- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.801
dün gece çok güzel kar yağdı lapa lapa bende hemen bebişi kaptım kızım ilk karı görsün dedim çok dikkatini çekti sanırım ki kafasını bi o yana bi bu yana sallaya sallaya etrafı süzdü süzdü süzdü
mersi canımmm sanırım ben yay burçlarına karşııı sempati duyuyorum koç ve teraziye karşı sempatim vardı ama yay burcunuda yeni öğrenmiş oldummmm:teselli:
aytencim ben de yay burcuyum.bana da sempati duy emiiii..... )))hihoyyytkaydirigubbakcemile:içelim:
selam kızlar nasılsınız.ben ve bebişim iyiyiz cok şükür okuyorumda bazı bebişlerimiz hastaymış allah şifalar versin en kısa zamanda.
Kızlar doktorunu aradım şimdi nazlının, sordum sadece diliyse problem yok dilini sıkıştırmıştır dolaşım bozukluğu olmuştur dedi.
Hazır tel açmışken yılbaşı gecesi için alkolü sorayım dedim, bişey olmaz emzirin dicek sandım ama bana 12 saat emzirmeyin dedi(( sigarayı sordum içebilirsiniz ama üstünüze siner balkonda bile içseniz, kıyafetinizdeki kokudan etkilenir üstünüzü değiştirin sigaradan sonra dedi...
canım aman maşallh..şimdilik benimkinde de bir sorun yok.gerçi sıkıntılı dönemler geçirdik.ameliyat falan.çok şükür şimdi iyiyiz.alah bütün anneler ve beişlerine sağlık versin.arada namz kılıyorum.yani bebişle sürekli kılamıyorm ama.hepiniz için dua ediyorum.insan anne olunca sadece kendini değil bütün anneleri de düşünüyormuş..şakkıdı
onur da ii teyzesi bugün aşı vuruldu biraz huzursuz ama şuan ii çok şükür çıngrağıya oynuyor ağzına sokmaya çalışıyo kerata ne bulura azına götürüyor
Selam kızlar;
eşim bilgisayar başında olduğu için anca bakabildim.Tbi şu anda da kızımı göğsümde uyutmaya çalışıyom.
Kızım üşütmüştü ,konu olarak yazmıştım.Bugün kontrole götürdüm, cuma günü bi kere kusmuştu sadece ama cmrtesi 2 kere kusup, 2 kere ishal olarak çıktı.Bu arada kızlar öyle sulu çıktıki her şeyi üstünde battı....2 günden beri habire çamaşır yıkıyom.kafamçokkarıştı
Kızlar bu arada kızımın hastalığı ile ilgilenmekten yazamadım.Çok üzgündüm ve hala çok canım sıkkın ama yapılacak bişey yok..
Ben geçen pazartesi işten çıkarıldım.Bi tv fabrikasında üretim planlama bölümünde tasarım elemanı olarak çalışıyodum.Kriz yüzünden 650 kişi çıktı ve biliyosunuz ilk baştada bebeği olan yenidoğum yapanlar çıkar...Perşembe tam da işe başlayacaktım.Doğum iznim bitmiş bi 10 günlük de rapor almıştım.Daha rapor bitmeden çıktık işte...İşten çıkmaya biraz da en çok arkadaşlarımdan ayrılmak üzdü.Kızımı da ne güzel kreşe götürecektim..yanımda olacaktı...
Ama napalım kısmet olmadı.En azından kızımı kendim büyüteceğim.Yaza kadar sağlıklı sıhatli bi çıksak , bayağı bi büyümüş olacaklar en azından...
Sağlıkk olsun artık diyecek bişey yok...
:
benim oğlanda seninki gibi toplubugün toplulukta hımbıl olur bu muhabbeti yapıldı evet tam dönemiyor ama yanına dönüyor ve ana kucağında belini kaldırabiliyor biraz bugün 3 aylık oldu daha aklıma takıldıda sorayım dedim senin paşada tombiş ya ondan sordum maşallah kiloya bakmıyor demekki saol canım ya
uleeeen tutmayın beni leeeen dalacam şimdi şu bride a balıklamaaaaa:mymeka:
teker teker gelin leeenn
bana bak kadıın(elim belimde bu arada) gelirsem oraya varya bacağını caaaarrrrttt ayırrım ona göree(ağzımda da sakız)şakkıdı zaten en pat küt seçilmişim pat küt dalarım şimdi hepinize hee zaten kocişle kapıştık bir fitil yüzünden
Betülle Duygu sizi de gebertirim öpüşün barışın çabuk Betül sen küçüksün öp ablanın elini bakiyiiim,Duygu sen de çabuk minik Aslanın poposundan ıssır barışıın...
Ayy biz çok köylüyüz yaa evde 2 tane yemek masası var oturma odasına sofra serip yerde yiyoz çünkü Ayça biz yemek yerken kucağımızda olmak istiyor mutfakta soğuk oluyor,salona da hazırlamak bir sürü iş,en güzeli yere bir sofra serip ev pikniği yapıyoruz.Ayça anakucağında yatıyor biz onun seviyesinde oturunca kucak istemiyor..böylece yerde yemek yendiğini öğreniyor: ayy sinirlerim bozuldu...
yüzükoyun yatarken dönemiyor ama kafasını baya kaldırıp tutabiliyor
bu arada ben Duygu memnun oldum ay İzmirde oturuyoz,her akşam da çocuğumu yüzdürüyom çünküm onunda benim gimin yüzücü olmasını istiyomlülülülülülü:roflol:
canımben birkaç sefer küçük bir su bardağı ile bira içtim valla....ama çok değil tabi ....bence azıcık içebilirsin....bira ve şarap sütü artırırmış...
Canım sana bişey sorabilir miyim şimdi senin kızın 4 aylık oldu ya merak ediyorum seni artık tam olarak tanıyabiliyor mu?Yani bi başkasındayken seni bariz ayırtedebiliyore mu?
demek benım oğlana olan sempatın de ondan.. o da terazii.. kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:a.s evet tatlım öyle maalesef benim kocişte terazi eskisin birazda benimki senin tazeyi alıcam büyünceeeeee:roflol:
Allah iyiliğini versin emii ... :roflol: ne yani ben kaynanan mı olacam senın delikafadulden :roflol:
bende de sezeryan sonrası biraz göbek keldı sarkıyor da üstelik.bu başlığı açman da iyi olmuş canım ben de okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman.bizim oğlanın da gaz problemi devam ediyor.bir sürü şurup denedim fayda etmedi.nurse harveysi içiriyorum şimdi ama yine de ıkınmaları kesilmedi.doktor rezene çayı verdi o da pek işe yaramadı.3 aya kadar devam eder dedi doktor.siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?