- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.781
canım benim ya......çok teşekkür ederim....sen de en şişman değilsin ...ben varım biliyorsun.....sen en mantıklı ve olgunsun bence...
Kızlar nazlı bu iki gündür gece 2 gibi ağlıyor, uykusunda gözü kapalı ciyak ciyak ağlıyor, hemen kalkıyorum sallıyorum beşiğini uyuyor, 5 dk sonra tekrar gözleri kapalı ağlamaya başlıyor..
Aç desen değil...1 de doyurdum da yatırdım...
Altı kuru...
Terlememişde...
Gaz sancısı desen ilk 3ay böyle bişey yapmadı şimdi mi yapıcak?
Nedir derdi anlamıyorumm
Çok severim, kandilli, çengelköy..anadolu yakası gibi var mı? Bekarken çınaraltına kahve içmeye giderdik...Acıbademin içindeyim yani nasıl anlatsam starbucks, falan var onun arkasındaki sitede otutuyorum.
Gunaydın herkese...
Burada da kar yagmaya basladı.. özlemişiz gercekten..
yağması da izlemesi de çok guzel.. soyle bır sıcak cıkolata yada salep bır de sigara geçip pencere karsısına ıcmek var ama..
malesef içmek ıcın dısarı cıkmam lazım :))
betülcüm sen sigara içiyomusun ? ben çok feci tirtaki olduğum için bir nefes bile çekemiyorum çünkü çekersem biliyorumki günde 1,5 paket içen günlerime kesin dönüş yapmış olurum , allahımmm korusun sigarasız hayat çok güzelmiş, oğluşum sayesinde kurtuldum çok şükür hele geceleri öksürerek uyanmalarımdan kurtulduğum için çok mutluyummmm
hani herkes evinin bebişlerinin odasının resmini koyacaktı betüllll hani nerde resimler salondan yatakları hiç kaldırmıyomusun yokssaaaaaaa.................delikafadulden
Selam kızlar;
eşim bilgisayar başında olduğu için anca bakabildim.Tbi şu anda da kızımı göğsümde uyutmaya çalışıyom.
Kızım üşütmüştü ,konu olarak yazmıştım.Bugün kontrole götürdüm, cuma günü bi kere kusmuştu sadece ama cmrtesi 2 kere kusup, 2 kere ishal olarak çıktı.Bu arada kızlar öyle sulu çıktıki her şeyi üstünde battı....2 günden beri habire çamaşır yıkıyom.kafamçokkarıştı
Kızlar bu arada kızımın hastalığı ile ilgilenmekten yazamadım.Çok üzgündüm ve hala çok canım sıkkın ama yapılacak bişey yok..
Ben geçen pazartesi işten çıkarıldım.Bi tv fabrikasında üretim planlama bölümünde tasarım elemanı olarak çalışıyodum.Kriz yüzünden 650 kişi çıktı ve biliyosunuz ilk baştada bebeği olan yenidoğum yapanlar çıkar...Perşembe tam da işe başlayacaktım.Doğum iznim bitmiş bi 10 günlük de rapor almıştım.Daha rapor bitmeden çıktık işte...İşten çıkmaya biraz da en çok arkadaşlarımdan ayrılmak üzdü.Kızımı da ne güzel kreşe götürecektim..yanımda olacaktı...
Ama napalım kısmet olmadı.En azından kızımı kendim büyüteceğim.Yaza kadar sağlıklı sıhatli bi çıksak , bayağı bi büyümüş olacaklar en azından...
Sağlıkk olsun artık diyecek bişey yok...
günaydın hanımlar
herkes çook iyidir umarım..
kar çok güzel yağıyor..okul yılları geldi aklıma ne güzel tatil olurdu hemen yurda koşardık arkadaşlarla hihoyyyt bebeğime karı seyrettirdim.. bak sen karı ilk defa görüyorsun diyerek kaydirigubbakcemile3 kar çok hoşuna gitti sanırım hemen uyudu :CüvCüv:
Edacım geçmiş olsun kan tahliliniz de temiz çıkar inşAllah..
Aytencim siz de dün sonuç alacaktınız yanlış hatırlamıyorsam ??
herkese sevgiler kaydirigubbakcemile2 a.s.
mervecim canım bugün alıcaz tahlil sonuçlarını akşama 5 den sonra doktora göstereceğiz akşam hayırlı haberler alıcaz inşallahhh, haberdar ederim sonucu öğrendikten sonra:Saruboceq:
Aytencim ben 27 yaşındayım,adanalıyım aslen babam göçmen...
bir de yay burcuyum...
yerışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?