacaktınız yanlış hatırlamıyorsam ??
herkese sevgiler kaydirigubbakcemile2 a.s.

nuraycım yeniden geçmiş olsun minik duruya..daha iyi olmasına sevindim canım..kusma olayı bizde devamlı olduğu için çamaşır yıka as kurut bu işler en geç iki günde bir var biizde de benneyaptımki
işten çıkarılmana üzüldüm canım ama en azından bebeğinin yanında olacaksın iyi tarafından bakarsak..inşAllah yaza kadar çok çok daha güzel bir iş karşına çıkar canım.. üzme kendini..Şeniz

mervecim canım bugün alıcaz tahlil sonuçlarını akşama 5 den sonra doktora göstereceğiz akşam hayırlı haberler alıcaz inşallahhh, haberdar ederim sonucu öğrendikten sonra:Saruboceq:

mervecim canım bugün alıcaz tahlil sonuçlarını akşama 5 den sonra doktora göstereceğiz akşam hayırlı haberler alıcaz inşallahhh, haberdar ederim sonucu öğrendikten sonra:Saruboceq:

inşAllah canım hayırlı haberler alacaksınız..buradan bize yazdığında hep beraber seviniriz inşAllah tatlım :Saruboceq: Şeniz

günaydııııııııııııınnnnnnnnnn.......
Lapa lapa kar yağıyorrr,her yer beem beyazzzzz
bebeklerimizin bahtı da yağan kar gibi tertemiz bembeyaz olsun inşallahhhhhhhh

Aytencim ben 27 yaşındayım,adanalıyım aslen babam göçmen...
bir de yay burcuyum...
yerışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..

Aytencim ben 27 yaşındayım,adanalıyım aslen babam göçmen...
bir de yay burcuyum...
yerışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..

mersi canımmm sanırım ben yay burçlarına karşııı sempati duyuyorum koç ve teraziye karşı sempatim vardı ama yay burcunuda yeni öğrenmiş oldummmm:teselli:

dün gece çok güzel kar yağdı lapa lapa bende hemen bebişi kaptım kızım ilk karı görsün dedim çok dikkatini çekti sanırım ki kafasını bi o yana bi bu yana sallaya sallaya etrafı süzdü süzdü süzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…