Doğum yapmış olan anneler buraya....

pekmezi kendi sütümle karıştırıp versem olur mu?

olur herhalde ben zatenn suyla karıştırıp vermiştim dr. su katabilirsin dedi üzüm pekmezinin tadı keskiin olduğuu için harnup verebilirsin dedi bana ama arada ikisinide tattırıyorrummm arkasınada çay kaşığıyla su verdim hastayken...kaydirigubbakcemile5

kesinlikle haklısınn betülcm bende hep düşünürüm allah yardımcıları olsunn demekten başka çaremiz yok tabii mevlam yüzlerine baksın neler varrr neler sokaklarda...

kısss merveee bakıp bakıp kaçıon:mymeka: nerdesin gelsene hayatımm msn de de yuksunnn şiiitt:1hug:lülülülülülü:dilcikar:

geldim salihacım sayfam açık iş güç arasında gelip bakıyorum.. buradan da geri kalmıyorum yani :jeyyar: bir dee bizim miniş beni bırakmadı bi türlü bugün ancak uyudu taa sabahtan beri..

betülcüm benim eşim de gitmedi henüz askere bebiş olmadan gidip gelselerdi keşke..şimdi çok daha zor olacak..gerçi ben alışığım çok sık y.dışına gittiği için :1no2: ne yapalım sağlık olsun da sayılı günler de gelip geçer inşAllah..

hoş geldin cnmmm şimdide bizimki viyaklıyo bende..:dilcikar:. tv ye bakıyordm...şu yemekteyiz programına ayyy baka baka karnım kıyıldı acıktım yaw...cokacimcoookşimdide bizimki uyandııı :1ninca:eee ne yaptınnn nasılsınnn bugun cnm:1hug:

sagol canım iyiyim sen nasılsın buğra huysuz mu bugün büşra da hep kucak istedi nedense :ecrin_bebek: işte evin işi de hiç bitmiyo ..misafirim de var biliyosun, yemek işi vs.. cokacimcoook
ayy için mi kıyıldı kıs gel yimekler hazır bende ikram edeyim sana da :içelim:

bende işte şöle böleee idare eder benimkide erken uyandı sabah akşama doğru 4 gibi yatırdım 5.30 da kalktıı beyfendiii bide gezmek istioo ewde gezdirince susuyo sıpaa..... Çok üzgünüm çoookay cnm çok saol gilmem miii :sm_cool:bennn aayy yakınn olsak koşa koşa gelirim biliosuuunnn... neseee yarinn yılbaşıııı gelsemm olarr mı??

aynen benim kızı tarif ettin

aynen benim kızı tarif ettin

aynen bizi tarif ettiiiin

yaa ben bazen bebeğime çok kızıyorum sinirlenip baırıyorumsenağlama kendi kendine hiç oyalanmıyor yaaa
çok mızık yapıyor bazen saatlerce odadan dışarı çıkamıyorum,her an yanında istiyor beni.her an çığlık atıp ağlıyor...off offff allah sabır versin hepimize

Sabahtan beri ütü yapıyorum...
Şimdi kendime bir türk kahvesi yaptım, ayaklarımı uzattım...
Nazlı gündüz hiç uyumuyor artık..Sizinkiler uyuyormu cidden? Anca 15 dakika kestiriyor o kadar. Gündüz 4 saat kesintisiz uyuması bence normal değil zaten.
Şu anda hıçkırık tuttu kızımı..
Öğlen kapı çaldı postacı bir kargo getirdi, yurt dışındaki arkadaşım nazlıya ciciler yollamış..sağolsun bilgeciğime...

Fotoğraf makinamı bulamıyorum bulsam bende karı çekicektim...

MOMMYYY kader arkidişim benim bazen gerçekten de sinirlerimin harab olduğunu hissediyorum ve bagırmamak için kendimi zor tutuyorum.normalde çok sinirli bir insanımdır maalesef.. kendi kendime şöyle diyorum kriz anlarında,O nun dünyaya gelmesini sen istedin O nun seçimi değildi.sinirlenmeye hakkın yok ne gerekiyosa yapacaksın..

ben pekmezi nane limonun içine kayıp veriyorum.evimiz buzzz gibi bizim aradabir üşütüyor askım.gece 20 dereceye düşüyor,düşünün artık.çok dikkat ediyorum ama terletme korkusu da var off of yaz gelseydi.

a.s.Kızlar, alakasız ama içinizde güzel bir paçanga böregi tarifi verebilecek olan var mı galeta ununa bulanandan istiyorum.resmen aşeriyorum.. :1shok:
şu yemekteyiz programında nil yapmıştı izleyen var mıııı?

kolayy gelsin cnmm..afiyet olsuuunn benimki 1,5 saat uyudu kalktıı süprizzzzzbide akşam 9 gibi uyuyo 1 saat sonrada gece 1 de en geç uykuya dalarr

gülcüm bizde bi de bol kusma olayı var bunların üstüne :bbo: ama artık o kadar alıştım ki hiiiç sinirlenmiyorum üst baş değiş kusmuk temizle sanki yıllardır bu işleri yapıyomuşum gibi delikafadulden delikafadulden

salihacım gel buyur yeni yıla birlikte gireriz kocişi kovarım ben evden süprizzzzz bu arada uyandı büşra hanım çok uyumuştu da :ecrin_bebek: :CüvCüv:

tanger canım adresını ekledım. ancak msn adresını zıyaretcı mesajlarına yazmıssın.. onu sılmelısın ozel mesajdan gonderılmesı gerekıyor normalde.. uyarı alabılırsın ok :)

Yaa ben yaptım pacangayı super oldu esımle tadına bayıldık .. ama mısır ununa bulamadık.. kolayı var aynısını yaparsın yumurtaya batırır sonra mısır ununa bularsın...

yufkaları sıgara boregı yapar gıbı kes. ucgen seklınde.. ıcıne bıraz pastırma kopar ne kucuk ne buyuk sekılde.. sonra bıraz bol kasar ama cok fazla degıl.. kasarı rendeleyebılrısınde normal dılım de koyabılırsın ınce 3 dılım fılan.. sonra domates ekle ustune kabugunu soyup kucuk dogra.. cok fazla koyma.. sonra yanlardan katla ucgenı ve seklını gormussundur zaten kalın ve uzun bır sekılde sarılıyor.. mısır ununa batırıp kızart. ama ınankı mısır unu olmadan da harıkaaa.. cokacimcoook

Benim kızım gündüzleri 2 yada 2,5 saatte bir uyuyor uyumadığında huysuz oluyor.Ama öyle çok uzun süre uyumuyor.Akşamda 12 den önce yatmıyor yatınca sabah 6 -7'ye kadar uyuyor çok şükür.
Şu bağırma sinirlenme işine gelince uzun süre ağladıklarında sinirlenmeyen yoktur heralde?Yoksa var mıdır acaba?Ama ben hep şöyle düşünüyorum o kadar küçükler ki hiç naz yapacak halde değiller muhakkak bir dertleri vardır Alin in de dediği gibi sonuçta onları biz istedik

cnm geçen gördüm tv de ücgen yufkanın içine kaşar peyniri bidee pastırma koydu yumurtaladı sonrada galeta ununa buladı:1rolleyes:cnmmm bide sigara böreğinden kalınn sardı ayyy olsada yisekk ımmm ımm

sağol betülcümmm sen herşeye yetişirsin..muucckkka.s.
resminde aynı özgü namala benziyosun betül..daha önce benzeten olmuşmuydu? benziyomusun?:sm_confused:

yatlarımın katlarımın resimlwrini koyarsam herkes znginiğimi görüverir olmaz..........lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…