Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben en çok beni yabancı görürümü acaba diye korkuyorum bütün gün yokum yanında akşamlarıda 1 yada 2 saat vakit geçiriyoruz sonra uyuyor acaba babanesini benden dahamı çok sever diye işin doğrusu korkmuyor değilim. acaba öyle olurmu:1shok:

ee malum yılbaşı geliyo bi iki bardak yuvarlarız o zaman.ama ben vişneli votkayı cok seviyorum alkol oranı votkada daha mı fazla acaba kızlar

bende 2 bardak yuvarlıcam inşallah :roflol:votkada alkol daha fazla olabılır o zaman sende 1 bardak içersin canımyerimseniben

aytencım benım bankada calısırken arkadasımın oglunada babannesı bakıyordu ama hafta sonları annesındeydı..suan 4 yasında hala bakıyor ama annesını gorunce koşa koşa boynuna atlıyor.merak etme anneyle babanneyi ayırcak.anne gibisi varmı kim tutar yeriniyerimseniben

yaaa duyguuu öyle olur dimi çok korkuyorum benim değilde babanesinin boynuna atlıycak diye hep onu görüyor diye umarım senin dediğin gibi olur yaaaaaakafamçokkarıştı

yaaa duyguuu öyle olur dimi çok korkuyorum benim değilde babanesinin boynuna atlıycak diye hep onu görüyor diye umarım senin dediğin gibi olur yaaaaaakafamçokkarıştı

kız öyle olmazmı?annenin yerini kim tutabilir?Babannesi ne kadar güzel bakarsa baksın yinede annesini özlücek isticek.birde haftasonlarını onun için ayırdınmı senin onun için çalıştığını idrak etmeye başlayınca zaten senin bu korkularında bitcek arkadaşım:1hug:

Ayten bu arada bahsettıgım arkadasım banka yönetmen olup terfi almak ıcın cocugu 6 aylıkken 15 gun eğitime gitmek zorunda kaldı canım aglıya ağlıya.

Bende düşünüyorum bazen işten ayrılmakla iyimi yaptım kötümü diye..ayda 2 kere en az istanbula ottan sebeplerle götürürlerdi bizi..yok eğitim,yok yeni ürün tanıtımı.o zaman bile sinir olurdum.şimdi olsa napardım diye düşünüyorum bazende iyi yapmışım diyorum...

anne bbek arasında koku bagı varmış o kokuyuda babaannesinde duymayacagına göre korkmana gerek yok

canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir bora canım benım ya nerelerı ayrıyo bebişlerinn onu bile anlayamıyoruz bizi haberdar et sonuçlardan mutlaka bende birazdan çıkacagım alp berk i dr götürcem aylık kontrole bakalım bizim bücürük kaç kilo olmuş......

kızlar hicrandan haberi olan varmı...girmiyor internete bir kaç gündür.mutlaka girerdi.bebeşi hastaydı en son.ne oldu acaba?
duygucum senin bebiş te hala kusuyor.daha önce yazmıştım ben sana benim ikiz kardeşimin de bebşi 9 ay kustu.reflü vardı onda da.o da artık üst baş ev temizlik bıkmıştı.bir de çok kusuyordu seninki gibi.gerci sağlıklı olsunda.ama işte yine kusmuk temizleme işi zor ve sinir bozucu.allah sizlere kolaylık versin.

iyi haberlerini bekliyoruz canım.Bu arada msjını aldım ekledim seni konuşuruz canım.öptüm.

evet canım hala kusuyor:1no2:ama reflü teşhisi koymuyorlar.mervenin dediğine göre onun doktoru fizyolojik reflü bu kendi kendine geçicek demiş.reflüde bebek emmek istemıyormus yada işte kilosu düşük oluyormuş.Allaha şükür bizde böyle bir sorun yok..ama dedıgın gıbı sinir bozucu sabır işi.allah daha buyuk dert vermesin..bunada şükür..

a.s.:1hug: canım benim sağol içimi rahatlattın

Hepinize Hayırlı Günler Arkadaşlara.s.
Ben de inanın haberleri izleyemiyorum küçücük bebeklere nasıl kıyıyorlar yarabbim resmen katliam.kötükedihüsoHer daim insan bu olaylara duyarlı oluyo ama anne olduktaan sonra o bebeklerin cansız bedenlerini görmek iyice maf ediyor beni.Rabbim onlara sabır ve güç versin inş.

merhaba kızlar valla sabahtan beri yazılarınızı okuyorum ancak bitirebildim...aytege bende çalışıyorum ama 5 gibi evde oluyorum çok zor geliyor bebişimi bırakmak az önce arkadaşıma videosunu izletiyodum başladım ağlamaya çok zor oluyor ama alışıcaz benimde kayınvalidem bakıyor...akşam eve gidince kimseye elletmiyom bütün gün yokum zaten yanında diyorum bir tek ben ilgileniyorum...

canım ben 6:30 7 gibi evde oluyorum, ilk günler ben her gün ağlıyodum artık ağlamalarım durdu sen gene 5 de evde oluyomuşsuun ne güzelll 5 gebe iyi bir saat biz 7-8 gibi kavuşuyoruz 10 gibi uyuyor ege yani toplam 2 saat ancak sohbet edip gülüşüyoruz neyseki geceleride beraberizzzz her ne kadar ikimizde uykulu olskata 3-4 kere emziriyorum çok şükür:ecrin_bebek:,

haklısın canım o daha da zr ama süt iznin yok mu seninde?benim 1.5 saat süt iznim var 1,5 saatte yolum olduğu için 15,30 da çık dediler ama işte ancak 17:00 de evde olabiliyorum

Herkes burada ama sayfa cok hareketsiz neden acep... CADIARZU
Bende Aslanı sardım battanıyesıne balkon kapısını actım guzel bı kar havası aldırdım oyle gezınıyoruz evdee...

merhaba kıslarr tv ye bakamıyorumsenağlama ya haberlere allahım ne acı bişey ya minicik bebekler ölümle tanışıyo çok ağladım sabah izleyince mahvoldum dursun bu terör katliam artık ne suçu var o masumların allah onları kahreylesin ya....kötükedihüsokötükedihüso

arkadaşlar benim oğlan bigün sakin bi günde tam bi çılgın görende dövüyom zanneder bi ağlıyo kii senağlamanesi var cık :sm_confused:anlamadım bide şuan emziriyorum feci damağıyla sıkıyo ğögsümü sıpa....:çok üzgünüm:
hepimiz günü huzurlu geçsin inşallah:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…