- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.921
pekmezi kendi sütümle karıştırıp versem olur mu?
kısss merveee bakıp bakıp kaçıon:mymeka: nerdesin gelsene hayatımm msn de de yuksunnn şiiitt:1hug:lülülülülülü:dilcikar:
geldim salihacım sayfam açık iş güç arasında gelip bakıyorum.. buradan da geri kalmıyorum yani :jeyyar: bir dee bizim miniş beni bırakmadı bi türlü bugünancak uyudu taa sabahtan beri..
betülcüm benim eşim de gitmedi henüz askere bebiş olmadan gidip gelselerdi keşke..şimdi çok daha zor olacak..gerçi ben alışığım çok sık y.dışına gittiği için :1no2: ne yapalım sağlık olsun da sayılı günler de gelip geçer inşAllah..
hoş geldin cnmmm şimdide bizimki viyaklıyo bende..:dilcikar:. tv ye bakıyordm...şu yemekteyiz programına ayyy baka baka karnım kıyıldı acıktım yaw...cokacimcoookşimdide bizimki uyandııı :1ninca:eee ne yaptınnn nasılsınnn bugun cnm:1hug:
merveciiim avatarınada bayıldıım kısss yıkılıyooo heeedelikafaduldensırnaşık şey
sagol canım iyiyim sen nasılsın buğra huysuz mu bugün büşra da hep kucak istedi nedense :ecrin_bebek: işte evin işi de hiç bitmiyo ..misafirim de var biliyosun, yemek işi vs.. cokacimcoook
ayy için mi kıyıldı kıs gel yimekler hazır bende ikram edeyim sana da :içelim:
aynen benim kızı tarif ettinya burda uyuyor,4 saattir uyuyor,3 saat uyur,2 saat daha uyanmaz gibi kesin konuşan annelere ve uyuyan bebeklere imreniyorum.maaşallah.
benimkinin ne zaman uyanacağı ne zaman uyuyacagı belli olmaz en fazla 2 saat uyku halindedir.o da gece.gündüz sürekli şekerleme yapar uyur yapar uyanır.emziğini atar uyanır.bağırır uyanır.oyun ister uyanır.ki zaten uyumaz.evimi çok afedersiniz b.k götürür ama sıpam oyun ister.ana kucagında 10dk dan fazla durmaz bunun 5 dk oyuncaklı sonra ondan da sıkılır.kucak ister,kucakta gezmek ister sonra ondan da sıkılır.şimdi bagırıyo.sıkıldı...kaydirigubbakcemile
aynen benim kızı tarif ettinayyyyyyy benim kuzumda öyleee, sen anlattıkça aklıma geldi ağzından emziği fırlatışına hele hastayım fılatıp hemen permağını alıyor ağzına kuzzuuummmm benim ak kuzummmmmmmmmmm benimkide canım aynı seninki gibi pek sıkılıyor herşeydennnnnnnnn
aynen bizi tarif ettiiiinalincim merek etme yalnız değilsin.benimki de seninki gibi.gündüzleri şekerleme yapıyıor o kadar.ben de evi sadece hafta sonları eşim evdeyken temizleyebiliyom.boşver temizliği,b..k götürsün.önemli olan bebeğin.bebeklerin annelerinie ihtiyaçalrı vardır.ileriki yaşlarda güven duygularının oluşması onların 0-1 yaş arası hertürlü ihtiyaçlarının zamnında ve düzenli giderilmesiyle oluşuyor.ben de sürekli onu emziriyorum.altını alıyorum.oyun uynuyorm.vb.yani günüm hep onla geçiyor.
sagol canım iyiyim sen nasılsın buğra huysuz mu bugün büşra da hep kucak istedi nedense :ecrin_bebek: işte evin işi de hiç bitmiyo ..misafirim de var biliyosun, yemek işi vs.. cokacimcoook
ayy için mi kıyıldı kıs gel yimekler hazır bende ikram edeyim sana da :içelim:
Sabahtan beri ütü yapıyorum...
Şimdi kendime bir türk kahvesi yaptım, ayaklarımı uzattım...
Nazlı gündüz hiç uyumuyor artık..Sizinkiler uyuyormu cidden? Anca 15 dakika kestiriyor o kadar. Gündüz 4 saat kesintisiz uyuması bence normal değil zaten.
Şu anda hıçkırık tuttu kızımı..
Öğlen kapı çaldı postacı bir kargo getirdi, yurt dışındaki arkadaşım nazlıya ciciler yollamış..sağolsun bilgeciğime...
Fotoğraf makinamı bulamıyorum bulsam bende karı çekicektim...
yaa ben bazen bebeğime çok kızıyorum sinirlenip baırıyorumsenağlama kendi kendine hiç oyalanmıyor yaaa
çok mızık yapıyor bazen saatlerce odadan dışarı çıkamıyorum,her an yanında istiyor beni.her an çığlık atıp ağlıyor...off offff allah sabır versin hepimize
a.s.Kızlar, alakasız ama içinizde güzel bir paçanga böregi tarifi verebilecek olan var mı galeta ununa bulanandan istiyorum.resmen aşeriyorum.. :1shok:
şu yemekteyiz programında nil yapmıştı izleyen var mıııı?
MOMMYYY kader arkidişim benim bazen gerçekten de sinirlerimin harab olduğunu hissediyorum ve bagırmamak için kendimi zor tutuyorum.normalde çok sinirli bir insanımdır maalesef.. kendi kendime şöyle diyorum kriz anlarında,O nun dünyaya gelmesini sen istedin O nun seçimi değildi.sinirlenmeye hakkın yok ne gerekiyosa yapacaksın..
ben pekmezi nane limonun içine kayıp veriyorum.evimiz buzzz gibi bizim aradabir üşütüyor askım.gece 20 dereceye düşüyor,düşünün artık.çok dikkat ediyorum ama terletme korkusu da var off of yaz gelseydi.
a.s.Kızlar, alakasız ama içinizde güzel bir paçanga böregi tarifi verebilecek olan var mı galeta ununa bulanandan istiyorum.resmen aşeriyorum.. :1shok:
şu yemekteyiz programında nil yapmıştı izleyen var mıııı?
kzılarrrr ya azcık resim koyunda bakalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................. hertürlü reim olur ev, araba, yatlarınız, katlarınız, bebişleriniz, beişlerinizin cicileeriiiii yaneeeeeee aklınıza ne gelirseee haden bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?