- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.841
Herkes burada ama sayfa cok hareketsiz neden acep... CADIARZU
Bende Aslanı sardım battanıyesıne balkon kapısını actım guzel bı kar havası aldırdım oyle gezınıyoruz evdee...
Herkes burada ama sayfa cok hareketsiz neden acep... CADIARZU
Bende Aslanı sardım battanıyesıne balkon kapısını actım guzel bı kar havası aldırdım oyle gezınıyoruz evdee...
Betülcüm bence herkes burda ama başka işlerle uğraşıyor şahsen ben resmen sörf yapıyordum:)arada kızımla uğraşıyorum şimdi uyuyor.Bu arada kızım bugün bir kahkaha attı ki sormayın daha önce de atıyordu ama bugün ardarda sürekli atınca acayip hoşuma gitti.Annem babam da yanımda o kahkaha attıkça babam nasıl gülüyor ya hakkaten çok güzel bir duygu.
zeynep ben zonguldak doğumluyum annem zonguldaklı çünkü neresinde oturuyorsun biz merkez
Herkese merhaba!Yurdun farklı bölgelerinden yazışıp kar haberleri alıyoruz nekadar güzel....Buradada çok güzel kar yağıyor...Ek gıda konusunu ve hazır organik suları yazmışsınız geçmiiş konularda..
Bizim doktor amcamız 4.ayında 1-2 kaşık tattıracağız 6 .da vermeye başlayacağız demişti bana da mantıklı geldi bebeklerin yutma refleksleri 4 te kuvvetleniyormuş bugün hero babyden mesaj geldi...Bazı annelerimiz 2,5 aylıkken vermeye başladıklarını yazmışlar çok erken değil mi? Ayrıce her yiyeceği rondodan geçirmek gerçekten çok tehlikeli daha sonra taneli şeyleri yutamama sorunu yaşanıyormuş...EK gıdaya geçiş dönemi için yoğurt makinası almayı planlıyorum..Aranızda kullanan var mı?
Herkese merhaba!Yurdun farklı bölgelerinden yazışıp kar haberleri alıyoruz nekadar güzel....Buradada çok güzel kar yağıyor...Ek gıda konusunu ve hazır organik suları yazmışsınız geçmiiş konularda..
Bizim doktor amcamız 4.ayında 1-2 kaşık tattıracağız 6 .da vermeye başlayacağız demişti bana da mantıklı geldi bebeklerin yutma refleksleri 4 te kuvvetleniyormuş bugün hero babyden mesaj geldi...Bazı annelerimiz 2,5 aylıkken vermeye başladıklarını yazmışlar çok erken değil mi? Ayrıce her yiyeceği rondodan geçirmek gerçekten çok tehlikeli daha sonra taneli şeyleri yutamama sorunu yaşanıyormuş...EK gıdaya geçiş dönemi için yoğurt makinası almayı planlıyorum..Aranızda kullanan var mı?
sanada merhaba cnm cnm neden yoğurt makinası almak istiyorsun normalde mayalamayı tutturamadığın için mi:1rolleyes:fisfisfis
mersi canımmm sanırım ben yay burçlarına karşııı sempati duyuyorum koç ve teraziye karşı sempatim vardı ama yay burcunuda yeni öğrenmiş oldummmm:teselli:
kızlar bebiş ana kucağında duruyor.tv. seyrediyor.onu da mutfağa götürüp kahvaltı yapıcam.birazdan görüşmek dileğiyle..tabi bizimki fırsat verirse..
aytencim bu arada burda sen de benim en yakın hissettiklerimdensin..Şeniz.
Evet kıvamı oldukça yumuşak oluyor kendi yaptıklarımın ayran gibi:)))O yüzden alsam mı demiştim ama duygu yazmış oda yumuşak diye ne yapsam acaba?CADIARZU
Ahhh ahhh ızmırdede kırk yılda bır sulu kar yagar bızde görmemıs gıbı sokaga fırlarız:roflol::roflol:
ben en çok beni yabancı görürümü acaba diye korkuyorum bütün gün yokum yanında akşamlarıda 1 yada 2 saat vakit geçiriyoruz sonra uyuyor acaba babanesini benden dahamı çok sever diye işin doğrusu korkmuyor değilim. acaba öyle olurmu:1shok:
mersi canımmm sanırım ben yay burçlarına karşııı sempati duyuyorum koç ve teraziye karşı sempatim vardı ama yay burcunuda yeni öğrenmiş oldummmm:teselli:
Evet kıvamı oldukça yumuşak oluyor kendi yaptıklarımın ayran gibi:)))O yüzden alsam mı demiştim ama duygu yazmış oda yumuşak diye ne yapsam acaba?CADIARZU
vah cnm ya seni şölee ankaranın ayazına karına alıyım cnm buyur gell ankaraya iki kar savaşı yapalım senlekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?