Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne güzel yaaa hepiniz kardan bahsediiyosunuz biz burda antalyada kar göremiyoruz tadını çıkarın doya doyaaaagamyoncuiremsu

valla dün gece yerler bembeyazdı herkes sokaklardaydı ben hariç o kadar çıkmak istedim ki bebeişle camdan bakmakla yetinebildik ancak olsun artık başka kışlara bebişimle kocişimle çıkarız

günaydın kızlar..oğlum birkaçgündür maşallah bir kaka yapıyo.sırt baş batıyor.dün popusun yıkayayım dedim ama çok zorlandım.maşllah kilolu olduğu için..
sedacım o anlattığın olay bizde de oluyor bu sıralar geceler sabaha karşı gözler kapalı ağlıyor.bazen gazdan oluyor bazen de emmek istiyor herhalde.gaz çıkarınca ya da emince falan susuyor.geceleri eskiden böyle yapmazdı yeni adet edindi.

bu arada ben de anadolu yakasında marmara ün. okuduğumdan oraları çok severim. kadıköy, çengelköy,bostancı, fenerbahçe , acıbadem vb. nereleri varsa çok gezmiştim.derslerden pek bir şey hatırlamıyom.okulu asıp ta gezmek çok güzeldi.hele de şimdiki eşim o zamnlar erkek arkadaşımda çok büyük aşkla geçirdik o yılları..tabii evilik aşkı öldürüyormuş bunu anladım.sevgimiz baki ama o heyecenlar kalmadı bee...o yüzden anadolu yakasının hatıraları başka.kayınvalidem çamlıcada oturuyor.oyüzden arada geliyoruz karşıya.

Şuan büyükçekmecedeyim gerçi buraları da çook sevdi.sakin ,merkezin karışıklılığı yok.yazları denize girebiliyoruz,sahil şehri buraları da sevdim.kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

selam kızlar nasılsınız.ben ve bebişim iyiyiz cok şükür okuyorumda bazı bebişlerimiz hastaymış allah şifalar versin en kısa zamanda.

selam kızlar nasılsınız.ben ve bebişim iyiyiz cok şükür okuyorumda bazı bebişlerimiz hastaymış allah şifalar versin en kısa zamanda.

canım aman maşallh..şimdilik benimkinde de bir sorun yok.gerçi sıkıntılı dönemler geçirdik.ameliyat falan.çok şükür şimdi iyiyiz.alah bütün anneler ve beişlerine sağlık versin.arada namz kılıyorum.yani bebişle sürekli kılamıyorm ama.hepiniz için dua ediyorum.insan anne olunca sadece kendini değil bütün anneleri de düşünüyormuş..şakkıdı

canımben birkaç sefer küçük bir su bardağı ile bira içtim valla....ama çok değil tabi ....bence azıcık içebilirsin....bira ve şarap sütü artırırmış...

kızlar bebiş ana kucağında duruyor.tv. seyrediyor.onu da mutfağa götürüp kahvaltı yapıcam.birazdan görüşmek dileğiyle..tabi bizimki fırsat verirse..
aytencim bu arada burda sen de benim en yakın hissettiklerimdensin..Şeniz.

kızlar ne yalan söyleyeyim.hamilelikte hiç sigara içmedim ama doğumdan sonra sıkıntıdan dolayı arada siğara içtim.şimdi de günde 1-2 tane içiyorum.ben kendimi sınırlandırabiliyorum.çok içmiyorum öle.bira da aslında hiç sevmem ama emzirme döneminde çok canım istedi içtim 1 -2 bardak.hamileyken aşermemiştim.bu emzirme döneminde canım farklı farklı şeyler istiyor.1 bardak ta şarap içtim.onu da hiç sevmem.ben anlayamadım kendimi.yoksam gıızlar hamilemiyim neeeeeeee? allah korusun
:sm_cool:.hadi ya kendimi alamıyorum burdan kahvaltı yaomam gerek.

evet güzelim artık tüm bebişler için dua eder oldum anne olduktan sonra.son günlerdeki vahşet olaylarıda canımı cok sıkıyo.allahım bu zulüm bitsin biran önce

Herkese günaydınlarrr

Nuraycım cok gecmıs olsun..işten ayrılmanada ayrıca uzuldum ama guzel tarafı dedıgın gıbı bebısını kendin buyutceksin:)herseyde bır hayır vardır.inşallah senın ıcın daha guzel olur canım
..

Arzucum ben kilosundan dolayı hıc bır sorun yasamadım tam tersi cok guclu oğlum..yan döneli 1 ayı geçti mesela.koltuk altından tutunca ayaklarının ustune baya uzun sure basıyor maşallah

:roflol::roflol:kıskanma kızım seninkinide yüzdürürük.Getir hele izmire ben mayısta denşze bilem sokarım onu.Ama ben kendimi böyle tanıtmıyorum çünkü en son oğlanı 15 gümn önce yüzdürdüm ve izmirli değil KARŞIYAKALIYIZ 35 1/2delikafadulden

edacım gecmıs olsun en kısa zamanda ıyıleşir miniğin inşallah.

canımben birkaç sefer küçük bir su bardağı ile bira içtim valla....ama çok değil tabi ....bence azıcık içebilirsin....bira ve şarap sütü artırırmış...

ee malum yılbaşı geliyo bi iki bardak yuvarlarız o zaman.ama ben vişneli votkayı cok seviyorum alkol oranı votkada daha mı fazla acaba kızlar

Canım sana bişey sorabilir miyim şimdi senin kızın 4 aylık oldu ya merak ediyorum seni artık tam olarak tanıyabiliyor mu?Yani bi başkasındayken seni bariz ayırtedebiliyore mu?

evet bariz bir şekilde ayır ediyor canım....gözleriyle bni takip ediyor hep...ben odadan çıkınca bağırıyor...ağlıyorsa ben de susuyor, sesimi duyunca...zaten 4.ay kontrolünde doktorun sorduğu sorularda vardı ..tanıması lazımmış ...

canım benım oglum 4 cu aya ilk adımlarını attı ama hala gazı var dun kontrolumuz vardı ve ebe bulgur pılavı portakal bunların cok gaz yaptıgını soyledı. ayrıca rezene bende denedım ama olan içmiyo tadı yoık dıyee
ıhlamur yada bos yapragı corekotu karıstır kaynat cok ıyı gelıyo benımkı bununla bıraz olsun rahatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…