Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya burda uyuyor,4 saattir uyuyor,3 saat uyur,2 saat daha uyanmaz gibi kesin konuşan annelere ve uyuyan bebeklere imreniyorum.maaşallah.
benimkinin ne zaman uyanacağı ne zaman uyuyacagı belli olmaz en fazla 2 saat uyku halindedir.o da gece.gündüz sürekli şekerleme yapar uyur yapar uyanır.emziğini atar uyanır.bağırır uyanır.oyun ister uyanır.ki zaten uyumaz.evimi çok afedersiniz b.k götürür ama sıpam oyun ister.ana kucagında 10dk dan fazla durmaz bunun 5 dk oyuncaklı sonra ondan da sıkılır.kucak ister,kucakta gezmek ister sonra ondan da sıkılır.şimdi bagırıyo.sıkıldı...kaydirigubbakcemile

sağlık olsun cnm zaten 6 ay yapar herhalde eeyalnız mı kalcan ewde ozaman arada bi annen ve yakınsa kayınvaliden gelir yanına böle böle geçer inş...:teselli:

ayyyyyyy benim kuzumda öyleee, sen anlattıkça aklıma geldi ağzından emziği fırlatışına hele hastayım fılatıp hemen permağını alıyor ağzına kuzzuuummmm benim ak kuzummmmmmmmmmm benimkide canım aynı seninki gibi pek sıkılıyor herşeydennnnnnnnn

oyyy yerimm ben onuuuu bizimkilerde dönem dönem aynı cnm merak etme yinede arada burda stres atmayınca hepten afakanlar basıolaelaelaelaelae ama benimki hiç uyumadı öğlenn şimdi uyudu bizim bıdıkta mirmirmirmirgecede arada uyanr emzirinceee bayılırrr:bbo:

alincim merek etme yalnız değilsin.benimki de seninki gibi.gündüzleri şekerleme yapıyıor o kadar.ben de evi sadece hafta sonları eşim evdeyken temizleyebiliyom.boşver temizliği,b..k götürsün.önemli olan bebeğin.bebeklerin annelerinie ihtiyaçalrı vardır.ileriki yaşlarda güven duygularının oluşması onların 0-1 yaş arası hertürlü ihtiyaçlarının zamnında ve düzenli giderilmesiyle oluşuyor.ben de sürekli onu emziriyorum.altını alıyorum.oyun uynuyorm.vb.yani günüm hep onla geçiyor.

sen resım bakmayi pek seviiin bacııı.. :roflol:
bak az once bızım burda yılın toplanan ılk karını cektım balkondan onu koyayım madem.. delikafadulden
cok azcuk bırsey yagması da durdu karın :a015:

----------------------------------------

Son düzenleme:
Slm kızlar şimdi doktordan geldik. Gribimiz geçmiş,artık hiçbir ilaç kullanmıyoruz (devit 3) hiriç. taze meyve sularına başladık günde 2 çay kaşığı yavaş yavaş artırıcaz. 1 çay kaşığı pekmez dedi doktor ne pekmezi olduğu farketmez dedi demir eksikliği için boyu 62,5 kilosu 5.780 kg gelişimi gayet normal hiçbir hastalığı kalmamış bu ay pnomokok aşısı ve karma aşı olcak (pnomokok aşısı artık ucretsiz olmuş) mutlaka aşıyı yaptırın dedi. Yarın aşının gününü öğrenip yaptırıcam.1 ay sonra doktor amcamızı tekrar ziyarete gideceğiz hepinize iyi akşamlar.
Sizce pekmezi vermelimiyim? (alerji yapmaz mı?)

tanger canım pekmezi tum anneler verıyor genelde bebeklerıne.. ama zamanlamasının hepsı aynımı onu bılemeycegım.. baska sıtelerden de ek gıda hk cok okudum.. ozellıkle sabahları muhakkak pekmez verıyorlarmıs.. doktorun ver dedıyse de suphelenıcek bırsey yok bence.. azar azar verıp denersın baslarda.. arttırmadan.. alerjısı olursa bellı olur zaten anlarsın neyden oldugunu kesersın doktoruna bıldırırsın..

Son düzenleme:
aaa çok az yağmışş betülcümmm...ankara.da yollar paten pisti gibi olduu...

evet canım yaa sabah uyandıgımız da daha da cok tu.. aksam ustune kadar da ara ara lapaladı ama sonra durdu.. guneste cıktı bırde eccuk kaldı ıyıce.. :a015:
neyse gelır artık ınsallah beklıyoruzz... :smiley-cool:

yok cnm olmas gönül rahatlığıyla ver ben harnup pekmezi içirdim üzüm pekmezide daha hoşuna bile gittii..cokacimcoookalerjide sanmıyorm yapmaz ben öksürdüğ zaman tereyağıyla yumuşatıp verdim öksürüğü kesildi tavsiye ederimm:1hug:

Canım zaten günde sadece bi çay kaşığını geçmesin dedi.

Ya arkadaslar bız kara sevınıyoruz da evsızler yada sobası bıle olmayanlar cocukları usuyenler..
dun haberlerde gosterdıı kalabalık bır aıle dogalgaz pahalı dıye yakmıyorlarmıs... cocukların hepsının ustunde kat kat battanıye baslıkları takılmıs montlarıyla yatıyorlardı evde bebeklerde vardı kac ev gosterdıler.. her kıs gelısınde hem sevınıyorum hem uzuluyorum yaa..
keske hıc fakırler yoksullar olmasa.. herseye aynı anda sevınıp uzulebılsek.. bızım sevıncımız baskasının uzuntusu olmasa.. (

pekmezi kendi sütümle karıştırıp versem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…