Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım birazcık daha zaman geçince bir başlayacak kahkahaya susmayacak..bizimki gülmek istediğinde kıkır kıkır gülmesin diye elimden geleni yapıyorum nafile.........

bugün benim doktor elma-havuç-armut suyu içirmeye başla dedi...cam rendede rendeleyip tülbentten geçireceğim...4-5 kaşık ver dedi...3-4 gün bir meyve sonra diğer meyve şeklinde,10 gün sonra falan da kaşık mamalarına geç dedi sütlü pirinçli falan.....

annenle o kadar yakınmısınız ne güzel ya (((

ay valla süper olurdukaydirigubbakcemile3benım teyzemde ankarada küçükesatta oturuyordu yıllar once..hep gelır gıderdık..ankaranın soğuğunu bılırım ama yınede guzel şehir severım..

hımmm küçükesat bana biraz uzak ben aydınlıkevlerdeyim belki duymuşssundur cnm taşındımı ankaradan teyzen ....olsun sen buyur gel ben ağırlarım seni duygucm resimlerni göre göre tanışmış kadar olduk... yerimsenibenewet ankra çok güsel hiç bi yere değişmem başkent sonuçta...şutarafagitti

Bir İnsan Ömrünü Neye Vermeli
Harcanıp Gidiyor Ömür Dediğin
Yolda Kalan Da Bir Yürüyen De Bir
Harcanıp Gidiyor Ömür Dediğin

Yüreğim Ürperir Kapı Çalınsa
Esleyen Yelimden Hile Sezerler
Künyeler Kazınır Demir Sandıkta
Savrulup Gidiyor Ömür Dediğin

Dışı Eli Yakar İçi De Seni
Sona Eklenmeli Sözün İncesi
Ayrılık Gününü Kör Dereleri
Bölünüp Gidiyor Nehir Dediğin

Bir İnsan Ömrünü Neye Vermeli
Para Mı Onur Mu Taş Dikenli Yol
Ağacın Köküne İnmek Mi Yoksa
Çırpınıp Duruyor Yaprak Dediğin

kızlar geçmii okuya okuya bitirdim ..ama yakın geçmişi :)) doktordan geldik...kontrole gittik hem hem de rota virüsün son dozunu yaptırdık..kıyamam yavrum onda ile ağlıyor ağızdan veriliyor ya...geçe ay kusmuştu doktor 2. kutuyu açıp bir da vermişti bu safer öyle olmasın diye kucağımda yatırdık kıvrana kıvrana ağlaya ağlaya içirdi doktor....sonra sağlık ocağına gittik...beşli karma aımızı yaptırdık....bir de kan tahlili yaptıracaktım unuttum ....isabet olmuş aslında ağlaya ağlaya bir hal ldu yavrum benim....

annemlerdeyim..kendi temizlikçimi getirdim..yavrum içerde uyuyo..mamayı henuz hazmedemıyoruz sanırım ve bıberona alışamadık..arada emzırıyorum ..burada kar bi harıka..evin arkasında eskı bi köşk..benim perili köşküm..içinden çıkıp geldiğim dünyam..terasımda üç adet gül..hala ölmemişler..içim bu tuhaf..bu türküyü çok severim..paylaşmak istedim..ben ömrümü bir insana vermenin en kutsal olduguna inandım.......mevla eza cefa vermesin ömrüme..cümlemize.......

canım birazcık daha zaman geçince bir başlayacak kahkahaya susmayacak..bizimki gülmek istediğinde kıkır kıkır gülmesin diye elimden geleni yapıyorum nafile.........

Canım ya ne güzel inan bana hep bi sonraki aşamayı merak ediyorum yanlış anlamayın şimdi de güzel ama gelişiminin her evresini merak ediyorum bi de büyüdükçe iyice tanıycaklar ya bizi o zmanda ayrı bi güzel olur. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür versin hepsine inş

ya aşı kartlarında rota aşısı yazılmamış ben sağlık ocağında yaptırıyorum aşılarını bu aşı dışarda yapılıyormuş galiba ama ne zmaan yapılıyor?biz 3,ay aşımızı yapırıcaz bir hafta sonra

canım biz 2.,3.,4. aylarda yaptırdık bitti..bugün sonuncuyu oldu....özel aşı olduğu için sağlık ocağı takvimleirnde yazmaz...

ay ben o zaman kaçırdım galiba gene de bi sorayım olabilir mi diye bakalım...
bu arada ben çıkıyorum mesaim bitti yarın gene burdan devam eder ookurum...
kendinize ve bebişleirnize iyi bakın Allahım hepimizin bebişine sağlık sıhhat versin inşallah...

sözler çok anlamlı ve güzel bi türkü

canım malesef teyzem rahmetlı oldusenağlamaonun ıcın ayagımız kesıldı.eskıden ben okurken her 15 tatılde ankaraya gelırdık.cok guzel gunler gecırdık ankarada..aydınlıkevlerı duydum..herkesın dogup buyudugu yer ıste ben ızmırden ayrılamam ama ankarayı antalyayı cok begenırım..ınsallah bır gun yolum duserse mutlaka gelıcem.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…