- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.881
aytencim ya şimdi farkettim canım enlerineki deryaları ben üzerime alıdım ama birkaç derya daha var burada...yanıldımmı yoksa ?
ayolll nie hep teraziyee duyodun ki:jeyyar::jeyyar:kıs seni gidi sempatiksositososito
bizim burçlar ne olcak bizede duy ozaman:mymeka:
canım ya kusura bakma :))) bu ara ben de çok giremiyprum beni de unutmuş olabilirler....bir derya daha var...3 kişiyiz galiba...
sen unutulacak kadınmısın deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s.
kıskan kıskan ben dışarıda aldırdım hihoyyyt doktor kontrolümüz ve aşılaırmız vardı ....
annenle o kadar yakınmısınız ne güzel ya(((
canım malesef teyzem rahmetlı oldusenağlamaonun ıcın ayagımız kesıldı.eskıden ben okurken her 15 tatılde ankaraya gelırdık.cok guzel gunler gecırdık ankarada..aydınlıkevlerı duydum..herkesın dogup buyudugu yer ıste ben ızmırden ayrılamam ama ankarayı antalyayı cok begenırım..ınsallah bır gun yolum duserse mutlaka gelıcem.:1hug:
oooo betül,cansu,semaalya,karçiçek,zeynp 67...............nerdesiniz...okuyun okuyun...kızlar okuyu sivasa valimi olceniz beeeeeeeee........
Bizde cıkaruk anam bahce hemen önümüzde.. :dilcikar: ama cıkamıyoruz o ayrıı.. :roflol:
Valla yakınız evet cok guzel bırsey ama onlarda tasınmayı dusunuyorlarr yaaa ne yapıcaz bılmem zaten bu aralar gundemımız de bu konu var.. kursumda var haftada bır kıme bırakacagım onlar gıdınce bılmıyorum.. :çok üzgünüm:daha esımın askerlıgı var agustosta... piifffff
oooo betül,cansu,semaalya,karçiçek,zeynp 67...............nerdesiniz...okuyun okuyun...kızlar okuyu sivasa valimi olceniz beeeeeeeee........
betül cnm ya bide askerliği var demek yalnız kalcaksın allah yardımcın olsun bitirir gelir inş..uzun dönem mi yapcak eşin sen ailenlemi kalcan...
neyse gelirrr geçer inş..çabucacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?