- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.821
evet bariz bir şekilde ayır ediyor canım....gözleriyle bni takip ediyor hep...ben odadan çıkınca bağırıyor...ağlıyorsa ben de susuyor, sesimi duyunca...zaten 4.ay kontrolünde doktorun sorduğu sorularda vardı ..tanıması lazımmış ...
ee malum yılbaşı geliyo bi iki bardak yuvarlarız o zaman.ama ben vişneli votkayı cok seviyorum alkol oranı votkada daha mı fazla acaba kızlar
ben en çok beni yabancı görürümü acaba diye korkuyorum bütün gün yokum yanında akşamlarıda 1 yada 2 saat vakit geçiriyoruz sonra uyuyor acaba babanesini benden dahamı çok sever diye işin doğrusu korkmuyor değilim. acaba öyle olurmu:1shok:
bende 2 bardak yuvarlıcam inşallah :roflol:votkada alkol daha fazla olabılır o zaman sende 1 bardak içersin canımyerimseniben
aytencım benım bankada calısırken arkadasımın oglunada babannesı bakıyordu ama hafta sonları annesındeydı..suan 4 yasında hala bakıyor ama annesını gorunce koşa koşa boynuna atlıyor.merak etme anneyle babanneyi ayırcak.anne gibisi varmı kim tutar yeriniyerimseniben
yaaa duyguuu öyle olur dimi çok korkuyorum benim değilde babanesinin boynuna atlıycak diye hep onu görüyor diye umarım senin dediğin gibi olur yaaaaaakafamçokkarıştı
yaaa duyguuu öyle olur dimi çok korkuyorum benim değilde babanesinin boynuna atlıycak diye hep onu görüyor diye umarım senin dediğin gibi olur yaaaaaakafamçokkarıştı
canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir bora canım benım ya nerelerı ayrıyo bebişlerinn onu bile anlayamıyoruz bizi haberdar et sonuçlardan mutlaka bende birazdan çıkacagım alp berk i dr götürcem aylık kontrole bakalım bizim bücürük kaç kilo olmuş......
kızlar hicrandan haberi olan varmı...girmiyor internete bir kaç gündür.mutlaka girerdi.bebeşi hastaydı en son.ne oldu acaba?
duygucum senin bebiş te hala kusuyor.daha önce yazmıştım ben sana benim ikiz kardeşimin de bebşi 9 ay kustu.reflü vardı onda da.o da artık üst baş ev temizlik bıkmıştı.bir de çok kusuyordu seninki gibi.gerci sağlıklı olsunda.ama işte yine kusmuk temizleme işi zor ve sinir bozucu.allah sizlere kolaylık versin.
kız öyle olmazmı?annenin yerini kim tutabilir?Babannesi ne kadar güzel bakarsa baksın yinede annesini özlücek isticek.birde haftasonlarını onun için ayırdınmı senin onun için çalıştığını idrak etmeye başlayınca zaten senin bu korkularında bitcek arkadaşım:1hug:
a.s.:1hug: canım benim sağol içimi rahatlattın
Valla bizde geçen gece eşimle hitler bey amcayı anmadık değil hani..."Mein kampf" ı okumuştum, adam nasılda nefret ediyormuş, tiksiniyormuş yahudilerden...Almanların bunlara yaptıklarından sonra yahudiler dünyaya karşı insanlığa karşı daha farklı bir gözle bakıyorlar..
Hakikaten yazık..katliam yapılıyor avrupaya bir adım yerde...
Bu arada aramızda yahudi yok di mi?a.s.
merhaba kızlar valla sabahtan beri yazılarınızı okuyorum ancak bitirebildim...aytege bende çalışıyorum ama 5 gibi evde oluyorum çok zor geliyor bebişimi bırakmak az önce arkadaşıma videosunu izletiyodum başladım ağlamaya çok zor oluyor ama alışıcaz benimde kayınvalidem bakıyor...akşam eve gidince kimseye elletmiyom bütün gün yokum zaten yanında diyorum bir tek ben ilgileniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?