Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam arkadaşlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorumya benim kızım çok mızmızlanıyor.Uyku zamanı zaten problemli.ne yapacağımı bilemiyorum.Örtüde sallanmak istiyor saolsun annem alıştırdı tek başıma kalınca çok zorluk çektim.şimdi kalorifer peteğine iple beşik kurdum da onda uyutuyorum zilliyi.

Herkes burada ama sayfa cok hareketsiz neden acep... CADIARZU
Bende Aslanı sardım battanıyesıne balkon kapısını actım guzel bı kar havası aldırdım oyle gezınıyoruz evdee...

Betülcüm bence herkes burda ama başka işlerle uğraşıyor şahsen ben resmen sörf yapıyordum:)arada kızımla uğraşıyorum şimdi uyuyor.Bu arada kızım bugün bir kahkaha attı ki sormayın daha önce de atıyordu ama bugün ardarda sürekli atınca acayip hoşuma gitti.Annem babam da yanımda o kahkaha attıkça babam nasıl gülüyor ya hakkaten çok güzel bir duygu.

Herkes burada ama sayfa cok hareketsiz neden acep... CADIARZU
Bende Aslanı sardım battanıyesıne balkon kapısını actım guzel bı kar havası aldırdım oyle gezınıyoruz evdee...

ben ankara ya kar yağdığı gün çıkardım:dance: aşı günü vardı sağlık ocağı çok yakın gidene kadar uyudu mirmirmirmir temiz hava çook ii geldi bide dr muz bebekler -10 dereceye kadar durabilir bişicik olmas dedia.s.

Herkese merhaba!Yurdun farklı bölgelerinden yazışıp kar haberleri alıyoruz nekadar güzel....Buradada çok güzel kar yağıyor...Ek gıda konusunu ve hazır organik suları yazmışsınız geçmiiş konularda..
Bizim doktor amcamız 4.ayında 1-2 kaşık tattıracağız 6 .da vermeye başlayacağız demişti bana da mantıklı geldi bebeklerin yutma refleksleri 4 te kuvvetleniyormuş bugün hero babyden mesaj geldi...Bazı annelerimiz 2,5 aylıkken vermeye başladıklarını yazmışlar çok erken değil mi? Ayrıce her yiyeceği rondodan geçirmek gerçekten çok tehlikeli daha sonra taneli şeyleri yutamama sorunu yaşanıyormuş...EK gıdaya geçiş dönemi için yoğurt makinası almayı planlıyorum..Aranızda kullanan var mı?

Oy yesınler zilliyi.. benımkı de konusuyor guluyor arada kızıyormu sevıyormu anlamadgım bır sesle volume u yukseltıyor baya kaydirigubbakcemile3 bende anneme pencereden el salladım bebişle oda penceresının onunde oturuyordu torununu gorunce ozledı dayanamadı geldı kaydirigubbakcemile3 sımdı kucagında benımkının uykusu geldı basını soktu ananesının gogsune uyuyor :))

Ben hamıleyken yogurt makınesı aldım kendım için ılerdede bebıse kullanmak ıcın:ecrin_bebek:yogurdu katkısız oldugu ıcın yumusak kıvamda yapıyor ama evde yapıldıgı ıcın tabıkı saglıklı..

sanada merhaba cnm cnm neden yoğurt makinası almak istiyorsun normalde mayalamayı tutturamadığın için mi:1rolleyes:fisfisfis

Ahhh ahhh ızmırdede kırk yılda bır sulu kar yagar bızde görmemıs gıbı sokaga fırlarız:roflol::roflol:

sanada merhaba cnm cnm neden yoğurt makinası almak istiyorsun normalde mayalamayı tutturamadığın için mi:1rolleyes:fisfisfis

Evet kıvamı oldukça yumuşak oluyor kendi yaptıklarımın ayran gibi:)))O yüzden alsam mı demiştim ama duygu yazmış oda yumuşak diye ne yapsam acaba?CADIARZU

mersi canımmm sanırım ben yay burçlarına karşııı sempati duyuyorum koç ve teraziye karşı sempatim vardı ama yay burcunuda yeni öğrenmiş oldummmm:teselli:

merhaba canım.....oğlaklara karşı var midur acep :))) canım inşalalh akşam çok güzel haberlerle geleceksin....bu arada burası bana da bağımlılık yapıyor izmie gidince giremiyorum deliriyorum...kaç gündür o kadar çok işim var ki üst üste reçeteler masada bni bekliyor...ama bilgisayarı açınca işle beraber burayı da açıyoru ama burası çok ağır basıyor valla....

ben kendi evimizde mutfağa götüremiyorum...camdaki doğalgaz deliği maşallah buz gibi yapıyor kocaman ya....

Evet kıvamı oldukça yumuşak oluyor kendi yaptıklarımın ayran gibi:)))O yüzden alsam mı demiştim ama duygu yazmış oda yumuşak diye ne yapsam acaba?CADIARZU

ben şimdiye kadar hep kendim mayaladım az bişi çay kaşığıyla şeker koyarım hiç bişcik olmas tamda tutar o ayran gibi olmasının sebebi çok sıcak mayaladığın içindir cnm çok ılıkta olursa oda kıvamı tutmaz tam orta sıcak olcak ben hep öle mayalarım...ama illede tutmaz diosan ozaman makinasını alcan cnma.s.

yok canım lmaz öyle şey...o seni kokundan tanır...emdiya seni kokunu biliyor....bebekler annelerinin meme kokusu ile diğer kadınlarınkini bile bu aylarda ayırt edebiliyor....geceleri de sen uyutuyorsan canım hiç sorun yok...

canım mayaladığın yoğurtta önemli.her yoğurtla olmuyo.hangi yoğurtla mayalıyosun.bide yoğurda biraz şeker atıp,ılık sütle mayalamanda önemli.

vah cnm ya seni şölee ankaranın ayazına karına alıyım cnm buyur gell ankaraya iki kar savaşı yapalım senlekaydirigubbakcemile3

ay valla süper olurdukaydirigubbakcemile3benım teyzemde ankarada küçükesatta oturuyordu yıllar once..hep gelır gıderdık..ankaranın soğuğunu bılırım ama yınede guzel şehir severım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…