- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.901
Yok canımcım kısa donem yapıcak.. ama ne kadar kısa olursa olsun bıze uzun gelıcegı kesın.. senağlama Buna da sukur ne yapalım.. uzun olsa zaten bırlıkte yapardık heralde annemlerde o kadar bekleyemem yav kocısııı... :asigim:
ya burda uyuyor,4 saattir uyuyor,3 saat uyur,2 saat daha uyanmaz gibi kesin konuşan annelere ve uyuyan bebeklere imreniyorum.maaşallah.
benimkinin ne zaman uyanacağı ne zaman uyuyacagı belli olmaz en fazla 2 saat uyku halindedir.o da gece.gündüz sürekli şekerleme yapar uyur yapar uyanır.emziğini atar uyanır.bağırır uyanır.oyun ister uyanır.ki zaten uyumaz.evimi çok afedersiniz b.k götürür ama sıpam oyun ister.ana kucagında 10dk dan fazla durmaz bunun 5 dk oyuncaklı sonra ondan da sıkılır.kucak ister,kucakta gezmek ister sonra ondan da sıkılır.şimdi bagırıyo.sıkıldı...kaydirigubbakcemile
ya burda uyuyor,4 saattir uyuyor,3 saat uyur,2 saat daha uyanmaz gibi kesin konuşan annelere ve uyuyan bebeklere imreniyorum.maaşallah.
benimkinin ne zaman uyanacağı ne zaman uyuyacagı belli olmaz en fazla 2 saat uyku halindedir.o da gece.gündüz sürekli şekerleme yapar uyur yapar uyanır.emziğini atar uyanır.bağırır uyanır.oyun ister uyanır.ki zaten uyumaz.evimi çok afedersiniz b.k götürür ama sıpam oyun ister.ana kucagında 10dk dan fazla durmaz bunun 5 dk oyuncaklı sonra ondan da sıkılır.kucak ister,kucakta gezmek ister sonra ondan da sıkılır.şimdi bagırıyo.sıkıldı...kaydirigubbakcemile
kzılarrrr ya azcık resim koyunda bakalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................. hertürlü reim olur ev, araba, yatlarınız, katlarınız, bebişleriniz, beişlerinizin cicileeriiiii yaneeeeeee aklınıza ne gelirseee haden bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
sen resım bakmayi pek seviiin bacııı.. :roflol:
bak az once bızım burda yılın toplanan ılk karını cektım balkondan onu koyayım madem.. delikafadulden
cok azcuk bırsey yagması da durdu karın :a015:
...........................................
ÇOK MERSİ ŞEKER, EVİNİDE KOY BEBİŞ DE SENİDE HADİ BEKLİYORUMcokacimcoook
aaa çok az yağmışş betülcümmm...ankara.da yollar paten pisti gibi olduu...
Slm kızlar şimdi doktordan geldik. Gribimiz geçmiş,artık hiçbir ilaç kullanmıyoruz (devit 3) hiriç. taze meyve sularına başladık günde 2 çay kaşığı yavaş yavaş artırıcaz. 1 çay kaşığı pekmez dedi doktor ne pekmezi olduğu farketmez dedi demir eksikliği için boyu 62,5 kilosu 5.780 kg gelişimi gayet normal hiçbir hastalığı kalmamış bu ay pnomokok aşısı ve karma aşı olcak (pnomokok aşısı artık ucretsiz olmuş) mutlaka aşıyı yaptırın dedi. Yarın aşının gününü öğrenip yaptırıcam.1 ay sonra doktor amcamızı tekrar ziyarete gideceğiz hepinize iyi akşamlar.
Sizce pekmezi vermelimiyim? (alerji yapmaz mı?)
tanger canım pekmezi tum anneler verıyor genelde bebeklerıne.. ama zamanlamasının hepsı aynımı onu bılemeycegım.. baska sıtelerden de ek gıda hk cok okudum.. ozellıkle sabahları muhakkak pekmez verıyorlarmıs.. doktorun ver dedıyse de suphelenıcek bırsey yok bence.. azar azar verıp denersın baslarda.. arttırmadan.. alerjısı olursa bellı olur zaten anlarsın neyden oldugunu kesersın doktoruna bıldırırsın..
yok cnm olmas gönül rahatlığıyla ver ben harnup pekmezi içirdim üzüm pekmezide daha hoşuna bile gittii..cokacimcoookalerjide sanmıyorm yapmaz ben öksürdüğ zaman tereyağıyla yumuşatıp verdim öksürüğü kesildi tavsiye ederimm:1hug:
Ya arkadaslar bız kara sevınıyoruz da evsızler yada sobası bıle olmayanlar cocukları usuyenler..
dun haberlerde gosterdıı kalabalık bır aıle dogalgaz pahalı dıye yakmıyorlarmıs... cocukların hepsının ustunde kat kat battanıye baslıkları takılmıs montlarıyla yatıyorlardı evde bebeklerde vardı kac ev gosterdıler.. her kıs gelısınde hem sevınıyorum hem uzuluyorum yaa..
keske hıc fakırler yoksullar olmasa.. herseye aynı anda sevınıp uzulebılsek.. bızım sevıncımız baskasının uzuntusu olmasa..([/QUOTE
evet betülcüm yaaaa neler var evsizler var onlar ne yapsın sihirli bir deynek olsada herşeyi düzeltebilsek:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?