Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayolll nie hep teraziyee duyodun ki:jeyyar::jeyyar:kıs seni gidi sempatiksositososito
bizim burçlar ne olcak bizede duy ozaman:mymeka:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

canım yaa ben burdayımdaaaa işler çok birikti malum hep burdayımmmm işleri yapan yokkkkkkk en arazi benim aslındaa

kıskan kıskan ben dışarıda aldırdım hihoyyyt doktor kontrolümüz ve aşılaırmız vardı ....

Bizde cıkaruk anam bahce hemen önümüzde.. :dilcikar: ama cıkamıyoruz o ayrıı.. :roflol:

annenle o kadar yakınmısınız ne güzel ya (((

Valla yakınız evet cok guzel bırsey ama onlarda tasınmayı dusunuyorlarr yaaa ne yapıcaz bılmem zaten bu aralar gundemımız de bu konu var.. kursumda var haftada bır kıme bırakacagım onlar gıdınce bılmıyorum.. :çok üzgünüm:daha esımın askerlıgı var agustosta... piifffff

migrosa gideceğim hazır kızım uyurken ...ama 4 saattir aç....şı oldu calpol vedim uyuyor...uyanınca bağırırsa diye azcık süt sağayım diyorum....ama kaynanam da uyuyor...nasıl yalnız bırakacağım bilemiyorum..şuan odada kaynanamın horlama sesi gümbür gümbür....kız uyanacak sesten :))))

anladııımmm allah rahmet etsinnn...:çok üzgünüm:cnmm olsun yolun düşünce kapım açık şutarafagittikıs antalyayı bende severim ne mümkün sevmemek ank.denizi yok ki ne bana ora güsel gelio bekarkken tatilegitmiştik sengözlerimebaksanabama izmir selçuk a da geldiim ben duygucum izmir efes falan çok güsel bittim ben oraya meryem ana müzesi var oraları gezdim çok beğendim:lepi: sen yakınmısın orayaa izmirin tarihi yerleri çok güzel sen aslen izmirlimsn?:1hug:

oooo betül,cansu,semaalya,karçiçek,zeynp 67...............nerdesiniz...okuyun okuyun...kızlar okuyu sivasa valimi olceniz beeeeeeeee........

Deryacım sörfe ara vermek zorunda kaldım:) benim kızım okadar çooooooook kusuyorki kusmuk temizliyordum şimdi yeni cicilerini giydi yeniden kusmak için.

seninde derdin pek çok bee betülllcüm askerliğini yapmamış niye vardın be güzelimmmmmmmmmmmmmmmm:1no2: seninkinin askerliği antalyaya çıkarsa haberim olsun size hemen ev buluruzzzzz

kzılarrrr ya azcık resim koyunda bakalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................. hertürlü reim olur ev, araba, yatlarınız, katlarınız, bebişleriniz, beişlerinizin cicileeriiiii yaneeeeeee aklınıza ne gelirseee haden bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

betül cnm ya bide askerliği var demek yalnız kalcaksın allah yardımcın olsun bitirir gelir inş..uzun dönem mi yapcak eşin sen ailenlemi kalcan...
neyse gelirrr geçer inş..çabucacık

oooo betül,cansu,semaalya,karçiçek,zeynp 67...............nerdesiniz...okuyun okuyun...kızlar okuyu sivasa valimi olceniz beeeeeeeee........

Daha yenı geldım anam :smiley-cool: hazır annem bebege bakıyorken bulasıkları halledıyım mutfagı toparlayım dedım.. delikafadulden

betül cnm ya bide askerliği var demek yalnız kalcaksın allah yardımcın olsun bitirir gelir inş..uzun dönem mi yapcak eşin sen ailenlemi kalcan...
neyse gelirrr geçer inş..çabucacık

Yok canımcım kısa donem yapıcak.. ama ne kadar kısa olursa olsun bıze uzun gelıcegı kesın.. senağlama Buna da sukur ne yapalım.. uzun olsa zaten bırlıkte yapardık heralde annemlerde o kadar bekleyemem yav kocısııı... :asigim:

ayyyy dışarı da öyle güsel ki oooy şimdi dışarda kar oynamak vardı:tomato: lapa lapa yağıyo süper ya bizim keltoşta uyuyoo ay izlmesi çok güselll yuppiiihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…