- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.861
Herkes burada ama sayfa cok hareketsiz neden acep... CADIARZU
Bende Aslanı sardım battanıyesıne balkon kapısını actım guzel bı kar havası aldırdım oyle gezınıyoruz evdee...
Betülcüm bence herkes burda ama başka işlerle uğraşıyor şahsen ben resmen sörf yapıyordum:)arada kızımla uğraşıyorum şimdi uyuyor.Bu arada kızım bugün bir kahkaha attı ki sormayın daha önce de atıyordu ama bugün ardarda sürekli atınca acayip hoşuma gitti.Annem babam da yanımda o kahkaha attıkça babam nasıl gülüyor ya hakkaten çok güzel bir duygu.
Herkese merhaba!Yurdun farklı bölgelerinden yazışıp kar haberleri alıyoruz nekadar güzel....Buradada çok güzel kar yağıyor...Ek gıda konusunu ve hazır organik suları yazmışsınız geçmiiş konularda..
Bizim doktor amcamız 4.ayında 1-2 kaşık tattıracağız 6 .da vermeye başlayacağız demişti bana da mantıklı geldi bebeklerin yutma refleksleri 4 te kuvvetleniyormuş bugün hero babyden mesaj geldi...Bazı annelerimiz 2,5 aylıkken vermeye başladıklarını yazmışlar çok erken değil mi? Ayrıce her yiyeceği rondodan geçirmek gerçekten çok tehlikeli daha sonra taneli şeyleri yutamama sorunu yaşanıyormuş...EK gıdaya geçiş dönemi için yoğurt makinası almayı planlıyorum..Aranızda kullanan var mı?
Oy yesınler zilliyi.. benımkı de konusuyor guluyor arada kızıyormu sevıyormu anlamadgım bır sesle volume u yukseltıyor baya kaydirigubbakcemile3 bende anneme pencereden el salladım bebişle oda penceresının onunde oturuyordu torununu gorunce ozledı dayanamadı geldı kaydirigubbakcemile3 sımdı kucagında benımkının uykusu geldı basını soktu ananesının gogsune uyuyor :))
bana da sempati duy bana daaa
teraziyim ben de : )))
ay valla süper olurdukaydirigubbakcemile3benım teyzemde ankarada küçükesatta oturuyordu yıllar once..hep gelır gıderdık..ankaranın soğuğunu bılırım ama yınede guzel şehir severım..
canım birazcık daha zaman geçince bir başlayacak kahkahaya susmayacak..bizimki gülmek istediğinde kıkır kıkır gülmesin diye elimden geleni yapıyorum nafile.........
hepiniz sempatimsiniz hepinizzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::içelim:
ya aşı kartlarında rota aşısı yazılmamış ben sağlık ocağında yaptırıyorum aşılarını bu aşı dışarda yapılıyormuş galiba ama ne zmaan yapılıyor?biz 3,ay aşımızı yapırıcaz bir hafta sonra
Bir İnsan Ömrünü Neye Vermeli
Harcanıp Gidiyor Ömür Dediğin
Yolda Kalan Da Bir Yürüyen De Bir
Harcanıp Gidiyor Ömür Dediğin
Yüreğim Ürperir Kapı Çalınsa
Esleyen Yelimden Hile Sezerler
Künyeler Kazınır Demir Sandıkta
Savrulup Gidiyor Ömür Dediğin
Dışı Eli Yakar İçi De Seni
Sona Eklenmeli Sözün İncesi
Ayrılık Gününü Kör Dereleri
Bölünüp Gidiyor Nehir Dediğin
Bir İnsan Ömrünü Neye Vermeli
Para Mı Onur Mu Taş Dikenli Yol
Ağacın Köküne İnmek Mi Yoksa
Çırpınıp Duruyor Yaprak Dediğin
yok deryacım o derya sensin ben her zaman yazmaya fırsat bulamadığım için arkadaşlar henüz bana yorum yapmamışlardır:)
hımmm küçükesat bana biraz uzak ben aydınlıkevlerdeyim belki duymuşssundur cnm taşındımı ankaradan teyzen ....olsun sen buyur gel ben ağırlarım seni duygucm resimlerni göre göre tanışmış kadar olduk... yerimsenibenewet ankra çok güsel hiç bi yere değişmem başkent sonuçta...şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?